Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#hehe>#hehe>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
max egy nyaklánc ha jól áll
gyûrû meg max jeggyûrû, többi gáz
[/spam]™
arc!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
violence can be used for good - JUSTICE
Aragorn belovagol Völgyzugolyba hófehér, hosszúsörényû, rózsaszínpántlikás lovon, halványkék felleghajtóban, melírozott hajjal, bolyhos rózsaszín papucsban...
Clint Eastwood belovagol a naplementébe a film végén rózsaszín flitteres kalapban, feszülõs ujjatlan Hello-Kitty pólóban, rózsaszín-fehér Puma cipóben, fehér 3/4-es nadrágban, feketére szolizva...
James Bond kér a pultnál egy Bacardi-Breezert, majd elõveszi rózsaszín széthajtható mobilját halványkék övtáskájából és elkezd csacsogni Moneypennyvel...
Szép világ lenne...:/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezt miért gondolja midnen pasi?
attól mert én leszbi vagyok (persze nem de nem baj ha nem mosom le magamról) szal ha leszbi vagyok ettõl még nem tetszik nekem midnen nõ...
[/spam]™
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szerintem jó szín bár nekem nem áll jól
Nyakkendõ = ünnepi
Ing = a nyakkendõ miatt be kell gombolni = ünnepi, elegáns
Ezek alatt pedig ott egy póló...! <#guluszem1>#guluszem1>
Ember, atléta trikóról nem hallottál?! Bármilyen idõben kitûnõ ing alá, és el nem hanyagolható módon: ízléses és észrevétlen.
ez baromság h mi a fiús mi nem... szubjektív teljesen
a rózsaszín kihozza a szép barna bõrszínt és ezt nemtõl függetlenûl teszi
ugyanúgy mint ahogy fiú és nõi pia sincs úgy sincs csak férfi v nõi szín
pink rules!<#hehe>#hehe><#vigyor3>#vigyor3>
No milyen színû ing van rajtaaaaa ? <#hehe>#hehe>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
By: Gladiator
<#nyes>#nyes>
Szóval ha épp nem ölelkeznének egy homobuliban, akkor teljesen rendben lenne a két srác (mármint öltözködésügyileg)? Szerintem hányinger, ha egy kellemes csöcsös csajjal ölelkezne valamelyikük, akkor is.
lelõni mindet.
bye
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
én meg általában úgy öltözök, mint egy homeless survivor - rohadt kényelmes, szellõzik, nem féltem, de tiszta (belül)...
(meg adnak aprót is a rózsaszínbe öltözött radíátorok)
amúgy egy kurva szóval se mondtam, hogy az inges cuccnál papucsban voltam. akkor még kicsit hideg volt, de bevallom, ha nem lett volna hideg papucsban mentem volna. full gáz.