Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Ezt most dobtam össze Photoshoppal, megpróbáltam elképzelni Gladiátor barátunk öltözködését, íme:

Gladiator
kibaszottul nem a rózsaszínen van a hangsúly már ebben a topikban. mindenrõl a mi buzis. rózsaszín cuccok, oldaltsáka, papucs, meg a szõrmés kabát is.
kurvára nem buziztam le a vikingeket, valszeg õk még nem találták fel a pamutot, ezért kénytelenek voltak iylenbe öltözni. meg valszeg akkor még a szineket is leszarták, már ha nagyon volt a barnán kívûl más árnyalatú ruhájuk.

ReTeK

OrioN the S
jah lehet rövidujjú is <#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CattiBrie
hát
nekem nem jön be, de ettõl nem kevesebb a másik, csak -1 pont 😛

[/spam]&#8482;

CattiBrie
az ing nem feltétlen ünnepi

[/spam]&#8482;

akkor is gáz itthon. nálunk.

Mindenki feltámad. Egyszer.

SRobert
igen, a festett a legnagyobb haverom.
fel is akasztottam

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Black Hawk
majd gyünnek a virág ágyúikkal is 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Gladiator
mert leírtam, hogy az általatok buzisnak tartott cuccok közül én hordok jópárat? nem mondtam, hogy a husánkám mellé is papucsot veszek fel...

de nem rózsaszín ember!

a vikingeket meg a keltákat nehogy már lelangyosozd, mert tökig szõrbe öltöztek...😊

a "meleg" kétértelmû szó: más az a "meleg" amit egy öltözékre mondanak és más, amit egy rózsaszínbe öltözött "mittudoménmicsodára"

http://gaborszantai.co.uk/

OrioN the S
:\ ezek a haverjaid? D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
igen -.-

SRobert

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Botond
De ráutaló magatartást folytattál!
Gladiator
ja, igen. elbasztam. szal az emlékgyûrû nem ékszer, hanem emlék. bocs

OrioN the S
😄 ez kurva jó 😄

Gerygrey
Nemis, csak 99 😊

Gladiátor: "egy emlékgyûrû nem ékszer. az egy ékszer" - ezt a mondatot kifejtenéd bõvebben?
Gladiator
nem mondtam, hogy ahoz azt vettem fel...

Botond
És még rózsaszín papucsot se vesz hozzá!!!44
CattiBrie
😄DD

[/spam]&#8482;

Gladiator
fú, akkor most örüljek? igazándiból leszarom...

ja, és van egy golden retrieverem, ami szintén szõrõs, a füle pedig belül rózsaszín - akkor már én is trendy vagyok?😊

CattiBrie
inghez papucsról volt szó

[/spam]&#8482;

Gladiator
mért, te skandináv, alaszkai, kamcsatkai prémvadász, tudós, halász, munkás, vagy nepáli serpa vagy? nem. te ebben jársz utcán.

Matthew Prosac
Jesus Christ! Ezek mindent bevetnek!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Botond
De te egyik se vagy. :-D
OrioN the S
😄

Botond
Jó,ezt az egyet elfogadjuk.
de és az összes skandináv, alaszkai, kamcsatkai prémvadász, felfedezõ, tudós, halász, munkás és nepáli serpa, hegymászó nevében elnézésedet kérem, hogy egy k*rva outdoor télikabátnak szõrõs a belseje - ráadásul fosbarna😊

Botond
Folymatosan 100üzi lemaradásban vagy. :-D
CattiBrie
ó, te vagy az én emberem

[/spam]&#8482;

Gladiator
egy emlékgyûrû nem ékszer. az egy ékszer. ha sarkanytyús csizma lenne akkor is felvenném.

Botond
Rosszul látod. Minden jóból kizárod magad.
CattiBrie
deédesek..

[/spam]&#8482;

Gladiator
kifogytam a vipbõl, nem tok már feltenni

Gerygrey
Sokmindent nemcsinálok mert buzis. Nem hordok rózsaszín cuccokat, nem viselek ékszert, nem járok melegbárokba és nem vonulok fel a büszkeségnapon. Mégsem érzem szürkének emiatt az életemet...
OrioN the S
lol

picket
Pedig én megtaláltam, bár itt elfelejtette fölé venni a pólót:

Amúgy meg MIKIEGERES NYAKKENDÕT A NÉPNEK!!!

&#3237;_&#3237;

Gladiator
mért? ha már itt tartunk, ha jól láttam neked meg szõrmés a a kabátod gallérja. az nem gáz?

Botond
Sg galéria.
OrioN the S
Radijátor ruhatárából :o

Botond
Az. Szürkeség. Semmi rózsaszín. :-D
Gladiator
ok, akkor myviprõl nem lehet beszúrni képet😄

Gladiator
na lehet fikázni. egy másik kedvenc "összeállításom". igen, igen. így suliba is jártam. a számat ne nézzétek, éppen énekeltem😄

CattiBrie
de ne is hasonlítsuk

[/spam]&#8482;

erre jó a VIP😊

OrioN the S
😊 gyorsabb voltá (talán)

OrioN the S
ezek* (?)