2404
-
micsoda banner :ASD?ASD:AS:DSAD:AS:DASddddddd -
buszi aki mondja te höje köcög -
Látom, az általam linkelt "pink shirt" kép felkerült a címbe. Legalább ennyivel hozzájárulhattam e topik sikeréhez.
*büszkén vállon veregeti magát*
-
Betiltanád? Nem is szeretlek.
-
Kint vagyok a képtárban. xDDD -
Képet, eldöntjük, jönne-e az a sokk... :))))) -
Szerintem, ciki ez a trendike bannerke odafenn... 

[A többi magyar szóra nem találtam kicsinyítőképzős és trendi megfelelőt... :))))))))))] -
Figyelj, nekem olyan melegem szokott lenni, hogy patakokban ÖMLIK rólam a víz, és egy-egy kritikusabb pillanatomban csak az embertársaim iránt érzett mélységes empátiám tart vissza attól, hogy ne szagassam le magamról a ruháimat két kézzel. xDDDDDDDDDD
A végén még sokkot kapnának szegények... :"| :DDD -
React #1009 Gery, jó lett nagyon a kép 
-
React #1008 plusz húzentróger, és retro gécséé kerek 20 rugóért (de azt már a fejemre akasztom.. úgy sokkal lazább :)) ) -
React #1007 :DDDD Nah, szívemből szóltál! Papucsokra fel :DDD [bár én melltartót, és bugyit szeretek hordani :))
Catti, majd te is megérzed a papucsok szépségét... egyszer próbáld ki ;-) -
mert ez a topik címe? -
Cat #1005 hm, nem tulzottan értek egyet a logoval, ugyanis már kifejtettük, hogy
Rózsaszin poló |= buzi
Buzi |= rózsaszin poló.
Szóval ez a rozsaszin polos buzik egy nagyon nagyon szűk réteg, akire mindkét feltétel teljesül. Róluk meg minek beszélni? -
Én is papucsolok. :) És a srácnál sem arra akadtam ki, hogy PAPUCS, hanem, hogy mihez? :P Ő ugye nyakkendőhöz hordta. xDDD
Férjem is lazán jár munkahelyre - megteheti, programozó - ergó ő is simán papucsban megy. :) Viszont ő farmer, kb. térdig érő gatyóban, laza pólóban nyomul, ahhoz meg megy a papucs...
Nincs ebben semmi szerintem. :)
Engem nyáron amúgy sem érdekel, mennyire vagyok "igénytelen" mások szerint, inkább öltözöm lazán, minthogy hőgutát kapjak. NAGYON rosszul tűröm a meleget.
[Melltartót sem hordok, és szívem szerint még bugyit sem hordanék... de úgy egy "kissé" rizikós lenne leülni a BKV járművein. xDDDDDDDDDDD] -
akkor nem is vagy trendy, csak ha nyakkendő is van mellé inggel+pólóval -
10-ből egy nő van metrón cipőbe.. én -
!!!!én akartam az 1000. lenni
¡Muchas gracias señorita! ;) -
React #1000 ték :) -
React #999 ja, és majd elfelejtettem -
React #998 Hát én papucsolok, kövezzetek meg, de nem azér mer trendi, hanem mer nem fogok cipőben járni nyáron, szeretem ha szellőzik a lábam :) Szeretem a papucsokat :) -
React #997 :)))) -
néha úgy érzem, én más vagyok... :):) -
de én nekem akkor nem sem nem
mert nem papucsolok a metrón és nem utálom a buzikat.. bár nem egy szép látványok némely darab, de ez csak ízlés dolga -
Phat Smoker #994 egyszóval trendi trendinek lenni! -
-
Akkor az is trendy. :-( -
G_ArchAngel #991 lezbi is buzi, csak jó nézni:) -
Leszbinek lenni! -
G_ArchAngel #989 Trendi buzinak lenni...
Trendi metronak lenni...
Trendi metro- és buziutálónak lenni...
...akkor mindenki trendi?:) -
Cat #988 [/ME NEM UTÁLJA ŐKET] -
Konspiráció! -
React #986 :)))) te kimerted mondani (grat) 
Én csak finoman kerülgettem a forró kását :))))
-
Figyelj React, magaszondom neked a TOP igazat...
TRENDI UTÁLNI A BUZIKAT!
Ez a nagy büdös helyzet! :DDD
:D -
React #984 akkor jól tudtam :) -
Nem szeressük a puzikat, ez van. -
De így van. -
Sok a homofób :))) -
React #980 :)) -
React #979 én sem tudom, de fölösleges velük erről beszélni is, mer nem értik meg :) zsigerből utálják őket, és kész :) Bár nekem néha úgy tűnik ki is nézik azt a srácot, aki nem gyűlöli őket, és nem fújjol teljes erőből, ha meglátják őket :)
[persze ez lehet nem így van] -
Mer undorító.. A romlott pálpusztait se bírjuk elviselni..