Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nah, átolvastam a topicot: lényeg (akik a rózsaszín melett vannak ((gladiator))
az h ki akarnak tûnni, lázadóan csakazértis felveszik hogy aztán hangoztassák hogy õk bizony nem melegek, szürke lenne nélküle az életük, ki akarnak tûnni, be akarnak állni a divatos emberek sorába..(mintha ettõl jobbak , okosabbak stbk lennének)

mértnem vesznek fel helyette hugysárga, libazöld, lila, szivárvány színû pólót?
Flórika
"na jó ez így ebben a formában nem igaz, de legalább elvonultunk egy bokor tövébe, és mrá sötét volt"

LOL! 😄DDDD A nap mondata!!!4 😄

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Gerygrey
a média arra sarkalja az embereket (ugy hogy trendivé teszi) hogy buzik meg leszbik legyenek.

Kíváncsi lennék, mi történne ha a média elkezdené nyomni hogy a szarevés milyen laza dolog. Onnantól kezdve szaros palacsintát szolgálnának fel a Gundelben? Kötve hiszem. Vannak dolgok, amik önmagukban gusztustalanok, normális (férfi)ember akkor sem fog megkívánni egy kék eres méteres péniszt ha a tévében vaníliaöntettel és kókuszreszelékkel mutatják.

Egyébként nekem semmi bajom a buzikkal egészen addig amíg 1. nem akarnak engem seggberakni, 2. nem nyalakodnak egymással mindenféle ratyiparádékon. Én sem vetkõzök pucérra és kefélem meg az asszonyt a budapest parádén (na jó ez így ebben a formában nem igaz, de legalább elvonultunk egy bokor tövébe, és mrá sötét volt)
a divathomi=ratyi a ratyik meg ratyik
a homoszexuálisokat nem kell bántani a ratyikkal meg nem kell törõdni
rózsaszínt meg nem kell oltani<#smile>

violence can be used for good - JUSTICE

5w0rdf15h
:o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

armageddon666
ugyérted ne utáljuk a buzikat? de nem veszed észre? a média arra sarkalja az embereket (ugy hogy trendivé teszi) hogy buzik meg leszbik legyenek. akkor legyen mindenki az! nem kellene tul sok idõ. kihalna az emberiség.... <#idiota><#idiota>
amugy a topic +fav <#vigyor>

@

te is egyszer leszbi vagy egszer nem😄 ki tudja😄 ki kicsoda😄
itt mindenki potenciálisan homoszexuális nem tudtátok?😄
mert ki tudja alapon gyanakodik minden kis ratyi aki ide jön homikat meg jó pólókat oltani
sztem hülyeség ez az utáljuk mert más téma
mindenki más ez egy f*ság h azért mert nem olyan mint te utálni kell
ha ismered és nem szimpi csak akkor van értelme vkinek kritizálni más embert

violence can be used for good - JUSTICE

Fido4life
Nah EZÉRT nem érdemes menni javitóba D:

CattiBrie
igazából én egy melegre lennék kíváncsi
de úgy is mindeki leugatná, ezért úgy sem szólal meg 😞
mármint pont ezért jobb is

[/spam]&#8482;

OrioN the S
<#gonosz2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😊 nekem 8 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lynx_TWL
huh sátánték :>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
áh, lemaradt már a csúcsidõrõl😊

Flórika
Lehet próbálkozni... (az elküldéssel) <#vigyor1>

Sadist
Nem tudom, idehívjam? 😄 Mert akkor tuti elküldi a sok homofóbot melegebb éghajlatra 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Flórika
Nálam az elsõ pillanattól kezdve fav... 😄D

Lynx_TWL
hú de izgis!!!

JGTC
mint megtudtam, annak is lehet hívni mostmár óvatos leszek

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Smuge

|| a Humoros és aranyos képek topicbol való ez a kép by Gerbill ||

az magenta😊

én is úgy hívom a Nap által kiszívott 10 éves Replay pólómat: "retro magenta"😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Lynx_TWL
úgy néz ki, mint egy normális ember

CattiBrie
mi ez? "legjobbjaink" ismétlése?

[/spam]&#8482;

OrioN the S
És hol maradt? 😊

Smuge
T-Mobile designereknél se lehetett valami rendben<#vigyor3>

Sadist
Gyerekek! Ha Mike itt volna 😄😄😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

OrioN the S
😊 jah

JGTC
bmeg 😊 np a remény hal meg utoljára

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

OrioN the S
nem akarlak leoltani de ez is volt 😊

OrioN the S
kár 😄 kemény volt

JGTC
talán tok még újat

JGTC
ja bocs nem néztem vissza a 600üzit

OrioN the S
oké engem senem

OrioN the S
õõõ ez a 2. alkalom ,hogy ez a kép miatt szenvedünk

JGTC
krinolin <#vigyor1> amúgy sosem érdekelt annyira hogy tudjam is leírni a neveket

JGTC
nesztek szenvedjetek 😊

OrioN the S
Krilin :$ vaty r helyett l :$

JGTC
a rózsaszín legjobb tudásom szerint Kruilin akar lenni (ha így kell írni) annak volt ilyen cucca

Duddits
A rózsaszín cuccos gyerek is a DBZ-bõl van, a baloldali meg Shongoku.

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

JGTC
huhhú mekkora topik!!!!! +fav <#idiota>

Antonio f*ck Aldo ;-)

XenonIceX
nekem is feltünt f nagy divat lett mert amikor mentem discoba utatta az egyik haveromanak a haverja h most vette meg a 3. rózsaszín pólóját. hát geci beszarás

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

OrioN the S
überretro

OrioN the S
akkor a nudisták az igazi retrosok 😊 (ádám ézs éva)

ha belegondolok, akkor az összes csöves, alkesz, munkakerülõ, vagy lecsúszott ember trendy - az összes a retrónak megfelelõen öltözködik😊

http://gaborszantai.co.uk/

Gladiator
retro?

IMYke2.0.0.0
Max 80-as évek vége, de már akkor is elég májer dolog volt ez...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sapkafej
sztem ez kibekúrt jó

György

Fido4life
225 új üzenet, gratulálok ! 😄