Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát ha 1 pici ott van az okés, de én ott pl jobban szívlelem ha nincs 😊
Nekem még a mellkasra is kell egy icike-picike. 😄DD
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
csupaszok lettünk azért hordunk ruhát(értsd rózsaszín pólókat😄😄), hogy megvédjen minket az idõjárástól stb..a fanszõrzetnek van még funkciója a nemiségben amúgy a többi teljesen felesleges és eltávolítható nemtõl függetlenül
szerintem😄
violence can be used for good - JUSTICE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://gaborszantai.co.uk/
2. Foci VB 2006
3. Football Manager
4. Photoshoppal autotuning
5. Battlefield 2
6. Érettségi
7. PSP
8. Titan Quest
9. World of Warcraft
10. Haditechnikai Topic
a foci bealázva...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Igaz, én 14 éves korom óta a "rocker" srácokra bukom, azzal meg nem összeegyeztethetõ a hímringyós imidzs. xDDDDDD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
stylist, divattervezõ, színész, énekes, sportoló...
azok ferdülnek el, akik szemelõtt vannak - megkaphatnak a másik nembõl szinte mindenkit, de nekik nem kell...
beteg világ ez, lehet eddig is az volt, de legalább a mélyben, most divat a szart felböfögni....😞
http://gaborszantai.co.uk/
férfi is lehet igényes és persze vannak akik túlzásba is viszik
az én szemöldököm is vékony és kvára leszarom ki mit gondol róla nekem meggyõzõdésem h jobb így mint összenõve centis vastagon
de én nagyon testszõrellenes vagyok szóval aki szõrös az nálam nem menõ😄
uff bevallottam és nem vagyok ettõl se homi se biszex
faszom sorry ahol nincs p betu csak msot voltam lanon es kapot 1 picit a billentyum es nem mindig muxik a pppppppppppp
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
De szerintem az olyan lányoknak, akik neked is bejönnének - sz'al a TÉNYLEG szép, menõ lányok - nekik sajnos igen. :|
Legalábbis, akikkel én eddig találkoztam - lányokkal - sokkal toleránsabbak voltak a homo/metroszexualitással szemben, mint pl én. 😄DDDD
Csajok amúgy is toleránsabbak, és inkább mennek a divat után... >_>
Ez is csak itt Kelet-Európában lehet divat.
PSN ID: Lord_Mortanius
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Egy kérdés: ez a rózsaszínesdi a csajoknak bejön?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
megyek és veszek holnap egy rózsaszín inget, hátha több leszek tõle..(de milyen áron)
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Akkor most sok sztár leplezödött le?<#mf1>#mf1>
Pedig belöle nem néztem volna ki... De ez egész stilusos, csak nem illik hozzá.
de a rózsaszín sem mndegy h milyen rózsaszín...rikítóként sztem minden szín otromba... nekem pasztelek tetszenek de ez a saját véleményem