Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, általában azt hiszik, aztán csekkolnak aztán kapcsolnak! 😊

Hááát ha 1 pici ott van az okés, de én ott pl jobban szívlelem ha nincs 😊

Flórika
Jééé, én egészen eddig abban a hitben éltem, hogy te... fiú vagy. xDDD De közben csekkoltam a profilodat. 😊)

Nekem még a mellkasra is kell egy icike-picike. 😄DD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

hmm vannak normal rockerek is de l akik full feketebe vannak fekete a szemuk mdinehol meg a kormuk is meg midnen sztem azok ugyna ugy buzik 😄 mar sorry ha te azokat csiped
Dying Soul
Más kultúrkör, igen. 😊

Flórika
LOL, miért, mi esküvõnkön - igaz, csak polgári volt - mindkét tanú (két barátnõm) TALPIG feketében volt. xDDDDD Kedvesen megkérdeztem tõlük, hogy ugyan, nem lett volna-e MÁS ruhájuk? 😄DDDD De végülis csak nevettünk az egészen, nem lett "elátkozva" a házasságunk... xDDD

Dying Soul
Régen simán, engem most sem botránkoztatna meg, annyira mindegy, hogy néz ki az asszony, nem a ruháját veszem feleségül. Persze egy alapszint kell, de a fekete efölött van. 😊

azér a srácok ne legyenek csupaszok, az gáz lenne ha én jobban szurnék, mint õ 😊)))

nem tudom, sztem is lábra/karra kell, de a mellkason én pl nem szívlelem ha prém van 😊)

😊))

a szõr sztem maximum fejen megy el...
csupaszok lettünk azért hordunk ruhát(értsd rózsaszín pólókat😄😄), hogy megvédjen minket az idõjárástól stb..a fanszõrzetnek van még funkciója a nemiségben amúgy a többi teljesen felesleges és eltávolítható nemtõl függetlenül
szerintem😄

violence can be used for good - JUSTICE

Shiwo
hát, japánban ne menj benne temetésre..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

IMYke2.0.0.0
Adjatok egy jó témát, és miénk az SG Fórum 😊))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fõleg esküvõn a mennyasszonynak...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
1. Rózsaszín pólós bu*ik
2. Foci VB 2006
3. Football Manager
4. Photoshoppal autotuning
5. Battlefield 2
6. Érettségi
7. PSP
8. Titan Quest
9. World of Warcraft
10. Haditechnikai Topic

a foci bealázva...

Dying Soul
Úgyis van, fekete a legjobb szín, mellékesen minden alkalomra elegáns. 😊

Shiwo
amúgy sztem a "sztárok" vannak nagy szarba, mert a különbözõ teve-adók style-emberkéi felvetetnek velük minden ocsmányságot..

Flórika
Egyértelmû! Igenis kell a szõr egy FÉRFIRA! 😊 Nem az olyan beteges dolgokra gondolok, mint amikor szegény abba a típusba tartozik, akinek a hátán is dús, vastag prém van - láttam már ilyet xD -, de lábra, karra KELL. 😊 Sõt, én még a szemöldöküket is csak extrém esetben szedetném ki, ha mondjuk a fél homlokát beterítni. xDDD

Igaz, én 14 éves korom óta a "rocker" srácokra bukom, azzal meg nem összeegyeztethetõ a hímringyós imidzs. xDDDDDD

Shiwo
ok, csak sorrendbe haladok az uccsó olvasottól és nem láttam..

Fido4life
Jujj ez most mekkor elmebeteg a BK-ban, nem is nézem 😄DDDDDDDDDDDDd

IMYke2.0.0.0
Volt is valamelyik xar reggeli tévémûsorban a témában - értsd: homik. A kedvesével együtt a tisztességes, nem kirakat buzik táborát szélesítik .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shiwo
milyen 1 nap ?!? ~13 óra !!

csak ketten írtuk elötted 😛

nekem az a furcsa, hogy miért azok lesznek a radiátorok, akik sokat foglalkoznak a testükkel vagy máséval?

stylist, divattervezõ, színész, énekes, sportoló...

azok ferdülnek el, akik szemelõtt vannak - megkaphatnak a másik nembõl szinte mindenkit, de nekik nem kell...

beteg világ ez, lehet eddig is az volt, de legalább a mélyben, most divat a szart felböfögni....😞

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
a zöld rucis csaj mellett lévõ csákó bevallotta hogy buzi..

fujjh meg 1 buzi pfujj 😄 na jo nem 😊 hmm sztem monnyu az buzis aki full leborotvalja pl a labat kezet
metrószexuálisok...😄 jó is az😄
férfi is lehet igényes és persze vannak akik túlzásba is viszik
az én szemöldököm is vékony és kvára leszarom ki mit gondol róla nekem meggyõzõdésem h jobb így mint összenõve centis vastagon
de én nagyon testszõrellenes vagyok szóval aki szõrös az nálam nem menõ😄
uff bevallottam és nem vagyok ettõl se homi se biszex

Flórika
Igen, az új állatfaj, a metroszexuálisok! xDDD Hálát adok az Istennek, hogy párom nem tartozik közéjük!!! 😊)

Mondjuk ahogy észreveszem, azok a fiúk, akik rózsaszínt hordanak, nagyon adnak a külsejükre, fontosnak tartják, hogy néznek ki, és valószínûleg 3 órákat töltenek a tükör elött 😊)

/OFF 😄
faszom sorry ahol nincs p betu csak msot voltam lanon es kapot 1 picit a billentyum es nem mindig muxik a pppppppppppp
Vivás a srác, és jah beismerte, hogy meleg, és ha jól hallottam 4-5 éve van barátja...

desigo
egy nap alatt 700 hozzászólás

elmenetek ti a p....ba😊))))))))
pfujj most nezem a toicot <#wow3><#idiota> vegulis van normalis rozsaszin olo meg akinek jol all de buzis 😄 bar hmm vegulis ez az utolso ke meg normalisnak is tunik de ffuj az a 2 budos buzi de meg vernem oket utalom
SiteDisagner
Hááát, ha valakinek egy kis pucsitos, szöke, hegesztõszemuveges tanktopos, seggrázós kisnyuszi kell, akkor az menjen le holnap a gucciba egy pink felsöért! <#mf1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Flórika
Nekem baromira nem!!! xD

De szerintem az olyan lányoknak, akik neked is bejönnének - sz'al a TÉNYLEG szép, menõ lányok - nekik sajnos igen. :|

Legalábbis, akikkel én eddig találkoztam - lányokkal - sokkal toleránsabbak voltak a homo/metroszexualitással szemben, mint pl én. 😄DDDD

Csajok amúgy is toleránsabbak, és inkább mennek a divat után... >_>

Hobbit gatya,papucs,rózsaszín póló.
Ez is csak itt Kelet-Európában lehet divat.

PSN ID: Lord_Mortanius

Sanyix
A 3. képen látható buzigyerek az be is vállalja, hogy buzi amúgy. A magyar "reklámtévében" szerencsétlenkedik asszem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

5w0rdf15h
hát vannak olyanok akik erre buknak 😊 nekem pl egyik volt bnõm kifejezetten szereti a rózsaszín pólós csávókat D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gerygrey
Nadetényleg, a leszbicsajok meg ott nyalakodtak a Hájperszpész kamionon a tömeg szeme láttára.

Egy kérdés: ez a rózsaszínesdi a csajoknak bejön?
tigeroo
sörhas + lánc a gatyeszon ^^
5w0rdf15h
megasztárosok v mik...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tigeroo
énmá nemértek semmit<#nemtudom>

megyek és veszek holnap egy rózsaszín inget, hátha több leszek tõle..(de milyen áron)
SiteDisagner
Pár megasztáros, egy Barátok közt Gézuka, egy hegedumuvesz, egy szabadulómûvész, viva tv bemondo, a legalso kettot nem vagom en sem, de vip bulin voltak ök is 😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

tigeroo
..sok ostoba..<#ijedt>
CattiBrie
sztár? hol?

én egyiket sem ismerem lol

[/spam]&#8482;

CattiBrie
ez utána buli után remélem kirúgta a sztájlisztját 😄

[/spam]&#8482;

SiteDisagner

Akkor most sok sztár leplezödött le?<#mf1>

CattiBrie
feltûnõsködés.. ez is pszichológia..

[/spam]&#8482;

SiteDisagner

Pedig belöle nem néztem volna ki... De ez egész stilusos, csak nem illik hozzá.

nyugi olyanban is járnak...
de a rózsaszín sem mndegy h milyen rózsaszín...rikítóként sztem minden szín otromba... nekem pasztelek tetszenek de ez a saját véleményem

Fido4life
kissé morbid :S