2404
-
A tündék nem azért gyönyörűek, mert ANNYIT törődnek magukkal, hanem mert a Ilúvatar ilyen gyönyörűnek teremtette őket. -
a zsírkereskedő #1056 a tündék olyanok mint az emberek:D az a tündér amire te gondolsz sztem
a szépségre meg sztem akkor is törekedni kell kívül és belül.. és akkor nem lesz az a gond h buta az ember mert művelődik olvas stb
de ez ritkán valósul meg h vki művelődik is meg szép is...
inkább a sznobságról szól ez a rózsaszín pólós topik
- a megtehetem és meg is teszem és felháborodást keltek és én jobb vagyok mint te - na ez rossz de ez a menő trendy viselkedés most sajnos -
S még hozzátenném:
Van aki, trendy, azaz majmolja a mai "légy te is buzis, mert az bejön a csajoknak"-stílust, ezreket költ az arcára, hajára, körmeire, és tízezreket a rettentő gagyi - a nagymamám is utálta már akkoriban, mikor először megjelentek a boltokban - cuccokra, cipőkre és kiegészítőkre [kinyithatós mobil, bluutooth {mintha üzletember lenne}, MP3-lejátszó, drágának látszó napszemüveg, amit még este is visel], és közben nem buzi.
Van aki, nem tendy és mégis buzi.
Van aki, trendy, és buzisan is viselkedik - illegeti-billegeti magát, az elviselhetnül affektál {hang és mimika = metakommunikáció} - , és lassan elbuzul.
-
ilyen alapon az összes tünde a gyűrűk urából homokos mert fésült fonott szép haja van jó ruhákban járnak és általánosan szépek
Attól, hogy valakinek normális frizurája van és nem szakadt ruhákban jár, nem lesz buzi.
Viszont ha egy csávó sminkeli magát, lakkozza a körmét, pórusösszehúzós kútizes gárnier fiszemfaszommal kenegeti magát és órákig nézegeti magát a tükörben, annak megkérdőjelezem a nemi identitását. (amúgy a tünde az nem nőstény?)
jobbak akarnak lenni és szebbek
Ez két külön dolog, attól hogy valaki "szép", még nem lesz értelmes, jófej ember. Ha meg értelmes és jófej akkor tökmindegy hogy néz ki. Ráadásul a szépség erősen relatív fogalom, ilyen rózsaszín trendicuccokkal nehezen hozom összefüggésbe. -
"Meg is kell kínoznia előtte az áldozatát, lenyúznia a bőrét, behinteni sóval a nyers húst, és félorát hagyni sikoltozni a kerékbetörés előtt? Akkor már az?"
jah valahogy így
-
Hol olvastál te embert? -
Cat #1051 "A homoszexuálisok meg önmaguk igazolása végett hajlamosak mindenki mást, aki ellenkező véleményen van velük, látensen homoszexuálisnak, illetve homofóbnak bélyegezni."
Már várom mikor mondják rám is azt hogy buzi vagyok :D Ugyérzem nem kell sokáig tűkön űlnöm :D
"Attól még, hogy a pókokat is eltaposom a lakásunkban, nem vagyok pókfóbiás"
Szóval attól, hogy kinyirnád az összes buzit, még nem vagy homofób. Dejó. Ugye tudod hogy emberekről beszélünk?
Ha még ez se elég, akkor szerinted minek kell teljesülnie ahhoz, hogy kijelenthessük valakire hogy homofób? Meg is kell kínoznia előtte az áldozatát, lenyúznia a bőrét, behinteni sóval a nyers húst, és félorát hagyni sikoltozni a kerékbetörés előtt? Akkor már az? -
a zsírkereskedő #1050 a metrószexuálisok nem buzik
férfiak akik nem törődnek bele, hogy úgy néznek ki mint ahogy
jobbak akarnak lenni és szebbek
ilyen alapon az összes tünde a gyűrűk urából homokos mert fésült fonott szép haja van jó ruhákban járnak és általánosan szépek
a szépségre való törekedés sztem az egyik legjobb erény és a hiúság sem ártalmas egy bizonyos pontig -
Ja persze, valójában ez egy világméretű összeesküvés amelyben a buzik titokban minden heteró tudatát lassan, de biztosan átformálják.
Egek, ennyi hülyeséget... -
Mondjuk nem olvastam végig a topikot, de baromság a rózsaszín pólósokat buzinak titulálni.Egyszerűen most ez a divat.Van aki követi, van akinek tetszik, van aki leszarja, van aki köpköd rá.Jövőre meg talán az atléta piros pöttyös nyakkendővel kombó fog menni... -
Szóval aki az átlagosnál többet foglalkozik magával, az buzi?Gratulálok.Ezt, hogy hoztad össze? -
Grusi #1046 A banner gigantikus :DDDD -
+ dádics :) -
az a két fiúcska azért hiányzik róla.. -
Ez a banner... kész, gyilkol. 

-
Teljesen egyetértek. -
"a látens melegek a legnagyobb homofóbók, akik félnek saját maguktól is, hogy "véletlenül" belemennek a dologba."
A homoszexuálisok meg önmaguk igazolása végett hajlamosak mindenki mást, aki ellenkező véleményen van velük, látensen homoszexuálisnak, illetve homofóbnak bélyegezni.
Lassan a homofób is egy olyan szó lesz, mint a náci, hogy mindenkire rá lehet mondani.
Attól még, hogy a pókokat is eltaposom a lakásunkban, nem vagyok pókfóbiás. Még "látensen" sem.
A pszichológia nem ilyen egyszerűen működik... >_> -
sok az off -
és a puzik biztosak magukban? -
Cat #1038 mert nem biztosak magukban. -
mét? -
Cat #1036 a látens melegek a legnagyobb homofóbók, akik félnek saját maguktól is, hogy "véletlenül" belemennek a dologba. -
a zsírkereskedő #1035 "nulla tolerancia"
részedről
a tanár meg inkább vén kujon lehetett mint jó tanár...na mindegy
nekem is volt olyan,h rámkacsintottak meg ilyesmi de mivel én nem vagyok meleg nem félek, h elkapnak
nem frusztrál az ha néz vki... ha meg néz és neki tetszik amit lát akkor nézzen nyugodtan ezen nem fogok rágódni -
na ez így valóban durva... de érdekes, nekem nincsenek ilyen ismerőseim.. -
"a melegeket meg békén kéne hagyni mert ő se megy oda hozzád h megfogja a segged v lesmacizzon mert tudja h elítélik és csak baja lesz belőle..."
Érdekes meglátás. Milyen kár, hogy téves. Nekem VALAMENNYI fiúismerősömnek volt már gondja a melegekkel. Legdurvább az volt, hogy az általam nagyon imádott öcsémet a 72 (!!!!!!!!!!!) éves roskatag fizika tanára környékezte meg, mikor tesóm már gimis volt. Egyébként ált. iskolai tanár az illető.
Tágabb baráti körömben is, a legjobb barátnőmnek kellett levakarnia az egyik csop.társáról egy meleg srácot, mert annyira nyomult rá... [E-klubban]
Sz'al én azt mondom, nulla tolerancia. >_> Legalábbis részemről. -
a zsírkereskedő #1032 miért is ne?
ha a természet törvényeit vesszük alapon akkor nincsen egyenlőség(mindenhol van főnök meg erősebb)
de mi emberek vagyunk civilizáltak és harcolhatunk a jogainkért mások jogaiért
itt a fórum ami fikázza a rózsaszín pólósakat... de ez a divat!
a melegeket meg békén kéne hagyni mert ő se megy oda hozzád h megfogja a segged v lesmacizzon mert tudja h elítélik és csak baja lesz belőle...
ha nem lenne ennyi előítélet jobban is élhetnénk...
thx h elolvastad a mai napi mentsük meg a melegeket hsz-eim -
React #1031 én meg olyan jókat röhögök rajta :D -
kegyetlen ez a banner ahányszor meglátom annyiszor kaparom a falat :) -
A mai missziód a világbéke és egyMÁS teljes színtű elfogadásában zajlik
-
a zsírkereskedő #1028 "Ó a homoszexualitás örök téma. Például mikor az ókori Görögországban nyomultunk, ugye ott ahogy mondták igazi szerelem csak férfiak között létezett, nos valóban... Az biztos, hogy segít elfogadni a másságot, ha megpróbálsz, mégha csak a játékban is de a bőrükbe bújni. Persze ez nem könnyű, nehéz elvonatkoztatni valóságtól !"
ez nagyon jó hsz 2004.okt.29-én írta Sir Quno Jedi... az egyik topikba
na most szerintem teljesen igaza van
nem mondom, hogy hajrá csináljátok, csak azt, hogy nem kell mindenkit elítélni
átérezni átélni megpróbálni megérteni aztán ha nem tetszik még mindíg van időd utálni őket vagy bárkit is
uff szóltam
-
a zsírkereskedő #1027 te kis butuska buffon a juventus kapusa ez meg palermo mez 
cicafijú
vagy zsugabubus?
-
gyerekek ez a banner naggyon lol :D -
Ben C #1025 én nem mer leszarom őket :D -
Cat 02 #1024 bufonnak is ien van nem ? :D -
*egyetértően bólogat* -
már csak mi lerobbant alkeszek nem vagyunk trendik :) -
Jó ez a topik!!! amúgy azért nyílt meg hogy utáljuk a Bu*ikat??:D:D:D -
lolbanner -
BKV-ra tuti nem
autóban, strandra igen -
Szerintem nem attól buzi valaki hogy mien ruhát hord, nem is attól hogy hogy beszél.