2404
  • CattiBrie
    nem értem, hogy a fiúk miért nem bírják elviselni..

örüljenek, hogy ennyivel is kevesebb a konkurencia :)
  • Botond #976
    Én ilyeneket még sose láttam. :-D Bár többek szerint burokban élek. :-D
  • React
    Engem nem zavar, az exem is utálta a buzikat, én mondtam, hogy engem nem zavarnak, és ennyi :) Max csak röhögtem, ha épp kikelt, mikor meglátott 1 buzit... bezzeg ha két leszbit látott, akkor meg majd kifolyt a szeme :))
  • QuippeR
    akkor ezek szerint a normális ember is úgy viselkedik, ahogy akar, és nem zavar, ha utálja a buzikat. vigyázat, az egyenlőség csak a matematikában létezik!
  • Botond #973
    irigykecc! :-D
  • CattiBrie
    hülye kis buzi.. :D
  • React
    Épp 1 hete futottam össze 1 ilyen rózsaszín polós metrosexuális sráccal... olyan volt mint 1 lány, ettől függetlenül teljesen normális volt! Nekem nincs semmi bajom se velük, se a melegekkel, úgy öltözködnek, és viselkednek ahogy szeretnének :)
  • CattiBrie
    Nem buzik.
  • Cat #969
    ez azért szerintem erős tulzás, mindezek egyszerre nem szoktak teljesülni. Sztereotipiák, általánosítások amik a lényeget akarják megmutatni.

Mindenesetre nekem is van olyan haverom, aki mielőtt lemennénk kocsmába (majd utána vmi buliba), hajat mos, beállítja a haját tökéletesre, félorát áll a tükör előtt, és a leendő helyhez illő ruhát választ - ez utóbbi természetesnek hathat, de borzasztó ideges, ha mégis modosul a program (pl. rockbuliba megyünk és nincs feketében), kétségbe van esve hogy ki fogják nézni a helyről.

Ja, és egyáltalán nem buzi, a társaságból a legtöbb csajt dugta meg.
  • Phat Smoker
    akkor beckham is buzi...sejtettem, hogy victoria csak álca!
  • QuippeR
    nem tudom, szerintem ennek az egésznek nincsen pikantériája, egy fikarcnyi sem. egyébként meg egyszerűen csak a plázacicák férfi megfelelői. akinek ez kell, annak sok boldogságot.
  • React
    :)))

Úgy viselkednek mint a buzik, és az a pikantériája, hogy a nőkhöz vonzódnak :)
  • QuippeR
    tudtommal a buzi attól lesz buzi, hogy férfi és a férfiakhoz vonzódik.
  • Gerygrey
    A metroszexuális férfi öltözékét, sőt frizuráját, illatát is gondosan választja ki. Lehet a haja melírozott, összefogott, szélfútta – de mindig tökéletesen áll. Van hidratáló kréme, szemkörnyékre ránctalanító, pakolása pórusösszehúzó. Szemöldökét is rendszeresen formába szedi, rendezi. Imádja az ékszereket, amelyeket gondosan választ ki, hogy azok öltözékével, és természetesen a legújabb divattal összhangban legyenek.

Aki ezek után azt mondja hogy ezek a "metrósok" nem buzik, az maga is homokos.
  • TheSuperMan
    fábriba voltak :C
  • CattiBrie
    orientálódik, nem vonzódik

• QuippeR
    "viselkedését, öltözködését tekintve"

azt nem mondta senki, hogy buzi.
  • Cat #960
    Hidratált bőr, halványan lakkozott körmök, tökéletesre tépkedett szemöldök. Ápolt megjelenés, nőies tulajdonságok, érzékeny lélek... Ő az új évezred férfiideálja, a metroszexuális. A típus szimbólum-alakja a mindig jól öltözött, kissé nárcisztikus David Beckham.

[nagy]http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=18594
  • Cat #959
    egyáltalán nem!

A metroszexuális az nem buzi!
  • CattiBrie
    igen, innen mindez egy más kérdés :):)

ha jól tom, a Micimackó mese minden szereplője egy-egy embertípust ábrázol...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát jah... :)))
  • React
    Jajj, én akkor is 1 pici lánynak tekintem... hogy lehet egy fiún rózsaszínű passzos cucc, ráadásul úgy viselkedik mint 1 lány! Mondjuk jó helyen írom, hogy hogy lehet 1 srácon rózsaszín ruha :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Metroszexuális: viselkedését, öltözködését tekintve az elsődleges nemi jellegével ellentétes nem felé is orientálódik.
  • React
    :DDDD
  • Phat Smoker
    mára ez lett malackából:

cikk
  • Cat #952
    "A szégyenlőssége és a jelleme miatt amúgy meg Malacka lehetne simán metroszexuális is."

A metroszexuális annyit jelent, hogy metropoliszban (nagyvárosban) élő fiatal, aki sok időt fordít a külsejére, divatosan akar öltözni, trendi. Ezek egyike sem igaz Malackára.
  • CattiBrie
    igen, de ez a pojén :D
  • CattiBrie
    NYERTEM!

http://en.wikipedia.org/wiki/Piglet_%28Winnie_the_Pooh%29

"Piglet (Winnie the Pooh)
    From Wikipedia, the free encyclopedia

Jump to: navigation, search

Classic PigletPiglet is a fictional character from A. A. Milne's book Winnie-the-Pooh. Piglet is a small piglet who is a good friend of Pooh in the Winnie-the-Pooh stories. Piglet is Pooh's best friend other than Christopher Robin. He has constant fear of the dark and is anxious about most things. Despite the fact that he is a Very Small Animal, he often conquers his fears. In the original color versions of the Winnie-the-Pooh books Piglet has white skin and a green jumper rather than the pink skin and pink jumper that he has acquired from Disney.

Piglet spells his name "Piglit". Piglet was once referred to as "Henry Pootel" by Christopher Robin, who did not recognize Piglet after he was thoroughly cleaned by Kanga."

Nu? :)
  • IMYke2.0.0.0
    A zsidóknál...
    [Ja, meg persze, a valóságban is szarban, hugyban, sárban hempereg - de a Micimackó-ban rendmániás.]
  • CattiBrie
    ha Malacka lány lenne, tuti lenne valami masni a fején...
  • CattiBrie
    Malacka köztudottan tisztátalan állat :D
  • Botond #946
    Ha ragaszkodsz hozzá ... legyen úgy! :-D
  • CattiBrie
    bánod, hogy nem te mondtad, mi? :D
  • CattiBrie
    nem? nemá! :D
  • CattiBrie
    ezek nem csak haverok, ölelkeznek!!!
  • a zsírkereskedő
    most miért is ne?
    fantáziálni mindenről lehet és ez nem beteges..(állították a zone clubon tnap este) úgyis csak olyanról fantáziálunk ami a valóságban nem történne meg velünk...
    titkos vágyak
    van aki tuti malackára is "izgul"
    szóval a fantázia szabad és nem beteges semmi sem - állítják ők...
    az én véleményem nagyjából azonos annyival kiegészítve, hogy azért életszerű dolgokon túl már nem kéne elkalandozni
    na minxdegy malacka amúgy ha nem tudjuk micsoda akkor biztosan ufó... és a rucija a szkafanderje nézzétek csak meg jobban lózaszín a ratyibolygóról
  • IMYke2.0.0.0
    Híííínye, szép lecsapott labda...
  • IMYke2.0.0.0
    A Micimackó-ban nem volt - és remélem nem is lesz - szex...
  • Botond #939
    Te minden fiú barátoddal lefekszel? Lehetek a barátod? :-DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    A szégyenlőssége és a jelleme miatt amúgy meg Malacka lehetne simán metroszexuális is.