2404
-
Jajjmán Botond! Térgyé mán észhez! :D
A fülbevaló az mióta buzis? :D
Anno a lázadás jele volt és a kőkeményék kezdték el hordani.
Asszem nem tartoztál volna többé az élők sorába, ha ezt mondod nekik. :D
(És szokásomhoz híven előszedhetném a vesszőparipa-témámat, h mi volt előbb férfias, a fülbevalósság, vagy az a-nélküliség.)
Vagy te amolyan nagymamaklipsz szerűre gondolsz? :D -
Hihó! 
Jó, de te már kinőttél a kamaszkorból. ;DDDDD -
Ezt amúgy én sem értem ám! :D Párom szerint csak úgy vonzom a buzikat, meg a lelkileg beteg egyéneket. :DDDDD Szerintem azért lehet, mert régen baromi toleráns voltam, meg segítőkész, szerettem magamra venni mások problémáit. [Pszichológus is akartam lenni... ^^] -
nahahó. :)
Sztem engem győzködhetnének. :)))
A rábeszélős embernek nem szexel fejelném meg és nem a napját. :D -
ehh.. van egy simerettségi köröd :/ -
Sajnos pontosan tudom, hogy működik a rábeszélés (is)... ezt anno pont egy olyan fiú mesélte nekem, aki szerint nincs abban semmi, hogy le akartak feküdni a haverjával, hiszen OLYAN jó barátok, hogy ez belefér...
A másik srác akkor még csak 17 éves volt, a "rebeszélős" meg 25-26 lehetett. Ott is, mint a csajoknál, sajnos az idősebb fél viszi bele a fiatalabb, befolyásolhatóbb egyént a hülyeségbe. -_- -
Hát nem tudom fiúkat hogy vesznek rá,de a csajokat meg kellett dumálni az első alkalom előtt. :-D De akkor,mint szélesebb tapasztalatokkal rendelkező mesélj,téged hogy vettek rá?:-D -
Cat #1090 "Még egy kicsit beszélget is ilyen buzzancs kezdeménnyel és rábeszélik,hogy végülis a seggbe kukiban sincs semmi"
Te tényleg azthiszed hogy ez így működik??? szerinted bárkit is beszélgetéssel rá lehet venni hogy megdugják? :D Nőjj már fel.
Nemigaz hogy ebben a topicban ennyi ilyen beszólás van, szánalmas. -
A probléma alapvetően nem az,hogy buzi egy vagy sem. A probléma az,hogy azzal, hogy rózsaszínben jár, fülbevalóval és hasonló buzis dolgokat csinál azzal azt hirdeti,hogy ez normális,holott nem az. Gyerekeket akik befolyásolhatóak rossz irányba visz el. És ez a fő gond. Nézd csak meg gladiátort, aki szerint normális a papucs,ing,nyakkendő kombináció. Még egy kicsit beszélget is ilyen buzzancs kezdeménnyel és rábeszélik,hogy végülis a seggbe kukiban sincs semmi. Ez a gond,nem az,hogy buzi. Felőlem otthon csinál amit akar,de a gyerekeket és egyéb befolyásolható rétegeket nem kéne megvezetni. -
Cat #1088 csak azért irtam, mert mindenkire azt irtad hogy az, csak a feketében járokra nem - erre irtam én hogy azok is :) -
És? :)
Gondolom abban mind egyetértünk, h rengeteg öltönyös meleg van. :)
Akkor ezekszerint az öltöny is buzis? :)
Amúgy bővült a sor. A hajfestés is buzis. :))) -
Cat #1086 "a feketében járók kivételével még buzisak is"
a darkosok körében marhasok buzi van, akik feketére festik a körmüket, hajukat, szemüket stb. -
amit mondtál azok közül egyik se gázos
de a rózsaszín póló az kurvára az:DD -
G_ArchAngel #1084 nem teszik, de az az Ő stílusok - azért ott vannak hajak, ha voltál már motorostalálkozón, és egyik sem Pély Barnus style -
G_ArchAngel #1083 elf, magyarul tünde, röpködős bizbasz: tündér...
én sem szólok bele a II.vh-s dolgokba, mert nem értek hozzá, akkor Te se próbálkozz...:P -
Na, ez már télleg beszarás, ami itt van...
Mostmár mindenki gáz, aki nem nyárspolgár. :D
Hosszúhajúak, fülbevalósok, feketében járók, kinyithatós mobilosok, mind mind nagyon gázosak, a feketében járók kivételével még buzisak is. :D
Ez aztán a felfogás, gratulálok. :)
És az egészben az tetszik a legjobban, h megy a dobálózás a hagyományos értékekkel, pedig az a felfogás, ami ezeket a nézeteket szüli nem is olyan régi, történelmi időkkel mérve még csecsemőnek sem számít.
Mondjuk a rövid haj, meg a fülbevalótlanság régebbi, de annak sem férfias-férfiatlan szempontú okai voltak. Na de mindegy, jó szórakozást,
én spec ezt a topikot olvasva egyre toleránsabb vagyok. :DDD -
hát azok mind puzik voltak -
ne keverd már te is könyörgöm a tünde az a kis pics@füst röpködős izé, az elf meg egy b@szott magas humanoid, csak az elb@szott gyűrűk ura fordításban cserélték fel :( -
hm.. neked tetszik? :D -
G_ArchAngel #1078 ha egy 120+ agyontetovált harley-s viking befonja, az jól néz ki azért:))) -
Európában, mármint Magyarországon, ebben a században (nem buzi), hanem "nem néz ki jól" és nem "néz rá jó szemmel senki" :)
így a pontos :)
persze vannak extrém kivételek, ha úgy fonja a haját ma egy fiú, mint ma egy lány, akkor az gáz :) -
G_ArchAngel #1076 akkor egy kis off:
elf, tünde ugyanaz, vannak alfajai (erdei, tengeri, sötét (földmélyi), sivatagi, stb...) - teljes mértékben humán külső, rájuk jellemző jegyekkel: finomabb vonások, hegyes fül, nagyobb szem (van fantasy környezet, ahol mandulalakú), ruháik általában gazdagon díszitettek és kasztjuknak, rangjuknak megfelelőek - és természetesen fajuknak: Drizzt soha nem venne fel hófehér selyemstólát, amiben Celeborn és Galadriel fogadta a Szövetség tagjait...
Éppígy Legolas is egy erdőjáróhoz hasonlóan öltözött - és itt megjegyzem, hogy a tünde erdőjáró jóval heteróbb jellem volt, mint Aragorn...
tündér, faery, fairy, sprite: apró szárnyas humanoid alkat, mágikus lény, nagy százalékkal nőnek ábrázolva, de ha a közösségüket jelenítik meg, akkor vannak férfiak is - gyerekekre nem emlékszem egy írásból sem, talán mert mágiával szaporodnak. Hajuk, bőrűk, szeműk színe szinte bármilyen lehet, ruhájuk pedig szintén inkább a figyelemfelkeltést szolgálja, mint a rejtőzködést...
A hajról: ha valaki fonja, akkor az buzi? Kelták, skótok, írek, afrikaiak, gallok, ázsiaiak...
Szinte az egész világ, ahol voltak hosszúhajú férfiak... -
:) -
Ronny #1074 rózsaszín polós srác most az ATV-n:) -
Cat #1073 remélem ha már más nem, te legalább röhögsz a beszóláson :) -
-
Segítek: sárga, és szerintem egyáltalán nem buzis ez az új Combino villamos, nekem kifejezetten tetszik
-
Nem szeretem, amikor minden konkrátumot mellőzve reagálnak a hozzászólásaimhoz. Segítek, ezt írtam: Van aki, trendy, azaz majmolja a mai "légy te is buzis, mert az bejön a csajoknak"-stílust.
Ezek után, kezdd újra...
-
Cat #1069 én se igazán értem - mutassatok nekem egy fiut/férfit, aki "divatból" leszop egy másikat. -
Cat #1068 ennek a színnek nemtom mi a neve, de ez pl. buzis :)
-
Egyébként nem tudom honnan veszitek, hogy "trendi"(broáf) buzinak lenni.Szerintem elég közhelyes duma, aminek semmi valóságalapja nincsen.Max. annyi lehet, hogy a buzik egyre többen és nyíltabban vállalják fel magukat, de hogy sok hetero ember divatból buzi lesz...ez nevetséges. -
Én nem nevezném fejlődésnek hogy elbuzisodik a világ :( Pedig én még egy, az új dolgokra fogékony ember vagyok, de ez a trend már nem fér bele -
Buffalo cipősök? Ez nekem új.
"Adidas" és "Nike" cipősökre emlékszem - röhej (volt), hogy futócipőkben hétköznap...
-
a zsírkereskedő #1064 a világ változik
régen minden lázadó volt...
ez a fejlődés nyitottnak kell lenni és nem az előttünk élő generációk értékrendjét kell lemásolni...
ami hasznos maradhat ami nem az meg úgyis eltűnik egy idő után... lsd buffalo cipősök -
Én most is hányok, ha egy pasi fülében fülbevalót látok. -
Most is buzis. -
nekem most sem jön be, ha egy pasinak fülbevalója van -
ez a pólós dolog olyan mint anno a férfi fülbevaló...akkor is mindenki buzisnak mondta, erre most.. -
gyerekek, a mesevilágba ne mennyünk bele
épresztő
annak semmi köze nincs a valósághoz
gyűrűk ura, tündék.. feledhető, nem vág témába -
Egyébként szerintem azért mondják, hogy a rózsaaszín poló buzis, mert a rózsaszín férfiatlan, és látszólag egy hetero beállítottságú felveszi, akkor ő is férfiatlan lesz. És kik azok akik férfinek néznek ki, de valójában nem úgy gondolkodnak? Hát a buzik.