Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄ASDASDDDDDDDDDDD

naigen, ez az egész teljesen relatív -.-

PíszLávJuniti
hagyd 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

azét megjegyzem, hogy miért is te vagy a normális, és a "kinyithatómobilos" pasik nem?😄
te direkt írsz így, v sérült vagy?:|
férfiéxer a pirszing😄😄
Volt egy idõ amikor full feketében jártam. Azért mert az jött be nekem, ennyi az egész.
Most már jobban kedvelem a világosabb szineket, fõleg így nyáron -.-

PíszLávJuniti
:A😄:AS😄AS😄SDD:<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

GregSB
"...lovagolunk..."

Errõl van egy jó film... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dying Soul
(Figyelj, tényleg hagyjuk ezt a témát, nincs kedvem belemászni és igen van pár olyan dolog a zene témakörben, ami kis szikraként mûködik nálam, jobb ezt hagyni.)

Lynx_TWL
az én középiskolám tele volt ilyen "nemvagyokátlagos-engemnézzélmegjól" egyedekkel.
azt nem vették csak észre, hogy egyáltalán nem egyediek, mert mind ugyanúgy nézett ki.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
hülyeség... intoleráns-e vagy?

Lynx_TWL
Gladiator megmondta, hogy mi unalmasak vagyunk, õ meg persze biztos "izgalmas" mert nyakkendõt vesz tornacipõhöz...
alap probléma ott van, hogy ettõl õ még ugyanolyan unalmas marad😊
uszósapkát is felvehet csokornyakkendõvel, hogy ne legyen átlagos,(mert nem átlagosnak lenni menõ) max hülyének nézik.

1et ertek 😊 +en sem szeretem a kinyithato mobilt 😛 😄

Sadist: jaja 😄😄
Dying Soul
Igen.

GTheo
OFF: Nekem egy fekete Smog póló a kedvencem, az 1ik oszttársam jött párszor rózsaszín pólóba, hát enyhén mondva kicikizték a fiúk...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

az, nem nagy, nem kicsi - formás, kemény, átlagos...

ha második gyerek után úgyérzi, hogy neki is kell és nem fogunk éhenhalni, akkor csináltassa meg - ennyit megérdemel egy nõ, de míg legyõzi a gravítációt a természetes adottság, addig felesleges...

http://gaborszantai.co.uk/

Sadist
"- Óhh, Austin, szõrös vagy mint majom!
- Igen bébi, de nagyon!"

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az asszonynak real? 😊

hja, nem is lesz nekem szilikoncsöcsös barátnõm...😞

lehet azér hordják a rózsaszín polót, mer menekülnek attól, hogy átlagosak legyenek 😊) Gondolkozok ám a témán 😄

#752 <#eljen>

Lynx_TWL
akkor te nem is vagy trendiee, hú de cikis csávó vagy!

Lynx_TWL
mert a zene flémet szül?

Dying Soul
Ezt mlgegyszer kérlek.

Ja és: HAGYJUK KI A ZENÉT, SENKINEK NINCS KEDVE FLÉMELNI.

Dying Soul
Szerintem ezeknek a srácoknak is kiül a lelki világuk a rózsaszínben, nekem a feketében vagy a sötétkékben jön ki, ugyan az a helyzet. 😊

jó most a rocker és a rózsafiú a két véglet...

én szinte mindent meghallgatok, különösen a gyönyörû hangú, hosszúcombú csoki-pacsirtákat (Beyonce, Ashanti, Toni Braxton...), mellette kócos, õszülõ hajam van, körszakállal, szõrõs mellkassal és lábbal, zöld/szürke/fekete/barna outdoor/streetwear ruhákkal...

egyszerû vagyok, mint a fakocka, fiatalkoromban megvolt minden nõ, akit akartam, egyszersem kellett ezért tárcsákat emelnem, rózsaszín pólót felvennem pacskerral, szoliba nem feküdtem, mert az életem nagy részében sütött rám a Nap...
nem érzem színtelennek az életem, mert az egyik kutyám fehér, másik fekete, a macskám meg szürke (ja, az autóm is szürke...)

utálom a szétnyílos mobilt egy férfi kezében, a feszülõs ruhát, és a kozmetikázott fejet...

az ilyen inkább kerüljön el, és békében élhetünk...

a barátaim igazi férfiak, feleséggel, gyerekkel, szõrõs mellkassal...
sörözünk, meccset, F1-et, boxot nézünk, quadozunk, túrázunk, fotózunk, kerti bulikban húst sütünk, paintballozunk, gokartozunk, lovagolunk - egyikünk sem szolizik, nem hord testhezálló cuccokat, nem festi se a pofáját, sem a haját...

Normálisak vagyunk teljesen...

A neveltetésünk miatt - vidéki srácok - soha nem fogjuk a metró/transz/homoszexuális embereket megérteni, és talán elfogadni sem...
A mi világunkban nem hordanak fiúk nõies színeket, értsd: rózsaszínt.

Flórika
Osztom a véleményed! 😊 És nem igaz szerintem, hogy attól még, hogy rocker valaki, CSAK feketében/sötétkékben kell járnia. xP

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

'*ha teheti csak feketében vagy sötétkékben jár, nem fest körmöt, sem szemet*' eszt nem mondtam volna 😄😄 aki ien fekete gecikbe jar rengeteg ugy festi magat meg midnen buzis dolgot muvel undorito
nekem semmi bajom az életérzéssel, azzal sincs gond, hogy szeretik a feketét.. .csak én magam még nem tudtam megérteni, miért kell a zoknijuktól kezdve a sálukig mindennek feketének lennie, és ettõl vajon jobb lesz-e nekik, hogy elvesznek a sötétben! 😊 szóval sztem ettõl azaz életérzés nem lesz több, vagy nem lesz jobb a zene 😊) én sztem a mértéket -az öltözködésben is - ugyanúgy a változatosságot 😊

Dying Soul
Más életérzés, a rockerek vagy a metálosok többsége azért még mindig inkább magába forduló, mint sem, hogy nyílt, legalábbis szerintem ezért van. Kövezzenek meg, ha vmi nagy baromságot mondtam.
*ha teheti csak feketében vagy sötétkékben jár, nem fest körmöt, sem szemet*

😊)) jóéjt

Flórika
Neked is baby, cupppppppp! <#puszis>

<#nevetes1>

CattiBrie
tököm olvassa most ezt végig... meleg jó éjszakát! 😄

[/spam]&#8482;

na akkor jo 😊
Flórika
Jó, hát selejt mindig volt. xDDD Mondjuk a Europe - zeneileg - ettõl függetlenül rendben volt szerintem. 😊)

leg jobb has szorzet ami az Austin powersznek van a arany szerszamba ien fasz alak 😄 az nagyon kemeny 😄
mondjuk igen a testépítéshez pont nem megy a testszõr ebben igazad van...
viszont én 1 nõ hatására kezdtem az alap "metroszexuálkodást"
és ez a nõ nem velem egykorú😄 hanem 10essel idõsebb
nekem ez így tetszik most de nem fogok extrém irányzatba elfajulni

violence can be used for good - JUSTICE

Shiwo
nyah én lépek me vihar van (és ilyenkor nem szeretik ha megy a gép, mert már 1szer becsapott hozzánk a ménkû..)

kiváncsi vok reggelre hány nem olvasott üzi lesz, de sztem eléritek addig az 1000-et 😄

<#integet2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jo kerdes azert hogy buzi legyen 😄 nem tom en utalom oket igenyetelenek foleg aki be gornyesztve terdig ero bakancsba jar es mesz az utcan ok vanank 10 mind ugyan ugy nez ki mint a daemonok asztan oda hivnak hgyo meg verjkenek de meg utnak es eltorik szinte a kezuk ojan vekony nemeik pff 😄 eleg nyomik bar mostanaba nem lattam sokat de volt 1 ido amikor anniyan voltak mint az oroszok
na, azért anno voltak olyan együttesek, akik már elég metro-k voltak, pl. Europe...

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Flórika
Fúj, dehogyis. 😄DD Ne feledd, én öreg vagyok, a "mi idõnkben" még IGAZI rockerek voltak, nem ilyen csicska divatmajmok!!!4 😄DD Lásd: Tokio Hotel. =DDDDD

Nem, amúgy olyan srácokra gondolj, mint a régi Guns N' Roses tagjai (Slash forevaaa!!! 😄DD), vagy a Bon Jovi (dettó régen, bááár Jon mellszõrzete már fiatalon se volt piskóta xD), Ugly Kid Joe, Pearl Jam, stb... 😊)

Shiwo
nekem a vállamon hibádzik, a többi stimmel 😊 nem is fázok éccaka nyitott ablaknál úgy mint az asszony 😊

Shiwo
ezt speciel én sem tudom, pedig 99%-ban rockot és metált hallgatok..fekete rucijaim listája meg kimerül 2 fekete pólóban ,1 fekete pulcsiban meg 1 fekete kabát..

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jól álcázom 😊)

😄DDD "ha egy kanadai favágó este otthon epilál az már túl a barátságon"

Sztem is kell egy férfira szõr! 😊)

armageddon666
<#wilting> és #21-es hszbõl jöttem rá hogy lány vagy. amugy nem jöttem volna rá XD

@

a mértéket nem ismerik az biztos, bár amúgy se értem ezt az egészet... ha vki rocker(szeret egy bizonyos mûfajt), miért kell full feketében járnia?

Viva Kristóf is így kezdte, aztán utána a barátja epilálta...😊

Oké, te sportolsz (ha jól emlékszem), így könnyebb fenntartani egy higiéniai normát, de ha egy kanadai favágó este otthon epilál fenyõgyantával, az már "túl a barátságon"...

egy férfira kell a szõr, attól (is) férfi - ha kezd megválni a külsõ jegyektõl, akkor ott melegedés van folymatban...