2404
  • Királylány
    mindenki b*zi
  • SRobert
    A ninnyák metroszexuálisosak? :o
  • GregSB
    Szegények mit csináljanak amikor gyerekkoruk hősei is metroszexuálisok voltak?

• a zsírkereskedő
    ez jó cikkbanner alá linkbe h aki idejön az ne mondjon baromságokat!:D
  • tigeroo
    csak ostoba...beállt a ficsúrok közé
  • CattiBrie
    neem
    nem is ezt mondtam
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor szerinted, a homokosság csak a szép emberek előjoga, kiváltsága?
  • CattiBrie
    általában a melegek nem csúnya, szakadt, igénytelen emberek...
  • Boroskóla
    Hát ha te mondod,
  • CattiBrie
    pedig olyan kis édesek..
  • Boroskóla
    Ezen a képen kapásból hárman is vannak
  • Cat #1206
    nem, fejből gépeltem be ennek a 2003-mas cikknek a linkjét.
  • G_ArchAngel #1205
    Te ilyen oldalakat olvasol???
  • nagykispeter
    Na ez az igazi
  • CattiBrie
    kezdetnek jó (úgy értem nem az, amit kerestem)

köszi
  • Cat #1202
    tessék
  • CattiBrie
    igen...

Szerettem volna oldalt találni, ahol le vannak írva, hogy pontosan melyik micsoda, de, amikor rákerestem erre "metroszexuális heteroszexuális transzexuális homoszexuális" nem talált semmit, miután rájöttem, hogy a transzexuális szót helytelenül írtam, így lett "transzszexuális metroszexuális heteroszexuális homoszexuális", de erre is csak egy oldalt ad... Kénytelen vagyok következtetni, hogy nincs egy jó összefoglaló oldal. Még a legjobb a wiki volt, de ott meg mint írtam szerkesztés alatt vannak az oldalak... és nincs is rajta minden.

Ám lehet, hogy csak rossz szavakra keresek.

Erre pl nem talál semmit "transzszexualitás metroszexualitás heteroszexualitás homoszexualitás".
  • CattiBrie
    hát (ha esetleg nem is az) baromira úgy néz ki
  • JGTC
    brévhárt sehol? pedig itt a helye...
  • assh0le
    mit jelent az hogy pánszexualitás?
  • Dying Soul
    Tényleg szép ember.. :C
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, ő is egy nagy puzi:

[center]
  • G_ArchAngel #1195
    Ettől az emlékvideótól a legtöbb (autó)sport szerető embernek kicsordul a könnye...
  • Dying Soul
    10 percet én is eltudok tölteni, de nem állítom be a szemöldököm cukira..nem borotválom a lábam, nem festem ki a körmöm..nem festem a hajam, stb.
  • CattiBrie
    tudom.. csak mondtam - még jó, hogy mondtam, hogy csak mondtam :P
  • a zsírkereskedő
    te nem tudsz semmit a sportról és az elhivatottságról , ha ezt te buzisnak tartod...
  • G_ArchAngel #1191
    lehet keresni a sarkokat a körszobában...

ők azért vannak sminkelve, mert így kompenzálják a fények, lámpák, világítástechnika által okozott becsillanását a zsíros bőrnek, illetve az erős fény miatt sápadtságot, feltűnő bőrhibákat...
  • CattiBrie
    az ugye köztudott, hogy képernyő elé midnen tévés személyiség festve van (mármint smink) - csak mondom :)

Nade akkor hol a határ az (túlzott) igényesség és a metroszekszualitás között?
  • G_ArchAngel #1189
    "Simán. Az annyit jelentene, hogy igényes vagyok magammal, adok az öltözködésemre, használok kozmetikai cuccokat, rendszeresen járok fodrászhoz, vágom a körmöm stb."

Tévedsz, ez nem metroszexualitás - ez csak egészséges higiénia és igényesség...

Nem akarsz nőies mozdulatokkal gesztikulálni, nem viselsz Pély Barna csikósérót, nem hordasz nőies vagy uni papucsot közterületen (vannak olyan terep papucsok és szandálok, amikre egy nő rásem tudna nézni, így gondolom egy metro sem), nem téped a szőrzeted, nem használsz festékeket...
  • Cat #1188
    "Te bevallanád magadról, hogy metro vagy?"

Simán. Az annyit jelentene, hogy igényes vagyok magammal, adok az öltözködésemre, használok kozmetikai cuccokat, rendszeresen járok fodrászhoz, vágom a körmöm stb.

Randi előtt minden fiu ezt csinálja, van hogy nagyon sokáig :)

"Szóval azt mondod, hogy az a férfi, aki borotválja a lábát és festi a körmét, ám nem él nemi életet más férfiakkal az legfejjebb metro lehet?"
    Egyértelműen. Ha hozzá még női bugyit is felvesz, akkor transzvesztita :)

Egyébként sztm a többi szexualitás jelen esetben lényegtelen.
  • CattiBrie
    Te bevallanád magadról, hogy metro vagy?

Szóval azt mondod, hogy az a férfi, aki borotválja a lábát és festi a körmét, ám nem él nemi életet más férfiakkal az legfejjebb metro lehet?

És akkor még ugye definiálni kéne a transz.. és a többi szexualitást.
  • Cat #1186
    "túl nagy keveredés van itt a meleg és a metro között"

Szerintem egyáltalán nincs. A meleg szereti a faszt, a metro nem.
    pont.
  • CattiBrie
    Itt jártam, ezt találtam:

Aszexualitás szerkesztés alatt
    Autoszexualitás szerkesztés alatt
    Kinsey-skála szerkesztés alatt
    Monoszexualitás szerkesztés alatt
    Pánszexualitás szerkesztés alatt
    Parafília szerkesztés alatt
  • CattiBrie
    Szexuális irányultságok

Nemek szerinti besorolások
    - Biszexualitás
    - Heteroszexualitás
    - Homoszexualitás

Ez eddig ok, ám:

Egyéb besorolások
    - Aszexualitás
    - Autoszexualitás
    - Kinsey-skála
    - Monoszexualitás
    - Pánszexualitás
    Parafília

• CattiBrie
    túl nagy keveredés van itt a meleg és a metro között

nem tom hol a határ.. még az is lehet, hogy "minden homo metro, ám nem minden metro homo"...

na jó ez nem igaz, hisz nyilván van olyan meleg is, aki nem tetvészkedik olyan sokat, nem tetszenek neki a cuki dolgok és mégis a férfiakat szereti
  • Dying Soul
    10 percet én is eltudok tölteni, de nem állítom be a szemöldököm cukira..nem borotválom a lábam, nem festem ki a körmöm..nem festem a hajam, stb.
  • G_ArchAngel #1181
    igen, és mi férfinak nézünk ki - velünk nem fordulhat elő, hogy egy másik pinky-boy megkörnyékezzen minket:)
  • CattiBrie
    Tehát
    vannak emberek, akik azt mondják, hogy ők normálisak és ők normálisak
    vannak emberek, akik azt mondják, hogy ők melegek és ők melegek
    vannak emberek, akik azt mondják, hogy ők nem metroszekszuálisok, ám ők metroszekszuálisok
    ?

De most akkor egy olyan férfi ember, aki télleg ad magára és több, mint 10 percet készülődik egy buli előtt (stb.), akkor ő metroszekszuális?

De miért gáz azt beismerni, hogy valaki metroszekszuális? Azért mert a mai felfogás szerint egy metro nagyon közel van a meleg-hez?
  • Flórika
    Á, szerintem max. azt mondaná, amit Gladiator is (asszem ez a nickje), hogy ő csak igényes, míg a többi pasi, aki emiatt megszólja, pancser! xDDD
  • CattiBrie
    Szerintetek egy metroszekszuális "bevallja" / elhiszi / tudja magáról, hogy ő metroszekszuális?