2404
  • Jeferson
    n3whous 3 szerintem te még egy csajt sem dugtál meg , mivel te is ronda vagy , és akk ugylátszik ahol te zlaks az egy kisbuzi város Én meg még nem találk , oxlan csajjal akinek be nem jött volna rózsaszin póló . szóval ennyi , levagytok tojva , fogajátok már el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a divatot nem lehet legyőzni , azért mert párbuzeráns aztgondolja , hogy faszagyerek! és ő mindent megtehet !
  • n3whous3
    Hja és tanulj meg írni, nem kell 200km/h-val gépelni a szöveget, megvár a net.
  • n3whous3
    Nyomorék Normális csajok nem buknak az ilyenre, egyetlen barátnőm sincs, aki tolerálná az ilyen buzis megjelenést. Sőt...

2.igen van rózsaszin pólós "skinhead" csapat csa nem ez a neve és ha beszolsz ütnek!

fúha és gondolom hozzámvágják a sminkkészletüket is. Úgy beszartam én is, mint állat.

3.van közöttük boxoló , thai boxos meg minden

nem rózsaszín pólósok közt is van, szal nem nagy cucc

4.teknyosok vagytok , és féltek felvenni , ez önbizalom hiányra utal

Igen, félek, mert barátnőm még kitagadna. Neked ez biztos nem gond, így is már a "kis cuki kukifaló" státuszt élvezed a barátnőid előtt.

5.szerintem nektek még nem is volt csajotok , mivel oylan rondák vagytok .

Te még a neved se mered a fórumra rakni, nemhogy más adatot. Hogy bizonyosodjunk meg a mondandódról?

6. tegnap amaikor sétáltam a városabn csomó rózsaszin pólósat láttam

Hát igen, sok a buzi. De én ennek csak örülök, mert több csaj marad a heteróknak ;)

7 , nem a szaros korosztályban csak tudod én nem csak olyan ronda kiskruvákal szoktm beszélni , mint te hanem 25 26 éves csajokkal , szóval kussolhattok és kinyalhatjátok!!!!!!!!!

Aki meg nem rózsaszín pólós, az dugja is őket és nem csak beszél velük ;)
  • Herr Lehrer
    1.én meg nem járok rózsaszín pólóba, mert abban csak seggturkáló buzeránsok járnak
    2.rózsaszín pólós skinhead bandáról még nem hallottam, ellenben rózsaszín pólósokat verő skinheadekeről igen:)
    3.ki nem szarja le?
    4.hetero vagyok és nem félek, hanem UNDORODOK felvenni. nem mind1
    5.én most írok ide majdnem először, te egyfolytában, ha jó nők vesznek körül egyfolytában, akkor miért itt vered mégis a nyálad? Talán mert buzi vagy?
    6.melegfelvonulás volt?
    7.no comment
  • Beast Machine
    majd én a tiédet. úgysem ettem még patkányhusit.
  • gameplusz
    Na mivan, nem veszel fel MSN-re? Ideje lenne már egy kis vérontásnak.
  • Jeferson
    na mivan zolika elvitte a cica a nyelved?
  • Jeferson
    mostantól befoghatnátok , na mivan ennyisre bénák vagytok gondolom még nem láttatok 25 26 éves csajokat 20 méternél közelebbről , ugyye? háháhhh
    uristen biszt masin ha még 20 évesennem csókoloztál , huhhh jó ronda lehetsz még csajod sem volt , hihhihhh XDXDXD
  • Beast Machine
    vigyázz mert rád hívja a Pink szkinhed haverjait!! :DDDD
  • gameplusz
    15 évesen ekkora pofát... MSN: [email protected]

Keress meg, megbeszélünk egy időpontot.
  • Beast Machine
    kíváncsi vagyok, hogy ki ilyen zseniális programozó, aki ilyen hatalmas szókinccsel megáldott botot tud írni, ami még szmájlikat is használ, és elolvassa a logóképeket! fantasztikus, komolyan. kezdetleges mesterséges intelligencia, tört magyarsággal!

Ui. a mondjad csak, fenomenális vagy, üdvözlöm a programozódat! :)
  • picket
    1. Még üdítőt sem kapnál, mert ahhoz is túl fiatal vagy.
    2. lol?
    3. lol
    4. LOL
    5. Ez így fórumon keresztül elég erős látnoki tehetségre utal, talán egyszer te hozol egyensúlyt az Erőbe
    6. Egy naagy, meleg család vagytok. Javaslom, hogy öleld át az összes szembe jövő rózsaszín pólós társadat.
    7. Tanító néni olyan fiatal?

u.i.: folytasd kérlek, nagyon jól szórakozom
  • Jeferson
    1. nem járok kocsmába , mert oda csak bunkó parasztok járnak!
    2.igen van rózsaszin pólós "skinhead" csapat csa nem ez a neve és ha beszolsz ütnek!
    3.van közöttük boxoló , thai boxos meg minden
    4.teknyosok vagytok , és féltek felvenni , ez önbizalom hiányra utal
    5.szerintem nektek még nem is volt csajotok , mivel oylan rondák vagytok .
    6. tegnap amaikor sétáltam a városabn csomó rózsaszin pólósat láttam
    7 , nem a szaros korosztályban csak tudod én nem csak olyan ronda kiskruvákal szoktm beszélni , mint te hanem 25 26 éves csajokkal , szóval kussolhattok és kinyalhatjátok!!!!!!!!!
    CSak enyit mondanék , de ha vkinek problémája van adja meg az lérhetőségét ,
    és bisztmasin mielött megszólaslz nézz tükörbe és meglátod a szörnyű valóságot !!
  • gameplusz
    Jaj, Robika... Tán csak nem te vagy a jobboldali banneros arc? Egyébként ez a rózsaszín pólósok talán egy új skinhead csapat? Sose hallottam még róla. Az, meg, hogy ez minden lánynak tetszik? Persze, a szaros korosztályodban, akik édi-bédi módon beszélnek, kurvának öltöznek, biztos. Nyilván tisztelet a kivételnek, mert szerencsére a remény még él. Hja igen, gyáva vagyok rózsaszín pólóban járni, mert az első kocsmában vagy jól agyonverne mindenki, vagy kiröhögne az emberek jelentős százaléka.
  • Beast Machine
    vá, ebből csináljunk sticky-t leröhögöm a veséimet:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Brolly
    hehe, el vagy tévedve:D
  • Brolly
    szerintem meg:
    Ne vitatkozz hülyékkel mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
  • Jeferson
    ÉN A RÓZSASZIN PÓLÓSOKAT KÉPVISELEM , NEM A R SZIN GATYÁSOKAT ÉS PAPUCSOSOKAT , CSAK A PÓLÓSOKAT SZTEM A DIVATOT NEM LEHET LEGYŐZNI! ÉS A CSAJOKNAK IS BEJÖN!
  • Beast Machine
    prímuszomra mondom, néha nagyon vicces tudsz lenni :D csak tudnám kinek az alregje vagy.....
  • Jeferson
    he ybiszt masin kit nevezel te transzfesztitának ?: nbéztél már ma tükörbe ? sztem még nem , ne nevezz senkit se annak akit nem ismersz mert beverik a pofádat a rózsaszin pólósok , eza divat fogaddjátok el és a csajoknak is bejön , szinte minden csajnak , fogadjátok el a divatot nem lehet legyőzni és sztem aki ilyeneket ir az tul gyáva hogy rózsaszin pólóban járjon .! te kis takonykóc!
  • Beast Machine
    a transzveszti haverjaidtól kapott bókokkal én nem nagyon emberkednék a helyedben, de te tudod :)
  • gameplusz
    Élőben elrendezhetjük a dolgot, adok elérhetőséget, amennyiben nem leszel kitiltva addig.
  • Jeferson
    jah igazad van red 13 ! gameplusz te meg kinyalhatod a seggem ! egykisöcsög vagy és fogadjunk olyan ronda hogy még a napra sem mész , és hoppá ma felvettem a rózsaszin ingem és hoppá taliztam az osztérsaimmal és na vajon mit mondtak a csajok ? : de kurvajól nézel ki benne , hoppá kis szarosok !!!!!
  • red13
    Nekem van egy rózsaszín tenisz pólóm. Sztem rohadt jól néz ki, full egyszerű.

Rózsaszín szín meg a férfiakon nem újdonság, csak itt magyarországon van mindennek nagy vízhangja. Itt mindent felkapnak, mondjuk nem is csodálom, hisz ez a rózsaszín póló úgy terjedt el mint a pestis. De lehet akár mondani a kivasalt hajat,szaggatott nadrág, tornacipő. Na igen emlékszem jópár éve csak a rockerek hordtak tornacipőt és mindneki kigúnyolta őket. Most már rengeteg ember hordja XD
  • gameplusz
    Ideje felnőni, vagy elfelejteni az SG-t. Kötöszködj az utcán, ha már ennyire nagy a pofád.
  • Brolly
  • Beast Machine
    te csak egy kis rózsaszín pólós emberképződményszerűség vagy, akit én le se szarok. további szép napot :)
  • Jeferson
  • Jeferson
    te kussolsz kutya ,,,
    biszt masin na mivan én a minődégre megyek nem a mennyiségre uristen milyen nyomorék vagy , most nagyon beégettelek ezzel mi? és mi az hogy aminőségre azt irtad h még nem csókolóztál akkor itt hol a minőség... uristen ennyit kamuzni ...
  • Mike
    ja
    Jef kicsit hülye
    be se szóltál neki, semmi
  • Mike
    sokat kell jógáznod, és akkor menni fog :DD

Jeferson legközelebb úgy kármokodj, amiben nem kívánsz jót másoknak

ja és Jefferson, pubikám (mielőtt még biszti azt hinné a pubi mellé álltam és nem mellé)
  • Beast Machine
    *rózsaszín
  • Beast Machine
    ÉN a minőségre megyek, nem a mennyiségre. Viszont hűen tükrözi értelmi szinted, hogy miután kifogytál érvekből (őőő, voltak egyáltalán?) elkezdtél- ja nem, várjál, MEGPRÓBÁLTÁL személyeskedni. Bírom az ilyen "érvrendszerel" megáldott kis ismeretlen korú emberkéket.

Ja, még valami: nekem nincs nőm, neked meg van zsaszín pólód (és még hordod is). Szerintem én állok jobban.
  • Brolly
    te most mégis mit csinálsz?
  • Jeferson
    ezt figyeljétek jujj bizt masin ez tők égő : Beast Machine
    2008. márc. 30. 22:30 | privát | galéria | válasz erre | #209
    20 éves múltam, és még nem csókoltam meg senkit.
  • Jeferson
    picket
  • Jeferson
    jólehet h éppen te nem de picket már buzizik
  • Beast Machine
    te télleg felidegesíted magad ilyeneken? gratz.
  • Beast Machine
    buziztam én valaha is? Nem. Akkor meg lássál túl a szemedre szállt rózsaszín ködön, és szállj magadba.
  • Jeferson
    az a baj hogy a nök meg a kis tinigecikurvák csinálnak ezeböl az emberekböl hülyet mert nem elég trendik de aki ijenre vetemedik az meg is édemli a beszolásokat ::::::::::ezek a parsztok idegesienk engem aztsem tudja h miaz de mondja mindjárt kap az a ki eztcsinálja egy kurva nagy orrost