2404
-
Maradjunk annyiban,hogy ügyes próbálkozás. -
Ígérem, utána visszarakok mindent! :) Egyébként eszem ágában sincs boncolni. Csak marhára érdekes dolognak tartom. -
Holnap haverral csináltatunk polót. Kb így. Valszeg normálisabban fog kinézni azért :D
-
Persze aztán felboncolsz, és elszámolod tanulmányi kísérletnek! :D -
Azért írtam, mert nincs olyan, hogy valakinek nem nő szőr ott. Lásd továbbiak. Kötekedős Vazulka. :P -
Ez az, ez aaaaaz... 
-
Ami Catti írt,azt nem értetted,hanem én értelmeztem helyesen. ¢.¢ -
Velem akarsz randizni? Ó!
Részemről nincs akadálya egyébként. :)
-
Kata, most vedd elő a topik banner-címében lévő második szavas énedet! :))))
Egy CattiBrie kép megér(het) ennyit, nem?
-
Anyámnak nem nő szőr a lábán,szal ugyanennyi erővel lehet hónaljban sincs. -
na jó, de én azért selejt vagyok :)
tudod, a "kép" előfeltétele egy randi, Bélám! :D -
Izgalmas lenne - a nagy barna két szélén kis barna... :) -
Ácsi, nem ezt mondtam. Egy mutáció nem mindig selejtet okoz, ezt bizonyítja az egyedfejlődés is, ami szintén mutációk sorozata.
De most már tényleg érdekel orvosilag a dolog, úgyhogy képet pls. :) -
azzal most jól járnátok, mert most barnultam le :) -
Vagy forrasztópákát szorongattál a hónod alatt... :) -
selejt vagyok, ez tény
megsúgom, hogy van 2 darab szőrszálam, melyek nem vastagakkak/erősebbek/sötétebbek, mint a karomon lévő szőr... -
Mit nem értettem a kérdésedben, drága? :) -
Szövegértés még skillezzed feljebb azé! :-D -
mii? :)
mármint van, van olyan, hogy nem nő szőr
és nincs, hogy nincs kép :P
nemmontam, h nem izzadok, dehotynem, de ott nem - nem ott jellemző -
Nincs. Legfeljebb szélsőséges genetikai mutáció eredménye lehet, különben mindenkinek van. *dokinéni lesz* -
Nehogymá "akkor" se izzadsz... 
[Tudod, méhek + virág] -
azt nem mondtam, hogy a mellem nem szőrös :D -
Van.
Nincs! :) -
Egyetértek. :-D Teljes szőrtelen felsőtestről képt! Főleg mellkasra fókuszálva. :-D -
Aktképet(?)...!
-
Nincs.
Képet! :) -
Még az is izzad, aki azt hiszi, hogy "ő bizony nem izzadékony"...
Baj is lenne, ha nem tenné - a szervezet másodlagos méreganyag kiválasztó- és elsődleges, legnagyobb felületű sókiválasztó "szerve".
-
de van -
Be van oltva? Megsimogathatom?
-
:)
wuff :D -
Olyan nincs. -
én izzadással kapcsoaltban azt vettem észre, hogy (vegyünk nem "bozont szőrös" bőrfelületet, pl kar) ha vizet iszom, akkor "vizet" izzadok ki magamból, ám ha bármi nem vizet iszom (pl iceteja), akkor "azt izzadom" ki magamból, ragadósabb lesz a bőröm
hisz az vagyok, amit megeszem -
Nem azt mondta,hogy nem nő neki ott szőr? -
Komolyan mondod, hogy nem szeded le a hónaljkutyát?
-
Az izzadtságnak van szaga - mégpedig a saját, senkiével össze nem hasonlítható nemi- és bőrillatodat árasztja magából. Ezt a nők erzékeny orra méterekről megérzi, még ha nem is tudatosan.
Akkor van baj, ha a bőrfelület
- nem tiszta
- gombás
- fertőzött sebes
- ha nem működik jól / egyáltalán a veséd és a májad
[Ilyenkor az alapesetben is, a természetes izzadás során távozó méreganyagok jellegzetes, "savas" szagot hagynak maguk után. Mindenki által tapasztalható jelenség a belső szervi panaszokkal küzdő öregek - nemcsak, de a példa miatt szűkítem - mellé ülve érezheted... Természetesen, az öregekre jellemző még a "pergamen" bőr- és szájszag]
- fentebb említett pergamen bőr jelenség fennáll...
Sorolható még.
-
Dave John #1262 De igaz:) -
lol -
Cat #1260 mirigyek vannak a bőrőn, amik kiválasztják az izzadságot, és a párolgás révén hűtik a felületet. Namost mivel ott szőr van, ez megtapad rajta, a meleg, sötét, párás helyen a bacik elszaporodnak, és emiatt lesz büdös. Alapesetben az izzadtságnak SEMMILYEN szaga nincs. -
az az igasság, hogy én bár még életemben nem szedtem le a hónajjmumust, de finn-gomb nincs, hogy hogyan izzad (sem nem izzad a hónajjam, sem nem van rajta alapból szőr)
mielőtt a logóm fölé viszed az egeret, 25 éves vagyok :D -
Amúgy szőr nélkül is ugyanúgy izzad a hónalj.Mondjuk én is leszedem, de csak azért mert nekem így tetszik:)