2404
-
hát honnan tudnám?
én camelt szívtam. -
Cat #1416 míg a csajok simán puszival köszönnek amúgy is, nincs olyan heteró fiu, aki néhány reklám miatt bevenne a szájába egy farkat. Ha megteszi, ott amúgy sem stimmelt valami... Felejtsd már el ezt a hülyeséget. -
A marlboro cowboy miatt hányan szoktak rá a cigire? -
Hát, amilyen deformált a kisgeneráció... el tudom képzelni...
-
Gondolod, h emiatt menő lesz nőnek öltözni? :))) -
Akkor mit szóljon az, akinek gyermekkori meghatározó élménye - mert mostanában éli azt - a Mrs. Dubtfire vagy a Gagyi Mami 1-2 volt / lesz...
-
Cat #1411 [IMÁDJA A BAILEYST, AMI EGY NŐI PIA] -
Csak ha majd lesz bizonyíték! De a Hasselhoff és a Travolta ügyvédjét már hívhatod! -
értem én... pereljük be! -
Nem rombolok én, csak biztos akarok lenni, hogy gyermekkorom egyik legmeghatározóbb filmes karaktere nem hagyott-e bennem lelki sérüléseket azzal, hogy magára öltött akárcsak egy apró jelenet erejéig is rózsaszínű ruhaneműt! -
rendben...
...te nimbuszromboló. -
Biztos ez? És magentában? Most egy hétre visszavonulok és megnézem az összes részt. Meg kell róla győződnöm, majd jelentkezem! -
nemnem -
Ugyanmár husipofa,elveszel a részletekben! -
számoljuk össze, ki tagadott többet... -
Jajj,mindig ez a tagadás. Vállald fel önmagad! -
nemtom... eddig még nem volt rózsaszínben... -
Azokat csak análizálja! 
Most akkor dobhatjuk ki a 007-es gyüjteményt? -
nem mindegy a betűtípus azért. :) -
Mondhatni... de írj le magadnak egy fektetett nyolcast, nézd meg, és mondd, hogy nem hasonlít egy női mellre [páros szerv]...
-
ő jó ügynök...
néha gondolom férfiak is az útjába kerülnek, csak a rendezők megkímélnek minket a részletektől. -
nem tudom.
a kérdés arra vonatkozott, h a vodka gondolom férfias, vagy semleges, a martini meg ezekszerint nőies.
Tehát aki keverve issza az mi?
(vagyishát rázva) -
végtelen hosszan? -
Én a fektetett 8-as látványára mindig a női mellre asszociálok... 

-
Ne aggódj ez is szóba került már. Rázva, nem keverve! Hímnős a sneci! Jól átvágott minket!
-
Ha tudod,minek kérdezed?
-
James Bond barátunk akkor egyszerre nőies és férfias?
(vodka-martini) -
Már kezdtem elfelejteni!:D
Hogy más is értse: kértem martinit egy szórakozóhelyen és mondták, hogy az "női pia" és a pasik inkább viszkiznek. Ennyi! Valakinek már ez sem fér bele.:D
A lényeg az, hogy belül mindenki rózsaszín! (ha máshogy nem is fizikailag mindenképp) -
a végtelen jel az melyik nemhez köthető? :) -
Vitábaszállnék...
Nem attól "női" vagy "férfias" valami, mert csak a nőknek, vagy csak a nőknek "való", hanem attól, hogy a társadalom - igen, ez a megfoghatatlan valami, ami belőlünk, emberekből tevődik össze - mit tekint nőiesnek és mit férfiasnak.
Ha a társadalom nagy része nőiesnek, buzisnak tart egy színt, akkor nincs mese, az adott társadalom elfogadott értékeiben, adott tájegységen [példánkban tehát Közép-Európa szívében, Magyarországon] az a szín nőies és buzis.
S ez a párhuzam bármire megvonható [telefon, autó, ruha, ékszerek, ital, szemüveg... és itt egy végtelen jelet lássatok]
-
a zsírkereskedő #1387 :D és ki iszik "női piát?":D
csak cukkollak sztem nincs női férfi szín mint ahogy női férfi pia se...
-
Már első napjától kezdve nézegetem hébe-hóba.
Én meghagyom ezt a színt a csajoknak. Engem már az is zavar kissé, hogy a szénsavmentes ásv. víz kupakja is halvány rózsaszín(magenta). -
a zsírkereskedő #1385 látommegtaláltad azúj kedvenc topikod:D
és a rózsaszín izé magenta is járható út:D
sztem jó szín bár nekem szarul áll:D -
Nem buzirózsaszín! Magenta! Így trendie! -
A divatnak nevezett démon óriási hatással tud lenni a halandókra. Ez nem a te hibád, kicsit elgyengültél, de még időben észbe kaptál.
-
Már ezért érdemes volt annyit flémelni ebben a topikban! 

-
Rá ne tévedj a Setét Útra, ifjú!
Járj a fényben, és ne hagyd, h megkísértsen egy buzirózsaszín színű póló... -
baddeni #1380 Wow skacok pont rózsaszínű póló vételét fontolgattam "én balga istenfia" mikor rábukkantam erre a nemes topikra ÉS rádöbbentem IGAZATOK VAN a rózsaszínű felsű gáz de még mennyire....... mostmár csak 1 célom van az életben legyártatni 1 a lentébb belinkelt pólóból 1-et és végigsétálni benne 1 party-n :D :D :D -
Én is pont erre gondoltam! Azért ajnározzák a reklámokban, hogy magentmagentamagenta! Hány csávó venne így telót? A kérdés akár költői is lehetne, mivel a legjobb topicban teszem fel!
-
ciki lenne a T-elefonoscéget nyomd meg a buzirózsaszín gombot dumával reklámozni...