2404
  • SRobert
    hát honnan tudnám?
    én camelt szívtam.
  • Cat #1416
    míg a csajok simán puszival köszönnek amúgy is, nincs olyan heteró fiu, aki néhány reklám miatt bevenne a szájába egy farkat. Ha megteszi, ott amúgy sem stimmelt valami... Felejtsd már el ezt a hülyeséget.
  • Botond #1415
    A marlboro cowboy miatt hányan szoktak rá a cigire?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, amilyen deformált a kisgeneráció... el tudom képzelni...
  • SRobert
    Gondolod, h emiatt menő lesz nőnek öltözni? :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor mit szóljon az, akinek gyermekkori meghatározó élménye - mert mostanában éli azt - a Mrs. Dubtfire vagy a Gagyi Mami 1-2 volt / lesz...
  • Cat #1411
    [IMÁDJA A BAILEYST, AMI EGY NŐI PIA]
  • CeeZee
    Csak ha majd lesz bizonyíték! De a Hasselhoff és a Travolta ügyvédjét már hívhatod!
  • SRobert
    értem én... pereljük be!
  • CeeZee
    Nem rombolok én, csak biztos akarok lenni, hogy gyermekkorom egyik legmeghatározóbb filmes karaktere nem hagyott-e bennem lelki sérüléseket azzal, hogy magára öltött akárcsak egy apró jelenet erejéig is rózsaszínű ruhaneműt!
  • SRobert
    rendben...
    ...te nimbuszromboló.
  • CeeZee
    Biztos ez? És magentában? Most egy hétre visszavonulok és megnézem az összes részt. Meg kell róla győződnöm, majd jelentkezem!
  • SRobert
    nemnem
  • Botond #1404
    Ugyanmár husipofa,elveszel a részletekben!
  • SRobert
    számoljuk össze, ki tagadott többet...
  • Botond #1402
    Jajj,mindig ez a tagadás. Vállald fel önmagad!
  • SRobert
    nemtom... eddig még nem volt rózsaszínben...
  • CeeZee
    Azokat csak análizálja!

Most akkor dobhatjuk ki a 007-es gyüjteményt?
  • SRobert
    nem mindegy a betűtípus azért. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mondhatni... de írj le magadnak egy fektetett nyolcast, nézd meg, és mondd, hogy nem hasonlít egy női mellre [páros szerv]...
  • SRobert
    ő jó ügynök...
    néha gondolom férfiak is az útjába kerülnek, csak a rendezők megkímélnek minket a részletektől.
  • SRobert
    nem tudom.
    a kérdés arra vonatkozott, h a vodka gondolom férfias, vagy semleges, a martini meg ezekszerint nőies.
    Tehát aki keverve issza az mi?
    (vagyishát rázva)
  • SRobert
    végtelen hosszan?
  • IMYke2.0.0.0
    Én a fektetett 8-as látványára mindig a női mellre asszociálok...
  • CeeZee
    Ne aggódj ez is szóba került már. Rázva, nem keverve! Hímnős a sneci! Jól átvágott minket!
  • Botond #1392
    Ha tudod,minek kérdezed?
  • SRobert
    James Bond barátunk akkor egyszerre nőies és férfias?
    (vodka-martini)
  • CeeZee
    Már kezdtem elfelejteni!:D
    Hogy más is értse: kértem martinit egy szórakozóhelyen és mondták, hogy az "női pia" és a pasik inkább viszkiznek. Ennyi! Valakinek már ez sem fér bele.:D
    A lényeg az, hogy belül mindenki rózsaszín! (ha máshogy nem is fizikailag mindenképp)
  • CattiBrie
    a végtelen jel az melyik nemhez köthető? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Vitábaszállnék...
    Nem attól "női" vagy "férfias" valami, mert csak a nőknek, vagy csak a nőknek "való", hanem attól, hogy a társadalom - igen, ez a megfoghatatlan valami, ami belőlünk, emberekből tevődik össze - mit tekint nőiesnek és mit férfiasnak.
    Ha a társadalom nagy része nőiesnek, buzisnak tart egy színt, akkor nincs mese, az adott társadalom elfogadott értékeiben, adott tájegységen [példánkban tehát Közép-Európa szívében, Magyarországon] az a szín nőies és buzis.
    S ez a párhuzam bármire megvonható [telefon, autó, ruha, ékszerek, ital, szemüveg... és itt egy végtelen jelet lássatok]
  • a zsírkereskedő
    :D és ki iszik "női piát?":D
    csak cukkollak sztem nincs női férfi szín mint ahogy női férfi pia se...
  • CeeZee
    Már első napjától kezdve nézegetem hébe-hóba.
    Én meghagyom ezt a színt a csajoknak. Engem már az is zavar kissé, hogy a szénsavmentes ásv. víz kupakja is halvány rózsaszín(magenta).
  • a zsírkereskedő
    látommegtaláltad azúj kedvenc topikod:D
    és a rózsaszín izé magenta is járható út:D
    sztem jó szín bár nekem szarul áll:D
  • CeeZee
    Nem buzirózsaszín! Magenta! Így trendie!
  • CeeZee
    A divatnak nevezett démon óriási hatással tud lenni a halandókra. Ez nem a te hibád, kicsit elgyengültél, de még időben észbe kaptál.
  • IMYke2.0.0.0
    Már ezért érdemes volt annyit flémelni ebben a topikban!
  • Bachstein
    Rá ne tévedj a Setét Útra, ifjú!
    Járj a fényben, és ne hagyd, h megkísértsen egy buzirózsaszín színű póló...
  • baddeni
    Wow skacok pont rózsaszínű póló vételét fontolgattam "én balga istenfia" mikor rábukkantam erre a nemes topikra ÉS rádöbbentem IGAZATOK VAN a rózsaszínű felsű gáz de még mennyire....... mostmár csak 1 célom van az életben legyártatni 1 a lentébb belinkelt pólóból 1-et és végigsétálni benne 1 party-n :D :D :D
  • CeeZee
    Én is pont erre gondoltam! Azért ajnározzák a reklámokban, hogy magentmagentamagenta! Hány csávó venne így telót? A kérdés akár költői is lehetne, mivel a legjobb topicban teszem fel!
  • SRobert
    ciki lenne a T-elefonoscéget nyomd meg a buzirózsaszín gombot dumával reklámozni...