Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért nem ugyanaz engedni egy divatáralmatot mûködni, mint egy ostobának tartott, de hatalommal bíró embert
Botond
Nem mondasz semmit. Csak bomlasztasz,okoskodsz. Olyanokat hozol fel példának ami millióból 1 esetben igaz. Felhozok neked én is egy ilyen példát. Chamberlain ugyanezt a taktikát folytatta,amit te. Hogy élni és élni hagyni,csinál mindenki amit akar,aki hülye haljon meg. 60 millió emberrõl derült ki,hogy hülye.
még vmit kihagytam... az egyik volt gimis osztálytársam mondogatta ezt
"Ha buzi vagy, úgyis megbasszák a lukadat!" errõl ennyit😄

violence can be used for good - JUSTICE

ajánlom a trainspotting címû könyvet Irvine Welsh-tõl
na ott kapnak hideget meleget az idegek a homoszexualitást illetõen...
és még csak nem is kokóért heroinért van az orál szex!...
nekem tetszett a könyv de én elég naturalista vagyok még a szagokat is birom eléggé szóval nekem majdnem bármi jöhet...
a rábeszélés dolog meg olyan h van akinél mûködik van akinél meg nem
egy rákénszerített homoszexuális közösülés teljes összeomlást is eredményezhet még erõs jellemeknél is! ezt ne feledjétek

violence can be used for good - JUSTICE

SRobert
Te valamit erõsen félreértelmezel, ugyanis én semmi ilyesmit nem fedeztem fel egy hozzászólásban sem. 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
Amúgy a beszélgetés folyama:

Te: ...Õket kell megvédeni.
Én: Nyilván, de sokkal korábban kell kezdeni...

Botond
Ez a hagyjunk mindent a maga útján folyni,majd lesz vmi felfogás utoljára 60millió ember életébe került.
SRobert
jeszofkóz 😊

SRobert
Azt, h Te mirõl, azt nem. 😄DD

Á, azt is értem. Meg, h félreértettél. 😊)

Az a helyzet, h már mindenre ráfogták, de teljesen konkrét dolgot még nem sikerült kideríteni, h miért lesz valaki meleg.

Szép pszicgológiai eseteket meg nem akarok itt felhozni.
De az a lényeg, h még azokból sem lesz meleg, akit azonos nemû családtag részérõl ér szexuális zaklatás.
(Ez esetekben ugye gyakran a szülõ/rokon érzelmi úton veszi rá az áldozatot a nemi aktusra.)

jah, egyre inkább durvul a világ, ez is csak azt jelenti, már mindenki buzi lett:o
Botond
Szal aki állami gondozott,alkoholista szülõk vagy egyéb miatt hátrányos családi helyzetû akkor már legyen buzi is? Gratulálok,ez aztán az ultraliberális felfogás.

Vagy tulajdonképpen mirõl is beszélünk?
SRobert
Szerinted van olyan, aki egyszerûen, indokok nélkül olyan, amilyen?
Mit csinált az a gyerek? Kinõtt a földbõl, nevelés nélkül?

Egy bizonyos helyzetben/szinten meg mindenki befolyásolható.

Lásd a melyik a hosszabb vonal jellegû kísérleteket, meg a leszóljuk a másikat, mert nem ez a jelen társadalom normája szintû eseteket. 😊

Botond
Nem így mûködik,egyszerûen van aki ilyen,és ha már befolyásolható,akkor jó irányba kell.
SRobert
az. 😊

SRobert
Nyilván, de sokkal korábban kell kezdeni.
Hisz aki ilyen erõsen befolyásolható és ilyen irányban, azt már érték olyan behatások, ami miatt ilyen. 😊

CattiBrie
mindegy

[/spam]™

CattiBrie
Nem mondtam ellenkezõjét. 😊

[/spam]™

SRobert
Mit nem értesz? 😊

"Szeirntem engem rá tudna venni egy leszbikus..."
Ezt írtad, én meg reagáltam. 😊
Ez olyan fórumozós szokás. 😊))

Botond
Értem,de van akit kurvára rá lehet venni bármire. Nézd meg hány kiskorú kocsi tolvaj van,dohányos,miegymás. Õket kell megvédeni.
SRobert
Erre már született válasz. 😉

Amúgy elárulom, h kurvára nem tudtak olyanra rávenni még 12 éves koromban sem, amit nem akartam.
Ha hecceltek, h gyáva vagyok, vagy, h nem merem megtenni, csak azt válaszoltam, h: gondold azt. Kb ennyi. 😊

Botond
Nem a nem befolyásolhatóakat kell megvédeni,hanem azokat akiket lehet befolyásolni. Dohányzás ellenes kampányok sem azért vannak,hogy aki amúgy sem szokna rá,az tuti ne szokjon rá,hanem azért,hogy aki rászokott szokjon le,meg akipotenciálisan veszélyeztetett az tudja,hogy ez szar,ne csak a haveroktól lássa,hogy ez menõ.
Botond
13-15éves vagy?
CattiBrie
<#confused>

[/spam]&#8482;

SRobert
Pont erre céloztam. 😉

értsd: viccvótt

CattiBrie
Hát, nem értem pontosan mire gondolsz a befolyásolhatóséggal, de azt az ért hozzá kell tennem, hogy sem nem dohányzom, sem nem iszom, semmi olyan káros szenvedélyem nicns és nem is votl soha, ami olyan "rábeszélõs".

[/spam]&#8482;

SRobert
Nemtom...
Be kell látnom, h ehhez én nem értek. 😊))

SRobert
Gondolom, csak mert befolyásolható vagyol. 😊))

CattiBrie
Szeirntem engem rá tudna venni egy leszbikus...

[/spam]&#8482;

Flórika
Elhiszem, hogy nem, de tudod vannak azért befolyásolhatóbb fiatalok is... xDDD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

SRobert
Kamaszkoromban sem gyõztek volna meg. 😄
Max bénán fejeltem volna. 😊)

SRobert
Jajjmán Botond! Térgyé mán észhez! 😄

A fülbevaló az mióta buzis? 😄
Anno a lázadás jele volt és a kõkeményék kezdték el hordani.
Asszem nem tartoztál volna többé az élõk sorába, ha ezt mondod nekik. 😄
(És szokásomhoz híven elõszedhetném a vesszõparipa-témámat, h mi volt elõbb férfias, a fülbevalósság, vagy az a-nélküliség.)

Vagy te amolyan nagymamaklipsz szerûre gondolsz? 😄

Flórika
Hihó! <#integet2>

Jó, de te már kinõttél a kamaszkorból. ;DDDDD

Flórika
Ezt amúgy én sem értem ám! 😄 Párom szerint csak úgy vonzom a buzikat, meg a lelkileg beteg egyéneket. 😄DDDD Szerintem azért lehet, mert régen baromi toleráns voltam, meg segítõkész, szerettem magamra venni mások problémáit.

SRobert
nahahó. 😊

Sztem engem gyõzködhetnének. 😊))
A rábeszélõs embernek nem szexel fejelném meg és nem a napját. 😄

CattiBrie
ehh.. van egy simerettségi köröd :/

[/spam]&#8482;

Flórika
Sajnos pontosan tudom, hogy mûködik a rábeszélés (is)... ezt anno pont egy olyan fiú mesélte nekem, aki szerint nincs abban semmi, hogy le akartak feküdni a haverjával, hiszen OLYAN jó barátok, hogy ez belefér...

A másik srác akkor még csak 17 éves volt, a "rebeszélõs" meg 25-26 lehetett. Ott is, mint a csajoknál, sajnos az idõsebb fél viszi bele a fiatalabb, befolyásolhatóbb egyént a hülyeségbe. -_-

Botond
Hát nem tudom fiúkat hogy vesznek rá,de a csajokat meg kellett dumálni az elsõ alkalom elõtt. :-D De akkor,mint szélesebb tapasztalatokkal rendelkezõ mesélj,téged hogy vettek rá?:-D
"Még egy kicsit beszélget is ilyen buzzancs kezdeménnyel és rábeszélik,hogy végülis a seggbe kukiban sincs semmi"

Te tényleg azthiszed hogy ez így mûködik??? szerinted bárkit is beszélgetéssel rá lehet venni hogy megdugják? 😄 Nõjj már fel.

Nemigaz hogy ebben a topicban ennyi ilyen beszólás van, szánalmas.

Botond
A probléma alapvetõen nem az,hogy buzi egy vagy sem. A probléma az,hogy azzal, hogy rózsaszínben jár, fülbevalóval és hasonló buzis dolgokat csinál azzal azt hirdeti,hogy ez normális,holott nem az. Gyerekeket akik befolyásolhatóak rossz irányba visz el. És ez a fõ gond. Nézd csak meg gladiátort, aki szerint normális a papucs,ing,nyakkendõ kombináció. Még egy kicsit beszélget is ilyen buzzancs kezdeménnyel és rábeszélik,hogy végülis a seggbe kukiban sincs semmi. Ez a gond,nem az,hogy buzi. Felõlem otthon csinál amit akar,de a gyerekeket és egyéb befolyásolható rétegeket nem kéne megvezetni.
csak azért irtam, mert mindenkire azt irtad hogy az, csak a feketében járokra nem - erre irtam én hogy azok is 😊

SRobert
És? 😊

Gondolom abban mind egyetértünk, h rengeteg öltönyös meleg van. 😊
Akkor ezekszerint az öltöny is buzis? 😊

Amúgy bõvült a sor. A hajfestés is buzis. 😊))

"a feketében járók kivételével még buzisak is"

a darkosok körében marhasok buzi van, akik feketére festik a körmüket, hajukat, szemüket stb.

Herr Lehrer
amit mondtál azok közül egyik se gázos
de a rózsaszín póló az kurvára az😄D

Your suffers will be legendary even in hell!

nem teszik, de az az Õ stílusok - azért ott vannak hajak, ha voltál már motorostalálkozón, és egyik sem Pély Barnus style

http://gaborszantai.co.uk/

elf, magyarul tünde, röpködõs bizbasz: tündér...

én sem szólok bele a II.vh-s dolgokba, mert nem értek hozzá, akkor Te se próbálkozz...😛

SRobert
Na, ez már télleg beszarás, ami itt van...

Mostmár mindenki gáz, aki nem nyárspolgár. 😄

Hosszúhajúak, fülbevalósok, feketében járók, kinyithatós mobilosok, mind mind nagyon gázosak, a feketében járók kivételével még buzisak is. 😄

Ez aztán a felfogás, gratulálok. 😊

És az egészben az tetszik a legjobban, h megy a dobálózás a hagyományos értékekkel, pedig az a felfogás, ami ezeket a nézeteket szüli nem is olyan régi, történelmi idõkkel mérve még csecsemõnek sem számít.

Mondjuk a rövid haj, meg a fülbevalótlanság régebbi, de annak sem férfias-férfiatlan szempontú okai voltak. Na de mindegy, jó szórakozást,
én spec ezt a topikot olvasva egyre toleránsabb vagyok. 😄DD

Raffaello
hát azok mind puzik voltak

Punker
ne keverd már te is könyörgöm a tünde az a kis pics@füst röpködõs izé, az elf meg egy b@szott magas humanoid, csak az elb@szott gyûrûk ura fordításban cserélték fel 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CattiBrie
hm.. neked tetszik? 😄

[/spam]&#8482;

ha egy 120+ agyontetovált harley-s viking befonja, az jól néz ki azért😊))