Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Baj is lenne, ha nem tenné - a szervezet másodlagos méreganyag kiválasztó- és elsõdleges, legnagyobb felületû sókiválasztó "szerve".
hisz az vagyok, amit megeszem
[/spam]™
Akkor van baj, ha a bõrfelület
- nem tiszta
- gombás
- fertõzött sebes
- ha nem mûködik jól / egyáltalán a veséd és a májad
- fentebb említett pergamen bõr jelenség fennáll...
Sorolható még.
Szeressük a zacskós tejet
mielõtt a logóm fölé viszed az egeret, 25 éves vagyok 😄
[/spam]™
A rózsaszín pólót hordják csak a lányok, a férfiak ugyanmár vegyenek fel valami normális szinû polót...a kórházban sem véletlen jelölik a lány újszülötteket rózsaszin a fiúkat kék szalaggal...
A szandál témához hozzászólva: Én szandált hordok nyáron, mert ki a tököm akarja, hogy befülledjen a lábam. Az, hogy valaki nem ápolja rendesen a körmét és úgy teszi közszemlére, hát az tényleg nem valami szép, de ezért kell ápolni, és akkor nincs ilyen gond 😊
Hónaljkutyát én is távolítom elfele, nyári melegben sokkal jobb így, nem izzad annyira...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
ja és ki ne felejtsem: PUZIS TOPIC LOL 😄D (kivéve persze mez -.-)
térdel a homokban amikor jön a víz meg hasonlók...<#hehe>#hehe>
violence can be used for good - JUSTICE
http://gaborszantai.co.uk/
jövõ héten megyek balcsira pár netszes gyerekkel majd csinálok a topiknak pár igazán "meleg" fotót😄
a kolisok mindenre képesek😄
http://en.wikipedia.org/wiki/Neville_Chamberlain
azt hiszem nem csak én nem hallottam eddig róla...
egyébként jók a hsz-eid
a legfontosabb a tolerancia, még ha rendkívül irritál is valami
az, hogy tûrtõztetni tudjuk magunkat egy fontos lépés az emberségnél
"S a legszebb a dologban: ha csak beszélünk, megvitatjuk, és kicseréljük a meglátásainkat, attól még nem ártunk "nekik"." Botond írta Chamberlainrõl hogy nagy állat volt, hogy nem tett semmit és ez 60 millió ember életébe került. Korrekt. De gondolod a rasszizmus, antiszemitizmus elterjedése Németo-ban azzal kezdõdött, hogy valaki kapásból a Rajnába lõtt egy zsidót? Nem, néhányan csak elbeszélgettek róla, a többiek meg nem tettek semmit...
u.i.: nem világmegváltó kinyilatkoztatásaim vannak, hanem véleményem, ami történetesen elüt a Tiédtõl. Ha ezt nem viseled el, akkor se minõsíts, én sem tettem ezt, elvárom a fordítottját. Kösz!
Te sem gondolhatod komolyan!
Épp a vélemény-különbözõség miatt vagyunk emberek! S a legszebb a dologban: ha csak beszélünk, megvitatjuk, és kicseréljük a meglátásainkat, attól még nem ártunk "nekik". S tudtommal, itt még egyetlen mondat sem hangzott el azt illetõen, hogy szervezkedjünk "ellenük" és mondjuk Klux-Klux Klán-módjára irtsuk õket.
Szóval, le lehet állni az ilyen világmegváltó kinyilatkoztatásokkal...
#10 ;o 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ami a homosexualitást illeti: azon rohadt jót nevettem, hogy az egyikõtök írta hogy a nagy fémszíjas óra buzis, mire a másik írta hogy neki olyan van és az ajándék, stb és különben sem az. Ugyanõ írta viszont hogy az emlékgyûrû az! Aha, logika.. Kagylótelefon is buzis. Miért? Bevallom férfiasan, papucsot hordok.. még csak nem is szandált.. nem izzad bele a lábam, kényelmes, szellõzik, szeretem. Nem vettem észre hogy kinéznének miatta BKV-n, de az is biztos hogy azt kinézik akinek pállott lábszaga van, mert 40 fokban is felveszi pl. a bakancsot. (jah, mert az olyan egyedi stílus.. az egész városban csak egy ember van, aki bakancsot hord télen-nyáron, nem?) Sosem volt különösebb gondom a melegekkel, legalább szûkül a konkurencia a nõkért vívott harcban 😊 Ha meg most elõjöttök a népesség drasztikus csökkenésével, akkor nézzetek magatokba és tegyétek fel a kérdést hogy napi hány órát töprengtek Magyarország demográfiai mutatójával? (zárójelben csak annyit, hogy akik idáig a hagyományokról, a kultúráról, a konzervatív értékekrõl beszéltek olyan helyesírási hibákat követtek el amik brutálisak. "Nyelvében él a magyar!" Hát nem a buzik miatt fogunk kihalni...
Elnézést a hosszú hsz-ért!
u.i.: hónaljkutya borotválása ellen én is lázadtam, aztán mikor bnõm kérésére megtettem, rájöttem hogy sokkal higiénikusabb, tisztább, szárazabb, biztonságosabb lesz a Világ. Tiszta szívbõl tudom ajánlani..
Ramadamammy rapidrandi
csokis rúd rulez😄DDD