2404
-
Cat #1497 ugye tudod, hogy kb. ugyanannyi leszbi csaj van, mint meleg fiu? szóval a nagy általánosítgatás közben azért előbbiekről se feledkezz meg, és nekik általában van is gyerekük. -
kell egy atomháború és rögtön megszűnnek az ilyen problémák. :)) -
Rosszul látod. Ilyenkor "készíti" a legértékesebb "terméket". -
Az lehet,de közel sem generálnak akkora fogyasztást,mint 3 gyerek mondjuk. Ha tényleg olvasol ilyesmit akkor tudod, hogy a gyerekekhez kötődik a legnagyobb fogyasztás, és ami lényeges a munkaerő megújulása. Ha mindenki homokos lenne 60év múlva ki termelne? 30év múlva ki termelné meg a sok homokos nyugdíját? Amúgy generálisan a nyugdíj megjelenése tehető felelőssé egy csomó dologért,és ezek közül az egyik a homokosok csipájának kinyílása. -
Cat #1493 (zárójelben megjegyzem, hogy a te szempontjaid szerint egy terhes anya sokkal károsabb, hisz gondolj bele: évekig nem dolgozik, és utána is rengetegszer kiesik a termelésből, mert otthon kell maradnia a beteg gyerekkel - tiszta veszteség, be kéne ezt is tiltani :D) -
Cat #1492 hiába, nem a szocializmusban élünk... egyébként két együtt élő férfi sokkal nagyobb fogyasztó, mint egy házaspár. Gazdaságilag sokkal erősebb csoport: mindkettő jól keres, és mivel nincs gyerekük, sokat fogyasztanak, arányaiban sokkal többet költenek ruhákra, szórakozásra, utazásra stb., mint egy azonos korú házaspár. Ha olvasol gazdasági lapokat, akkor nyugaton már rengeteg cég felfigyelt erre. -
Nem építik a nemzetgazdaságot. :-( -
kártevők... megrágják a répát... -
Fejekben meg liberalizmus van. Azt gondolok amit akarok,nekem ne tüntessen,hogy mit gondoljak! -
Mint ahogy a lakosság többsége. És nehogy már a többség alkalmazkodjon egy kisebbséghez,ami ráadásul,mint említettem effektív kártevő. -
Cat #1487 Neked lehet hogy abszurd, mert neked alapbol megvan hozzá a jogod... Lépj már kicsit ki a saját kis világodból, annyira beszűkült és konzervatív vagy 20on akárhány éves létedre, mint egy 70 éves vidéki tanyán lakó nagypapa. -
A jogszabályokban lehet, hogy elfogadott, de a fejekben nem.Nem kell messzire menni, csak olvass vissza a topikban... -
Abszurd dolgok ezek. Öröklés megoldható amúgy, úgy hívják a titkot, hogy végrendelet. Hitelt is tudnak felvenni. Egyik felveszi,másik kezes. -
Cat #1484 "Én is ráhagyhatom a kis vagyon a nejemre meg ő is. Ja hogy neki nincs neje? Na az az ő gondja."
A különbség az, hogy mig ha te meghalsz, automatikusan a feleségedé a lakás, addig mivel ő nem házas, a rokonaié lesz, ugyanis az állam számára a partnere nem létezik - hiába élnek akár tiz éve együtt. -
Mutass egy jogszabályt,ami tételesen különbséget tesz homokos és hetero között a homokos kárára! Úgyanolyan jogaik vannak. Más kérdés,hogy nem tudnak élni a jogaikkal,mert ugye például 2 férfi nehezen vállal gyereket. Én is ráhagyhatom a kis vagyon a nejemre meg ő is. Ja hogy neki nincs neje? Na az az ő gondja. -
Cat #1482 "Nekem se szól bele senki,hogy otthon kibe akasztok mit és hova,nekik se. 1-1. Mit akarnak még?"
Aha, ezekszerint azt se tudodhogy mit akarnak, pedig párszor már volt a topikban... Házasságot, és az azzal járó jogokat -> bankban felvehetnek közösen hitelt, örökölhetnek stb. -
Nos, nem hinném, hogy vita tárgya lehet, hogy Mo.-n elfogadott-e a homoszexualitás. -
megteheted :)
de ha megkövezed, akkor az mán gyilkosság.
és jöhet is a véget nem érő, hosszas "elvészkedés". :) -
Nem csak kitaláltam, hogy a csajok a szórakozóhelyeken smárolnak, mert ez divatos. És egyre több puszilkodó srác van. -
Úgy. -
„És ha valaki férfival hál úgy, amint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérök rajtok.” (Lev. 20,13)
alapítok egy egyházat, amely a Biblia minden mondatát szószerinti parancsnak fogja fel, és holnaptól követelem a szabad vallásgyakorlásra való jogomat. megkövezni a homokosokat nekem ez esetben a lelki üdvömhöz tartozna. -
Mit kell elfogadni? Otthon dugnak a fiúk,és? Bement hozzájuk vki,hogy nem szabad,vagy mi? Nekem se szól bele senki,hogy otthon kibe akasztok mit és hova,nekik se. 1-1. Mit akarnak még? -
Úgy gondolod hogy ez csak egy lépcsőfok? -
Jaj istenem mutassatok 1(egy) "divatbuzit".Szerintem csak beszélni róla a divat, de úgy igazán még senki nem látott olyan embereket. -
A nyelvben is tettenérhető a változás. Régen "homokosoztunk" és ők voltak egy szűk kirekesztett réteg,most már a "homofóbok" azok. Közröhely. -
Te valamit félreértesz.A melegek a másságuk elfogadását szeretnék elérni.Míg a heteroszexualitás teljesen magától értetődő dolog, azért nyílván nem fog senki tüntetni. -
szellem a palackból effektus. -
Erről szól a topik,hogy ez a baj. Most még csak trendy,aztán majd fog terjedni is. -
érdekesség:
homokozás a középkorban -
Nem hiszem hogy számottevően terjedne a homoszexualitás. A divatbuzizás vagyis az hogy "trendi vagy ha meleg(vagy legalább langyi) vagy" viszont igen. Ráadásul egyre több nyilvánosságot kapnak mint eddig. -
Hiába kevered ide a tolószékeseket,nem róluk van szó. Menj a tolószékes topikba ezzel a rossz dumával! -
Joguk van,de nincs joguk ezt reklámozni. Otthon csinál amit akar,én sem vonulok ki a hősök terére megdugni az asszonyt,hogy hirdessem a heteroszekszualitásom,nem szervezek tüntetést a heterok jogaiért. Maradjanak otthon maguknak. Gyereket akarnak? Csináljanak. Másikra akarják hagyni a vagyonukat? Nosza az is lehetséges. De maradjanak otthon és halgassanak nagyokat,hogy ilyen evolúciós zsákutcába jutottak. -
Cat #1465 "Az én rovásomra akarnak maguknak előnyöket kiharcolni"
Jaja, pl. az is rengeteg pénzébe, több tiz milliárd forintjába(!) kerül az államnak, hogy akadálymentesek legyenek a korházak, önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, posták, egyéb közintézmények. És ezt mind a te és az én zsebemből veszik ki. Nekem nincs toloszékes rokonom, mégse megyek tiltakozni, hogy "Nem akarok akadálymentes postát!", mert van annyi tolerancia és megértés bennem, hogy elfogadom ezt a jogukat. -
Megszámoltam ma is meg a múlthéten is őket,és ma 3al többet számoltam. Most légyszíves próbáld értelmezni amit írtam, és légyszíves indokold,hogy mire alapozod,hogy "nem terjed" a homoszekszualitás! -
Cat #1463 "zavarnak a homosexuálisok: látványra, tudatra stb"
engem is kurvasok dolog zavar, pl. az aluljáróban fekvő hajléktalanok, a koldusok, a szar kereskedelmi tévék stb. Mégse mondom azt hogy küldjük előbbieket haláltáborba, utóbbiakat meg tiltsuk be... Emberek, joguk van élni, szeretni, lakni, házasodni. -
A rózsaszínű pólók tendenciózus fogyására... :)))))) -
Cat #1461 Légyszi indokold mire alapozod hogy "terjed" a homoszexualitás, és egyre több buzi van. -
Az egy dolog,hogy zavarnak, de effektív kárt okoznak,mind társadalmi,mind gazdasági szinten. Károkozók, ennyi. -
Hogyne érintene. Az én rovásomra akarnak maguknak előnyöket kiharcolni. Ráadásul egy abszurd igény áll a küzdelmük mögött. Joguk van hülyének lenni, de hadd ne kelljen már tolerálnom. Mert jogom van nem tolerálni. -
A jogok akarásával nincs semmi gondja - szerintem senkinek, minden normális, épeszű ember elfogadja, hogy vannak rétegek, akik mást akarhatnak, mondjuk főképp azt, amijük nincs - az embereknek, ah az nem ütközik az ő érdekükkel! [Ez a szomszédos jogok alapvető tézise is]
S akkor bizony gond van, ha engem, és vagy [ex-has] 4 milliárd 999 millió embert igenis zavarnak a homosexuálisok: látványra, tudatra stb. egyaránt. Nekem is van jogom nem szeretni őket, tüntetni ellenük, és megakadályozni azt, hogy az általuk képviselt "értékek" hulláma elárassza a társadalmat és a világot, ahol élek.