2404
-
nyilván :D -
de csak a végén, úgyhogy nyilván meleg vagy! :D
[csakviccel] -
Nem az volt az érdekes, h az ötkenyeresek homokosok.
Remélem ezzel már segítettem. :)
Amúgy meg ilyenkor mindig olyan jeleneteket képzelek el, hogy:
Jézus leköpi a vámost
Jézus belerúg a házasságtörő asszonyba
stb... -
a zsírkereskedő #1534
-
De olvastam a gondolatiadban és idiótaságra gondoltál!
Asszem újra regisztrálok zsírkereskedő2 néven,mert én is olvasok a gondolatokban!!!4
-
Pedig szóltam, h nókommentes :D -
a zsírkereskedő #1531 nem én szoktam szétoffolni a topikot... ha visszaolvasok látni h semmi közöd nincs ehhez témához na mindegy beszélj csak... -
Én meg muzulmán vagyok. Igaz marhára hidegen hagy mit ír a korán mondjuk a disznóhúsról és zabálom 2 pofára. Semmilyen muzulmán közösség nem fogad be,sőt elitélnek életvitelem és származásom miatt is. De én muzulmán vagyok,mert trendy. Na meg mert Allah így akarta. Ez az én kommentem a dologhoz. -
szép dolog a flémelés. :)
Viszont tegnap láttam vicceset a PAX tívín...
Pont az öt kenyér keresztény izéről volt szó.
Mutattak egy meleg-felvonulást, ahol az alapító drapp pólóban (amin egy kereszt volt és az öt kenyér felirat) rövidnadrágban, sportcipőben és baseball sapkában.
Egy nő az utca széléről kiabálta be állandóan:
- Isten érintse meg a szíveteket!
Ötkenyeres pajtás nyilván odament, lévén, h hívő.
A nő erre:
- Te is buzi vagy? Pfüjj, pfüjj! Mennyél innen! Én itt vagyok, ti meg ott!
Isten érintse meg a szíveteket!
Asszem nókommentes :DDD -
Idejössz,gondolat olvasol és capslockban idiótázol,az legalábbis nem üti meg az átlagos értelmi színvonalat sem. Nálam nem. De ha van nem offtopik mondanivalód vezesd elő,mert ez a kommented megint puszta személyeskedés volt és off. -
a zsírkereskedő #1527 hát ha ilyeneket írogatsz akkor szerintem nem velem van a gond -
Szerintem, hagyd - Cat homo-szimpatizáns, ez van. 

-
Még mindig fent áll az ókori Görögországi példa,ahol a közvélemény nyomására mindenki homokozott, és aztán ki is haltak,hiszen a mai görögök nem az ókori görögök leszármazottjai. A problémát megelőzni kell,nem majd kezelni,ha kialakult. -
Sikeresen bebizonyítottad,hogy az IQd erősen az életkorod +/-3 körüli szám. Van érdemi hozzászólásod is a témában,vagy csak személyeskedni,kötözködni és offolni jöttél? -
Amikor megláttam a fejlécet elkapott a hányinger... -
Cat #1522 "a fehér népesség csökkenő gyermekvállalási kedve"
Igen, valós probléma a társadalom elöregedése, és ez Magyarországot különösen nagyon érinti. De ne mondd már hogy ennek bármilyen köze is van a buzikérdéshez! Japánban még nagyobb probléma, egyszerüen azért, mert jó az egészségügyi ellátás, és ott van a legtöbb 80 év feletti. Európában hasonlók az okok, ezért viszik folyamatosan feljebb és feljebb a nyugdíjkorhatárt (németeknél már 65 évben gondolkodnak! botrány is van belőle) Amerikában csak azért nem számít, mert ott a nyugdíjasok saját maguk gondoskodnak az öregkorukról.
Ezen kivül persze számtalan más ok is közrejátszik: az egyre későbbi fiatalkori munkakezdés (nő a tanulási időszak), a nők karriervágya (nem akarnak otthon mosogatni) és még rahedli egyéb ok. De ezek között egyáltalán nem szerepel a buzikérdés, mivel tudosok szerint a százalékarányuk _állandó_, ugyanannyi volt 1500ban is, meg ma is. De mivel alig másfél évtizede már nem zárják őket itthon börtönbe, már látni őket az utcán is. (Romániában pl. ha jól tudom, csak 2001-ben, az EU nyomására törölték el a homoszexualitást, mint bűncselekményt). Hidd el, pár év múlva ott is hasonlóképp meg fognak lepődni az emberek, hogy "hirtelen mennyi lett". Ott voltak eddig is bazze, csak bujkáltak. -
KuKeSz01 #1521 én az vagyok-!! -
a zsírkereskedő #1520 nekem ezekből a szavakból ez jött le már megbocsáss
és szrintem hszeit nézve így is gondolhatja.. nem biztos de valószinű...
-
ehheh, én most erről mit is mondtam? semmit, csak a zsírkereskődőnek válaszoltam.
egyébként nem a buzikérdés egyedül dönt ilyen helyzetben, hanem a fehér népesség csökkenő gyermekvállalási kedve az elsődleges probléma. de komolyan úgy beszélsz, mintha legalábbis a Marson élnél, azt ne mondd, hogy ez nem valós probléma. -
Cat #1518 aha, és szerinted a feketék, sárgák stb. között nincs ugyanannyi buzi, mint a fehér rasszban? :D Szóval ha a fehérek kihalnak emiatt, akkor a feketék is ki fognak.
Olyan fajsulyu dolgokat mondtok olyan lazán hogy ihaj, látszik hogy bele se gondoltok mielőtt leirjátok. -
se fajt, se fajtát nem mondott, hanem fehér népességet -> te vagy idióta. -
a zsírkereskedő #1516 az ember egy faj te BUTUS
fajták vannak...tudod ázsiai/indián/aboriginal/fehér/fekete/arab stb de egy FAJ!
IDIÓTA VAGY HA ILYET MONDASZ:D
-
Direkt terelsz?:)
Nyílván a hátrányos megkülönböztetésről és a kirekesztésről beszélek.Egyébként meg nem értem miért zavar benneteket a felvonulás.Ugyanúgy mint a tv, nem kell nézni.Kicsit vicces amikor valaki direkt kimegy és háborog meg köpköd. -
Borg #1514 Azt ugye véletlenül se merjük kijelenteni, hogy a nők, és a házas élet miatt lettek ilyenek, és nem a mediadömping miatt. Mert ugye az utóbbi divatosabb szó :P -
El tudod képzelni, hogy a homi párok hogy fellendítik a vazelin, és a műkuki-gyártást? -
Miért ne? Te is rájöhetsz arra, hogy mi a jó. :D -
48 új üzenet... beindultatok :)))) -
Cat #1510 igen, szerintem egy meglett ember, aki számtalan komoly döntést hozott már életében, néhány film, meg az utcán kézenfogva sétáló pár láttán nem dobja sutba egész addigi életét. Szóval jelen esetben kiesik a külső hatás tényező, marad a belső tudatra ébredés, a társadalmi elnyomás alóli felszabadulás. Végre szeretné azt csinálni amit akar, amire vágyik. -
miért, szerinted ilyen komoly összefüggés van a 40 éves kor és a befolyásolhatóság között? -
Cat #1508 ???
Tehát szerinted egy 40 éves ember is a média hatására dönt így?
AAAAAAAAAA, mondd hogy ezt csak poénból irtad. -
Nem terjed a dolog a média hatására,de vannak akik 40évesen váltanak. Értem én,minden világos. Hazamegyek, asszonyt leteperem,aztán tüntetést szervezek,mert nekem többlet jogok járnak. Holnap leszek megint addig döntsd el,hogy végülis milyen álláspontot képviselsz,mert mindegyikkel mégsem azonosulhatsz4 Vagy legalább próbálj meg 10 percnél nagyobb időkülönbséget beiktatni két tök ellentétes elmélet melletti érvelés között! -
jajaj...
bár ismerek meleget mindkét nemből és egyik sem akart még átcsábítani az élet szivárványos oldalára. :) -
Cat #1505 na, komolyra fordítva: mit szolsz azokhoz, akik 40 évesen, gyerek(ek)kel a hátuk mögött döntenek ugy, hogy váltanak? Kiváncsi vagyok rájuk mi az ideologiád. -
rózsaszín póló látványára? :) -
Azt mondod cukorpofa?:-D -
Nincs egyén aki független a család és társadalmi szintektől. Max egy szigeten ahol csak ő van,de aki ilyen az meg ne verje itt a nyálát,ha kérhetném. :-DDDD -
Cat #1501 jaja, rengeteg olyan buta házas, akár több gyerekkel is rendelkező ember van, aki a mai médiadömping hatására döntött úgy, hogy a fiukat jobban szereti mint a puncit :D
(és ez itt nem volt vicc...) Kiváncsi vagyok ők hogyan illenek bele a megrontottak képletébe.
Hiába, Botond gondolkozásával élve a mai marketing szinte mindenre képes. Vigyázz, téged is elér majd a kezük! :D -
félreérted, ők osztódással szaporodnak :D -
meg van, akinek férje.
és férfiaknak is felesége.
kusza ez az egész. :) -
Cat #1498 Aha, válasszuk külön akkor: te most családszinten nézted a dolgokat, én pedig egyén szintjén.