Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
CattiBrie
mindennek eljön az ideje...

[/spam]™

meg egybõl kötekedik mindenki ...
ilyenek vagyunk rózsaszín pólós, arrogáns heterók, akik homisan néznek ki, de megütik azt, aki ezt kimondja!
<#hehe>pl rózsaszín papucsot egy férfin se láttam még... vagy csak pólóban menõ a rózsaszín férfiakon?😊

violence can be used for good - JUSTICE

CattiBrie
😄

hmmm 😊

[/spam]&#8482;

Botond
Mert a fél analfabétizmus és az ész hiánya is trendy.
Botond
Én ismerem személyesen SRobit. Vagy õ ismer engem?:-D Téged nem ismerlek,de tudunk ezen is segíteni. ^.^
írásban az irónia szmájli nélkül pl halálos
de én az életben se használom már mert nem értik rengetegen...
szóval marad a finom angol humor...

SRobert
dettó

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

CattiBrie
há' ez mégis csak írás.. más ha az ember ismeri a másikat személyesen

[/spam]&#8482;

IMYke2.0.0.0
Tetszik, hogy nem sértõdsz meg - mások már vágtak volna fût-fát hozzám... Unom is már az olyan embereket, akik szmájlik nélkül nem is értik a viccet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SRobert
Helyes.

IMYke2.0.0.0
Tõled csak azt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SRobert
Kérsz még?

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, nem értek a lovakhoz - de szerintem, szõrtelenül is lehet büdös az izzadság , és amúgy is:
- ha valaki szõrös, nem szõrös: víz + szappan csodákra képes.
- napközben, 40 C-fokban a szõrtelen is izzad.

lálálál😄😄😄D
IMYke: viszont az nem is volt kérdés, hogy van ember, aki nem izzad, csak hogy szõrtelenül nem lesz büdös az ember tõle😄
IMYke2.0.0.0
Még valami nagy hülyeséget?

SRobert
Tehát a melegséget ki lehet izzadni.

IMYke2.0.0.0
Izzadós-szõrös téma árnyalásához:

Utolsó elõtti mondat a lényeges.

igen, uyganúgy izzad, de nem lesz büdös
rendicsek<#hehe><#vigyor3>

CattiBrie

[/spam]&#8482;

a mammutban van a mozi körül...
egyébként legalább a betûk legyenek pinkik😄

CattiBrie
😄

[/spam]&#8482;

Botond
Én meg már örültem,hogy nudista kép. >.< Ez most nem volt szép. :-P
Sland
A Westendbe egyébként van ilyen poló csináló bolt? Mert ismerõsöm azt mondta, hogy ott van, de nemtom hogy hol. Tud valaki errõl valamit?

#1301: Még mindig nemtom melyik legyen...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

IMYke2.0.0.0
A színekkel semmi gond. Szerintem. <#buck>

CattiBrie
http://3dmax.hu/iaro/kep/pix_1152650255b.jpg

csak úgy cisnáltam gyorsan 😊

[/spam]&#8482;

Sland
Értettem fõnök! Úgy is lesz. Max még annyit változtatnék, hogy a fehér poló helyett fekete legyen és a betûk fehérek legyenek. Addig még gondolkodok.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

IMYke2.0.0.0
Ha helyesen akar(tok)sz írni, akkor azt a "boyz"-t sûrgösen cseréld le "boys"-ra - csak oviban trendy a "z"-s verzió.
Meg Amerikában, ahol sok a gettós-agyalágyult.

Kata
pfffWAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!

:-x
Kihallatszott?

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Maradjunk annyiban,hogy ügyes próbálkozás.
Kata
Ígérem, utána visszarakok mindent! 😊 Egyébként eszem ágában sincs boncolni. Csak marhára érdekes dolognak tartom.

[/cserf][/fülünyúl]

Sland
Holnap haverral csináltatunk polót. Kb így. Valszeg normálisabban fog kinézni azért 😄

CattiBrie
Persze aztán felboncolsz, és elszámolod tanulmányi kísérletnek! 😄

[/spam]&#8482;

Kata
Azért írtam, mert nincs olyan, hogy valakinek nem nõ szõr ott. Lásd továbbiak. Kötekedõs Vazulka. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Ez az, ez aaaaaz... <#hehe><#vigyor>

Botond
Ami Catti írt,azt nem értetted,hanem én értelmeztem helyesen. ¢.¢
Kata
Velem akarsz randizni? Ó! <#szeret> Részemrõl nincs akadálya egyébként. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Kata, most vedd elõ a topik banner-címében lévõ második szavas énedet! 😊)))
Egy CattiBrie kép megér(het) ennyit, nem? <#eplus2>

Botond
Anyámnak nem nõ szõr a lábán,szal ugyanennyi erõvel lehet hónaljban sincs.
CattiBrie
na jó, de én azért selejt vagyok 😊

tudod, a "kép" elõfeltétele egy randi, Bélám! 😄

[/spam]&#8482;

IMYke2.0.0.0
Izgalmas lenne - a nagy barna két szélén kis barna... 😊

Kata
Ácsi, nem ezt mondtam. Egy mutáció nem mindig selejtet okoz, ezt bizonyítja az egyedfejlõdés is, ami szintén mutációk sorozata.

De most már tényleg érdekel orvosilag a dolog, úgyhogy képet pls. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CattiBrie
azzal most jól járnátok, mert most barnultam le 😊

[/spam]&#8482;

Kata
Vagy forrasztópákát szorongattál a hónod alatt... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CattiBrie
selejt vagyok, ez tény

megsúgom, hogy van 2 darab szõrszálam, melyek nem vastagakkak/erõsebbek/sötétebbek, mint a karomon lévõ szõr...

[/spam]&#8482;

Kata
Mit nem értettem a kérdésedben, drága? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Szövegértés még skillezzed feljebb azé! :-D
CattiBrie
mii? 😊

mármint van, van olyan, hogy nem nõ szõr
és nincs, hogy nincs kép 😛

nemmontam, h nem izzadok, dehotynem, de ott nem - nem ott jellemzõ

[/spam]&#8482;

Kata
Nincs. Legfeljebb szélsõséges genetikai mutáció eredménye lehet, különben mindenkinek van. *dokinéni lesz*

[/cserf][/fülünyúl]