2404
-
mi akkor most egymás seggét nyaljuk, mert nem értünk egyet, mégsem küldözgetünk egymásnak pöcsorrúsos priviket? :o -
nem vigyázok. :)
és azért mert egy féllábúnak több láb a van a lábatlannál, még nem lesz két lába.
Ha érted mire célozok ezzel. :) -
Bárki aki olyat mond amivel nem értesz egyet,vagy olyat mond amibe beletudsz vmi olyasmit magyarázni amit nem mond,az idióta. Igen ez egy értékrend,és igen nálad ez alakult ki. Azért ha időd engedi bővítsd kicsit a látóköröd és legfőképp a szókincsed! -
Fekete-Afrikáról volt szó.
Muzulmánoknál nehezebben elképzelhető, mert kicsit kiakadnak rád a szomszédok, aztán egy rosszabb pillanatban kapsz egy megkövezést, ami azért káros az egészségre. (Ha már a marhára elavult eszmék is szóbakerültek: ugye egy keresztény megkövezne, mert disznóhúst ettél? Vagy esetleg a rendőrök szeme láttára - gyakorlatilag az engedélyükkel - halálra verne a férjed, mert megcsaltad. Vigyázz mit nevezel elavultnak, mert kiderül, hogy sokkal modernebb, mint a szokások, ami szerint a világ jelentős hányada él!) -
"azok akik most az óvszer tiltása miatt néznek ferde szemmel"
ezért lett itt ennyi kínai? :o
de ők nem is tiltakoznak. :)
Erre is tudnék mit mondani, de az már off lenne...
Ha következetes lenne az egyház... ... ... -
a zsírkereskedő #1612 zavar, hogy kialakult értékrendem van?
zavar, hogy nem vagyok se homofób, se rasszista?
zavar, hogyha írsz valami f*ságot szóváteszem?
zavarjon
meglehet a véleményed
nekem is megvan, és most további jó buzulást
nyaljátok csak egymás seggét -
az egyházak nem adhatnak ki egymásnak ellentmondó előírásokat. csak gondolj bele, mit reagálnának a "felvilágosult" emberek, ha azt mondanák, hogy "ti Európában nehogy használjatok óvszer, Afrikában és Dél-Amerikában meg mindenképpen"! ki tiltakozna elsőként? azok akik most az óvszer tiltása miatt néznek ferde szemmel. és azt meg ugye nem kell ecsetelnem, hogy a nyugati világnak mennyire fontos lenne, hogy ne használjanak óvszert a házastársak... -
Szerintem azok muzulmánok. :))) -
Ahogy jó katolikushoz illik. :-D -
És én értsek. >.<
:-D
Amúgy értettem is. ^.^ -
Gondolod azért, mert mindenki dugott mindenkivel? :) -
Azért, mert félreértelmeztem. :)
Elnézést. -
Sajnos nem lehet minden véradót ellenőrizni, ezért minden előfordulhat. Ettől még Mo.-n elenyésző rá az esély, hogy így kapd meg a betegséget. Az viszont már érdekesebb kérdés, hogy Afrikában miért vannak olyan országok, ahol a lakosság több mint harmada aids-es. Biztos a nem létező vérkészleteik miatt van. -
basszus Botond...
VICC érted... kacsintós szmájli, meg minden :) -
Szerinted érdekel mit tud mondani vki akinek az "idióta" és a "primitív" szó a szókincsének 75%a? ^.^ -
a zsírkereskedő #1602 primitív vagy
nem fogok magyarázkodni neked
-
Igen,ezt mondtam 1590es kommentemben is,ami belekötöttél,most meg kiderül,hogy mégiscsak jól mondtam,akkor hogy is van ez? -
Idejött és lendületből idiótáz,á tényleg nem akart. -
Miért vagy ilyen? Csak nem akart flémelni. ;)))) -
MÁR nem. -
Ezt nem mondtam. :)
De az AIDS nem csak azokat veszélyezteti mostmár (ugyan régen sem), akik húde erkölcstelen életet élnek.
Innentől kezdve megtiltani az óvszerhasználatot nem más, mint újfent embereket beáldozni egy eszméért.
Ennyi a lényege.
Lehet szőrszálhasogatni. ;) -
"Feladó: a zsírkereskedő
Elküldve: 2006. 07. 20. 12:14
Tárgy: Nincs tárgy
idióta és homofób lennél egyszerre? sajnállak
az elején a rasszista töltetű beszólásodra válaszoltam h nem kéne ilyeneket
aztán jössz itt és buzizol másokat... nyugodtan ócsárolj nem zavar:)
na szevasz pöcsorrú"
Van aki nem meri nyílvánosan vállalni a véleményét.
-
Afrikába se küld már senki hiv vírusos vért. -
napersze. ne haragudj, de ez egy baromság. kipréselték a nyugati világ összes AIDS-esének vérét, és elvitték Afrikába meg Brazíliába, hogy jól megfertőzzenek vele mindenkit. ott senki nem kufircolt összevissza, nem drogozott használt tűvel, á dehogy! -
Cat #1593 "szent életet élő emberek miatt van olyan előrehaladott állapotban ezekben a térségekben?"
Kiforgatod a szavaimat. Nyilvánvalóan nem, de már jelen van egy probléma, aminek megállítását és terjesztését az egyház elavult tanításai nagyon erősen akadályozzák. A mai világban már nincs helye a fogamzásgátlás tiltásának, hisz az pont a legszegényebb, legelmaradottabb családokat dönti nyomorba. -
De most bizonyos helyekről volt szó, nem Európáról. :) -
És még mindig nem ez volt a lényege a mondandómnak. :)
Ha nem lenne világos, magasról szarok az öt kenyér mozgalomra. :) -
Egy időben így is terjedt. De ma is terjed,és ma már nem így. Ma már össze-vissza kufircolással terjed csak. -
1-2 kép még nem zavart volna senkit sem, ugye? :) -
Erre mondtam,hogy milyen hívő az aki gyökeresen mást csinál,mint amit a hit diktálna? Az csak egy homokos volt keresztes pólóban,aki a normális emberek rovására akart magának pozitív diszkriminációt kiharcolni. -
Nem amiatt van, h ŐK összevissza kufircolnak.
Nagyon sok helyre a vérellátmánnyal került.
Ez meg egy külön történet.
És tökmindegy, h bizonyos körülmények között jó-e egy szabály.
Ez esetben felér egy tömeggyilkossággal. -
Kisebbségi komplexus befigyel? Ne aggódj nem azért ágálunk,hogy titeket homokosokat üldözzenek. Megnyugodhatsz a bokafogás még sokáig lehet kedvenc szórakozásod. Ez a topik másról szól, én értem, hogy nem képviselsz fejben akkora volument,hogy érdemben hozzá tudj szólni,de akkor ne tedd! Köszi! -
jajj, baszod... :)
nem az aggályokról van szó, hanem arról, h skandálja a szövegét, h Isten érintse meg a szíveteket, odamegy hozzá egy hívő és leköpi, majd elküldi.
Természetesen utána folytatja a skandálást. :)
Neki megérintette.
ennyi. Finító.
Élethelyzet.
Mulatságos. -
úgy mégis, szerinted honnan jött az AIDS járvány? szent életet élő emberek miatt van olyan előrehaladott állapotban ezekben a térségekben?
ha senki nem tartja be az egyházak tanításait, akkor talán nem kéne óbégatni miattuk. -
a zsírkereskedő #1583 olvasd el a címét a topiknak...
na ezt még értelmezni se tudod
ja majdnem elfelejtettem, hogy i*ta vagy

szevasz
-
:ASDasdasdadasd -
Már említetted ;-) -
ilyenem már van :)
-
elég kimenni az utcára... -
Ha egy kis egy melegségre vágyunk neked szólunk elsőnek! :-DDDDD