Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ha ilyeneket írogatsz akkor szerintem nem velem van a gond

violence can be used for good - JUSTICE

IMYke2.0.0.0
Szerintem, hagyd - Cat homo-szimpatizáns, ez van. <#eplus2><#wilting><#idiota>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Még mindig fent áll az ókori Görögországi példa,ahol a közvélemény nyomására mindenki homokozott, és aztán ki is haltak,hiszen a mai görögök nem az ókori görögök leszármazottjai. A problémát megelõzni kell,nem majd kezelni,ha kialakult.
Botond
Sikeresen bebizonyítottad,hogy az IQd erõsen az életkorod +/-3 körüli szám. Van érdemi hozzászólásod is a témában,vagy csak személyeskedni,kötözködni és offolni jöttél?
gameplusz
Amikor megláttam a fejlécet elkapott a hányinger...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

"a fehér népesség csökkenõ gyermekvállalási kedve"

Igen, valós probléma a társadalom elöregedése, és ez Magyarországot különösen nagyon érinti. De ne mondd már hogy ennek bármilyen köze is van a buzikérdéshez! Japánban még nagyobb probléma, egyszerüen azért, mert jó az egészségügyi ellátás, és ott van a legtöbb 80 év feletti. Európában hasonlók az okok, ezért viszik folyamatosan feljebb és feljebb a nyugdíjkorhatárt (németeknél már 65 évben gondolkodnak! botrány is van belõle) Amerikában csak azért nem számít, mert ott a nyugdíjasok saját maguk gondoskodnak az öregkorukról.

Ezen kivül persze számtalan más ok is közrejátszik: az egyre késõbbi fiatalkori munkakezdés (nõ a tanulási idõszak), a nõk karriervágya (nem akarnak otthon mosogatni) és még rahedli egyéb ok. De ezek között egyáltalán nem szerepel a buzikérdés, mivel tudosok szerint a százalékarányuk _állandó_, ugyanannyi volt 1500ban is, meg ma is. De mivel alig másfél évtizede már nem zárják õket itthon börtönbe, már látni õket az utcán is. (Romániában pl. ha jól tudom, csak 2001-ben, az EU nyomására törölték el a homoszexualitást, mint bûncselekményt). Hidd el, pár év múlva ott is hasonlóképp meg fognak lepõdni az emberek, hogy "hirtelen mennyi lett". Ott voltak eddig is bazze, csak bujkáltak.

én az vagyok-!!
nekem ezekbõl a szavakból ez jött le már megbocsáss
és szrintem hszeit nézve így is gondolhatja.. nem biztos de valószinû...

QuippeR
ehheh, én most errõl mit is mondtam? semmit, csak a zsírkereskõdõnek válaszoltam.

egyébként nem a buzikérdés egyedül dönt ilyen helyzetben, hanem a fehér népesség csökkenõ gyermekvállalási kedve az elsõdleges probléma. de komolyan úgy beszélsz, mintha legalábbis a Marson élnél, azt ne mondd, hogy ez nem valós probléma.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

aha, és szerinted a feketék, sárgák stb. között nincs ugyanannyi buzi, mint a fehér rasszban? 😄 Szóval ha a fehérek kihalnak emiatt, akkor a feketék is ki fognak.

Olyan fajsulyu dolgokat mondtok olyan lazán hogy ihaj, látszik hogy bele se gondoltok mielõtt leirjátok.

QuippeR
se fajt, se fajtát nem mondott, hanem fehér népességet -> te vagy idióta.

az ember egy faj te BUTUS
fajták vannak...tudod ázsiai/indián/aboriginal/fehér/fekete/arab stb de egy FAJ!
IDIÓTA VAGY HA ILYET MONDASZ😄

Dynamic
Direkt terelsz?😊
Nyílván a hátrányos megkülönböztetésrõl és a kirekesztésrõl beszélek.Egyébként meg nem értem miért zavar benneteket a felvonulás.Ugyanúgy mint a tv, nem kell nézni.Kicsit vicces amikor valaki direkt kimegy és háborog meg köpköd.
Azt ugye véletlenül se merjük kijelenteni, hogy a nõk, és a házas élet miatt lettek ilyenek, és nem a mediadömping miatt. Mert ugye az utóbbi divatosabb szó 😛
sz4bolcs
El tudod képzelni, hogy a homi párok hogy fellendítik a vazelin, és a mûkuki-gyártást?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Miért ne? Te is rájöhetsz arra, hogy mi a jó. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

IMYke2.0.0.0
48 új üzenet... beindultatok 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

igen, szerintem egy meglett ember, aki számtalan komoly döntést hozott már életében, néhány film, meg az utcán kézenfogva sétáló pár láttán nem dobja sutba egész addigi életét. Szóval jelen esetben kiesik a külsõ hatás tényezõ, marad a belsõ tudatra ébredés, a társadalmi elnyomás alóli felszabadulás. Végre szeretné azt csinálni amit akar, amire vágyik.

QuippeR
miért, szerinted ilyen komoly összefüggés van a 40 éves kor és a befolyásolhatóság között?

???

Tehát szerinted egy 40 éves ember is a média hatására dönt így?

AAAAAAAAAA, mondd hogy ezt csak poénból irtad.

Botond
Nem terjed a dolog a média hatására,de vannak akik 40évesen váltanak. Értem én,minden világos. Hazamegyek, asszonyt leteperem,aztán tüntetést szervezek,mert nekem többlet jogok járnak. Holnap leszek megint addig döntsd el,hogy végülis milyen álláspontot képviselsz,mert mindegyikkel mégsem azonosulhatsz4 Vagy legalább próbálj meg 10 percnél nagyobb idõkülönbséget beiktatni két tök ellentétes elmélet melletti érvelés között!
SRobert
jajaj...

bár ismerek meleget mindkét nembõl és egyik sem akart még átcsábítani az élet szivárványos oldalára. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

na, komolyra fordítva: mit szolsz azokhoz, akik 40 évesen, gyerek(ek)kel a hátuk mögött döntenek ugy, hogy váltanak? Kiváncsi vagyok rájuk mi az ideologiád.

SRobert
rózsaszín póló látványára? 😊

Botond
Azt mondod cukorpofa?:-D
Botond
Nincs egyén aki független a család és társadalmi szintektõl. Max egy szigeten ahol csak õ van,de aki ilyen az meg ne verje itt a nyálát,ha kérhetném. :-DDDD
jaja, rengeteg olyan buta házas, akár több gyerekkel is rendelkezõ ember van, aki a mai médiadömping hatására döntött úgy, hogy a fiukat jobban szereti mint a puncit 😄

(és ez itt nem volt vicc...) Kiváncsi vagyok õk hogyan illenek bele a megrontottak képletébe.

Hiába, Botond gondolkozásával élve a mai marketing szinte mindenre képes. Vigyázz, téged is elér majd a kezük! 😄

QuippeR
félreérted, õk osztódással szaporodnak 😄

SRobert
meg van, akinek férje.
és férfiaknak is felesége.
kusza ez az egész. 😊

Aha, válasszuk külön akkor: te most családszinten nézted a dolgokat, én pedig egyén szintjén.

ugye tudod, hogy kb. ugyanannyi leszbi csaj van, mint meleg fiu? szóval a nagy általánosítgatás közben azért elõbbiekrõl se feledkezz meg, és nekik általában van is gyerekük.

SRobert
kell egy atomháború és rögtön megszûnnek az ilyen problémák. 😊)

Botond
Rosszul látod. Ilyenkor "készíti" a legértékesebb "terméket".
Botond
Az lehet,de közel sem generálnak akkora fogyasztást,mint 3 gyerek mondjuk. Ha tényleg olvasol ilyesmit akkor tudod, hogy a gyerekekhez kötõdik a legnagyobb fogyasztás, és ami lényeges a munkaerõ megújulása. Ha mindenki homokos lenne 60év múlva ki termelne? 30év múlva ki termelné meg a sok homokos nyugdíját? Amúgy generálisan a nyugdíj megjelenése tehetõ felelõssé egy csomó dologért,és ezek közül az egyik a homokosok csipájának kinyílása.
(zárójelben megjegyzem, hogy a te szempontjaid szerint egy terhes anya sokkal károsabb, hisz gondolj bele: évekig nem dolgozik, és utána is rengetegszer kiesik a termelésbõl, mert otthon kell maradnia a beteg gyerekkel - tiszta veszteség, be kéne ezt is tiltani 😄)

hiába, nem a szocializmusban élünk... egyébként két együtt élõ férfi sokkal nagyobb fogyasztó, mint egy házaspár. Gazdaságilag sokkal erõsebb csoport: mindkettõ jól keres, és mivel nincs gyerekük, sokat fogyasztanak, arányaiban sokkal többet költenek ruhákra, szórakozásra, utazásra stb., mint egy azonos korú házaspár. Ha olvasol gazdasági lapokat, akkor nyugaton már rengeteg cég felfigyelt erre.

Botond
Nem építik a nemzetgazdaságot. :-(
SRobert
kártevõk... megrágják a répát...

Botond
Fejekben meg liberalizmus van. Azt gondolok amit akarok,nekem ne tüntessen,hogy mit gondoljak!
Botond
Mint ahogy a lakosság többsége. És nehogy már a többség alkalmazkodjon egy kisebbséghez,ami ráadásul,mint említettem effektív kártevõ.
Neked lehet hogy abszurd, mert neked alapbol megvan hozzá a jogod... Lépj már kicsit ki a saját kis világodból, annyira beszûkült és konzervatív vagy 20on akárhány éves létedre, mint egy 70 éves vidéki tanyán lakó nagypapa.

Dynamic
A jogszabályokban lehet, hogy elfogadott, de a fejekben nem.Nem kell messzire menni, csak olvass vissza a topikban...
Botond
Abszurd dolgok ezek. Öröklés megoldható amúgy, úgy hívják a titkot, hogy végrendelet. Hitelt is tudnak felvenni. Egyik felveszi,másik kezes.
"Én is ráhagyhatom a kis vagyon a nejemre meg õ is. Ja hogy neki nincs neje? Na az az õ gondja."

A különbség az, hogy mig ha te meghalsz, automatikusan a feleségedé a lakás, addig mivel õ nem házas, a rokonaié lesz, ugyanis az állam számára a partnere nem létezik - hiába élnek akár tiz éve együtt.

Botond
Mutass egy jogszabályt,ami tételesen különbséget tesz homokos és hetero között a homokos kárára! Úgyanolyan jogaik vannak. Más kérdés,hogy nem tudnak élni a jogaikkal,mert ugye például 2 férfi nehezen vállal gyereket. Én is ráhagyhatom a kis vagyon a nejemre meg õ is. Ja hogy neki nincs neje? Na az az õ gondja.
"Nekem se szól bele senki,hogy otthon kibe akasztok mit és hova,nekik se. 1-1. Mit akarnak még?"

Aha, ezekszerint azt se tudodhogy mit akarnak, pedig párszor már volt a topikban... Házasságot, és az azzal járó jogokat -> bankban felvehetnek közösen hitelt, örökölhetnek stb.

Dynamic
Nos, nem hinném, hogy vita tárgya lehet, hogy Mo.-n elfogadott-e a homoszexualitás.
SRobert
megteheted 😊
de ha megkövezed, akkor az mán gyilkosság.
és jöhet is a véget nem érõ, hosszas "elvészkedés". 😊

CeeZee
Nem csak kitaláltam, hogy a csajok a szórakozóhelyeken smárolnak, mert ez divatos. És egyre több puszilkodó srác van.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Botond
Úgy.