Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"keresztény értékrend" 😊 ez eleve paradoxon. Ne akarjunk már több ezer éve kitalált és akkor mûködõ (hovatovább szükséges) dolgokat a mai világra kényszeríteni. (Külön OFF vitaszál lehetne pl. az óvszer tiltása Afrikában és Braziliában, nem véletlen hogy terjed az AIDS mint az állat)

Meg mellesleg a "keresztény világ" marhára széttagolt, egyes egyházakban már homoszexuális püspökök is vannak. (Persze ha a szóhasználat alatt a római katolikus tanításokat érted, az más, de nem ezt írtad).

gabber_saviola
jön az új Palermo mezem 2 hét múlva 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

QuippeR
szerintem az idõsebb hölgy aggályai teljesen érthetõek. tudom, hogy manapság a homoszexualitást nem büntetik börtönbüntetéssel, de ettõl még a keresztény értékrendben ugyanolyan bûn, mint a gyilkosság vagy a lopás.

na most ha tolvajok vagy gyilkosok mennének tüntetni, hogy õk büszkék arra, hogy tolvajok/gyilkosok, és pluszba még kereszttel illusztrálják, hogy õk kereszténynek érzik magukat, az valahol a pofátlanság legfelsõbb határain is túltesz, nem gondolod?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Botond
Akkor ez a képbeszúrási fieszta is idevágott.
Királylány
szerintem belefér
még jó, hogy mások vagyunk (érted, MÁSOK😉

SRobert
Itt aktuális, hisz egy élethelyzetet mutattam meg, semmiféle bibliai elemzésbe nem is mentem bele. 😉

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

IMYke2.0.0.0
43 új üzenet már megint... <#mf2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

QuippeR
lehet, de például a legutóbbi "nem vitaindító" hozzászólása nem ebbe a topikba való, hanem mondjuk a Biblia értelmezésébe, mint az egyetlen máig aktív kereszténységrõl szóló topik itt az sg-n.

Királylány
a vodka nõi ital 😊
klasszikus világirodalmat buzis olvasni (ha nem kötelezõ)
* * *
a tévé abban (is) változtat, ha valaki nem csajozik "eleget", akkor rögtön azt hiszi, hogy valami baj van vele
* * *
Szerintem SRobert nem kötekszik, hanem rávilágít mások elméleteinek a fonákságaira, ellentmondásaira

QuippeR
kösz a képeket. szeretem a képes tutorialokat, de a címe lemaradt:

"Hogyan legyünk ízléstelenek?"

CattiBrie
ugye? 😄

[/spam]&#8482;

Királylány
jó titeket olvasni

Botond
Ez egy vélemény cserélõ topik,nem pedig buzis képek linkelõs topikja. Az utolsó sor pedig fölösleges ovlt,egyszer már bemutatkoztál,nem kell minden kommentedben külön jelezni,hogy mi vagy.
nem errõl szól a topik?
tudom de inkább vitatkoztok hülyeségeken...
idiots😊

violence can be used for good - JUSTICE

ez nem rózsaszín... de...😊

SRobert
Jó, jó, mostmár elhisszük, csak hagyd abba plííííz! 😄

hopp itt van még egy...milan baros

CattiBrie
jaja, én is ezt akartam kérdezni! 😄DD

[/spam]&#8482;

fernando torres

narancsvidék?

SRobert
Most direkt raksz ide homoerotikus képeket? 😊

elõdöntõ után...

silas a da vinci kódból

SRobert
Fingom nincs, szerintem tök buzis. 😄

Botond
Ha érted mit olvasott ki a gondolataimból oszd meg velem,hadd tudjam én is!
CeeZee
portugál focista(kb 20-22 éves)

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

SRobert
biztos... 😊

c ronaldo aka "szinész"

itt se tûnik annak

Botond
Te mirõl beszélsz? Megint gondolatolvasol?
SRobert
ki ez a buzi? 😄

SRobert
Jól van kisfiam, jól van. 😊

|megsimogatja a kis buksiját nekijje|

õ is buzi lenne akkor kedves botond?
nem hinném...

Botond
Kitartóan bomlasztasz. Ezek a nagy elmélkedések, liberalista szempontok felvetése a cselekvés halála. Népek és civilizációk tüntek ilyen okoskodások miatt. Nincs is kialakult álláspontod, véleményed, csak a másokét akarod megkérdõjelezni, hogy nekik se legyen. Öncélú rombolás amit folytatsz. A homokosok legalább világos célokért küzdenek. Te csak káoszt próbálsz teremteni. Persze, ha egyszercsak eljönne a káosz, és egy 110 kilós kan kisebbségi állampolgár jól arcbaszekszuálna és nem lenne kihez fordulni, mert felszámoltuk a rendõrállamot, nem korlátozza senki senkinek a szabadságjogait, akkor lehet átértékelnéd a kérdést, de akkor már egy pöttyet késõ lenne. Van aki elõre gondol, van aki utólag kesereg.
Utálom a buzikat. Egyre több van, bár nem is csodálom, mert a tv-be is állandóan csak ezeket a retkeket látni. Már nem is szívesen nézek tv-t, mert a balázs és mónika show állandóan buzikkal, csövesekkel, cigányokkal van tele. Ez kell a népnek, bravó. Régen nem is lehetett a tv-be buzikat látni. Ha állandóan ezt látja a gyerek, akkor természetes lesz neki, és ha fogékony rá, akkor õ maga is buzi lesz. De ha a média nem nyomná ennyire õket, akkor lehet, hogy sok buziságra hajlamos ember úgy nõne fel, hogy elítélné az egészet és lenne egy szép családja. Akik meg annyira pártolják a buzikat, hogy nem kell elítélni, azoktól megkérdezném, hogy mit szólnának hozzá, ha egy napon a gyerekük azzal állna elé, hogy a fiúkat szeretem. Nekem nem azzal van bajom, hogy vannak buzik, de könyörgöm, ne nyomják már ennyire õket a médiába. Azt a vivás faszkalapot is kirugdosnám a gecibe a tv-bõl.

A rózsaszín pólósok meg nem biztos, hogy buzik, egyszerûen csak ezt látják a sok fasz férfimagazinba, meg azt, hogy akkor leszel ember, ha 500000 forintos órád van, 100000 forintos cipõd, stb. Nehogy már egy szaros újság mondja meg nekem, hogy hogy nézzek ki. Arról meg nem is beszélve, hogy nagyonsok férfi divatdiktátor is buzi. Szóval a NAGY férfiak a buzikat követik.

SRobert
az a baj kedves Botond, hogy jóideje magaddal beszélgetsz 😄
és ezért csúsztatsz, mert belemagyarázol olyat a másik mondandójába, ami nincs ott. 😊

Botond
Megint erõs csúsztatásokkal próbálod manipulálni a dolgokat. ^.^ Persze van akit meg lehet vezetni,szal egy próbálkozást megért. ^.^ A homoszekszualitás nem keresztény érték,mint ahogy a gyilkosság sem az. És szó sincs a káros dolgok tolerálásáról. Megtért báránynak meg kell bocsájtani,lásd még felhagy a homokozással,de a homokozást nem emeli értékké,sem elfogadottá.
CattiBrie
nem tudom miért óckodtok a melegektõl... én is a pasikat szeretem

nyilván, mert ez a trendi 😄

[/spam]&#8482;

SRobert
Látom, érted a lényeget 😉

Botond
Idézd már be Jézus mit csinált a homokosokkal a bibliában,mert kicsit megkopott az emlékezetem. :-D Az,hogy a gazdátlan kutyák érdekében felszólt,az valahogy nem iránymutató a homokosok megítélésére számomra. :-D Vagy a kenyérbõl sok kenyeret csinált a rejtett homoszekszualitásra buzdító rész,hiszen ott a sok azonos terjedése figyelhetõ meg? Vagy mi?<#idiota>
SRobert
nyilván 😄

CattiBrie
de csak a végén, úgyhogy nyilván meleg vagy! 😄

[/spam]&#8482;

SRobert
Nem az volt az érdekes, h az ötkenyeresek homokosok.
Remélem ezzel már segítettem. 😊

Amúgy meg ilyenkor mindig olyan jeleneteket képzelek el, hogy:
Jézus leköpi a vámost
Jézus belerúg a házasságtörõ asszonyba
stb...

<#wink>

Botond
De olvastam a gondolatiadban és idiótaságra gondoltál!<#wilting> Asszem újra regisztrálok zsírkereskedõ2 néven,mert én is olvasok a gondolatokban!!!4
SRobert
Pedig szóltam, h nókommentes 😄

nem én szoktam szétoffolni a topikot... ha visszaolvasok látni h semmi közöd nincs ehhez témához na mindegy beszélj csak...

Botond
Én meg muzulmán vagyok. Igaz marhára hidegen hagy mit ír a korán mondjuk a disznóhúsról és zabálom 2 pofára. Semmilyen muzulmán közösség nem fogad be,sõt elitélnek életvitelem és származásom miatt is. De én muzulmán vagyok,mert trendy. Na meg mert Allah így akarta. Ez az én kommentem a dologhoz.
SRobert
szép dolog a flémelés. 😊

Viszont tegnap láttam vicceset a PAX tívín...
Pont az öt kenyér keresztény izérõl volt szó.
Mutattak egy meleg-felvonulást, ahol az alapító drapp pólóban (amin egy kereszt volt és az öt kenyér felirat) rövidnadrágban, sportcipõben és baseball sapkában.

Egy nõ az utca szélérõl kiabálta be állandóan:
- Isten érintse meg a szíveteket!

Ötkenyeres pajtás nyilván odament, lévén, h hívõ.
A nõ erre:
- Te is buzi vagy? Pfüjj, pfüjj! Mennyél innen! Én itt vagyok, ti meg ott!
Isten érintse meg a szíveteket!

Asszem nókommentes 😄DD

Botond
Idejössz,gondolat olvasol és capslockban idiótázol,az legalábbis nem üti meg az átlagos értelmi színvonalat sem. Nálam nem. De ha van nem offtopik mondanivalód vezesd elõ,mert ez a kommented megint puszta személyeskedés volt és off.