2404
-
Hú, ez nagy váltás volt - máris látlak magam előtt... 
-
Amikor épp veszekedtek - és ahogy észrevettem - olyankor mindkettőtöket annak tartják. :)) -
és alatta mi van??!!!
-
Nincs túllihegve - lassan gépelek munka mellett :)))
-
No, akkor finom átmenettel visszatérek az eredeti témához: Ma a rózsaszín miniruhámban vagyok. :P -
I.C. Ram egy kötsög idióta. Nincs mit szépíteni rajta. 
Vannak napok, amikor imádom, hogy veszekedhetek vele, de az év 360 napján kifejezetten rühellem a srácot.
-
ja! Abba kerül :D -
Túl van lihegve,linkelt egy képet,aki mosolyog mosolyog,aki nem nem,nem kell az offtopik spam. :-) -
Paradoxon-e vagy sem, érdemes az elmúlt néhány nap termését elolvasni - mindjárt megvilágításab kerül a dolog... -
Mellesleg: ezért veszekedtek ti annyit ICrammal, mert mindent vérkomolyan vesztek. :) -
Az a csuka buzis :)))) -
nem te vagy a képen??
-
Szerintem meg ez egy ugyanolyan idióta topik, mint a többi hasonló, amolyan unalomból nyitott. :) Szal a komoly táptalaj és ez a topik eléggé paradoxon. -
Na ezt még nem mondta senki... :D -
Részben egyetértek, ugyanakkor meg nem:
Ez a topik ugyanis - eddig - nem a képek / videok beszúrogatásáról szólt, így ugye nem is fordulhatott elő, hogy [persze, ott van a két rózsaszín pólós puzi képe, az kivétel] valami nagyon sokszor előfordult volna... így az idegesítő "vótmá" megmaradhat a "Humoros..."-topik lammerjeinek.
Ez a topik - szerintem - kicsit komolyabb táptalajon kapott erőre, az észérvek és tapasztalatok cseréje volt eddig jellemzője.
S emiatt nem idevaló az, hogy a másikat lebuzizzuk, egy kép kíséretében...
-
pici a cicid :P -
Határeset.
-
nekem most egy vicc sem jut eszembe nem hogy harmincszor!
-
A #1717 megfelel? -
mennyémá a 'csába :D -
a zsírkereskedő #1717 az igazi lover
-
Vedd úgy,hogy ő is nekem mondta,én nem ismertem jót nevettem,lépjük túl a problémakört! :-D Inkább nyomassál be magadról pár képet rózsaszín fehérneműben és a nélkül. ^.^ -
Ha ugyanazt a viccet elmesélem neked 30-szor, mit szólnál hozzá? :) -
És sajnálod tőlünk? :-) Olyan leszel már,mint a viccek topikban a sok Savanyú Jóska,hogy vótmá? :-) -
Nem baxogatás, csak ezeket a poénköröket már 10 topikban 20-szor végigfutottuk. Most 21-edszerre már nem igazán ütnek a poénok (kivéve a newbokat). -
Teljesen egyetértek.
A topik célja nem egymás "baszogatása" volt, mostantól se az legyen!
-
Akkor tedd magadévá. Mármint a képet. ;) A téma azonban unalmassá vált. -
Szerintem is hatalmas poén. :-D -
-
szerintem meg marha jó az a kép :D -
ezt irtam volna??! -
Szerintem most már leállhatsz. -
Neked kell ilyen pasi...?
-
pajj azon a mesztelen kölkön bazzeg nincs semmi rózsaszín vagyis nem nagyon kerestem! :D pffff
NEM KELL ILYEN :D:D:D:P -
Ejj paszmek! A diótörő!!! LOL
Amúgy:
-
a zsírkereskedő #1702

-
Gondoltam, hogy azért játszák a régi rtl-es sorozatokat!
Btw ma láttam reggel egy fazont rózsaszín-fehér csíkos ingben, hosszú, fekete,hátrazsírozott hajjal! Olyan hülyén nézett ki, ahogy próbált sármosan nézni. Valahogy nekem nem illett össze a tekintete a ruhájával. Lehet neki is a stylistja kényszerítette rá?
-
Cat #1700 a cool az rtl egyik alcsatornája, ugyanugy ahogy pl. az irisz a tv2é, a spektrum a hboé stb. -
Az elején nem értettem mit akarsz ezzel a linkkel, aztán tovább olvastam. Nem is tudtam, hogy a Cool-on is ott van! -