2404
-
Mint pl. a Tiédnek? 
-
de nagy értéke lett a kommenteknek hirtelen:D -
az ember megnézi a nőket, aztán ha nem tetszik, amit lát, akkor megpróbál nem még egyszer arra nézni. nem tudom, biztos én vagyok impotens, de nem érzem ezt az egészet olyan egetrengető problémának, hogy akár 10 kommentet fecséreljünk rá. -
"Úgy érzékelem az írásodból, hogy te nem is férfi vagy... " - most akkor lebuktam, vagy mi? 
"Én ugyanis nem vagyok sosem elég fáradt ahhoz, hogy egy - a saját értékrendemben - jó nőt meg ne nézzek a lehetséges legtöbb irányból!" - "Legrondább, amikor két úszógumival rendelkező csajszin passzos ruha, sonkák meg villognak" - "amikor a csaj előlről amúgy rendjén volna ... ám mögé kerülve ránézel és látod, hogy a ruházata olyan átlátszó, hogy látod a tangeszt bevágni... szoknyán keresztül." - undorító, tényleg! Na most akkor minek nézed? Vagy a saját értékrendedben jó nő?
Nyáron meg izzad valaki?! Be kéne tiltani!
-
valószínű ez korból adódhat, meg lehet hogy elég kockafejű... :S:D -
Lejjebb már indokoltam, hogy miért nézem meg a jó nőket.
Úgy érzékelem az írásodból, hogy te nem is férfi vagy... Én ugyanis nem vagyok sosem elég fáradt ahhoz, hogy egy - a saját értékrendemben - jó nőt meg ne nézzek a lehetséges legtöbb irányból!
Te gondolom nem nézed meg a nőket.
-
miért kéne a másik irányba nézni?? MENJEN Ő A MÁSIK IRÁNYBA! :D:D:D -
Lehet, hogy azért veszik fel, mert meleg van? Amíg nem rózsaszín pólós buzik... 
[Amúgy meg szabad ország: szabad a másik irányba nézni. Én is így szoktam, ha valami nem tetszik, de nem tehetek ellene semmit
]
-
Elhiszem, hogy nem mindenkinek lehet saját sztájlisztja, de könyörgöm, ha már másolja a kedvenc popsztárjainak, színészeinek, médiabuzijainak az öltözködési, viselkedési stílusát, akkor azt tegye ízlésesen!
Még valami:
- Legrondább, amikor két úszógumival rendelkező csajszin passzos ruha, sonkák meg villognak
- De ezen is túltesz, amikor a csaj előlről amúgy rendjén volna [ruhácska kellemes, nem kirívó, de szellős és nyárias, cipő és táska passzol, nincs undorító okuláré a feje búbján és nem lóg fülhallgató a fején] ám mögé kerülve ránézel és látod, hogy a ruházata olyan átlátszó, hogy látod a tangeszt bevágni... szoknyán keresztül.
-
hátnem
-
hátdemostnem?! :D -
hű, az élet nagy problémái :D -
Egyre gondoltunk :)))
-
Azám...
S aztat nem tudtam soha megérteni, hogy miért jó egy nőnek, ha LÁTSZIK a melltartó pántja - vállon, háton.
Ezek a műanyag "zselés" pántos hüleségek is néhány éve vannak, de már csak azért is hasznavehetetlenek, mert a májerkedő csajszik direktbe kivillantják - nem teszik mondjuk a pántos ruhácska pántja alá a melltartó pántját...
S itt nem a mozgás miatt elcsúszás esetére gondolok...
Meg az ízléstelenség csúcsa:
- trendi kis hálóingszerű cumóban flangál az utcán. Flitter itt, flitter ott, rózsaszín fodor itt, meg ott, alig takarja a popóját, a mellét dettó, hátul mély kivágás és ott virít a FEHÉR melltartó pántlika...!!!
- ugyanez + ruha piros - melltartó fekete
-
elég kokerós amikor a nyakában van a melltartó hátulja...
Mondjuk én nem vagyok melltartó ellenes de azért vannak olyan felsők amik kifejezetten azért lettek olyanok hogy megmutassák hogy mi a szitu :D
DE nagyon kiábrándito amikor elrontják az összképet egy melltartóval! Ugyanez a szilikonpánttal is!! Ha már az kell használni akkor már NEM azbad melltartót felvenni, mert bizony az direkt ilyen!! és ne rontsuk már el az összképet ugye?! :) -
jajj az milyen undorító, amikor magáról assziszi h kiba csini, aztán meg hátul a top felső része után még ott virít az egész melltartó hátulja -
na hát igen és nem a hát a legdurvább!! Amikor az oldaláig le van izzadva a hónalja miatt! :P:P:S pfffff jajajajajaj :S:S -
Tegnap láttam egy ilyet. Eléggé illúzióromboló volt.
Szemből a csajszi kellemes látványt nyújtott - bár rohadtul trendi akart lenni a méreténél kétszer nagyobb szemüveggel, a fülépen iPod fülhallgatóval, és hasikában csillogó piercing fölé épphogy leérő fehér topocskában.
Mivel mell- és popómániás vagyok, illedelmesen [fáziskéséssel] megfordultam utána, s szörnyű látvány fogadott: póló totál ráizzadva, fehér melltartó pántja teljesen kisejlett...
Nem mondom, 34 fok volt - s ugye senkinél sincs zseb-fürdőkád meg tisztaváltás, de azért nem volt szép látvány na! :) -
Azért gondoltam ezekre a képekre, mert pont a "rózsaszín pólós buzik"-at figurázzák ki, és bár ilyen felirattal én nem mászkálnék az utcán, de teljesen egyet értek velük. Hogy a körítést megpróbáltam humorral fűszerezni, és ez neked nem fexik annak ellenére, hogy Bélának nevezed magad, nos... lehet, hogy az én hibám, de ha egy embernek tetszett, akkor annak örülök, tőled viszon ezesetben elnézést kérek
! Nem hinném, hogy különösebben "komoly" ez a topik, és ha nem túl zavaró, akkor nem is úgy állnék hozzá.
-
Van egy "melegpár" ismerősöm. Lányok. Nagyon aranyosak, visszafogottak, és okosak. Ők mesélték, hogy az elmúlt években nem egyszer előfordult velük, hogy kézenfogva járó testvérpárnak nézték őket, semmint szerelmeseknek. Ám manapság, már minden szempár elárulja, hogy a gazdájuk tudja, hogy "melegek"...
Ennyit a kibontakozásról és a társadalom tanulási folyamatáról :) -
én szeretem ha meleg van! jól birom a hideget is amugy... 
Ja és mit szóltok amikor egy lánynak beizzad a háta és nedves esza poloj/felsője/mittoménje??! :S
mondjuk én a pasiknál is kiborulok... :D -
Ki hogy bírja ezt a nagy MELEGet? :))
-
MELEGfront :) -
Mázlista...
Én még itt "gürcölök" fél kettőig.
Mivel férfiből vagyok, valószínűleg annyira nem lesz izgalmas - jajj, remélem nem ferdültök el hirtelen - , hogy rajtam egy rövidújjú fehér ing van felül...
Ellenben Katával, aki bármit is tesz, mond és hord, árgus szemek vizslatják és "lekívánják" róla a ruhaneműit...
Csak arról feledkezik meg a férfinépség, hogy attól nem lesz semmivel sem jobb, ha meglátjuk egy nő mellét, bermudáját, tangáját, vagy bugyeszát... buszon, utcán, munkahelyen, szórakozóhelyen. Ugyanis, a "lényeg" csak a kiváltáságosoké.
-
a zsírkereskedő #1754
dmitry tursonov - teniszező -
Máris fejront? Még csak dél van! Tessék dolgozni este 6-ig.
Én meg kimegyek a strandra. :P -
Ej, ej. Ebben a melegben is milyen kicsapongó és bő a fantáziátok... :P -
inkább azt kéne csinálni hogy mineki betesz képet arrol hogy most milyen polo van rajta :P
Persze Kata kezdi és ha nem polo van rajta akkor videot hogy hogy vesz fel egyet! :D
-
jajj dehogyis nem olyanból faragtak :D nem vagyok " rózsaszinpólos buzi" :D
-
Na jó,meleg van,és nem a rózsaszínesektől,szóval mára ennyi meló elég is volt. Megyek haza és belebújok a rózsaszín szabadidőruhámba. Pápá.
-
A publikus képei nem elég szépek? -
Pam-et utáljuk. Túl mesterséges. A természetes, az a jó. Mindenben... 
t0mmy: nemmegsértődniittennekem!
-
jajj bocsi Apa :( -
Szépt! -
- Tudom.
Ilyenkor persze kiesik, hogy mások is olvassák azt.
- t0mmy: kicsi vagy te még ahhoz
-
Miet? -
akkor minek a ruha?? ;) hmmm :D:P -
Az a Pumélaanderzon. Másik dia lesz az.
-
Képt! -
Alatta? Én. Mér' mi kéne ilyen melegben? :)