2404
-
javasolni?
kényelmeset
ill uolyan színűt, mint a ruha -
Akkor második kérdés! :) Kíváncsi lennék, milyen fehérneműt javasolsz áttetszőbb ruha alá, ha nem a tangát. :) -
nem, kizárt, h felvegyek átlátszó ruhát :DDD -
Cat #1815 "miért meleg mind?"
Igen, ez egy érdekes felvetés: vajon miért felülreprezentáltak a buzik a fodrászok, ruhatervezők stb. között? (és itt muszáj megjegyeznem, hogy ahogy a szakácsoknál a mesterszakácsok mindig férfiak, ugy ezekben a nőies szakmákban is a csúcson csak "férfiak" vannak. Hiába, nekik van idejük elmélyülni benne :D) -
semmit
-
"de felhomályosítalak.. nem hordok "átlátszó" ruhához tangát és még soha nem is tettem..."
Mit hordasz az ilyen ruhákhoz? Ha nem hordasz ilyen ruhákat, milyen fehérneműt vennél alá? -
[Nem az. De úgy rinyál.]
[Bocs, az igazi hölgyektől!] -
:DDD -
I.C. Ram csaj?
-
Semmi gond. Eszembe se jutna egyetlen hölgy fórumozót sértegetni stb.
Kivéve I.C. Ram-ot...
-
"S a punciba vágó tanga "
Ááááá! Vak vagyok! Naon meleg van. Még odaláttam egy dé betűt. Szorre! -
Én is kihasználtam az övét...
-

-
Na most már tényleg elég... miért hiszed, hogy a dolog rólad szól?
A dolgot NEM RÓLAD írtam, már az elejétől. S a nemiszerved sem volt téma.
Ajánlott: #1770! Sehol sincs benn olyan, hogy "húúú Catti ****** így meg úgy..." Sőt, Catti egyáltalán nincs benne.
Sőt, a hozzászólás második része ÁLTALÁNOSSÁGBAN íródott, abbéli véleményemet tükrözve, hogy nem kell feltétlenül kitenni valamit közszemlére, hogy izgalmasabb legyen [értsd: testrész].
-
.. és kihasználta a tested 
[viccel] -
:DD
rózsaszín idő van! :DDD -
a *85 és a *86 azért volt két külön kommentbe írva, mert semmi közük egymáshoz
mégiscsak te értesz férre...
nem mondtam h azt mondtad h randa vagyok - ez a saját véleményem volt magamról
"S a punciba vágó tanga izgalmas tud lenni egyeseknek - nekem nem, az utcán, direkte kirakva egy átlátszó tüll szoknya mögé pedig mégúgyse..."
Erre voltam kiváncsi, bár kihagyhattad volna a mondatból az én nemi szervemet, mert semmi köze egymáshoz..
ezt nem értem, h mert "azt" megkérdeztem, akkor én nekem miért kell olyan ruhát és úgy hordanom..
de felhomályosítalak.. nem hordok "átlátszó" ruhához tangát és még soha nem is tettem...
"Ráadásul, engem inkább hoz lázba a csípő szabású francia bugyi, mint a tanga."
Ennek is örülök h ilyen véleményen vagy.. nomeg h megosztottad...
nu? .P -
Egyetlen barátnőm volt sajnos, aki ezt a típust kedvelte. Nagy királyság volt!
A hölgy amúgy nem volt nagyon vékony - nem szeretem a nádszálkisasszonyokat - , de kövér se, s ez a bugyesz-típus istenien állt rajta. Szerintem, ezt ő is tudta :)))
-
Sokat sejtet, jól mutat, abszolute a legjobb bugyifajta.. -
Sírok!!!!
[center] -
ugot2know #1798 megy a ruhájuk az időjáráshoz -
-
Francia bugyi rulz!
-
Na, akkor te értelmeztél valamit félre: senki sem mondta, hogy randa vagy. Én biztosan nem.
S a punciba vágó tanga izgalmas tud lenni egyeseknek - nekem nem, az utcán, direkte kirakva egy átlátszó tüll szoknya mögé pedig mégúgyse...
Ráadásul, engem inkább hoz lázba a csípő szabású francia bugyi, mint a tanga.
Tiszta forrásból. -
váááá [rohan a másik szobából]
van egy bácsi a tévében és rózsaszín ing van rajta.. és főzőcskézik
tejószentmadzag, miért ilyenek a sztájlisztok?
miért meleg mind?
:) -
flém?
csak el vagyok keseredve :(
(már hogy mien randa vagyok)
hihi, abbaz aztén csöpp flém sem volt! :)
.. és akkor most olvasd el újra :)
na, ki értelmezett félre? :)) -
ugot2know #1792 Bélát mindig megtalálja vmilyen Fikusz Kukisz -
...Bélának nevezed magad...
Nem nevezem magam Bélának. Ez csak egy logo, egy kép. Lehetne rajta akár autó, mosógép, gyulai kolbász, nájki felirat. Másrészt, ha figyelmesen olvasol, mindösszesen azt jeleztem, hogy kissé unalmasak a poénjaid számomra, mivel már 20-adszor hallom/olvasom. Azt is írtam, hogy a newboknál ült a poén. Szóval nem kell túlspilázni, meg bocsánatokért esedezni, mivel nem volt félreértés és harag. -
Lám, mennyire hajlamos vagy a flame-re csak azért, mert valaki előtted direkt félreértelmezi az írásomat és azt meg is magyarázza...
-
a zsírkereskedő #1789 ha én leszek képen majd odaírom...
-
Ne küldj több fényképet magadról plz
-
a zsírkereskedő #1787 obrero metrosexual
-
és akkor én kövér vagyok.. ne mennyek ki az uccára? vagy főjek meg
monnyuk általában az a második verzió tejjesül, mert inkább felveszek több ruhát, mitnhogy valaki visszaforduljon az utcán és beszóljon valamit/elhánnya magát... -
"ruházata olyan átlátszó, hogy látod a tangeszt bevágni... szoknyán keresztül."
az nem izgató? -
nézzetek be! :D -
Szóval a lényeg, hogy a te SZEM-ed elé csak szép dolgok kerüljenek, mert ami/aki nem szép az dögöljön meg. Gratulálok az AGY-nak nevezett szervedhez.
Van egyébként HŰTŐ szerved is, amit ki/be lehet kapcsolgatni, hogy ne izzadj, mert ugye másokon ezt is kifogásolod? -
Cat #1782 mai velvet cikk:
Indiában bűncselekménynek számít a homoszexualitás -
Tudod, az embernek van egy érzékszerve, amit SZEM-nek hívnak. S tudod, ez az érzékszerv MINDENT közvetít az agynak, ami a látóterébe kerül - randa nőt, randa pasit, kutyát, macskát, autókat, villamosokat, buzikat és leszbikusokat, kutyaszart, MINDENT, ami körülvesz téged.
S csak az AGY-nak nevezett szerv - itt most nem mondok semmit, mert sértésnek veszed - válogat az információk közül s az előzetes értékrend szerint teszi a látványt kategóriákba.
Tehát, ha az utcán járok-kelek, bizony látok randa nőket is, éppúgy, mint jó néniket. A randákat pedig úgy tudom "randának" minősíteni, ha MEGNÉZEM őket...
Sajnos, még nem találták fel azt a szemüveget, amivel csak a szép mebereket láthatod.
-
a zsírkereskedő #1780
nesztek
-
Infláció, hozzászólás-leértékelődés! Harcoljunk ellene!