Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az a csuka buzis 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

t0mmy
nem te vagy a képen?? <#idiota>

Kata
Szerintem meg ez egy ugyanolyan idióta topik, mint a többi hasonló, amolyan unalomból nyitott. 😊 Szal a komoly táptalaj és ez a topik eléggé paradoxon.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na ezt még nem mondta senki... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Részben egyetértek, ugyanakkor meg nem:
Ez a topik ugyanis - eddig - nem a képek / videok beszúrogatásáról szólt, így ugye nem is fordulhatott elõ, hogy valami nagyon sokszor elõfordult volna... így az idegesítõ "vótmá" megmaradhat a "Humoros..."-topik lammerjeinek.
Ez a topik - szerintem - kicsit komolyabb táptalajon kapott erõre, az észérvek és tapasztalatok cseréje volt eddig jellemzõje.
S emiatt nem idevaló az, hogy a másikat lebuzizzuk, egy kép kíséretében...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

t0mmy
pici a cicid 😛

Botond
Határeset.<#ijedt>
t0mmy
nekem most egy vicc sem jut eszembe nem hogy harmincszor! <#idiota>

Kata
A #1717 megfelel?

[/cserf][/fülünyúl]

t0mmy
mennyémá a 'csába 😄

az igazi lover

violence can be used for good - JUSTICE

Botond
Vedd úgy,hogy õ is nekem mondta,én nem ismertem jót nevettem,lépjük túl a problémakört! :-D Inkább nyomassál be magadról pár képet rózsaszín fehérnemûben és a nélkül. ^.^
Kata
Ha ugyanazt a viccet elmesélem neked 30-szor, mit szólnál hozzá? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
És sajnálod tõlünk? :-) Olyan leszel már,mint a viccek topikban a sok Savanyú Jóska,hogy vótmá? :-)
Kata
Nem baxogatás, csak ezeket a poénköröket már 10 topikban 20-szor végigfutottuk. Most 21-edszerre már nem igazán ütnek a poénok (kivéve a newbokat).

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyetértek.
A topik célja nem egymás "baszogatása" volt, mostantól se az legyen!

Kata
Akkor tedd magadévá. Mármint a képet. 😉 A téma azonban unalmassá vált.

[/cserf][/fülünyúl]

Botond
Szerintem is hatalmas poén. :-D
t0mmy
<#idiota>

QuippeR
szerintem meg marha jó az a kép 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

t0mmy
ezt irtam volna??!

Kata
Szerintem most már leállhatsz.

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Neked kell ilyen pasi...? <#wilting>

t0mmy
pajj azon a mesztelen kölkön bazzeg nincs semmi rózsaszín vagyis nem nagyon kerestem! 😄 pffff

NEM KELL ILYEN 😄😄😄😛

CeeZee
Ejj paszmek! A diótörõ!!! LOL
Amúgy: <#banplz>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

<#szomoru1><#kuss><#wilting>

violence can be used for good - JUSTICE

CeeZee
Gondoltam, hogy azért játszák a régi rtl-es sorozatokat!

Btw ma láttam reggel egy fazont rózsaszín-fehér csíkos ingben, hosszú, fekete,hátrazsírozott hajjal! Olyan hülyén nézett ki, ahogy próbált sármosan nézni. Valahogy nekem nem illett össze a tekintete a ruhájával. Lehet neki is a stylistja kényszerítette rá? <#wilting>

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

a cool az rtl egyik alcsatornája, ugyanugy ahogy pl. az irisz a tv2é, a spektrum a hboé stb.

CeeZee
Az elején nem értettem mit akarsz ezzel a linkkel, aztán tovább olvastam. Nem is tudtam, hogy a Cool-on is ott van!

ChevyG work
<#eljen><#eljen><#eljen>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

picket
"Én leszbikus vagyo. Problem van ezzel?"
Ugyan, dehogy. Lépj be a klubba:

(bocs az elõzõ képen nem láttam, hogy ilyen nagy <#rinya> )

&#3237;_&#3237;

picket
Nem zavar senkit a kis titkod Béla

<#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fido4life
- Rózsaszín pólós bu*ik (341 új üzenet)

gameplusz
Aki még nem látta.

http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=876

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Hát én se találtam szavakat rá, talán a pszichopata megfelelõ jelzõ...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Barney Tech
Hogy néz ki a bannerben aza csávo
<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Akkor némi képed a beszédstílusáról, a beállásáról, affektálásáról és - temrészetesen mindezt befolyásoló - style-járól...

Dynamic
Egyszer-kétszer láttam az rtl-en.
IMYke2.0.0.0
Hát te nem is tudod kirõl van szó?

Dynamic
Honnan veszed, hogy buzi?
IMYke2.0.0.0
Vagy simogatják a seggét... <#eplus2>

gameplusz
Szerintem inkább füvesnek néz ki, kép alapján... 😄

CattiBrie
azon a srácnak a fejével van a gond 😊

tudjátok, a túl sok smink 😄

[/spam]&#8482;

gameplusz
Szerintem a ruha nem buzis. Hasonlóképp lazán öltözök én is... persze azért sárga pólót nem, arra gyûlnek a dögök...<#hehe>

CattiBrie
hát aztat én nem tudhatom

[/spam]&#8482;

erre tökéletes példa szerintem a megasztár - hogy azokra miket kényszerítettek rá... borzalom.

CattiBrie
Emberünk forgatás elõtt jelentkezik a sztájlisztnél. Pamparampa, így meg úgy...
- ...és ezt az inget kéne felvenni.
- Ezt az inget?
- Igen.
- De hát ez rózsaszín!
- Vagy hordod, Szivi, vagy nincs forgatás.

...képzelem el a jelenetet. 😄

Így születnek a melegek - vagy legalábbis a meleg-dizájnúak. 😄
Vagyis a pénz motivál.

Persze, ha nem ellenkezik, akkor ugye alapból meleg.

[/spam]&#8482;

IMYke2.0.0.0
Hú, most újat mondtál nekem... <#beka2>
Én az arcára gondoltam.

megjegyzem, a médiában megjelenõ emberkék jórészt nem maguk öltözködnek ugy ahogy, hanem kötelezõen a támogató vagy a stylist által rájuk aggatott dolgokat hordják.

IMYke2.0.0.0
Nem, nem készítettem egyszerre több képet, csak egyet - elsõre sikerült így 😊