Nokia mobiltelefonok 2015-ből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a palmtopot, laptopok, mini `izek` koraban kinek kell egy midnen tudo kis vacak, ha csak 10percig mukodik (megemlitem az aksis mobilDVD-t<#levele>#levele>)
az atlag telefonok 3napig birjak ha kimelve vannak, 1,5 napig ha pofavizit van...
a legocskabb telefont is elviszi az az uzletember akinek 3-5 napig kell folyamatosan beszelni!
http://www.hackthat.net/df/ddos/65094/index.hack
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nem beszélve az emberek jó nagy százalékáról, aki tökre nem szeretné közvetíteni a képét.
A szagátvitelrõl meg csak annyit, hogy kevés annyira értelmetlen dolgot hallottam, mint ez. Civil felhasználásának lehetõségei (tévé, meg moziszag) leginkább egy rosszabbul sikerült holodeck-paródiára emlékeztet, és akaratlanul is a Jurassic Park dínószarban turkáló profnõje jut eszembe. Na milyn szagot éreztünk volna ott, Laura Dern stiftjét?
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Lehet, hogy érdemesebb lenne olyan technológiákból kiindulni, amit most is fejlesztenek.
Pl 3D-s holografikus kijelzõt, legalább egy komolyabb számítógépes alaptámogatást, hogy a készülék simán prezentációra is használható legyen.
Szerintem valahol össze fog olvadni a PDA-MDA-Okostelefon történet és olyan univerzális kütyü lesz belõle, ami kicsi, lapos, színes, internetes, mp3-as, videós, prezentációs, szövegszerkesztõs, hang, vagy gondolatverérelt, stb...
Nem újdonság az asztali fényképtartó ötlete, mert azt már most meg lehet oldani bármilyen PDA-val.
A szagról meg ne beszéljünk. Inkább ne közvetítse a szájszagot, ha valakivel beszélek.
A tévében még csak-csak, ott nem rossz, még jobban a filmben érzed magad, de képzeljétek el mi lesz ezzel a telefonban. Alapból ugye ki van kapcsolva, mert ugye nehogy véletlenül átvigye az izzadt hónaljszagom. Külön bekapcsolni meg senki nem fogja.
Naszóval ezek sem a sor elején álltak amikor az észt osztották. Odáig nem jut el az agyuk, hogy olyan cuccokat kell belepakolni, amiket használnak is az emberek. A videotelefon, fényképezõ, internet stb ilyenek, de a szagátvitel nem.
Gracie Barra
Már eleve egy mai telefonban több kiegészítõ van, mint kommunikációs cucc!
Mindenesetre én elõször érintõképernyõt szerelnék fel, ami nem tollal, hanem simán ujjal pöcögtethetõ<#bohoc>#bohoc>
Ja, és több hangsúlyt fektetnék a multimédiára! A WAP-ot fejleszteném ki kb. olyanra mint a net, és akkor már minden elérhetõ! Onnantól kezdve mindennek csak a képzelet szab határt 😉
http://www.lohere.net - a MagyarChan
bejövõsek😊 Persze ha egy spec partyra kell, az más😊
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
amúgy akkor már építhetnének bele öngyújtót is, nagyon hasznos lenne sok embernek 😊
A telefonok körében szerintem nagyobb a hajlandóság az újabb és merészebb formák bevezetésében, és a leendõ telefontulajdonosoknak is nagyobb a hajlandósága az új desing elfogadására! Valószínû azért, mert a telefon megfizethetõbb kategóriába tartozik, mint az autó...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.