Gyilkos sorok(tv)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem is nagyon jó<#taps>#taps>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
én szeretem, van valami humor benne
Ráadásul digizem <#mf1>#mf1>
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
áááá a gülüszemü banya 😄
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
alap, klasszikus krimi. ilyen ma már nincs. sajnos.
Tán még süldõ tiniként néztem németül, amikor magyarok java még verte a ... fejét a falba mert hétfõnként nem volt adás 😉
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Pedig haláli jó szinésznõ..
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Én nem szoktam nézni ezt a sorozatot, de valakit lehet hogy érdekel, Lehet hogy pont begy 60 éves öregasszony is van az SG-n.<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3><#circling>#circling><#wink>#wink>
De k*rvajó géped van istenem....
Jaj de rühellem ezt a sorozatot!!!!!!!!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
mamám szokta nézni <#smile>#smile>..én utálom, idegesít hogy az asszony mindenki dolgába beleveri az orrát :oP
Lehet egy "kicsit" régi, de valakinek tetszik.<#vigyor2>#vigyor2>
A film ismertetése: Jessica Fletcher egykori angoltanár és híres regényíró rendkívüli tehetséggel oldja meg a legkülönösebb rejtélyeket. A gyilkossági esetek látszólag mindenhol megtalálják, a barátai lakásától kezdve egészen saját szülõvárosáig. Jessicának olykor a barátja Dr Seth Hazlett, illetve a helyi sheriff, Amos Tupper is segít...
A film ismertetése: Jessica Fletcher egykori angoltanár és híres regényíró rendkívüli tehetséggel oldja meg a legkülönösebb rejtélyeket. A gyilkossági esetek látszólag mindenhol megtalálják, a barátai lakásától kezdve egészen saját szülõvárosáig. Jessicának olykor a barátja Dr Seth Hazlett, illetve a helyi sheriff, Amos Tupper is segít...
De k*rvajó géped van istenem....