Gyilkos sorok(tv)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Sztem is nagyon jó<#taps>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

én szeretem, van valami humor benne

Ráadásul digizem <#mf1>

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Mr Csé
áááá a gülüszemü banya 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

sapkafej
milyen eredeti címe van

György

alap, klasszikus krimi. ilyen ma már nincs. sajnos.
mrzed001
Tán még süldõ tiniként néztem németül, amikor magyarok java még verte a ... fejét a falba mert hétfõnként nem volt adás 😉

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Pedig haláli jó szinésznõ..

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Fülüke
Én nem szoktam nézni ezt a sorozatot, de valakit lehet hogy érdekel, Lehet hogy pont begy 60 éves öregasszony is van az SG-n.<#vigyor5><#vigyor3><#circling><#wink>

De k*rvajó géped van istenem....

UnknownAsshole
Én öreganyám is állandóan ezt nézi ! 😄 <#smile>
agyhalál
Tipikus tudálékos amerikai öregasszony.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

REALista
Jaj de rühellem ezt a sorozatot!!!!!!!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sweech
mamám szokta nézni <#smile>..én utálom, idegesít hogy az asszony mindenki dolgába beleveri az orrát :oP

Fülüke
Fõszereplõ:

Fülüke
Lehet egy "kicsit" régi, de valakinek tetszik.<#vigyor2>

A film ismertetése: Jessica Fletcher egykori angoltanár és híres regényíró rendkívüli tehetséggel oldja meg a legkülönösebb rejtélyeket. A gyilkossági esetek látszólag mindenhol megtalálják, a barátai lakásától kezdve egészen saját szülõvárosáig. Jessicának olykor a barátja Dr Seth Hazlett, illetve a helyi sheriff, Amos Tupper is segít...