204
50 cent
-
#41 Sztem is jobbak mint az eminem(mellesleg azis divatrapper), meg a fehér rapperek, bár az 50-et se szeretem, inkább a régebbiek. -
#40 jaja,ha valaki rappet hallgat akkor már minőségit hallgasson és ne olyan divat szart mint az 50 cent meg snoop dogg,eminem... -
Daza500 #39 Szerintem inkább hallgassatok minőségi rappet, vagy underground hip-hop-ot.
De NE divatrappet. -
#38 Semmi bajom 50-vel, sokkal jobb mint Eminem.A fehér rapperek úgy általában is sz*rabbak mint a feketék.A fekáknak a vérükben van a rap.
Egy nem csak rap zenét hallgató ember.
-
Grenzjager #37 de Rogán meg a Deutsch imádja !!!! -
Dave9214 #36 nem az, akkor kiméld a topikot ha nem szereted 50!
-
#35 hát ötvencentről csak annyit hogy a zenéje az valami borzalmasanszarfoshányadékhallgathatatlanizészar... -
Shadow_THH #34 én rühellem a rappet
nekem egy börtönviselt rablógyilkos néger ne verseljen hibás angollal a szeretet hiányáról és hogy mekkora szörnyü nehéz élete van, csak most turné után megy a villájába felavatni a legújabb kocsiját. -
Shadow_THH #33 :DDDwned -
#32 És a filmje jó volt! Nekem tetszett, főleg ha ez mind igaz. -
#31 te úrsiten! mi ez itt? csupa populáris szarság... nem mondom hogy rossz mert én is szeretem/hallgatom a tagot, de ha már rap akkor nem az ilyeneket kéne szeretni... Ott vannak a régi igazi west-sideos rapperek pl: Ice Cube, Snoop Dogg, Dr. Dre. Persze tőlük is csak a régi zenék -.- -
#30 A kedves témaindító felléphetne Speakkel és Béres Zooval. Nagyon rontani már úgysem tudná a produkciót. -
#29 gratulálok -
Dave9214 #28 ehhe:D, my best rapper is a Fiddy, They alone is a big house. Son is a 25 Cent.
Is a Best track:
Hustlers Ambition
Best Friend
In Da Club
Candy Shop
P.I.M.P
Windows Shopper -
#27 Most komolyan. Neked mi a bajod? -
#26 Te nyitottad a topicot neked dícsérned kell a zenéjét! gyerünk! -
#25 szerintem -
#24 Amíg nem lötték pofán, jól szólt... -
Dave9214 #23 dobálta az aranylánycát, há dik he more, elkaptam vona eladtam vona a hatvani pijacon 300 ft ért:D -
Dave9214 #22 dzsidzsidzis dzis-juuuunit! -
#21 olvasd el a "cikkemet" pont neked való: muahauahahahí -
#20 yeah! ezért sokkal better keverni a two nyelvet -
Dave9214 #19 életéről rapper attol függetlenül hogy main..., honan veszed hogy rosszaka szövegei?
Megnéztem a filmet, és amikor énekelte When it rans to pours, ugy fordittok le, hogy a niggerek fübe harapnak fehérek az urak, amikor egy kanadai osztálytásam hosszu, szal profi angolos, és megmondta zt jelenti hogy, Amikor esik és zuhog, szal ennyit a magyarforditásrol! -
donoki #18 heh
i kicsit like ötven Cent but nem csinálják olyan jól :D -
#17 Függetlenül attól, hogy milyen zenét hallgatok, szerintem elég gyenge szövegei vannak, nem sok értelmes dologról énekel, hanem arról kb, amiről minden második rapper szokott. Csajok, az élet, klubok, bulizás, kikapcsolódás. -
#16 no,még no láttam a filmjét,because I nem nagyon like 50 cent! -
Dave9214 #15 92.10.15.... :D:D
egyik best :D rapper, láttátok már filmjét_? -
Grenzjager #14 de lehetne magyarul is -
Nuki #13 igen így el lehet, nekem se a kedvencem. de ha valaki ezt halgatja mellettem akkor meghallgatom. -
#12 szar :)
"Elnézést ha valakit ez bántott, de ez a fórum arra van, hogy elmondhassuk a véleményeinket! :)" -
#11 Szerintem 92-be született (92) és 14 éves (14). -
Nuki #10 nospamhtx arra ott a gumi-.- -
#9 ÉN nem szeretem ezeket a nyögdécselős fekareppeket. Elnézést ha valakit ez bántott, de ez a fórum arra van, hogy elmondhassuk a véleményeinket! :) -
SeLFisCH #8 megmondom neked hogy 1992 január 4ken született -
#7 azok a szemét 'rokkerek' :>>>>>>
eyh' egyre értelmesebbek lesznek a felhasználók itt -
#6 nem túl nagy sikerrel -
#5 lehecc vagy pár éves :| -
Dave9214 #4 énis szeretem egybe olvasztani a két nyelvet, voltatok koncerten? -
Grenzjager #3 "50 cent is a my favourite rapper-em"
Really ? My opinion is shit about your Hungarian knowledge..... -
#2 loál, tökrebirom amikor az emberek probálják az angolt keverni a magyarral ^^