204
50 cent
-
#81 Szerintem is, nincs olyan szám rajta, ami kefejezetten szar lenne... -
SLi #80 az az album nagyon nagy szerintem a legjobb tőle -
#79 Jah szerintem is.. -
#78 hallottátok a "I am Not Rich" számot? nemtom milyen albumon van rajta nekem csak ugy megvan.. -
#77 odavágós (Y) -
#76 mer megteheti
valszinü ha nekem is annyi pénzem lenne akkor nem egy 3szobás bérházi lakásba laknék -
#75 flém..:D -
#74 szerintem a háremének kell..:)
ha ugy él ahogy a béna klippjeiben -
Dave9214 #73 ammugy én azt nem értem, minek neki 27 fürdöszobás ház,a mikor a fiával él aki 8 éves.....
-
#72 bérnéger^^ -
Dave9214 #71 passz -
MihBen #70 Hi. Kellene nekem a The new breed című albuma. Nem tudja vki honann lehet letölteni? -
#69 Egyértelmű.. :) -
#68 jólvan elsiettem az írást:)
DRE jó. sokkal jobb mint 50 cent.. de nemjobb mint 2pac!
ok? -
#67 Azért ez a "buzizenétjátccó DRE"-t inkább szívd vissza.. -
#66 Nemtudom h mi okból fedezte fel.. de erőős gyanúm, ez amúgy sokak szerint tény, hogy egyetlen ok a jövedelem volt.. ugyanaz amiért a buzizenétjáccó DRE felfedezte EMINEM-et, a rap királyát. Eltekintve attól h 50 Cent béna, több milliót hoz DRE konyhájára:)
meg vagy elégedve a magyarázattal?
amúgymeg a magyar rap-et én se szeretem többnyire,, csak Sub Bass Monster szerintem egyedi a magyar rap-ben... de az uj számai kevésbé teccenek.. és az nemnagyujdonság hogy a magyar rap sehol sincsenek rap-ben.. mivelhogy magyarország nem akkora mint az USA, és a magyar rapperek lemezeiből nem lehet annyit profitálni.. ezenkíívül tegyük hozzá hogy magyar rappet a világon csak a magyarok hallgatnak.. de az USA által termelt rappet az egész világon halgassák és ismertek.. szóval az nem feltétlen a tehetségnélküliségen múlik, hogy a magyarok sehol se vannak a rapben.. -
#65 saját gyártmány:=) -
Dave9214 #64 igen, 50 cent nem maga a rap, de ez 50 cent topik, és ide inkább azok jönnek akik szeretik 50cent zenéjét, az hogy mi értelmes midekinek egyéni....
Mert ha szted EMINEM értelmesebb? hát nem szoltam semmit, de ha értelemsebb akkor minek fedezte fel " a nem értelmes" 50 Cent-et? Hmmm?
Sub Bass Monster? nevéről már vmi drum and Bass t hiszel, magyarok seholsincsenek a rap-ba!
Max LL. Junior de azis Hip Hop. -
#63 Jó új logó :D -
#62 "Ha az egész enm jön be menj Jazz-t hallgatni!"
akárhiszed akárnem. a rap nemcsak 50 cent-ről szól.. én is szeretem a rap-et.
meg szeretem a gangsta rap-et is. de nem csak a 50 cent, snoop féle gangsta rap létezik.. hanem a D12 féle ami sokkal értelmesebb. a 40 oz.. vagy az Em - Welcome To Detroit...
de leginkább az értelmesebb rap-et hallgatom: 2pac, eminem, DMX, Edo Maajka, Sub Bass Monster stb.
50 Cent féle style is a rap része de nem az egyetlen "fő" stílus!! -
#61 nekem tetszett.... -
Dave9214 #60 akkor menjetek el ha nem teccik.....
Nézzétek meg a filmet, és utána mondjátok hogy szar fifty.
meg kül az életéről rapper....
Az hogy a csajok emg a tuningolt kosikat megemliti, hát nos élete része!
Ha az egész enm jön be menj Jazz-t hallgatni! -
#59 AZért ezt tölsd le, lehet hogy neked is bejön... -
#58 én akkor is utálom az afféle értelkmetlen állandóan ugyanazt szajkózó gangstar rappet.. mint Snoop Dogg, 50 Cent a Gay-Unit-al eggyütt:) stb...és még sorolhatnám.. -
#57 Hát én mindenesetre, ennek a The Power Of The Dollar albumnak köszönhetően, az életben nem fogom fikázni.. :) A lényeg hogy jól szól, nem egy NaS, de jól szól ilyen is kell.. -
Daza500 #56 Jaja, ez majdnem olyan mint itthon a gangszta zoli. :-D
Csak az még az 50 fillérnél is gagyibb... -
#55 ezen akkor is, akkorát röhögtem..:) -
#54 az aláírásod meg nagyon vicc: "Best rapper is a 50 Cent"
mi a jó benne? az a sok ugyanolyan szám amikben semmi lényeg semmi értelem?
nem ismered be h az 50 cent számokban csak a következő állandó elemek vannak jelen:
seggrázó csajok
tuning verdák
rengeteg dollár money
de egyik számának se nincsen igazi értelme.. -
#53 azér ezt elbasztad:) de ne kötözködjünk:) -
perselus005 #52 "Best rapper is a 50 Cent" -
Dave9214 #51 hááá nem igaz, én akartam lenni az 50.ik hozzászoló :D
grat fidonak:D:D
-
#50 A Thug Love jó szám.. -
Dave9214 #49 igazad van....
Én igen, szeretem a rapzenét,
2 csoport van
Undergorund
Main...
De ezekis egyik jobb mint a másik -
#48 Én igen.. -
Shadow_THH #47 akkor most valaki tényleg szereti a rap zenét? -
#46 Végre egy értelmes hozzászólás.. -
#45 Mekkora hüjeség ez a divatrapperség, ilyen szerintem nem létezik.
Minden kornak megvannak a legjobb rapperjei.Most 50 Cent, s a többiek hóditanak,10-envalahány éve pedig 2 Pac , s a többiek.Az igaz hogy most jobban megy a rapp szakma, több lé van benne, de egyformák szerintem.nem kellene elkülöniteni egymástól ennyire ezeket a korszakokat. -
#44 -
Dave9214 #43 ezzel az erővel, 10 évvel ezelött tupac is divatrapper volt, érdekes.... -
#42 Mellesleg Eminem Pac halála elött kezdte, szal nem lehet divatrapper.. !