Call of Juarez - legyünk mi a vadnyugat hősei!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W
A vitátokról meg annyit, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, ezért csinálnak különbözõ FPSt, sport gamet, szimulátort, stb...
Akinek nem inge, ne álljon ki velem párbajozni a fõutcára..😄
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A grafikán biztos tolnak még a megjelenésig.
Egyébként én is játszottam az általad felsorolt játékok közül nem 1-el, nem 2-vel...de az eredmény u.az, néhány nap után meguntam. Legfeljebb haverokkal ültünk le, kínozni egymást néhány órára. De a én a DukeNukem-el jobban élveztem a játékot, mint mondjuk a Doom3-al, meg a Quake szériákkal, mert ahhoz képest igencsak semmitmondó ötlettelenek voltak. Én pl. még most is inkább a régi Unreal Tournamenttel játszom, mert az újak egyszerûen nem jönnek be. Úgyhogy nekem tényleg egy nagyon kellemes meglepetés volt ez a CoJ, míg lehet, hogy te fel sem fogod telepíteni. Ez rendben van, kinek ez tetszik, kinek pedig az.
Én régen minden western filmet megnéztem (persze nem a cseh-német koprodukciókat:😊), talán abból ragadt meg valami, hogy ennek annyira örülök.
A post-apokaliptikus/futurisztikus játékokat viszont imádom, nagyszerû a megvalósításuk, és nagyon szórakoztatóak akár FPS, RTS, RPG vagy más stílusban dolgozzák fel a témát, nekem ôk a katalizátorok: Unreal szériák, Quake szériák, Fallout, C&C (igen szerintem azok Prizma tankok, repülô gyalogos egységek vagy éppen a Tesla Coilok igen a futurisztikus kategóriába lökdösik a játékot) vagy Dune szériák, Tyrian, Bayron, Mega Man X szériák, The Longest Journey, Little Big Adventure szériák, Final Fantasy szériák, Half Life szériák, Omikron, Blade Runner, Dark Earth, Mech Warrior szériák... és még sorolhatnám ezerrel. ezek mind mind nagyszerû és élvezetes játékmenettel rendelkezô játékok és mind "futurisztikus" alapúak. (azokat a játékokat nem is akartam sorolni amik még ki sem jöttem, mert ugye nem tisztázott az élvezetes játékmenet de a "Hellgate London"-ról és a "Crysis"-rôl elég infót gyüjtöttem, hogy tudjam szintén nagyszerûek lesznek) nemtom más hogy van vele, de nagyon nem hiszem, hogy ezek a játékok "semmitmondóak".
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Az Oblivionnak hasonló grafikája van, és szerintem teljesen jó. Én már alig várom, hogy játszhassak vele, a tököm tele van már a 2. világháborús, meg az atomtámadás után 2145-ben játszódó lézerpisztolyos semmitmondó FPS-ekkel. Egy üde színfoltja ennek a kategóriának.
Én annak idején sokat játszottam az Outlaws-al (ha jól emlékszem így hívták), szeretem ezt a stílust.
ÉN VÁROM!!!!!!!!!
W
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azért jó hogy lesz ilyen is! Végre kratívkodnak a fejlesztõk! Ristepa!