14
  • martinho040150
    hello! az egyik pályán (nem tudom hanyadik,mert még csak az elején járok...)van egy fekete ruhás csávó akinek a házába be kell lopakodni és meg kell szerezni a lőszert!!!idáig O.K. csak ezután ki kell ugrani az ablakon!!elmegyek balra amikor már kiugrottam és egyszer csak egy fához érek aminek a gallyai lefelé ágaznak!ekkor kiír egy szöveget és leforditva ez:használ az ágakat amik lefelé lógnak!!van egy másik sziget velem szemben!!!szerintem az ágakkal kell valamit csinálni ugrás közben!!!mindig leesek hogyan kell megcsinálni??
  • Wittao
    Egyetértünk:)

W
  • Princeman
    Azért ez odapörköl...szerintem egy ilyen gamehoz kiváló egy ilyen graf, remélem a játékmenet jó lesz, nem lesz nagyon szabad, nagyon kötött, mer az elveszi a játékélményt. én száz hogy ki fogom próbálni, remélem nem fogok cslódni benne..
    A vitátokról meg annyit, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, ezért csinálnak különböző FPSt, sport gamet, szimulátort, stb...
    Akinek nem inge, ne álljon ki velem párbajozni a főutcára..:D
  • psishock
    Nyilván ;), látod én sci-fi ken, fantasy kon, meg anime-ken nőttem fel (talán egy kis horror, de ez inkább később volt jellemző nem fiatalon). A Doom3 ról és az összes játékról ami a motorjára lett irva meg van a véleményem, De a quake szériákkal nem értem mi volt a bajod ha már a dúkot szeretted? jó a duke3d sci-fi/komédia FPS volt, de a quake 1 pl nagyszerû sci-fi/horror FPS. Nagyon nagy hatása volt rám. Ugyanúgy mint a Quake 3 nak. Ez volt az első "gladiátorharcos" FPS amit játszottam, végre nem a tipikus "végigmegyekapályánmindenélőtelpusztítva" hangulata volt hanem velem "egyenrangú" elenféllel (vagy ellenfelekkel) kellett megküzdenem, akik ugyanúgy mozogtak, ugyanúgy és ugyanazokat a fegyvereket használták, és olyan érzése volt az embernek, mindha "gondolkodtak" volna. Igen, ez volt az első olyan játék az életemben amelyik "multis feelinget" adott. Utánna, jóval 1-2 évre rá ismertem meg az első (persze utánna a többi) UT-t. Nyilván sokkal nagyobb volt a reklámja és a popularitása a Q3 nak mivel majdhogy nem egyszerre jelentek meg. Akkoriban még "hypos" játékokat játszottam, esetleg ha hozzám került valami ismeretlen ki-ki próbálgattam. (még offline volt az élet errefelé ;) A Q4 Doom3 motoros, úgyhogy csak nagy előitélettel mondhatom, hogy valamilyen szinten még tetszett is, volt benne elég innováció. Rengeteget dolgoztak rajta, ha mondjuk a D3-mmal hasonlítgatnám össze.
  • Wittao
    Különbözőek vagyunk :) Szerintem rajtam kívül vannak még, akik örülni fognak ennek.
    A grafikán biztos tolnak még a megjelenésig.
    Egyébként én is játszottam az általad felsorolt játékok közül nem 1-el, nem 2-vel...de az eredmény u.az, néhány nap után meguntam. Legfeljebb haverokkal ültünk le, kínozni egymást néhány órára. De a én a DukeNukem-el jobban élveztem a játékot, mint mondjuk a Doom3-al, meg a Quake szériákkal, mert ahhoz képest igencsak semmitmondó ötlettelenek voltak. Én pl. még most is inkább a régi Unreal Tournamenttel játszom, mert az újak egyszerűen nem jönnek be. Úgyhogy nekem tényleg egy nagyon kellemes meglepetés volt ez a CoJ, míg lehet, hogy te fel sem fogod telepíteni. Ez rendben van, kinek ez tetszik, kinek pedig az.
    Én régen minden western filmet megnéztem (persze nem a cseh-német koprodukciókat::)), talán abból ragadt meg valami, hogy ennek annyira örülök.
  • psishock
    Ha valakinek nincs tápos gépe vagy nem engedhati meg magának az az ő baja. különben is, a "grafikát" mindíg lehet redukálni, hogy gyengébb vasakon is elmenjen. nálam ilyen gondok nincsenek, soha nem is paráztam a gépigény miatt. 2006-ot írunk azért lehetne egy kicsit a minőségre adni, az obli meg ez között azért grafikailag ég és föld különbség van, nem tenném egy lapra őket, akár a karaktereket is vehetjük, de a környezet az minden képpen (na jó, szebben fogalmazva "elsietett") re sikerült, ez egy újabb összedobott játéknak tünik ami majd megy a süllyesztőbe.
    A post-apokaliptikus/futurisztikus játékokat viszont imádom, nagyszerû a megvalósításuk, és nagyon szórakoztatóak akár FPS, RTS, RPG vagy más stílusban dolgozzák fel a témát, nekem ők a katalizátorok: Unreal szériák, Quake szériák, Fallout, C&C (igen szerintem azok Prizma tankok, repülő gyalogos egységek vagy éppen a Tesla Coilok igen a futurisztikus kategóriába lökdösik a játékot) vagy Dune szériák, Tyrian, Bayron, Mega Man X szériák, The Longest Journey, Little Big Adventure szériák, Final Fantasy szériák, Half Life szériák, Omikron, Blade Runner, Dark Earth, Mech Warrior szériák... és még sorolhatnám ezerrel. ezek mind mind nagyszerû és élvezetes játékmenettel rendelkező játékok és mind "futurisztikus" alapúak. (azokat a játékokat nem is akartam sorolni amik még ki sem jöttem, mert ugye nem tisztázott az élvezetes játékmenet de a "Hellgate London"-ról és a "Crysis"-ről elég infót gyüjtöttem, hogy tudjam szintén nagyszerûek lesznek) nemtom más hogy van vele, de nagyon nem hiszem, hogy ezek a játékok "semmitmondóak".

• Wittao
    Ha ez szerintetek nem szép, hát nem tudom hol éltek...Ha olyan lenne a graf, mintha fotót nézegetnétek, akkor meg arról menne a vita, hogy mekkora erőmű kell ennek, nem tudnak optimalizálni, meg majd 3 év múlva lesz ilyen gépünk blablablabla...
    Az Oblivionnak hasonló grafikája van, és szerintem teljesen jó. Én már alig várom, hogy játszhassak vele, a tököm tele van már a 2. világháborús, meg az atomtámadás után 2145-ben játszódó lézerpisztolyos semmitmondó FPS-ekkel. Egy üde színfoltja ennek a kategóriának.
    Én annak idején sokat játszottam az Outlaws-al (ha jól emlékszem így hívták), szeretem ezt a stílust.

ÉN VÁROM!!!!!!!!!

W
  • retek683
    szerintem naon is szép sőőőt...
  • Sanyix
    LOL ez neked szar grafika? Jó az emberek műanyagosak, de amúgy egyáltalán nem szar.
  • psishock
    jézusom , ennek aztán iszonyúan ocsmány grafja van, olyan ps1 max 2 szint. Ezt nem ellensúlyozza a DOF, ami xar az mosottan is az, erre rájöhettek volna. Ahogy látom a valamire való játékokra téntyleg várnunk kell szeptember ill októberig.
  • HuHa
    Ez a DoF többet árt mint használ...vártam betöltse a böngésző a képe, aztán rájöttem, a kép ilye szar:)
  • Zocsi
    Kicsit talán sok is az a DoF...
    Azért jó hogy lesz ilyen is! Végre kratívkodnak a fejlesztők! Ristepa!
  • edios
    depth of field
  • noss
    van benne pöpec mélység-éllesség is! :)