796
-
#716 akkor meg tökön lövöm magam... felvettem könyvjelzőnek, úgy jó volt, de így url-ként nekem vmi vacagság jön be, hogy engedélyezzem a cookie-kat (engedélyeztem, de továbbra is ez jön be...)
mind1..ha asszondod jó, akkor maradhat..amúgy hogy teccik a kreálmány ? sztem a helikopter sikerült a legjobban.. -
#715 Szép, olyan mint az eredeti :) ilyen készletem nekem is volt -
#714 miért? jó a link -
#713 óóhogyrohadnál le..NGcs, plz majd töröld a hibás linkeket meg az uccsó két hsz-t -
#712 mondom tervek -
#711 remélem nem rontom L a linkeket..szval
eredeti
tervek
kép 01
kép 02
kép 03
kép 04
kép 05
kép 06
kép 07
kép 08
kép 09
kép 10
kép 11
kép 12
-
#710 Mindenkit aki Coldfire-el 1 szerveren van:D -
Dodo55 #709 Van szerver? -
#708 mert eeez jooo!!! :) -
#707 mondjuk azt nem értem, mé nem lehet beállítani hogy ne tudjanak befújni.. -
#706 Na igen, engem is sokszor átfújnak rózsaszínre :D -
#705 jah..csak ha Lfelejted átállítani a főmenüben, vagy ingame lefestenek, akkor jól jön... -
#704 Ne offoljunk plz -
#703 ez a főmenüben is van, Appearance, sztem nem olyan lényeges, de beírom;)
#700 Ron Ragm: trambulin, ugródeszka -
#702 úúútálllomúúúútálllomúútállomúúútállomúúúútállom
amíg nem bírja normálisan betölteni azt a qrva pályát, nem fogok "monumentális" dolgokat építeni..az agyam Ldobom, hogy 1 sima házikót nem bír visszatölteni -
#701 ha huzzáértsz a tárgyhoz, kilő -
#700 Az Impulse mód a wrenchnél mire jó? -
#699 ez meg a legelső legóm..osztrákból hoztuk.. -
#698 uccsó legóm..'95-ből..
remélem most müxeni fog a link.. -
#697 afene..így nem jók a linkek o.O -
#696 hehe..ezek pl. megvoltak nekem valaha :P
01
02
03
04
-
#694 őő..nem tom, nem néztem -
#691 Látszik a hostom Shiwo? -
#690 itt vannak bescannelt lego-tervek -
#689 SG Kocsizás Pass:1111 -
#688 Csinnáltam szervert! -
#687 ctrl+o - options
-
#686 ez mehetne faq-ba -
#685 Külső és név beállítása játékon bellül
ctrl+s (administrator menu - player), majd jobb oldalt Appereance -
#684 mint már említettem, mikor a wrench-csel beállítasz valamit, mielött az Apply Settingsre mennél, nyomj egyet a Remove Settings-re..utólag már nem segít, de ha az építkezés elejétől figyelsz erre, akkor nem fog nyüszögni..
másik megoldás, ha a Host képernyőn a Launch Mission alatt a Max Movers-t 100-ra állítód..bár elöbb-utóbb az is befog telni ha nem nyomkodod szorgalmasan a Remove Settings-et... -
#683 de a vicc az hogy még a 10-et sem értük el moverből, már kiírta... azután meg néha megint engedte, majd megint kiírta. -
#682 Ha valaki tudja vállalni, hogy éjjel-nappal futtat egy szervert
Peppus szervere elég sokáig szokott futni. -
#681 lehetne egy állando sg szerver? -
#680 Ha már 40-et csináltál, akkor szerintem annyi már elég, nem véletlenül van ott egy limit. -
#679 Dedicatednél nem kell a hostnak a szerveren lennie -
#678 Lvielg max 40 lehet, amit vhol átlehet állítani..a probléma az, hogy akár hányszor állítunk rajta vmit, az +1 a limitbe..megoldás : akár hányszor használjuk a wrenchet, először a baloldali gombra nyomjuk (delete vagy mi a frász van rá írva..) utána az acceptre.. -
#677 Az miért van hogy egy idő után ne menged ajtókat meg mozgó cuccokat csinálni Wrench-el? Azt írja ki hogy 'There is a limit of 40' -
#676 NGcs.. gratta a házigazdisághoz
amúgy mi a különbség a dedicatedet és a sima szerver közt ? (ezt még spec nem tom..) -
#675 na ha lesz valaki akkor szóljon addig leállítom -
#674 Na Csináltam újra szervert, visszatöltöttem amikor még nem laggos
gyertek