Return To Blockland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ctrl+s (administrator menu - player), majd jobb oldalt Appereance
másik megoldás, ha a Host képernyõn a Launch Mission alatt a Max Movers-t 100-ra állítód..bár elöbb-utóbb az is befog telni ha nem nyomkodod szorgalmasan a Remove Settings-et...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Peppus szervere elég sokáig szokott futni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
amúgy mi a különbség a dedicatedet és a sima szerver közt ? (ezt még spec nem tom..)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ugyanis módosítani kéne a bannert, FAQ-t kéne linkelni, illetve a játékhoz patcheket, egyebeket szeretném linkelni, értek a HTML-hez, tehát szívesen vállalnám, így a moderátoroknak kevesebb dolguk lenne.
A topicban néha flood is van, a szerverelés miatt, tehát sok felesleges hozzászólást törölni kéne, amit én szívesen vállalnék, gyakran járok a fórumba, értek az RTB-hez, és én vagyok a topicnyitó.
Van valakinek ellenvetése?
Ha kilépek megmarad a szerver, vagy megszûnik?
alig akar betölteni, vki más csináljon pls
Még építés alatt áll 😄

az ajtó mûködtetését is belehetne majd tenni (az vhol volt is leírva) meg majd csinálok egyet a garázsajtó-szerüséghez vmikor..
ill. akkor már összelehetne majd gyüjteni a FAQ-ban hogy mivel mit lehetséges (pl ctrl+w szerepe, ctrl+a, ctrl+s, stb..) tán holnap lesz idõm, oszt összeirok párat