Return To Blockland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
hehe..ezek pl. megvoltak nekem valaha 😛
01
02
03
04

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
õõ..nem tom, nem néztem

KapuBen
Látszik a hostom Shiwo?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Shiwo

KapuBen
SG Kocsizás Pass:1111

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
Csinnáltam szervert!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Shiwo
ctrl+o - options

Shiwo
ez mehetne faq-ba

Shiwo
Külsõ és név beállítása játékon bellül

ctrl+s (administrator menu - player), majd jobb oldalt Appereance

Shiwo
mint már említettem, mikor a wrench-csel beállítasz valamit, mielött az Apply Settingsre mennél, nyomj egyet a Remove Settings-re..utólag már nem segít, de ha az építkezés elejétõl figyelsz erre, akkor nem fog nyüszögni..

másik megoldás, ha a Host képernyõn a Launch Mission alatt a Max Movers-t 100-ra állítód..bár elöbb-utóbb az is befog telni ha nem nyomkodod szorgalmasan a Remove Settings-et...

Ron Ragm
de a vicc az hogy még a 10-et sem értük el moverbõl, már kiírta... azután meg néha megint engedte, majd megint kiírta.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ngcsnet
Ha valaki tudja vállalni, hogy éjjel-nappal futtat egy szervert
Peppus szervere elég sokáig szokott futni.

akyyy
lehetne egy állando sg szerver?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ngcsnet
Ha már 40-et csináltál, akkor szerintem annyi már elég, nem véletlenül van ott egy limit.

ngcsnet
Dedicatednél nem kell a hostnak a szerveren lennie

Shiwo
Lvielg max 40 lehet, amit vhol átlehet állítani..a probléma az, hogy akár hányszor állítunk rajta vmit, az +1 a limitbe..megoldás : akár hányszor használjuk a wrenchet, elõször a baloldali gombra nyomjuk (delete vagy mi a frász van rá írva..) utána az acceptre..

Ron Ragm
Az miért van hogy egy idõ után ne menged ajtókat meg mozgó cuccokat csinálni Wrench-el? Azt írja ki hogy 'There is a limit of 40'

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shiwo
NGcs.. gratta a házigazdisághoz

amúgy mi a különbség a dedicatedet és a sima szerver közt ? (ezt még spec nem tom..)

Peppus
na ha lesz valaki akkor szóljon addig leállítom

Peppus
Na Csináltam újra szervert, visszatöltöttem amikor még nem laggos

gyertek

akyyy
lol. jó lett a faq

ColdFire
peppus csinálj te😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Peppus
na re
most nézem mi történt 😊
van másik szerver?

ngcsnet
ColdFire
nincs is olyan szerver

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sikerült megcsinálnom dedicatednek, a szerver neve SG Server, a jelszó 1111
Nem úgy értem. Egy dos ablak(ha jól látom abban fut a ded srv) nem zavar, ha mást csinálok a gépen. Ha viszont akarok valami mást a gépen, és ott egy d3d ablak, az elég zavaró lehet.
ngcsnet
És nem tudod bennhagyni a karaktert? Mint ahogy Peppus tette?

ColdFire
hangszoro ki 😄

De nem tudom hogy fogok ráérni, nemsokára Forma1 lesz, a dedicated viszont elfutna szépen csöndben.
ngcsnet
Szerintem ha ráérsz, akkor jobb szimpla szervert készíteni, mert akkor hostként beléphetsz az f11 menübe, amit dedicatednél nem lehet😞

Támogatom.
ngcsnet
Szeretnék eme topicban házigazda lenni.
Ugyanis módosítani kéne a bannert, FAQ-t kéne linkelni, illetve a játékhoz patcheket, egyebeket szeretném linkelni, értek a HTML-hez, tehát szívesen vállalnám, így a moderátoroknak kevesebb dolguk lenne.
A topicban néha flood is van, a szerverelés miatt, tehát sok felesleges hozzászólást törölni kéne, amit én szívesen vállalnék, gyakran járok a fórumba, értek az RTB-hez, és én vagyok a topicnyitó.

Van valakinek ellenvetése?

Az easy dedicated lefagyasztja a futó programjaimat. A sima dedicated.bat-ot hogy kell használni?
ngcsnet
A dedicatednél persze nem kell neked benn lenned a hostodon.

ngcsnet
Ha saját hostodról kilépsz akkor megszûnik, de könnyen csinálhatsz dedicatedet.

Akartam dedicatedet csinálni, de fagyasztgatta a gépem. Megpróbálom mégegyszer.
Csinálok.
Ha kilépek megmarad a szerver, vagy megszûnik?
ColdFire
nagyon rossz a szerver!
alig akar betölteni, vki más csináljon pls

ColdFire
😄

Még építés alatt áll 😄

akyyy
igen, láttam már😊 jó az antenna a tetején😊 meg az eleje is faca

ColdFire
profi, nézd meg az enyém, ott van melletted ha ez peppus szerverén van 😄

akyyy
itt a házam hüüümmm

ngcsnet
FAQ frissítve

ngcsnet
ok beirom ezeket, elfelejtettem beleírni ilyesmit

Shiwo
irányításhoz mehetne, hogy a lefekvés és úszás lefele a shift, meg a leülés az R..a Q-val meg "rögzíteni" lehet a karit

az ajtó mûködtetését is belehetne majd tenni (az vhol volt is leírva) meg majd csinálok egyet a garázsajtó-szerüséghez vmikor..

ill. akkor már összelehetne majd gyüjteni a FAQ-ban hogy mivel mit lehetséges (pl ctrl+w szerepe, ctrl+a, ctrl+s, stb..) tán holnap lesz idõm, oszt összeirok párat

ColdFire
#635 mindíg megy 😄

ColdFire
van

akyyy
van ittmost vki?

akyyy
<#bohoc>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;