796
-
#673 lol. jó lett a faq -
#672 peppus csinálj te:) -
#671 na re
most nézem mi történt :)
van másik szerver?
-
#670 FAQ frissítve -
#669 nincs is olyan szerver -
Dodo55 #668 Sikerült megcsinálnom dedicatednek, a szerver neve SG Server, a jelszó 1111 -
Dodo55 #667 Nem úgy értem. Egy dos ablak(ha jól látom abban fut a ded srv) nem zavar, ha mást csinálok a gépen. Ha viszont akarok valami mást a gépen, és ott egy d3d ablak, az elég zavaró lehet. -
#666 És nem tudod bennhagyni a karaktert? Mint ahogy Peppus tette? -
#665 hangszoro ki :D -
Dodo55 #664 De nem tudom hogy fogok ráérni, nemsokára Forma1 lesz, a dedicated viszont elfutna szépen csöndben. -
#663 Szerintem ha ráérsz, akkor jobb szimpla szervert készíteni, mert akkor hostként beléphetsz az f11 menübe, amit dedicatednél nem lehet:( -
Dodo55 #662 Támogatom. -
#661 Szeretnék eme topicban házigazda lenni.
Ugyanis módosítani kéne a bannert, FAQ-t kéne linkelni, illetve a játékhoz patcheket, egyebeket szeretném linkelni, értek a HTML-hez, tehát szívesen vállalnám, így a moderátoroknak kevesebb dolguk lenne.
A topicban néha flood is van, a szerverelés miatt, tehát sok felesleges hozzászólást törölni kéne, amit én szívesen vállalnék, gyakran járok a fórumba, értek az RTB-hez, és én vagyok a topicnyitó.
Van valakinek ellenvetése? -
Dodo55 #660 Az easy dedicated lefagyasztja a futó programjaimat. A sima dedicated.bat-ot hogy kell használni? -
#659 A dedicatednél persze nem kell neked benn lenned a hostodon. -
#658 Ha saját hostodról kilépsz akkor megszűnik, de könnyen csinálhatsz dedicatedet. -
Dodo55 #657 Akartam dedicatedet csinálni, de fagyasztgatta a gépem. Megpróbálom mégegyszer. -
Dodo55 #656 Csinálok.
Ha kilépek megmarad a szerver, vagy megszűnik? -
#655 nagyon rossz a szerver!
alig akar betölteni, vki más csináljon pls -
#654 :D
Még építés alatt áll :D -
#653 igen, láttam már:) jó az antenna a tetején:) meg az eleje is faca -
#652 profi, nézd meg az enyém, ott van melletted ha ez peppus szerverén van :D -
#651 itt a házam hüüümmm
-
#650 FAQ frissítve -
#649 ok beirom ezeket, elfelejtettem beleírni ilyesmit -
#648 irányításhoz mehetne, hogy a lefekvés és úszás lefele a shift, meg a leülés az R..a Q-val meg "rögzíteni" lehet a karit
az ajtó működtetését is belehetne majd tenni (az vhol volt is leírva) meg majd csinálok egyet a garázsajtó-szerüséghez vmikor..
ill. akkor már összelehetne majd gyüjteni a FAQ-ban hogy mivel mit lehetséges (pl ctrl+w szerepe, ctrl+a, ctrl+s, stb..) tán holnap lesz időm, oszt összeirok párat -
#647 #635 mindíg megy :D -
#646 van -
#645 van ittmost vki? -
#644 -
#643 Itt egy rövidke kis FAQ, ha szóltok, akkor kibővítem -
Dodo55 #642 Remélem még megvan az a bazi nagy félkész torony, amit délután építettem :D -
#641 3 ót amegy, nornmális vagytok,:D -
#640 | #635
gyere -
#639 van szerver? megjötem, mehetek? -
#638 akik viccből festik be a házam falát, azokkal semmi gond, de aki szándékosan szétrombolja a házam, az már nem vicces... -
#637 te meg fejezd már be az eszetlenkedést! mindent tönkreteszel! -
#636 gyertek játszani a lenti szerverre -
#635 Na van szerver aki akar jöjjön
SG GUYS
pass:1111
-
#634 csinál vki servert?