857
-
Enton #537 Hát ez a új S10E08-as rész hát ez nagyon jó lettAz egész ponyva story de olyan poénokat pakoltak bele hogy csak na. Fetrengtem.
Az előző amish-os rész sem volt kutya abban is voltak bőven poénok. Nagyon tolják most! -
ldavid #536 a karácsonyiban van szvsz az egyik legjobb poén, amikor a kanadaival próbálnak szót érteni
az az évad tényleg nem volt olyan jó, de a 10-ben már vannak megint nagyon jó részek -
#535 thx -
#534 Aztán megmenti egy hamburgeres tulaját, és a sok hamburgerzabálástól stroke-ot kap.
http://en.wikipedia.org/wiki/McStroke -
#533 Jaj-jaj... Ne legyen igazam, de félek, kezd a sorozat túljutni a csúcsponton. A karácsonyi kétrészes epizódban az elején lévő "Quagmire vs. Brian" és a haláli "Gary Busey és a valóság" poénokon kívül semmi vicces nem volt. Az utána következő két epizód egyszerűen mérhetetlenül unalmas volt. Valami borzalmas, majdnem elaludtam rajta. Szerintem semmi poén nem volt bennük, csak végigvittek egy unalmas történeten, néhány igen erőltetett, már-már kínos helyzettel (pl. mikor Peter részegen elindul a kocsival, és előtte évődik Briannel -- gusztustalanul béna jelenet volt). Ne legyen igazam, mert nagyon szeretem a sorozatot, de ez az utolsó három rész számomra hatalmas csalódás volt. -
#532 Melyik az a rész amiben Peter full farmerba öltözik? Asszem bajusza is van. -
ldavid #531 hát, engem nem igazán érdekel, mit pakolnak bele a szinkronba... -
#530 már akinek ugye.
Egy magyar hiphop együttes, Akkezdetphiai akkezdet című számáből idéznek a family guy ezen részében.Ha ez nem érdekes akkor én kérek elnézést. -
ldavid #529 ebben semmi érdekes nincs -
#528 IDE is
Érdekesség
(Akkezdet Phiai)
-
#527 pólót a Nyú Jorkerben láttam valamelyik nap... 4k körül... -
#526 A pólóhoz grat!
Képet is dobhatnál,mi is irigykedjünk egy kicsit:) -
arszak #525 Nem reklámoztam csak nagyon bejön aztán megosztottam mert family guyos fanoknak mint pl én ez kb egy nagy szám olyan mint az első family guyos pólóm:D -
#524 Nem negatív hozzáállás,csupán figyelmeztetés!
Eleve nem úgy kezdtem hogy ne reklámozz!Máskor eleve törölnék a hsz-ed emiatt itt sg-n.
És sajnos FB-on egyre több az adathalász program,ezért szóltam. -
arszak #523 kedves Tutituti!
Nekem tök jól működik a téma,nincs vele semmi baj,szerintem nem kell minden új próbálkozásban a negatívumot nézni!Köszi h figyelmeztetsz,szerintem alaptalan ez a gyanakvás..Nagyon jó a téma egész éjjel facebookoztam és semmi visszaélés nem volt az adataimmal.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom tapasztalatból:) -
#522 a facebook átalakítókkal úgy vigyázz hogy aztán ne lepődj meg ha fényképeiddel/adataiddal szembetalálkozol más oldalakon.Szinte teljes hozzáférést biztosítasz a modulnak amikor engedélyezed! -
arszak #521 szerintem egyik fg résszel sincsen semmi baj. én az összesen ugyanúgy tudok vihogni. :) imádom őket. teljesen fan lettem egyébként. Még a fb-om is Family Guy-os. XD Jah, mert le lehet tölteni témákat. A héten találtam egy oldalt. Akit érdekel, nézze meg, szerintem nagyon ötletes. :) http://www.facebook.com/Faceb00ster
egyébként nekem stewie meg brian a kedvencem. főleg angolul. nagyon jól beszélnek.:D és mindkettőt nagyon bírom. :D
-
#520 Jaja, ez nagyon jó volt!!! :DDD -
ldavid #519 10x05 hatalmas volt :D -
ldavid #518 ja, kivéve a Reynolds szálat
ezen vihogtam egy idejig :D
-
#517 Ez jó rész volt! :D -
#516 A többi jó lesz nagyon (pl a Halloween-es rész - Trick or Treat).
Itt az a gond, hogy vannak olyan szóviccek benne amit nem lehet magyarra fordítani, így ki is hagyták, vagy valami teljesen más hülyeséggel helyettesítették ami nem volt vicces (pl James Woods nevével poénkodás, stb.). Meg kell nézni angolul is, úgy üt!
(A red bullos rész is beszarás lesz! (New kidney in town))
-
#515 Hát jah, ez most olyan komolyra sikeredett! -
#514 Valahogy nekem ez is tetszik,bár kétség nem fér hozzá,kevesebb az a FG poén! -
#513 Nekem nem tetszett. :/ Átmentek egy elég komoly témába. -
#512 Nem véletlen, sajnos az utóbbi időben nagyon kevés az a rész ami szerintem jó. Látszik, hogy "elfáradt" a sorozat. Persze én mit néző annak is örülök ha minél tovább tart, hátha becsúszik 1-1 jó rész. -
#511 Na ez a rész nagyon jó volt!! -
Enton #510 -
#509 Már tűkön ülök!! -
ldavid #508 comedy central ma este kezdi a 10. évadot
And we just getting started! :D
-
#507 brian bad tripje kurvanagy volt :D -
ldavid #506 halloween jelmez :D
-
#505 ezt nem ide akartam :-D -
#504 The end is near -
#503 érdekes interjú MacFarlane-nel, szó esik egy csomó mindenről, példuál hogy örülne, ha abbahagyhatná a Family Guyt. -
ldavid #502 erről meg nem is szól senki? -
ldavid #501 facebookon kérdézzétek meg tőlük, hátha mondanak valamit -
#500 Passz,de a 10 évad 3 része csak két hét múlva jön:S
wikipedia szerint legalább is. -
#499 De mér késnek most ennyit vele?Azért két évad különbség nem szokott lenni legalábbis más sorozatnál. -
#498 hát biztos hogy nem mostanság.
szerintem tavasszal lesz a comedy-n.Előbb biztos nem.