857
11425289261411843092.jpg
  • precision
    ez az első eset, hogy nem normálisan játszik le valamit
    fullhd mkv -kat is azonnal elindítja és szépen viszi őket... kezeli a hangsávokat, feliratokat, mindenféle kodekkel és kiterjesztéssel megbirkózik

néha-néha, kb kéthavonta egyszer magától újraindul mikor elindítok egy filmet, de egy áramtalanítás megoldja

ennyi pénzér szerintem jó vétel... főleg ha van az embernek egy HD -s tvje
    na meg vmi usb -s adathordozója amiről a filmeket lejátssza :) mivel ennek belső memóriája nincs... én vettem hozzá egy 500 gigás 2,5" -es külső vinyót
  • FrezeR
    bocs az off kérdésért de mennyire vagy megelégedve ezzel a WDTV-vel?
  • ldavid
    "Apparently I made some sort of reference." :D + "That's annoying."

#573 kicsit én is furcsállom, de az mp4 annyiból viszont jobb, hogy nagyobb felbontású és még kisebb méretű is egy fájl az avi-hoz képest
  • Narxis
    Na ez is egy jó rész volt!
  • precision
    csak a family guy -al csinálja ezt... érdekes amúgy ez a 80 mega körüli méret egy 20 perces videó esetében... a sitcomok is kb ilyen hosszúak és azok kétszer ilyen nagyok méretben, ugyanaz a codec és kiterjesztés pedig (x264 és mp4)
  • Master91
    Csak a Family Guy-nál csinálja ezt? Próbáldd más valami mp4-et is lejátszani így.
  • precision
    nem számítógépen játszom le őket, hanem wdtv -n (Western Digital WDTV media player), amit a tv -re kötök

gépen nem csúszik el a hang (kmplayert használok, codecek nincsenek fent, ehhez a lejátszóhoz nem kellenek)
  • stargatelost
    Milyen codeced van? K-Lite a fasza.
  • precision
    eztvről szedem a részeket, de ott áttértek erre az mp4 formátumra
    ami nem is lenne gond, mert az összes sorozat már mp4ben jön ki (legalább is eztv.it -n) és egy WDTV mediaplayeren játszom le őket

egyikkel sincs gond csak a family guy -al... egy idő után teljesen szétesik az egész... mármint elkezd a hang és a kép csúszni egymáshoz képest

nem értem miért kellett ez az mp4 móka, miért nem volt jó az avi/mkv páros... 70-80 mega egy rész, de cserébe szar :) gg.
  • Narxis
    Ez hatalmas rész volt, a szó szoros értelmében. xD
  • ldavid
    Barry "vendég" volt most az American Dad-ből
  • Narxis
    looooooooooool
  • ldavid
    WTF! :D némelyik nem is rossz - itt egy rendes trailer is
    de egy rózsaszín kanapét igazán kereshettek volna
    Family Guy - XXX Parody előzetes
  • ldavid
    Joe merülésén én is vihogtam :D

Ricky Gervais meg minding állat (ezúttal szó szerint )
  • Narxis
    Ez jó rész volt! :D
  • tutituti
    Ez a rész kifejezetten tetszett,főleg amikor Joe merül le a vízbe:DDD
    MEg a kokainos szkeccs
  • ldavid
    az utóbbi a 8x01-ben volt
  • Prof William
    Melyik az a rész amikor Briantól megkérdezik hogy "Mi a kotta Morzsi?" Meg úgy rémlik hogy ebben a részben lesz Meg bombázó.
  • Narxis
    8/10-es rész volt, tetszett.
  • tutituti
    Kinn az új rész.Felirat még nincs.
  • ldavid
    10x12 18:00 körül
  • ldavid
    a főcím! OMFG :D
    marha jó rész volt
  • Narxis
    Ez komoly egy rész volt.
  • Master91
    Akkor ma vadászat lesz, legutóbb azt a részt láttam, mikor Joe fia haza talál. Köszi szépen!
  • precision
    eztv.it -n fent vannak a részek (torrent)

feliratot meg hosszupuska -n vagy feliratok.info -n találsz
    (esetleg még opensubtitles.org vagy tvsubtitles.net)
  • Master91
    Sziasztok! Van valami oldal ahova fel töltögetik az új részeket feliratosan? Ha angol a felirat az sebaj...
  • UnknownAsshole
    Amúgy egy ideje ez az első rész amiben többször is röhögtem és nem csak "kuncogtam". Szerintem jó volt.
  • tutituti
    Na jó a gogo táncos rész tényleg fasza volt:DDD
  • Narxis
    Én Stewie rajongó vagyok, éppen ezért már az első jelenettel "megvettek". :D
  • ldavid
    nekem pont az nem tetszett, meg amúgy sem vagyok nagy Brian rajongó
  • Narxis
    Szerintem tök jó volt, persze a régebbi részekhez nem ér fel, de abszolút bohóckodás.
  • tutituti
    Nekem egyáltalán nem tetszett.Az éttermes jeleneten kívül szerintem semmi nevetséges nem volt benne.
  • Narxis
    Mostani rész isteni volt!!! Te jó ég, a könnyem is kicsordult a nevetéstől. :D
  • viruska
  • ldavid
    a megrajzolatlan út is lehetett egy kis üzenet (bár lehet, csak a fox hajtja őket)

az lesz itt a gond szerintem, hogy amíg nézett, addig nem engedik majd befejezni
  • tutituti
    Nálam is ez jött le.Gyenge rész volt. Máskor pár napig benne vannak a poénok a fejemben.De most a vége után már nem emlékeztem mi is történt.
    Remélem ez az évad lemegy még azért,meg egy nagyfilm még jön(értsd:star wars vagy indiana jones).Aztán fájó kimondani de tényleg jöjjön valami más,vagy fektessen nagyobb hangsúlyt a többi rajzfilmjébe.
  • Narxis
    Gyengére sikerült a mostani, 2 vagy 3 poénon nevettem, de igazából a sztorit vették megint túl komolyra. Igaza van már Seth MacFarlane-nek, be kell fejezni, elfáradt a sorozat. Na jó nem muszáj befejezni, de látszik már, hogy nincs kedve csinálni.
  • qwertrt
    Na, lekopogom, a helycserés rész első fele egész jónak tűnik. Remélem oktaanul féltem.
  • Narxis
    Jaja, nagyon belejöttek!