857
-
#577 ez az első eset, hogy nem normálisan játszik le valamit
fullhd mkv -kat is azonnal elindítja és szépen viszi őket... kezeli a hangsávokat, feliratokat, mindenféle kodekkel és kiterjesztéssel megbirkózik
néha-néha, kb kéthavonta egyszer magától újraindul mikor elindítok egy filmet, de egy áramtalanítás megoldja
ennyi pénzér szerintem jó vétel... főleg ha van az embernek egy HD -s tvje
na meg vmi usb -s adathordozója amiről a filmeket lejátssza :) mivel ennek belső memóriája nincs... én vettem hozzá egy 500 gigás 2,5" -es külső vinyót -
#576 bocs az off kérdésért de mennyire vagy megelégedve ezzel a WDTV-vel? -
ldavid #575 "Apparently I made some sort of reference." :D + "That's annoying."
#573 kicsit én is furcsállom, de az mp4 annyiból viszont jobb, hogy nagyobb felbontású és még kisebb méretű is egy fájl az avi-hoz képest -
#574 Na ez is egy jó rész volt! -
#573 csak a family guy -al csinálja ezt... érdekes amúgy ez a 80 mega körüli méret egy 20 perces videó esetében... a sitcomok is kb ilyen hosszúak és azok kétszer ilyen nagyok méretben, ugyanaz a codec és kiterjesztés pedig (x264 és mp4) -
#572 Csak a Family Guy-nál csinálja ezt? Próbáldd más valami mp4-et is lejátszani így. -
#571 nem számítógépen játszom le őket, hanem wdtv -n (Western Digital WDTV media player), amit a tv -re kötök
gépen nem csúszik el a hang (kmplayert használok, codecek nincsenek fent, ehhez a lejátszóhoz nem kellenek) -
#570 Milyen codeced van? K-Lite a fasza. -
#569 eztvről szedem a részeket, de ott áttértek erre az mp4 formátumra
ami nem is lenne gond, mert az összes sorozat már mp4ben jön ki (legalább is eztv.it -n) és egy WDTV mediaplayeren játszom le őket
egyikkel sincs gond csak a family guy -al... egy idő után teljesen szétesik az egész... mármint elkezd a hang és a kép csúszni egymáshoz képest
nem értem miért kellett ez az mp4 móka, miért nem volt jó az avi/mkv páros... 70-80 mega egy rész, de cserébe szar :) gg. -
#568 Ez hatalmas rész volt, a szó szoros értelmében. xD -
ldavid #567 Barry "vendég" volt most az American Dad-ből -
#566 looooooooooool -
ldavid #565 WTF! :D némelyik nem is rossz - itt egy rendes trailer is
de egy rózsaszín kanapét igazán kereshettek volna -
#564 Family Guy - XXX Parody előzetes -
ldavid #563 Joe merülésén én is vihogtam :D
Ricky Gervais meg minding állat (ezúttal szó szerint ) -
#562 Ez jó rész volt! :D -
#561 Ez a rész kifejezetten tetszett,főleg amikor Joe merül le a vízbe:DDD
MEg a kokainos szkeccs -
ldavid #560 az utóbbi a 8x01-ben volt -
Prof William #559 Melyik az a rész amikor Briantól megkérdezik hogy "Mi a kotta Morzsi?" Meg úgy rémlik hogy ebben a részben lesz Meg bombázó. -
#558 8/10-es rész volt, tetszett. -
#557 Kinn az új rész.Felirat még nincs. -
ldavid #556 10x12 18:00 körül
-
ldavid #555 a főcím! OMFG :D
marha jó rész volt -
#554 Ez komoly egy rész volt. -
#553 Akkor ma vadászat lesz, legutóbb azt a részt láttam, mikor Joe fia haza talál. Köszi szépen! -
#552 eztv.it -n fent vannak a részek (torrent)
feliratot meg hosszupuska -n vagy feliratok.info -n találsz
(esetleg még opensubtitles.org vagy tvsubtitles.net) -
#551 Sziasztok! Van valami oldal ahova fel töltögetik az új részeket feliratosan? Ha angol a felirat az sebaj... -
#550 Amúgy egy ideje ez az első rész amiben többször is röhögtem és nem csak "kuncogtam". Szerintem jó volt. -
#549 Na jó a gogo táncos rész tényleg fasza volt:DDD -
#548 Én Stewie rajongó vagyok, éppen ezért már az első jelenettel "megvettek". :D -
ldavid #547 nekem pont az nem tetszett, meg amúgy sem vagyok nagy Brian rajongó -
#546 Szerintem tök jó volt, persze a régebbi részekhez nem ér fel, de abszolút bohóckodás. -
#545 Nekem egyáltalán nem tetszett.Az éttermes jeleneten kívül szerintem semmi nevetséges nem volt benne. -
#544 Mostani rész isteni volt!!! Te jó ég, a könnyem is kicsordult a nevetéstől. :D -
#543 -
ldavid #542 a megrajzolatlan út is lehetett egy kis üzenet (bár lehet, csak a fox hajtja őket)
az lesz itt a gond szerintem, hogy amíg nézett, addig nem engedik majd befejezni
-
#541 Nálam is ez jött le.Gyenge rész volt. Máskor pár napig benne vannak a poénok a fejemben.De most a vége után már nem emlékeztem mi is történt.
Remélem ez az évad lemegy még azért,meg egy nagyfilm még jön(értsd:star wars vagy indiana jones).Aztán fájó kimondani de tényleg jöjjön valami más,vagy fektessen nagyobb hangsúlyt a többi rajzfilmjébe. -
#540 Gyengére sikerült a mostani, 2 vagy 3 poénon nevettem, de igazából a sztorit vették megint túl komolyra. Igaza van már Seth MacFarlane-nek, be kell fejezni, elfáradt a sorozat. Na jó nem muszáj befejezni, de látszik már, hogy nincs kedve csinálni. -
#539 Na, lekopogom, a helycserés rész első fele egész jónak tűnik. Remélem oktaanul féltem. -
#538 Jaja, nagyon belejöttek!