857
-
#497 Oké, hogy oké, de tudjátok, mikor kezdik vetíteni szinkronosan a 9. évadot? Köszönöm.:) -
ldavid #496 vasárnap kezdődött -
#495 Új évad már kiszivárgott!
-
#494 Van egy Adam West-es Majmok Bolygója paródia is a 4. évad 21. részében, csak én a másikat keresem. :) -
#493 Srácok!
Tudjátok melyik rész az amikor majmok bolygóját parodizálják, mikor Peter sír a ledőlt szabadságszobor előtt, hogy csak a legokosabbak mint ő maradnak életben és jönnek rá milyen súlyos hibát vétett az emberiség :D -
#492 ezért nem kell szinkronosan nézni
-
simon7108 #491 üdv.
már van valami,hogy mikor lesz a 9. évad szinkronosan?
és lenne egy kérdésem.mi az istenért vágnak ki annyi jelenetet a magyar adókon az eredetihez képest?amikor a neten néztem a nem TV-ből felvett részeket tehát DVD verziok voltak amikre rá lett rakva a magyar szinkron valamikor szinte állandóan angolul ment... -
#490 -
andi1015 #489 köszi!:)) -
ldavid #488 a The Cleveland Show első részében költözik el -
#487 Össze vissza (pl 3. évad 3.-ból, stb), nem hiszem, hogy valaki jelenetenként kiírja neked az összeset. -
#486 Külön nem tér ki rá rész, de vannak utalások (már nincs ott, üres a ház, később ki is adják, illetve Peter-ék keresnek Cleveland helyére új tagot a kocsmai beszélgetésekhez, visszautalások az elköltözésre stb..) -
andi1015 #485 jajh és még valami ebben a videóban:http://indavideo.hu/video/Family_Guy_Best_Of
1:55-ig melyik epizódok vannak mert szinte egyet se láttam belőlük:/
Nagyon hálás lennék ha leírnátok!:)) -
andi1015 #484 Köszi!
még lenne egy kérdésem!
Melyik részben van amikor Cleveland elköltözik Kohóból?(egyáltalán van egy ilyen rész?)
Köszi a választ előre is!:)) -
#483 Köszönöm!
-
ldavid #482 akkor ott a torrent + felirat -
#481 Itt a 9. évad (feliratos) nem letölthető, el lett távolítva... :( -
ldavid #480 ha a 8. évadig láttál mindent, akkor film már nem igazán van.
a 9. évadban van még egy star wars-os, meg két dupla rész, de abból még nincs szinkronos
a linkelt oldalon van még pár extra, angolul, online nézhetők itt is -
andi1015 #479 Tudtok még ilyen family guy filmeket?:) -
andi1015 #478 köszönöm NAGYON NAGYON SZÉPEN!!!!:))))) -
ldavid #477 utolsó 3 rész -
andi1015 #476 Köszönöm de már meg találtam indavideón^^
Még lenne egy kérdésem hol tudnám meg nézni magyarul a:STEWIE GRIFFIN:THA UNTOLD STORY
Ha valaki megmondaná nagyon hálás lennék:) -
ldavid #475 ez elvileg szinkronos (slower download-ot nyomogasd) -
andi1015 #474 Hali!
Van egy rész (8. évad 12. rész) arról szól hogy eltűnik Chris és Stewie és Peter látnoknak hiszi magát(aszem)
HOL TUDNÁM MEGNÉZNI?Mert Indavideón ami 12. résznek van berakva az nem az!!!:((és Mesék a neten oldalon meg ahogy rákattintok a 12es részre nem jön a videó csak a megavideó videói és azt írja hogy eza videó el lett távolítva....:/
Kérlek segítsetek már 3 napja ezt keresem! -
#473 kosz -
ldavid #472 ősszel esélyes szerintem -
#471 Hi!
Nem tudjaktok magyatul a 9. evad mikorra varhato? -
ldavid #470 fél éve fel van töltve -
scudman #469 heló. most írok először azért mert nagyon régen keresek egy rész magyar felirattal. ez a rész a it's a trap. kész feliratra gondoltam, remélem ti tudtok segíteni. előre is köszönöm -
ldavid #468 én először úgy voltam, hogy kibírom
de a végén már beletekertem :D mondom bazmeg' Seth, dolgozzatok a pénzetekért -
Cat 02 #467 Mennyire igaz :/
-
Miguel125 #466 Bizony arra! Most márciusban jelent "még csak" meg. Csodálom, hogy még sehol semmi... -
#465 Szerintem, hogy DVD9-ben fenn van-e. Menüvel, extrákkal stb. -
#464 mire gondolsz hogy fent van-e magyar szinkronnal az első évad valahol ? -
Miguel125 #463 Üdv! ezzel nem találkozott valaki magyar torrent oldalon? Tudom, hogy csúnya rossz warez, meg hogy képzelek én ilyent meg satöbbi... -
#462 Utálom mikor valaki mesének hívja a rajzfilmet... Grr.
Amúgy szerintem nem azzal van a gond, hogy nem tudnak mit kezdeni a szinkronnál, Hamvas Dani nem egyszer dolgozta meg úgy (nem mellesleg kiválóan), hogy magyaroientált poén kerekedjen belőle.
Az US és Global verzió közti különbségek inkább köthetőek a csatornához és a szindikációhoz. Az Adult Swim-en futó Family Guy-ban például rengeteg olyan poén van, amit a FOX és az FCC letiltott, de Adult Swim-en már műsorba kerülhetett. Így nyilván nem dobják teljesen kukába az elkészült, de kivágott jeleneteket. -
ldavid #461 Mert ki vannak vágva a jelenetek, amikkel nem tudtak mit kezdeni a szinkronnál
az előző komment meg egy elég szar reklám... -
#460 Hy.A mesék a neten oldalon nézem a sorozatot és eléggé sokszor van olyan h egyszer csak egy kis időre átvált eredeti(angol) hangra a mese.Ez miért van? -
traxnoob #459 üdv! találtam egy új oldalt ahol meglehet nézni az összes family guy részt a 8.-évadig szinkronosan + fent van a 9. évadból is már 17 rész feliratosan. szép könnyen átlátható az oldal, nekem nagyon bejött! ajnálom mindenkinek, ja és fent van az összes south park rész is annak aki azt szereti :):) cím: http://spfg.hostei.com
-
#458 Baszki már ennyi idő van, de most is ezt nézem lol xd