857
-
#217 kösz
akkor leszedem a filmet... -
#216 mert az a film (stewie Griffin: the untold story), csak szétszabdalták három részre. -
#215 428,429,430 nincs... -
Kosadzk1 #214 www.familyguy.blog.hu s05e10 ig fent van minden rész szinkronosan -
#213 Fimhez van:D -
#212 hello mindenki valaki adna nekem egy linket ahonnnan ezt a videot le tudom szedni mert már rég ota keresem és most hogy ráakadtam szeretném leszedni elöre is kössz -
#211 A negyedik évad 28,29,30-ik részeihez találtatok már magyar feliratot? -
#210 S04E20-ban mekkora volt az,hogy Stewie próbálja a tartozást behajtani xD
-
#209 oks,kösz :) -
saddi #208 bocsi a sok postért, valamiért nem oda ugrik, ahova kéne. gugliba beírod, hogy family guy comics, és a negyedik találat az lesz. -
saddi #207 hoppá, csak a regges részt linkeltem. szóval a topic hozzá: klikk -
saddi #206 én úgy töltöttem le torrentről, nem tudom, simán fellelhető-e a neten.
egy linket adok, ide kell regisztrálni és egy programot leölteni, bár én nem próbáltam ki. sok sikert hozzá;)
-
#205 ezeket a képregényeket hol találom? mert meglesném angolul,aztan persze jöhetne a fordítás is :) -
Cat 02 #204 Áh, mind1, igazából 90 %-t értem angolul, arra a 10 %-re meg tudok várni 5 másodpercet :)
Ám szerintem a dvdrip-fixednél fps lehet más, mert eleje fele jó és a végére már teljesen eltolódik. -
saddi #203 ha kell, tudok neked küldeni torrent fájlt a 4. évad dvd-ripes verziójához, csak kicsit lassú lesz. -
saddi #202 nyáron majd megcsinálom azokhoz a részekhez a feliratokat, amik még nincsenek, ha lesz rá időm.
de volna egy kérdésem. van 3 képregény (100 módszer lois meggyilkolására /stewie/, a gyermeknevelés rejtelmei /peter/, a könyvek nem túl finomak /chris/), ezek érdekelnétek titeket magyar nyelven? mert akkor ezeket is leferdíteném idővel. -
Cat 02 #201 dvdrip-fixed van, azért is csodálkoztam h nem megy, de leszedtem pdtv-set ahhoz majdnem jó, csak 5 secet késik :D -
saddi #200 mert dvd-ripes verzióhoz időzítettem, és valószínűleg a tvripes változat van onnan meg neked. a hosszupuskán találsz a pdtv-s részekhez időzített feliratot. de ajánlom, szerezd be inkább a dvd-ripet, mert a 20. résztől 2-3 perccel hosszabb, bővített részek vannak.
#197: mert a tv-ben évadonként megy a sorozat, jelenleg a hetes fut. de ha dvd-n szeretnéd megvenni, akkor úgy nevezett köteteket vásárolhatsz, melyek nem ugyanazok, mint az évadok. pl. vol. 1: első évad és második évad. vol. 2: 3. évad. vol. 3: 4. évad első fele. vol. 4: 4. évad második fele, stb.
amúgy hetedik évadban nagyon rászálltak a how i met your motherre, már háromszor is fikázták :)
meg az új részben ez a sorozatbeharangozós cucc is tetszett, azt is lefikázták rendesen :) -
#199 Jaj... Félreértelmeztem a kérdést, azt hittem, hogy a valahol, egy másik évadot jelent, nem pedig webhelyet... :D -
#198 Nem egyszer levették már műsorrról a FG-t. Legutoljára akkor hozták vissza amikor az [adult swim](a Cartoon Network felnőttorientált testvércsatornája) elkezdte ismételni, és a csatorna nem várt nézettséget produkált vele, plusz a DVD-eladások is remekeltek... Az első évadot például hét epizód után vették le...
...De a legtöbb sorozat nem ragaszkodik a pöccre egyforma számú évadokhoz. -
Cat 02 #197 Hm, az mitől van h vhol 10 részes a 4. évad, vhol meg 20 körül ? =\ -
#196 Volt amit néztem felirattal is az is teljesen jó volt.
De amit találtam szinkronosan azt úgy nézem.
Akkor nézem a sorozatot amikor kajálok és kényelmesebb evés közben,hogy nem kell olvasni.
De az 5-ik évadtól már felirattal fogom nézni... -
Cat 02 #195 Nem fura magyarul? V úgy szoktad meg ? -
#194 4x16-nál tartok de én szinkronosan nézem
abban is van néha pár rész ami nincs leszinkronizálva...
szupercsapatos rész hatalmas volt :) -
geo91 #193 -
Cat 02 #192 4. évadot nézem most és 14. résztől elkezdett csúszni a felirat, valaki nem tudja esetleg miért ? -
#191 :D persze, hogy az... (nagy SP rajongó vagyok) -
geo91 #190 FAIL... rossz topic... -
#189 you are a gay fish... :D -
geo91 #188 köszi! mondjuk azóta megtaláltam. 4. évad 12. részben van. -
#187 Farting Contest -
geo91 #186 nem tudja vki, hogy melyik részben van az, hogy peter bemegy a wc-re, aztán elkezd fingani, erre a szomszédban lévő ember is elkezd fingani, a végére pedig már egy kurvajó zenét összehoznak a fingásból... :D -
#185 Hello!
Tudna valaki olyan rövid videót mutatni ahol Quagmire nyomja magyarul a migiri migiri migiri megbaszlak-ot? -
moon21 #184 Ez lesz az szerintem! Köszi szépen! -
geo91 #183 én a negyedik évad végét taposom, mostanra már igazán beindult! -
#182 Nah harmadik évad kivégezve
örömmel kezdem a negyediket
egyre jobbak a részek... -
#181 -
#180 Brian és a kereszt... -
geo91 #179 debeteg... -
#178 talán