857
11425289261411843092.jpg
  • desigo
    kösz
    akkor leszedem a filmet...
  • Lacee
    mert az a film (stewie Griffin: the untold story), csak szétszabdalták három részre.
  • desigo
    428,429,430 nincs...
  • Kosadzk1
    www.familyguy.blog.hu s05e10 ig fent van minden rész szinkronosan
  • Máté94
    Fimhez van:D
  • CzUKi
    hello mindenki valaki adna nekem egy linket ahonnnan ezt a videot le tudom szedni mert már rég ota keresem és most hogy ráakadtam szeretném leszedni elöre is kössz
  • desigo
    A negyedik évad 28,29,30-ik részeihez találtatok már magyar feliratot?
  • desigo
    S04E20-ban mekkora volt az,hogy Stewie próbálja a tartozást behajtani xD

• miilann04
    oks,kösz :)
  • saddi
    bocsi a sok postért, valamiért nem oda ugrik, ahova kéne. gugliba beírod, hogy family guy comics, és a negyedik találat az lesz.
  • saddi
    hoppá, csak a regges részt linkeltem. szóval a topic hozzá: klikk
  • saddi
    én úgy töltöttem le torrentről, nem tudom, simán fellelhető-e a neten.
    egy linket adok, ide kell regisztrálni és egy programot leölteni, bár én nem próbáltam ki. sok sikert hozzá;)

• miilann04
    ezeket a képregényeket hol találom? mert meglesném angolul,aztan persze jöhetne a fordítás is :)
  • Cat 02 #204
    Áh, mind1, igazából 90 %-t értem angolul, arra a 10 %-re meg tudok várni 5 másodpercet :)

Ám szerintem a dvdrip-fixednél fps lehet más, mert eleje fele jó és a végére már teljesen eltolódik.
  • saddi
    ha kell, tudok neked küldeni torrent fájlt a 4. évad dvd-ripes verziójához, csak kicsit lassú lesz.
  • saddi
    nyáron majd megcsinálom azokhoz a részekhez a feliratokat, amik még nincsenek, ha lesz rá időm.
    de volna egy kérdésem. van 3 képregény (100 módszer lois meggyilkolására /stewie/, a gyermeknevelés rejtelmei /peter/, a könyvek nem túl finomak /chris/), ezek érdekelnétek titeket magyar nyelven? mert akkor ezeket is leferdíteném idővel.
  • Cat 02 #201
    dvdrip-fixed van, azért is csodálkoztam h nem megy, de leszedtem pdtv-set ahhoz majdnem jó, csak 5 secet késik :D
  • saddi
    mert dvd-ripes verzióhoz időzítettem, és valószínűleg a tvripes változat van onnan meg neked. a hosszupuskán találsz a pdtv-s részekhez időzített feliratot. de ajánlom, szerezd be inkább a dvd-ripet, mert a 20. résztől 2-3 perccel hosszabb, bővített részek vannak.

#197: mert a tv-ben évadonként megy a sorozat, jelenleg a hetes fut. de ha dvd-n szeretnéd megvenni, akkor úgy nevezett köteteket vásárolhatsz, melyek nem ugyanazok, mint az évadok. pl. vol. 1: első évad és második évad. vol. 2: 3. évad. vol. 3: 4. évad első fele. vol. 4: 4. évad második fele, stb.

amúgy hetedik évadban nagyon rászálltak a how i met your motherre, már háromszor is fikázták :)
    meg az új részben ez a sorozatbeharangozós cucc is tetszett, azt is lefikázták rendesen :)
  • theone91
    Jaj... Félreértelmeztem a kérdést, azt hittem, hogy a valahol, egy másik évadot jelent, nem pedig webhelyet... :D
  • theone91
    Nem egyszer levették már műsorrról a FG-t. Legutoljára akkor hozták vissza amikor az [adult swim](a Cartoon Network felnőttorientált testvércsatornája) elkezdte ismételni, és a csatorna nem várt nézettséget produkált vele, plusz a DVD-eladások is remekeltek... Az első évadot például hét epizód után vették le...

...De a legtöbb sorozat nem ragaszkodik a pöccre egyforma számú évadokhoz.
  • Cat 02 #197
    Hm, az mitől van h vhol 10 részes a 4. évad, vhol meg 20 körül ? =\
  • desigo
    Volt amit néztem felirattal is az is teljesen jó volt.
    De amit találtam szinkronosan azt úgy nézem.
    Akkor nézem a sorozatot amikor kajálok és kényelmesebb evés közben,hogy nem kell olvasni.
    De az 5-ik évadtól már felirattal fogom nézni...
  • Cat 02 #195
    Nem fura magyarul? V úgy szoktad meg ?
  • desigo
    4x16-nál tartok de én szinkronosan nézem
    abban is van néha pár rész ami nincs leszinkronizálva...

szupercsapatos rész hatalmas volt :)
  • geo91
  • Cat 02 #192
    4. évadot nézem most és 14. résztől elkezdett csúszni a felirat, valaki nem tudja esetleg miért ?
  • 3Error #191
    :D persze, hogy az... (nagy SP rajongó vagyok)
  • geo91
    FAIL... rossz topic...
  • 3Error #189
    you are a gay fish... :D
  • geo91
    köszi! mondjuk azóta megtaláltam. 4. évad 12. részben van.
  • m0tTh0w
    Farting Contest
  • geo91
    nem tudja vki, hogy melyik részben van az, hogy peter bemegy a wc-re, aztán elkezd fingani, erre a szomszédban lévő ember is elkezd fingani, a végére pedig már egy kurvajó zenét összehoznak a fingásból... :D
  • Arnoux
    Hello!

Tudna valaki olyan rövid videót mutatni ahol Quagmire nyomja magyarul a migiri migiri migiri megbaszlak-ot?
  • moon21
    Ez lesz az szerintem! Köszi szépen!
  • geo91
    én a negyedik évad végét taposom, mostanra már igazán beindult!
  • desigo
    Nah harmadik évad kivégezve
    örömmel kezdem a negyediket
    egyre jobbak a részek...
  • m0tTh0w
    Brian és a kereszt...
  • geo91
    debeteg...
  • miilann04
    talán