857
-
#177 Ennyiben tudok segíteni. Nyálazd át a kommenteket! -
#176 Nekem is ismerős, volt, de most nem jut eszembe a ritmus... Reggel még dúdoltam is... :D -
moon21 #175 Hi!
A 4. évad 25. részében, kb. a 11. percnél amikor Brian aláírást próbál szerezni Quagmire-től, akkor Quagmire énekel egy régebbi zene ritmusára. Nem tudjátok véletlenül, hogy ez melyik zene lehet? Régen hallottam, kíváncsi lennék a címére. :)
Köszi előre is -
bboncza #174 szerintem a 4. évad nagyon gyenge néha, folyamatosan csak ismétlések vannak benne. a 2. és 3. sokkal jobb volt, ott minden részben tudtak újítani -
#173 Lesz az még bőven jobb! A negyedik évadtól kegyetlenül beindul... -
#172 egyre jobbak a részek
még csak S03E07-nál tartok de bejövős sorozat
-
#171 csekkoljátok a feliratos oldalakat !
fönt van a 4es évad 27ig.
(meg az újakhoz is)
tudom, nem túl friss, de gondoltam szólók. -
#170 THX! ja igen azt akartam mondani :D -
saddi #169 4x27: Griffin Family History
és nem a galaxist nyomja ki, hanem az egész univerzumot (nagy bumm) -
#168 Me? Akkorát szakadtam ezen a részen és meg akartam mutatni egy haveromnak de persze nem találom azóta se... -
#167 Valszeg' ez lesz az év kommentje, pedig csak március van... -
#166 Hi!
Nem tudjátok melyik részben van az a bevágás amikor Isten kifingja a galaxist? :D -
#165 Nembiztos. Lehet, hogy valaki vitte volna tovább. Csak lehet, hogy nem olyan formában, mint most. :\
-
geo91 #164 félbeszakad a 3. évad... -
#163 Durva. Most olvasom, hogy a Family Guy készítője, Seth MacFarlane, éphogycsak lekéste annó 2001 szept. 11-én azt a Boston-Los Angeles járatot, amely a World Trade Center észeki épületének csapódott.
Mi lett volna, ha nem kési le... :o -
#162 -
#161 És soha az életben nem lesz felirat a kimaradt epizódokhoz? -
#160 -
#159 Idei is írok,hátha valakit érdek(de írtam az american dad fórumba is) hogy az emlitett american dad-et játszani fogják a viasat6-on a king of the hill-el együtt.
Forrás:www.familyguymovies.co-n Felado-tól -
moon21 #158 Tényleg, sikerült! :D
Köszi szépen a segítséget :)
Láttam az oldalra kiírva a 3 betűs jelszót, és gondoltam, hogy működni kell... Máskor körültekintőbb leszek. -
bboncza #157 Nem az a 3 betű a jelszó ami a letöltésnél oda van írva, hanem kell hozzá még 3 szám!!!
A főoldalon legfelül nézd meg a tömörítési helpet, vagy olvad egy a GYIK menüpontban!! -
moon21 #156 Lenne egy kérdésem: a www.familyguymovies.co.cc -ről töltenék le részeket, ma láttam, hogy a data.hu-ra lettek a részek feltöltve 2 darabban. Letöltöttem ezeket a részeket: 3x09, 3x14. A megadott 3 betűs jelszóval ki akartam tömöríteni, de nem fogadta el a jelszót egyiknél sem. Meg tudnátok mondani, hogy nektek működik-e, és ha igen, mivel? Winrar 3.80 van nekem, szerintem jónak kéne lennie...
Ui.: A darabokat letöltöttem többször is, úgyhogy gondolom nem sérültek.
Köszi a választ :) -
#155 a 4eshez nem fogsz talalni (nekem is 9ig van)... csak alant említettekhez... -
#154 ja de nekem kilenctől felfelé kéne mint említettem :S -
#153 összevissza van 1-2, az 5. és 6. -hoz is, de hiányosan...
(feliratok.org, feliratok.hu, hosszupuskasub.com ahonnan összekapáltam) -
#152 A negyedik évaddal mi a helyzet h a kilencedik résztől megszűnik a magyar felirat? nem találok sehol hozzá pedig már a 7. évadod tapossa a sorozat ha jól tudom :S -
bboncza #151 tényleg ott van:D ezer hála -
newtrep #150 A drawn together nagyon állat sorozat én láttam mind 3 évadot . jó lenne ha comedy behozná és persze vágatlanul mert a vágotból hinyoznak az ütös poénok -
saddi #149 3x15
16. perc környékén -
bboncza #148 végignéztem a 14.től a 22.ig de egyszerűen egyikben sincs benne, pedig tuti, hogy a 3. évadban van benne -
#147 Az American Dad-ből pár részt láttam, szerintem egy picit eltörpül a Family Guy mellet, de így tervezték valszeg'. A Drawn Together-nek pedig csak a stílusa hasonló, ott ugye nincs semmi Seth MacFarlane-es kötődés, amúgy abból csak YouTube-on láttam egy-két jelenetet és az alapján örülnék, ha a hazai Comedy Central importáná a műsort. :) -
bboncza #146 én is nézem őket de sajna nem lelem -
#145 tudom melyikre gondolsz, átnézem a készletemet -
#144 torrent... sajna... -
Stupid Peach #143 sziasztok!!csak most látom, hogy van ez a topik..:D
én nem sok részt láttam, de ha tehettem, mindig néztem..csak nem itthon, hanem Ausztriában az MTV vagy a Viva adta..már nem is tum..itthon hol lehet megszerezni a részeket??
Az American Dad-et szeretitek?Vagy a Drawn Together-t?(Remélem jól írtam le:D) -
bboncza #142 nem tudja vki, hogy melyik az a rész amikor Peter gondolkodik és közben véletlenül leveszi az állát, aztán mondj vmi olyasmit, hogy hogy csúsztak ezek fel ide, vagy vmi hasonlót. az tuti, hogy a 3. évad második felében lehet és nem a 11., 16. és 21. részben
aki tudja az léci mondja meg, kössz -
#141 jaaa, értem. :) -
moon21 #140 Köszi a tippet, de nem az volt. Viszont megtaláltam: 3x05. Amikor a medve megtámadja Petert, és lepereg előtte az élete :D
Rosszul tudtam, nem horgászásról, hanem vadászatról volt szó. -
bboncza #139 folyamatos a feltöltés, ha lesz új rész természetesen az is felmegy -
#138 Februárban lesznek új részek Family Guy-ból, a CC-n. Rakni fogod? :D