857
-
#257 A 7. évadhoz azért remélem idővel lesz. -
#256 Hogy a picsába hagyhatták ki ehhez a részhez? :D -
#255 Nincs hozzá. -
#254 A 3. évad 22. részéhez (When you Wish Upon a Weinstein) létezik szinkron?, eddig csak feliratosan akadtam rá.
-
OriginalPoPeJ #253 ennél nincs jobb mese:P:D:D -
Daza500 #252 Kösz -
Cat 02 #251 Meglehet. -
Daza500 #250 Nyilvánosan került fel ?
Elérhetőséget kaphatnék hozzá ? -
Cat 02 #249 Pilot már van :o -
Daza500 #248 Dehát még be se mutatták. Nem emgy az olyan gyorsan. -
Cat 02 #247 Hm, ebből még mindig csak 1 rész van :S -
Daza500 #246 jön...Jön...JÖN !
-
#245 Már vagy egy éve ismEREM:D -
HBK #244 elszúrtam bocsesz -
#243 Elcsezted a linket, de értjük! :D ;] -
HBK #242 érdemes megnézni ezt az oldalt, sok információ van és ingyenesen letölthetők a magyar részek :) -
boomsly #241 Én is most néztem a s06 11 és 12 epizódot.
Szerintem már túl sok benne Stewie elferdült sexualitása. Jobb volt amikor csak világuralomra tört. -
#240 Seth MacFarlane egy esetleges mozifilmben fejtené ki Stewie szexuális irányultságát. -
#239 én csak most láttam a starwars-os részt de eddigi legjobb rész volt szerintem, főleg a kanapés rész:d -
#238 Mivan? -
Cat 02 #237 Új kutyára mikor rámozdult, pont most néztem azt a részt :D
Vagy lehet Brian fia volt, nem biztos. -
#236 Most már transzi hajlamai vannak:) -
Seten #235 Korábban még csak biszexuális volt de mostanában tényleg nagyon gyanús. :) -
#234 -
#233 Rájöttem,hogy Stewie meleg:( -
#232 -Tudom mit kell tennem! -
#231 He-He-He-He-He-He-He-He, He-He-Hehe-Hehe-He, He-He-He-Hehe-He and then another He-He-Hehe-He!
-
#230 Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow -
Cat 02 #229 Bird is a word, vááááááá -
#228 ez mekkora :D:D:D
-
#227 Kicsit unalmas lett a 6.évad de a Stewie Kills Lois részek nagyon jók voltak!
-
Cat 02 #226 Engem az zavar mikor fasságokról beszélnek 5 percig, vagy mikor 10 perces bunyó van a csirkével :D -
#225 LoL a kép... :D -
#224 A sorozat egyik kulcs eleme hogy a nezőt felbosszantsa, sőt idegesítse néhol, de ugye ezért szeretjük. Ennek az egyik módja pl a poénok ismétlése, természetesen direkt.
-
bboncza #223 áááááááááááá megőrülök ezen a family guy-on, annyira szánalmas ez az 5. 6. évad, borzalmas az ötlethiányuk, másból sem áll az egész mint a jó 1-3. évados poénok ismétlése!!! az a két idióta zenélő csíkosruhás fickó, akik közül az egyik állandóan szerencsétlenkedik, aztán beszól a zongorás haverjának h "gyorsan játsz valamit!", (azt ígérte nekünk stewie amikor lelőtte őket h nem lesznek többet benne a sorozatban, erre nem a pokolból is zenéltek a mai részben (609)), azátn az a gyökér zsíros süket, az is állandóan ideszökell, h "talákozunk jővöre", erre rá jön a 609-es rész vége, hogy james woodsot gumicukorral fogjul ejtik aztán Peter elküldi vhova (nagyon titkosan) és egy raktárt mutatnak (vmi segély szállítmány) TELJESEN UGYANAZ MINT A 411 RÉSZ, vagyis a James Woods rész ( a mai előzménye)! áhh megőrjít, imádom a sorozatot de annyira szörnyűek ezek az ismétlések, nem tudom h ezt direkt csinálják (ez macfarlane-nek vicces, vagy mi??), vagy csak 5lethiányvan de áhhh, borzalmas lesz tőle a sorozat, semmi új ötletül nincs (ja és még 1000 iet tudnék felsorolni)!! Ennyit az 5-6. évadról (meg kb a 4. ről is)!! Family Guy Forever!! :D (kössz mindenkinek h elmondhattam a véleményem, remélem van aki mellém áll és nem csak bután mered a képernyőre!!) -
#222 Már rég van teljes! -
bboncza #221 igen, de még nem teljes -
Cat 02 #220 Family.Guy.S04E28-30.Stewie.Griffin.The.Untold.Story.DVDRip.XviD.INTERNAL
ehhez van felirat ? -
bboncza #219 a familyguymovies.co.cc-n pedig a 6. évad 1. részig fent van minden szinkronosan! -
#218 Ha pontosak akarunk lenni, akkor ez a 3 rész volt a FOXon az évadzáró tripla, valamint ebből készült a film (15 perccel hosszabb egyébkent), amit a szeyont követő nyáron dvd-n adtak ki "Stewie Griffin: the untold story" címmel.