857
11425289261411843092.jpg
  • balee4
    A 7. évadhoz azért remélem idővel lesz.
  • balee4
    Hogy a picsába hagyhatták ki ehhez a részhez? :D
  • Máté94
    Nincs hozzá.
  • balee4
    A 3. évad 22. részéhez (When you Wish Upon a Weinstein) létezik szinkron?, eddig csak feliratosan akadtam rá.
  • OriginalPoPeJ
    ennél nincs jobb mese:P:D:D
  • Daza500
    Kösz
  • Cat 02 #251
    Meglehet.
  • Daza500
    Nyilvánosan került fel ?

Elérhetőséget kaphatnék hozzá ?
  • Cat 02 #249
    Pilot már van :o
  • Daza500
    Dehát még be se mutatták. Nem emgy az olyan gyorsan.
  • Cat 02 #247
    Hm, ebből még mindig csak 1 rész van :S
  • Daza500
    jön...Jön...JÖN !

• Máté94
    Már vagy egy éve ismEREM:D
  • HBK
    elszúrtam bocsesz
  • theone91
    Elcsezted a linket, de értjük! :D ;]
  • HBK
    érdemes megnézni ezt az oldalt, sok információ van és ingyenesen letölthetők a magyar részek :)
  • boomsly
    Én is most néztem a s06 11 és 12 epizódot.
    Szerintem már túl sok benne Stewie elferdült sexualitása. Jobb volt amikor csak világuralomra tört.
  • theone91
    Seth MacFarlane egy esetleges mozifilmben fejtené ki Stewie szexuális irányultságát.
  • Szabi84
    én csak most láttam a starwars-os részt de eddigi legjobb rész volt szerintem, főleg a kanapés rész:d
  • Máté94
    Mivan?
  • Cat 02 #237
    Új kutyára mikor rámozdult, pont most néztem azt a részt :D
    Vagy lehet Brian fia volt, nem biztos.
  • Máté94
    Most már transzi hajlamai vannak:)
  • Seten
    Korábban még csak biszexuális volt de mostanában tényleg nagyon gyanús. :)
  • redbull0304
  • Máté94
    Rájöttem,hogy Stewie meleg:(
  • redbull0304
    -Tudom mit kell tennem!
  • theone91
    He-He-He-He-He-He-He-He, He-He-Hehe-Hehe-He, He-He-He-Hehe-He and then another He-He-Hehe-He!
  • Szabi84
    Papa-ooma-mow-mow, ooma-mow-mow
  • Cat 02 #229
    Bird is a word, vááááááá
  • Lacee
    ez mekkora :D:D:D
  • Máté94
    Kicsit unalmas lett a 6.évad de a Stewie Kills Lois részek nagyon jók voltak!
  • Cat 02 #226
    Engem az zavar mikor fasságokról beszélnek 5 percig, vagy mikor 10 perces bunyó van a csirkével :D
  • theone91
    LoL a kép... :D
  • m0tTh0w
    A sorozat egyik kulcs eleme hogy a nezőt felbosszantsa, sőt idegesítse néhol, de ugye ezért szeretjük. Ennek az egyik módja pl a poénok ismétlése, természetesen direkt.

• bboncza
    áááááááááááá megőrülök ezen a family guy-on, annyira szánalmas ez az 5. 6. évad, borzalmas az ötlethiányuk, másból sem áll az egész mint a jó 1-3. évados poénok ismétlése!!! az a két idióta zenélő csíkosruhás fickó, akik közül az egyik állandóan szerencsétlenkedik, aztán beszól a zongorás haverjának h "gyorsan játsz valamit!", (azt ígérte nekünk stewie amikor lelőtte őket h nem lesznek többet benne a sorozatban, erre nem a pokolból is zenéltek a mai részben (609)), azátn az a gyökér zsíros süket, az is állandóan ideszökell, h "talákozunk jővöre", erre rá jön a 609-es rész vége, hogy james woodsot gumicukorral fogjul ejtik aztán Peter elküldi vhova (nagyon titkosan) és egy raktárt mutatnak (vmi segély szállítmány) TELJESEN UGYANAZ MINT A 411 RÉSZ, vagyis a James Woods rész ( a mai előzménye)! áhh megőrjít, imádom a sorozatot de annyira szörnyűek ezek az ismétlések, nem tudom h ezt direkt csinálják (ez macfarlane-nek vicces, vagy mi??), vagy csak 5lethiányvan de áhhh, borzalmas lesz tőle a sorozat, semmi új ötletül nincs (ja és még 1000 iet tudnék felsorolni)!! Ennyit az 5-6. évadról (meg kb a 4. ről is)!! Family Guy Forever!! :D (kössz mindenkinek h elmondhattam a véleményem, remélem van aki mellém áll és nem csak bután mered a képernyőre!!)
  • Máté94
    Már rég van teljes!
  • bboncza
    igen, de még nem teljes
  • Cat 02 #220
    Family.Guy.S04E28-30.Stewie.Griffin.The.Untold.Story.DVDRip.XviD.INTERNAL

ehhez van felirat ?
  • bboncza
    a familyguymovies.co.cc-n pedig a 6. évad 1. részig fent van minden szinkronosan!
  • m0tTh0w
    Ha pontosak akarunk lenni, akkor ez a 3 rész volt a FOXon az évadzáró tripla, valamint ebből készült a film (15 perccel hosszabb egyébkent), amit a szeyont követő nyáron dvd-n adtak ki "Stewie Griffin: the untold story" címmel.