857
11425289261411843092.jpg
  • Tower Guard
    Jah jólvan. Csak az egyik részben valami vérrel teli kancsónak hívták mikor a bíróság falát betörte. De akkor biztos ilyen direkt túlzás volt.
  • ldavid
    kool aid a neve, porból készíthető üdítő
    nálunk is vannak ilyenek pl. bolero
  • Tower Guard
    Amúgy valaki meg tudná mondani hogy pontosan mi is az a vérrel teli kancsó? Mert ezt nem vágom :S
  • szomferi
    integető hajbókoló lufiember

Wallet smackdown :D

Peter kéjgörcse :D:D

Peter tanítja Chris-t hogy kell enni a pilótakekszet :D:D:D:D:D
  • Miguel125
    Tudom, hogy illegal, de nem tudja valaki, hogy a hazánkban most márciusban dvd-n kiadott első évad miért nincs fent semelyik torrent oldalon? :S
    Tudom, tudom... azért, hogy vegyem meg... egyéb okokat tud valaki?
  • REPS0L
    köszi nektek :D
  • tutituti
    ez csak egy gyors bevágás az egyik részbe.Első pár évadban volt úgy rémlik.

Szerk.:
  • ldavid
    az nem az amikor amnéziás lesz? (8x10)
  • REPS0L
    Hali! Nem tudjátok esetleg melyik részben van az, amikor Peter fingik egyet, és csodálkozik rajta mert sosem történt még vele ilyen? :D
  • ldavid
    ja, OK :)
  • theone91
    #439-re ment volna, csak néha elfelejtem a reply-t. :D
  • ldavid
    az nem csak ennyi volt?
  • precision
    ez ilyen hatásvadász elem, mármint az időhúzás
    néha üt, néha idegesítő :) van ez így :)

a markolós részt én is kínosnak éreztem már, viszont amikor még régebben Peter "percekig" fájlalja a térdét, az vmiért vicces :)
  • Effe88
    mindig is idegesített de cak most vettem észre hogy van Family guyos topik:D:D
  • theone91
    Quagmire még szóvá is tette annó, amikor azt hitte, hogy Ő kapja a spijnoffot... :D
  • UnknownAsshole
    rengetek ilyen időhúzás van, most eddig vagy nem vettétek észre vagy csak most kezd idegesíteni titeket :D
  • ldavid
    de ott legalább történt valami, de ennél a markolósnál csak arra gondoltam, hogy vagy "lusták" voltak kitölteni értelmes(ebb) dologgal a helyét, vagy a Fox ostorral hajtja ki belőlük a részeket, és ezzel próbáltak gyorsítani
  • Effe88
    a csirkés az kész én ott el is kapcsoltam mikor néztem a comedyn
  • berlinboy6329
    Markolós még elviselhető is volt...

A csirkéa verekedős jobban idegesített..Meg mikor elessett és 1,5 percig csak ssssssssszzzzzzzz.........áááááááhhhhhh..............sssssszzzzzz....ááááááhhhhh...Ez ment.
  • ldavid
    csak engem idegesítenek az időhúzások?
    a múltkor a tata-harc, most meg ez a markolós, a végén már kínomba nevettem rajta, olyan hosszú volt
  • elitehun
    Mind1 megvan
  • elitehun
    kösz. És melyik rész? :D
  • ldavid
    6-8-9
  • elitehun
    Melyik évadban van a family guy-os star wars saga?
  • ldavid
    2 Unlimited - Get ready for this
  • Cat 02 #432
    Amúgy a neve mi ? Mert last.fm nem találja :/
  • miilann04
    http://www.youtube.com/watch?v=1L6GAuhZcNo
  • ldavid
    ide linkeld be ezt (26:30 körül) - ott valaki biztos ismeri
  • Aradebil2
    segítségre lenne szükségem: az It's a Trap-ben,amikor Peter lopakodik a rohamosztagos mögött és rálép mindenfélére,bekapcsol egy magnót,és egy klasszikus 80s évek beli szám szólal meg benne.Valaki tudja h mi a szám címe?előre is köszi!
  • theone91
    Gondoltam, csak a., én is fitogtatni akartam a tudásom, b., hátha másoknak nem esett le. :)
  • ldavid
    tudom, pont azért másoltam be ide xD
  • theone91
    Levezethetem? :D

Utalás a főcímdalra, ahol sok néző azt hitte, hogy Stewie "laugh and cry" helyett "F_in cry"-t mond. :D
  • ldavid
    :D
    "Stewie, go on, get out of here, you stupid laugh and cry, effin cry. What's the difference?"
  • theone91
    PS2-őn már volt. :D
    Készül a Family Guy játék :)
  • theone91
    Hát gondolom nem a 1×01-et, hanem ezt az unaired pilotot. De remek teljesítmény azért.
  • ldavid
    gondolom ezt

#420: akkor a legutóbbi elején a szöveg igaz volt :D
  • theone91
    Ja meg valszeg' nem lesz több SW-paródia, helyette lehet, hogy Indiana Jones lesz.
  • theone91
    Múltkor egy kerekasztal beszélgetést néztem, az egyik alany Seth MacFarlane volt aki elmondta, hogy a Family Guy pilotjának összes képkockáját a saját kis konyhájában rajzolta.
  • Cat 02 #418
    Nekem bejön, meg végre szélesvásznú :)