857
-
#457 Jah jólvan. Csak az egyik részben valami vérrel teli kancsónak hívták mikor a bíróság falát betörte. De akkor biztos ilyen direkt túlzás volt. -
ldavid #456 kool aid a neve, porból készíthető üdítő
nálunk is vannak ilyenek pl. bolero -
#455 Amúgy valaki meg tudná mondani hogy pontosan mi is az a vérrel teli kancsó? Mert ezt nem vágom :S -
#454 integető hajbókoló lufiember
Wallet smackdown :D
Peter kéjgörcse :D:D
Peter tanítja Chris-t hogy kell enni a pilótakekszet :D:D:D:D:D -
Miguel125 #453 Tudom, hogy illegal, de nem tudja valaki, hogy a hazánkban most márciusban dvd-n kiadott első évad miért nincs fent semelyik torrent oldalon? :S
Tudom, tudom... azért, hogy vegyem meg... egyéb okokat tud valaki? -
#452 köszi nektek :D -
#451 ez csak egy gyors bevágás az egyik részbe.Első pár évadban volt úgy rémlik.
Szerk.:
-
ldavid #450 az nem az amikor amnéziás lesz? (8x10) -
#449 Hali! Nem tudjátok esetleg melyik részben van az, amikor Peter fingik egyet, és csodálkozik rajta mert sosem történt még vele ilyen? :D -
ldavid #448 ja, OK :) -
#447 #439-re ment volna, csak néha elfelejtem a reply-t. :D -
ldavid #446 az nem csak ennyi volt? -
#445 ez ilyen hatásvadász elem, mármint az időhúzás
néha üt, néha idegesítő :) van ez így :)
a markolós részt én is kínosnak éreztem már, viszont amikor még régebben Peter "percekig" fájlalja a térdét, az vmiért vicces :) -
#444 mindig is idegesített de cak most vettem észre hogy van Family guyos topik:D:D -
#443 Quagmire még szóvá is tette annó, amikor azt hitte, hogy Ő kapja a spijnoffot... :D -
#442 rengetek ilyen időhúzás van, most eddig vagy nem vettétek észre vagy csak most kezd idegesíteni titeket :D
-
ldavid #441 de ott legalább történt valami, de ennél a markolósnál csak arra gondoltam, hogy vagy "lusták" voltak kitölteni értelmes(ebb) dologgal a helyét, vagy a Fox ostorral hajtja ki belőlük a részeket, és ezzel próbáltak gyorsítani -
#440 a csirkés az kész én ott el is kapcsoltam mikor néztem a comedyn -
#439 Markolós még elviselhető is volt...
A csirkéa verekedős jobban idegesített..Meg mikor elessett és 1,5 percig csak ssssssssszzzzzzzz.........áááááááhhhhhh..............sssssszzzzzz....ááááááhhhhh...Ez ment. -
ldavid #438 csak engem idegesítenek az időhúzások?
a múltkor a tata-harc, most meg ez a markolós, a végén már kínomba nevettem rajta, olyan hosszú volt -
#437 Mind1 megvan -
#436 kösz. És melyik rész? :D -
ldavid #435 6-8-9 -
#434 Melyik évadban van a family guy-os star wars saga? -
ldavid #433 2 Unlimited - Get ready for this -
Cat 02 #432 Amúgy a neve mi ? Mert last.fm nem találja :/ -
#431 http://www.youtube.com/watch?v=1L6GAuhZcNo -
ldavid #430 ide linkeld be ezt (26:30 körül) - ott valaki biztos ismeri -
#429 segítségre lenne szükségem: az It's a Trap-ben,amikor Peter lopakodik a rohamosztagos mögött és rálép mindenfélére,bekapcsol egy magnót,és egy klasszikus 80s évek beli szám szólal meg benne.Valaki tudja h mi a szám címe?előre is köszi! -
#428 Gondoltam, csak a., én is fitogtatni akartam a tudásom, b., hátha másoknak nem esett le. :) -
ldavid #427 tudom, pont azért másoltam be ide xD -
#426 Levezethetem? :D
Utalás a főcímdalra, ahol sok néző azt hitte, hogy Stewie "laugh and cry" helyett "F_in cry"-t mond. :D -
ldavid #425 :D
"Stewie, go on, get out of here, you stupid laugh and cry, effin cry. What's the difference?" -
#424 PS2-őn már volt. :D -
#423 Készül a Family Guy játék :) -
#422 Hát gondolom nem a 1×01-et, hanem ezt az unaired pilotot. De remek teljesítmény azért. -
ldavid #421 gondolom ezt
#420: akkor a legutóbbi elején a szöveg igaz volt :D -
#420 Ja meg valszeg' nem lesz több SW-paródia, helyette lehet, hogy Indiana Jones lesz. -
#419 Múltkor egy kerekasztal beszélgetést néztem, az egyik alany Seth MacFarlane volt aki elmondta, hogy a Family Guy pilotjának összes képkockáját a saját kis konyhájában rajzolta. -
Cat 02 #418 Nekem bejön, meg végre szélesvásznú :)