Family Guy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de akkor miért pont a 20as rész került ki a netre? miért nem 10-tõl felfelé? :) vagy csak a 20as rész jött ki dvd -n? :D az is hülyeség lenne
no mind1, én még sorozatnál ilyen kavarásokat az epizódok terén még nem tapasztaltam, pedig a két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány sorozatot nézek/néztem :)
Bazinga!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na én nem tudtam, hogy a FOX tv már eleve vágott verziót küld el nekünk. Nem akartam senkit savazni, csak érthetetlen volt ez számomra. Mindenesetre örülök, hogy ezek szerint nem a magyarok vagdossák össze a sorozatot öncélúan és trehányságból :)
A német esti mesén és a Cosby-s EKG-n percekig röhögtem... :D
Meg "It's pregnant!"
ezek betegek :D
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
SPOILER: Meg amikor jönnek a birodalmiak, és elkezdenek riadóztatni mindenkit. Aztán olyan mintha megtámadták volna a mikrofonost, majd késõbb megszólal és mondja, hogy csak leesett a mikrofon. :D Hát én azon is beszartam. + a csávó aki kínálta nekik a jeget az elején, miközben ugye tudjuk hol voltak. :D + Yoda is hatalmas volt. Na ennyi spoiler elég volt, nézzétek meg, mert sokkalta jobban sikerült mint az elsõ rész (szvsz). SPOILER OFF.
Nem találtam kivetnivalót, úgy igazán, hatalmas volt a második SW-s epizód. Örülök, hogy nem lovagolták meg a szókimondás lehetõségét, és nem tömték színültig káromkodással. A poénok pedig átlagon felüliek voltak! Taps!
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Most volt a nyolcadik rész, jön a kilencedik, majd december 22-én került adásba az SW-s epizód, ami akkor a 8×10 lesz majd.
http://familyguyhun.blogspot.com/
A jump-off a hintáról is hatalmas volt. :D
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
bár nekem a Gonosz Majom része pl tetszett.
Esetleg nem tudná valaki megmondani melyik részben volt Sajtos Döffencs ??<#vigyor3>#vigyor3>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
eztv -n két rész jött ki, az s08e04 és e05
a 4. résznek ez a fájlneve: Family.Guy.S08E04.Brians.Got.a.Brand.New.Bag.PDTV.XviD-FQM.avi
de egyik feliratos oldalon se találtam ehhez feliratot, semmilyen nyelven :) most akkor mi van? :)
Bazinga!
Amúgy igen, én is úgy emlékszem, hogy az csak egy geg volt.
SPOILER ON!
Viszont a gonosz majom elment. ;(
SPOILER OFF!