Family Guy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Nem!

Itt a hivatalos borító:

Van még egy (bõvített) kiadás, amin Stewie van.

Sztem 7. évad jött ki, csak belerakták a SW részt. Ami 8. évadban lenne a 20.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

theone91
Azért csak a 20-as, mert az a Star Wars-os rész, és azt már a neve miatt el lehet adni... Igazából két rész lesz a tv-ben, mint ahogy az elõzõ SW-s résznél, mivel 50 perc környékén van az epizód, így nyilvánvalóan kettészedik majd.

precision
én akkor sem értem, ok, tényleg kijött dvd -n, elhiszem
de akkor miért pont a 20as rész került ki a netre? miért nem 10-tõl felfelé? :) vagy csak a 20as rész jött ki dvd -n? :D az is hülyeség lenne

no mind1, én még sorozatnál ilyen kavarásokat az epizódok terén még nem tapasztaltam, pedig a két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hány sorozatot nézek/néztem :)

Bazinga!

Lacee
nincs ebben semmi meglepõ szerintem, karácsony elõtt piacra dobták extrákkal (azt hiszem dec. 21 volt a megjelenés DVD-n és BD-n), így csengethetik érte a lóvét, aztán majd májusban lemegy a TV-ben is ingyen. Két legyet egy csapásra :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

precision
tehát dvd -n hamarabb kijött mint ahogy leadják a tvben? :)
az elég fura lenne

Bazinga!

DVD-rip ha megnézed :)

precision
ez mi a pöcsöm, hogy az s08e09 után az s08e20 jött ki? :DDD

Bazinga!

gibson9
így 20 nap távlatából válaszolok már xD
Na én nem tudtam, hogy a FOX tv már eleve vágott verziót küld el nekünk. Nem akartam senkit savazni, csak érthetetlen volt ez számomra. Mindenesetre örülök, hogy ezek szerint nem a magyarok vagdossák össze a sorozatot öncélúan és trehányságból :)

SW jobb volt azért :D

theone91
Apám... Hugh Laurie, és a Big Bang-esek is tiszteletüket tették... :D

A német esti mesén és a Cosby-s EKG-n percekig röhögtem... :D

redbull0304
http://www.youtube.com/v/2WNrx2jq184&hl=en_US&fs=1&

gumbo1888
http://www.youtube.com/watch?v=Q1PMmG1Crb4

Elefánt :DDD
Meg "It's pregnant!"

ezek betegek :D

theone91
Ment PM.

theone91
Kalóz Öblön nézz körül. Én onnan téptem.

Lacee
hülye kérdés, de honnan lehet letölteni a második részt, ha csak 22-én jelenik meg? eztv-n nem látom.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Darkerboy
Ja, a birodalmi lépegetõ nagyon ott volt.
SPOILER: Meg amikor jönnek a birodalmiak, és elkezdenek riadóztatni mindenkit. Aztán olyan mintha megtámadták volna a mikrofonost, majd késõbb megszólal és mondja, hogy csak leesett a mikrofon. :D Hát én azon is beszartam. + a csávó aki kínálta nekik a jeget az elején, miközben ugye tudjuk hol voltak. :D + Yoda is hatalmas volt. Na ennyi spoiler elég volt, nézzétek meg, mert sokkalta jobban sikerült mint az elsõ rész (szvsz). SPOILER OFF.

theone91
A-ha. Ok. :)

Nem találtam kivetnivalót, úgy igazán, hatalmas volt a második SW-s epizód. Örülök, hogy nem lovagolták meg a szókimondás lehetõségét, és nem tömték színültig káromkodással. A poénok pedig átlagon felüliek voltak! Taps!

m0tTh0w
Dvdn jelenik meg dec 22-én. Májusban kerül adásba.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

A SW-os kisfilm hatalmas volt :D:D Birodalmi lépegetõ :D:D:D

theone91
Amúgy a Something, Something, Something, Dark Side miért 8×20?

Most volt a nyolcadik rész, jön a kilencedik, majd december 22-én került adásba az SW-s epizód, ami akkor a 8×10 lesz majd.

Darkerboy
Nem célom az öncélú reklámozás, azonban most mégis ajánlanám a saját kis blogom, ahol a legfrissebb Family Guy részektõl kezdve a legújabb hírekig mindent megtaláltok. Nézzetek be, aztán gyõzödjetek meg a saját szemetekkel..
http://familyguyhun.blogspot.com/

theone91
Ez azért van, mert a drága FOX televízió így küldi el, azaz az international változatot terjeszti, amelybõl érthetetlen módon kihagy jeleneteket/gageket. Nincs értelme savazni a Comedy Centralt, az csak közvetít és megbíz, a Balogh-Mix stúdió pedig nem kezdi el vagdosni a képanyagot...

precision
- Call Mommy!
- Mommy, Mommy!

:D

Bazinga!

Szegény énekes ):

theone91
A mostani rész nálam nagyot ütött. Consuela... :D

A jump-off a hintáról is hatalmas volt. :D

gibson9
általában eredetiben nézek mindent, de néha jólesik lazulni és szinkront hallgatni.. egyébként ebben a sorozatban criss hangja szerintem nagyon jól el lett találva.. még a beszédstílus és a hang is hasonlít :D

A szinkron sem rossz, de az eredeti hangokat szerintem nem lehet utánozni, ezt eredetiben kell nézni

m0tTh0w
Létezik a fox tvn leadott verzió és a dvdre készült verzió a részekbõl. Gondolom a magyar szinkron a tvs verzióhoz készült, ezért van az, hogy a dvdripen vannak jelenetek angolul a magyar mellett.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

gibson9
miért kell a magyaroknak összevagdosni ezt a szerencsétlen sorozatot? kb majdnem minden részben vannak jelenetek amik nem lettek leszinkronizálva. Igazából nem érdekel, mert max nézem feliratosan, de idegesít, hogy nem tudnak normális munkát csinálni.. most akkora fáradtság és pénz lenne leszinkronizálni még azt a maradék 2-3 percnyi anyagot? -.-

Lacee
ez zsírul hangzik, várjuk :D

theone91
theone91
Dehogyis. A kis topikokat leszarják.

Lacee
delban

theone91
Szerintem jó rész volt. Kimerítette a rasszizmus fogalmát... :D:D

Hát remélem Cleveland legalább jó lesz :o

Jó volt ez. De az igaz, hogy az elsõ három rész mindent üt :D

Lacee
s8e1 elég erõs kezdés volt, érthetõ hogy azt a szintet végig nem tudják hozni:)

bár nekem a Gonosz Majom része pl tetszett.

Ezek egyre gyengébbek =\

Hy all
Esetleg nem tudná valaki megmondani melyik részben volt Sajtos Döffencs ??<#vigyor3>
kuci06
Dupla rész volt, gondolom azért, mert elõzõ héten nem volt Family Guy

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gumbo1888
ugyanez a gondom

precision
én most vmit nem értek
eztv -n két rész jött ki, az s08e04 és e05
a 4. résznek ez a fájlneve: Family.Guy.S08E04.Brians.Got.a.Brand.New.Bag.PDTV.XviD-FQM.avi

de egyik feliratos oldalon se találtam ehhez feliratot, semmilyen nyelven :) most akkor mi van? :)

Bazinga!

Darkerboy
Nincs még magyar felirat az új részekhez.
Amúgy igen, én is úgy emlékszem, hogy az csak egy geg volt.

theone91
Brian fia volt, de szerintem az csak egy gag volt, ami magára a történetre nem hatott.

Azt nem is értettem!
Hiszen Brian testvére vagy ki egyszer már kinyírta, nem?

gumbo1888
felirat van már az új részekhez?

Darkerboy
Gyerekek ez a legújabb (5.) rész tényleg nagyot ütött. :D

SPOILER ON!
Viszont a gonosz majom elment. ;(
SPOILER OFF!