Banki adatokba tekintett be az USA

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igazság néha eléggé "erõs" tud lenni. Ettõl a tények még tények maradnak.

Faszkalapok! 50 éven belül egy újabb nagyhatalom majd úgyis lezúzza õket! köcsög amcsik
uniu
nem a te diákhiteled érdekli õket...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

uniu
ez 1 "picit" erõs volt...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Nem hiszem amit mondasz. Szerintam a terroristák nem millió dollárokat utalnak át egymásnak, vszinü a szeptember 11-i merényeletet elkövetõ terrroristák is kaptak néhány ezer dollárt, abból éltek fél évig.

Ráadásul ha van eszük (márpedig van ez nem amerikai movie ahol leüt egy entert és már át is utalt 10millárd dollárt egy számitógépes analfabatéa ember), akkor a sok pénzt is apró részletekben, több számláról, több bankból nem egy idõben utalják át, tehát az amerikaik kénytelenek lesznek átnézni minden kis apró pár millió forintos pénzmozgású számlát is, ergo ez akár a tiéd is lehet épp. És ezzel már elég könnyü visszaélni.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

A buzi kurva annyuk retkes picsáját nézegessék ezek a faszfej jenkik.
To President Bush:please check this dear motherfucker:<#mf1><#boxer><#ejnye1><#mf2><#gunyos1><#levele><#violent>

Hát õk, a kiválasztottak.<#vigyor1>

Nem, a háborúban nem civilek a célpontok.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

véletlenül utalhattak volna nekem egy kis zsettát :D

http://www.raphirek.hu

Darth Sith
"A titkos program keretében a hivatalos indoklás szerint az amerikai hatóságok az al-Kaida és más nemzetközi terrorszervezetek folyószámlái után kutattak"
jó szar szöveg.. ki dõl be ennek?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

ki ez a csoport?

http://www.raphirek.hu

Frank99
van Mo-on egy csoport, aki bármelyik bank adataiba betekinhet úgy, hogy a bank sem tudja meg.

ez nem újdonság.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ezt eddig is lehetett sejteni.

Lehallgatások minden szinten ez már inkább egyre háborúsabb jelleget ölt. Megértem egy szintig az amerikaiakat ez rájuk jellemzõ. Csak az nem tetszik hogy egyre inkább illegális módszerek vannak elõnyben náluk.

rigidus
"Ahhoz, hogy a terroristák ellen hatékonyan lehessen fellépni, el kell zárni a hozzájuk vezetõ pénzcsatornákat"

Es milyen vilagosan latja Dana Perino. Pont ugyanigy lehetne vegetvetni a tobbezer eves multu elnyomasnak:
"Ahhoz, hogy az elnyomo reteg ellen hatékonyan lehessen fellépni, el kell zárni a hozzájuk vezetõ pénzcsatornákat"
Ugye ebbe a terroristak, gengszterek, milliardos nagytokesek is beleesnek. Ehhez meg ugye tobbeves nyomozas sem kell, csak nehany perc, meg egy 1 soros SQL parancs. <#wink>

Ize, ha valaki alkalmas ra es netan ongyilkossagot is tervez a kozeljovoben, ezt a melot neki talaltak ki... <#eljen> <#email>

Nem sírni kell, hogy megnézik, hanem PGP-t használni!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Nem tudom miért aggódtok, nem a ti néhány ezer (vagy százezer) Ft-os tranzakciótokba tekintenek bele, hanem a rendszeres sok miliós, vagy eseti milliárdos pénzmozgásokba, illetve a gyanús forrás illetve cél bankokba. Engem egyáltalán nem zavar, valszeg nem fenyeget az a veszély, hogy milliárdos legyek. :)
kisgabo
gyors vízumot persze nem tud adni ez a köcsög banda, emelt díjas telefon, púposkodás, az megy.

azért bekéne már nekik inteni, nem csak a seggny@li. még jó, hogy a nato csicskások is vagyunk.

Hát nemtudom, szerintem ebbõl még igen nagy botrány lesz.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

noss
"az amerikai kormány betekintett a világ jelentõs pénzintézeteinek számítógépes rendszerébe"
és mit látott odabent?? :D

csak nehogy a terrRRRRRRRRRRRRrroristák kezébe kerüljön! ;)

Looserke: a telót és az ímélt már ellenõrzik. Ha jól tom, vmi echlon v mi a neve a rendszernek.

________ `_~_\" noss

Looserke
mi jöhet még ezek után?
Telefon, emil, bankszámlák ellenõrzése...pfff... <#boxer>

ö hogy rohadnának meg az amcsik köcsög seggfejek!!<#mf2><#mf2><#mf2><#ejnye1><#ejnye1><#gunyos1>
← ElőzőOldal 2 / 2