Kijátszható a Windows eredetiségvizsgálata

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi a helyzet akkor amikor egy windows biztonsági résen keresztül jönnek be a gépedre? Tûzfalad nem jelez mert windows rendszerfile kommunikál (amit már korábban engedélyeztél, hogy legyen neted) aztán kinyírja a víruskeresõdet a behatoló (beletöröl a vírusdefiníciók fileba) majd felrak egy vírust ami blokkolja a víruskeresõdet.
Víruskeresõd majd frissíti magát, felrakja az új definíciókat, de a vírust nem fogja megtalálni.
Szerintem amikor egy biztonsági rést javítanak, azt érdemes felrakni a gépre és nem mindenféle álszakmai f@szsággal elhessegetni a frissítéseket.

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

lck
IE 7 -et és WMP 11 -et tudtommal nem engedi települni.
ehhez miért kell progi?
bárki ki tudja kapcsolni...

Könyörgöm a szellemi szegénységed ne tedd közzé inkább titkold. Ha valamihez nem értesz akkor inkább nézz utána. Ez ilyen tiniszindroma szaravidoz szarazspketto. vááhhh
a cikkben benne van a link. Vagy csak én látom? Kattincs rá a RemoveWGA szóra, azon a lapon van hogy mit kell csinálni.

"És igazából NEM magából a windows rendszerbõl lett elegem, hanem a fejlesztõjének az undorító, gyomorforgató üzletpolitikájából."

Nem látom, hogy mitõl lenne rosszabb, mint bármelyik nagy cég.

"Pl az ipodok szoftvereinek is biztos nagy szüksége van az sp2re, úgy mint a nokia pc suitenak...
Emögött is csak üzlet van."

Az SP2 ingyenes. Hol van ebben az üzlet?

lpmaskmancick
nekem ez feltelepett magától ez a eredetiség vizsgáló progi a winupdate-rõl,oszt mégis eredtinek érzékeli a winimet pedig kalóz másolat <#vigyor><#mf1>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

bertino
tévedés, az se <#nyes>
5 hónapig használtam és csak a XP SP2es verziója miatt váltam meg tõle, ugyanugy tudtam vele mindent csinálni, mint eddig bármilyen Winfossal, szal az se kivétel ám <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hisz még ki se jöttünk onnan és soha nem is fogunk :)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GyaxyBoy
Sztem is belehetett volna egy linket tenni! :)
Ha már ennyire hangsúlyozzák, hogy free, akkor miért nem vállalják fel?! Az ingyen letõlthetõ játékokat meg oly nagy szeretettel, büszkén teszik közzé. (pl. SWINE, vagy a magyar történeti csaták :) )
Még a progiról egy "screenshot" is készûlt! :) lol

Egyébként most tényleg tök hülyeség így ez a cikk!
1. Ha illegális dolgot tudatnak több tízezer emberrel az nem igazán jó cselekedet, még akkor sem ha nem tõlthetõ le. De leírják a nevét és hogy mire jó. Ennyi erõvel akár létrehozhatnának egy Crack menüt, ahol leírások és program nevek lennének felsorolva és hogy mire jó! Ez tetszen sokmindenkinek, még lehet tanúlnánk is! :)

2. Ha ír róla cikket, akkor meg már tök mindegy hogy rak egy linket is hozzá!

no komment...
"De ezt kapjátok ki: Az összes ilyen béta szarja a MS-nek csak service pack-kettesre megy fel!!!"

Meg nagyon sok nem ms program is. Pl az ipodok szoftvereinek is biztos nagy szüksége van az sp2re, úgy mint a nokia pc suitenak...
Emögött is csak üzlet van.

Feltettem 1-2 hétre wint második rendszernek a telóm és az ipodom támogatása végett, de aztán le is töröltem mert találtam megfelelõ eszközöket hozzá linux alá is.

És igazából NEM magából a windows rendszerbõl lett elegem, hanem a fejlesztõjének az undorító, gyomorforgató üzletpolitikájából. A wint majd akkor fikázom ha jobbat tudok írni, addig simán nem használom, de az ms egyre undorítóbb húzásaitól már hányok.
izé, üzije.

...+.

Az opera 9 ku...jó böngészõ lett...

De ezt kapjátok ki: Az összes ilyen béta szarja a MS-nek csak service pack-kettesre megy fel!!! Hülye leszek elcseszni a SP1-es windowsomat a sok álupdattel, amik úgysem használnak semmit. Baxnák szájba magukat. Pedig a winfosom még eredeti is.

VIsszatérve lck öziére:
Igen, tényleg mûködnek, nekem van egy apps cd-m, azon rengeteg ilyen program van, ami ilyen kulcsok után tud kutatni.

...+.

lck
Pedig mûködnek. 2000, XP, XP64 és 2003 alatt is.
honnan lehet leszedni a progit, meg valami magyar leirás is kéne, persze egy haveromnak kell <#beka2>
A MS kb fél éve megvonta a támogatást a corparate licencû Win-ektõl.

icewolf
Hát sajnos épp ez a baj hogy túl sokan. Az emberek 70%-a rá sem hederít az alternatív jobb megoldásokra, úgy mint a Firefox, és az Opera... tojnak rá magasról. Hogy ezt honnan tudom? Google Analystic...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

lck
Nekem jogtiszta home-om van egyébként. Havi ezerkettõt perkálok érte a tonlánynak 2 évig.
dehát mindenkinek jogtiszta a winfosa nem? nekem is <#nyes>

ez a legaranyosabb a cikkben hogy hangsúlyozzák hogy freeware az alkalmazás. hát onnantól hogy egy progit krekkel tök illegálisan, nem tökmindegy? :D

wander01
hát nemtom, én már szivtam pár corporate edition win-el, mert szépen felmegy, aztán a wga mmégis ugat hogy ejnye bejnye, nem jo ez igy :). na azota (évek ota) egyetlen darab kulcsot használok, minden gépünkön az van (xp mesterkulcs, legalábbis igy ismerem), na azzal szépen elkaristol akármilyen windoz (sp nélküli, sp1, sp2, home, prof, angol-magyar tökmindegy :)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

lck
A MS nemcsak egyedi azonosító kulcsot ad ki hanem olyan kulcsokat is ami több gépre egyidõben telepíthetõ ( corporate kulcsok ) Úgy tudom ezeket nagyvállalatok kapják, így egy ghost szerû programmal 5 perc alatt rászórják akár több ezer gépre ugyan azt a bekonfigurált wint. Nem kell egyenként szarakodni az aktiválással meg ilyenekkel. Ha van ilyen kulcsod akkor mindenféle trükközés nélkül simán elfogadja jogtisztának a winedet.
vice
Ezt kifejtenéd bõvebben?

lck
Igazából ez az egész WGA egy nagy bohóckodás. Ha a win "megfelelõ" kulcsal van telepítve, megköszöni hogy megvetted. Tudtommal talán csak a Mediacenter 2005 az ami megbukik ( ezért macerásabb hosszútávon ), mivel abból nincs corporate verzió.
Pontosabban arról van szó, hogy egyes letöltésekhez muszáj lefutnia a WGA ellenõrzésnek, különben nem tudod letölteni. Most akkor miért is kellett nagybetûvel hõbörögni? <#fogmosas>

NeoMaN
vicc

Mintha ezt eddig sem tudtuk volna...

...+.

Tertovan
na vissza a warez vilagba? :)

Tinman
A cikkíróval semmi baj nincs, színvonalas cikkeket produkál.

De a témánál maradva... ki a rákot érdekli a MS ilyen-olyan "pecse". Egy SP2-es XP egy kémprogi keresõ/eltávilítóval + egy jó vírusírtó és a kutyát nem érdekli, hogy biztonsági rés van az IE-ben, meg ilyen-olyan Office alkalmazásban.
Egyáltalán ki használ manapság IE-t? <#eplus2>
Én személy szerint office-ból is az open-t használom :-)

De ha már van valaki olyan perverz, hogy minden álma a win frissítések letöltése akkor azt innen-onnan leszedheti az MS letõõõtõõõ központ nélkül is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Mint ismeretes, a redmondi szoftveróriás közel egy esztendeje alkalmazza a Windows Genuine Advantage (WGA) névre keresztelt programot, amely kizárólag az operációs rendszer legális példányai esetében teszi lehetõvé a letöltõközpont használatát."

NEM IGAZ! NEM A LETÖLTÕ KÖZPONT HASZNÁLATÁT AKADÁLYOZZA MEG! EZ ÍGY EBBEN A FORMÁBAN NEM IGAZ! MÁR MEGINT A CIKKÍRÓ TUDATLANSÁGA TÜKRÖZÕDIK A CIKKJÉBEN!

grebber
A másik meg ki tudja milyen progi fut még a windowson belül ami kémkedik.
Felölem kémkedhet mert kurvasokra mennek vele.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Juj mintha ujdonság lenne hogy kijátszható.
Már amikor megcsinálták már elõtte mndták hogy kijátszható. És ez csak nekünk jó :D

Vistával is ugyanez lesz szerencsénkre :D

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 2 / 2