Kijátszható a Windows eredetiségvizsgálata
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi a helyzet akkor amikor egy windows biztonsági résen keresztül jönnek be a gépedre? Tûzfalad nem jelez mert windows rendszerfile kommunikál (amit már korábban engedélyeztél, hogy legyen neted) aztán kinyírja a víruskeresõdet a behatoló (beletöröl a vírusdefiníciók fileba) majd felrak egy vírust ami blokkolja a víruskeresõdet.
Víruskeresõd majd frissíti magát, felrakja az új definíciókat, de a vírust nem fogja megtalálni.
Szerintem amikor egy biztonsági rést javítanak, azt érdemes felrakni a gépre és nem mindenféle álszakmai f@szsággal elhessegetni a frissítéseket.
Víruskeresõd majd frissíti magát, felrakja az új definíciókat, de a vírust nem fogja megtalálni.
Szerintem amikor egy biztonsági rést javítanak, azt érdemes felrakni a gépre és nem mindenféle álszakmai f@szsággal elhessegetni a frissítéseket.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
ehhez miért kell progi?
bárki ki tudja kapcsolni...
bárki ki tudja kapcsolni...
Könyörgöm a szellemi szegénységed ne tedd közzé inkább titkold. Ha valamihez nem értesz akkor inkább nézz utána. Ez ilyen tiniszindroma szaravidoz szarazspketto. vááhhh
a cikkben benne van a link. Vagy csak én látom? Kattincs rá a RemoveWGA szóra, azon a lapon van hogy mit kell csinálni.
"És igazából NEM magából a windows rendszerbõl lett elegem, hanem a fejlesztõjének az undorító, gyomorforgató üzletpolitikájából."
Nem látom, hogy mitõl lenne rosszabb, mint bármelyik nagy cég.
Nem látom, hogy mitõl lenne rosszabb, mint bármelyik nagy cég.
"Pl az ipodok szoftvereinek is biztos nagy szüksége van az sp2re, úgy mint a nokia pc suitenak...
Emögött is csak üzlet van."
Az SP2 ingyenes. Hol van ebben az üzlet?
Emögött is csak üzlet van."
Az SP2 ingyenes. Hol van ebben az üzlet?
nekem ez feltelepett magától ez a eredetiség vizsgáló progi a winupdate-rõl,oszt mégis eredtinek érzékeli a winimet pedig kalóz másolat <#vigyor>#vigyor><#mf1>#mf1>
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
tévedés, az se <#nyes>#nyes>
5 hónapig használtam és csak a XP SP2es verziója miatt váltam meg tõle, ugyanugy tudtam vele mindent csinálni, mint eddig bármilyen Winfossal, szal az se kivétel ám <#idiota>#idiota>
5 hónapig használtam és csak a XP SP2es verziója miatt váltam meg tõle, ugyanugy tudtam vele mindent csinálni, mint eddig bármilyen Winfossal, szal az se kivétel ám <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hisz még ki se jöttünk onnan és soha nem is fogunk :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sztem is belehetett volna egy linket tenni! :)
Ha már ennyire hangsúlyozzák, hogy free, akkor miért nem vállalják fel?! Az ingyen letõlthetõ játékokat meg oly nagy szeretettel, büszkén teszik közzé. (pl. SWINE , vagy a magyar történeti csaták :) )
Még a progiról egy "screenshot" is készûlt! :) lol
Egyébként most tényleg tök hülyeség így ez a cikk!
1. Ha illegális dolgot tudatnak több tízezer emberrel az nem igazán jó cselekedet, még akkor sem ha nem tõlthetõ le. De leírják a nevét és hogy mire jó. Ennyi erõvel akár létrehozhatnának egy Crack menüt, ahol leírások és program nevek lennének felsorolva és hogy mire jó! Ez tetszen sokmindenkinek, még lehet tanúlnánk is! :)
2. Ha ír róla cikket, akkor meg már tök mindegy hogy rak egy linket is hozzá!
no komment...
Ha már ennyire hangsúlyozzák, hogy free, akkor miért nem vállalják fel?! Az ingyen letõlthetõ játékokat meg oly nagy szeretettel, büszkén teszik közzé. (pl. SWINE
Még a progiról egy "screenshot" is készûlt! :) lol
Egyébként most tényleg tök hülyeség így ez a cikk!
1. Ha illegális dolgot tudatnak több tízezer emberrel az nem igazán jó cselekedet, még akkor sem ha nem tõlthetõ le. De leírják a nevét és hogy mire jó. Ennyi erõvel akár létrehozhatnának egy Crack menüt, ahol leírások és program nevek lennének felsorolva és hogy mire jó! Ez tetszen sokmindenkinek, még lehet tanúlnánk is! :)
2. Ha ír róla cikket, akkor meg már tök mindegy hogy rak egy linket is hozzá!
no komment...
"De ezt kapjátok ki: Az összes ilyen béta szarja a MS-nek csak service pack-kettesre megy fel!!!"
Meg nagyon sok nem ms program is. Pl az ipodok szoftvereinek is biztos nagy szüksége van az sp2re, úgy mint a nokia pc suitenak...
Emögött is csak üzlet van.
Feltettem 1-2 hétre wint második rendszernek a telóm és az ipodom támogatása végett, de aztán le is töröltem mert találtam megfelelõ eszközöket hozzá linux alá is.
És igazából NEM magából a windows rendszerbõl lett elegem, hanem a fejlesztõjének az undorító, gyomorforgató üzletpolitikájából. A wint majd akkor fikázom ha jobbat tudok írni, addig simán nem használom, de az ms egyre undorítóbb húzásaitól már hányok.
Meg nagyon sok nem ms program is. Pl az ipodok szoftvereinek is biztos nagy szüksége van az sp2re, úgy mint a nokia pc suitenak...
Emögött is csak üzlet van.
Feltettem 1-2 hétre wint második rendszernek a telóm és az ipodom támogatása végett, de aztán le is töröltem mert találtam megfelelõ eszközöket hozzá linux alá is.
És igazából NEM magából a windows rendszerbõl lett elegem, hanem a fejlesztõjének az undorító, gyomorforgató üzletpolitikájából. A wint majd akkor fikázom ha jobbat tudok írni, addig simán nem használom, de az ms egyre undorítóbb húzásaitól már hányok.
izé, üzije.
...+.
Az opera 9 ku...jó böngészõ lett...
De ezt kapjátok ki: Az összes ilyen béta szarja a MS-nek csak service pack-kettesre megy fel!!! Hülye leszek elcseszni a SP1-es windowsomat a sok álupdattel, amik úgysem használnak semmit. Baxnák szájba magukat. Pedig a winfosom még eredeti is.
VIsszatérve lck öziére:
Igen, tényleg mûködnek, nekem van egy apps cd-m, azon rengeteg ilyen program van, ami ilyen kulcsok után tud kutatni.
De ezt kapjátok ki: Az összes ilyen béta szarja a MS-nek csak service pack-kettesre megy fel!!! Hülye leszek elcseszni a SP1-es windowsomat a sok álupdattel, amik úgysem használnak semmit. Baxnák szájba magukat. Pedig a winfosom még eredeti is.
VIsszatérve lck öziére:
Igen, tényleg mûködnek, nekem van egy apps cd-m, azon rengeteg ilyen program van, ami ilyen kulcsok után tud kutatni.
...+.
honnan lehet leszedni a progit, meg valami magyar leirás is kéne, persze egy haveromnak kell <#beka2>#beka2>
A MS kb fél éve megvonta a támogatást a corparate licencû Win-ektõl.
Hát sajnos épp ez a baj hogy túl sokan. Az emberek 70%-a rá sem hederít az alternatív jobb megoldásokra, úgy mint a Firefox, és az Opera... tojnak rá magasról. Hogy ezt honnan tudom? Google Analystic...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
dehát mindenkinek jogtiszta a winfosa nem? nekem is <#nyes>#nyes>
ez a legaranyosabb a cikkben hogy hangsúlyozzák hogy freeware az alkalmazás. hát onnantól hogy egy progit krekkel tök illegálisan, nem tökmindegy? :D
hát nemtom, én már szivtam pár corporate edition win-el, mert szépen felmegy, aztán a wga mmégis ugat hogy ejnye bejnye, nem jo ez igy :). na azota (évek ota) egyetlen darab kulcsot használok, minden gépünkön az van (xp mesterkulcs, legalábbis igy ismerem), na azzal szépen elkaristol akármilyen windoz (sp nélküli, sp1, sp2, home, prof, angol-magyar tökmindegy :)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A MS nemcsak egyedi azonosító kulcsot ad ki hanem olyan kulcsokat is ami több gépre egyidõben telepíthetõ ( corporate kulcsok ) Úgy tudom ezeket nagyvállalatok kapják, így egy ghost szerû programmal 5 perc alatt rászórják akár több ezer gépre ugyan azt a bekonfigurált wint. Nem kell egyenként szarakodni az aktiválással meg ilyenekkel. Ha van ilyen kulcsod akkor mindenféle trükközés nélkül simán elfogadja jogtisztának a winedet.
Igazából ez az egész WGA egy nagy bohóckodás. Ha a win "megfelelõ" kulcsal van telepítve, megköszöni hogy megvetted. Tudtommal talán csak a Mediacenter 2005 az ami megbukik ( ezért macerásabb hosszútávon ), mivel abból nincs corporate verzió.
Pontosabban arról van szó, hogy egyes letöltésekhez muszáj lefutnia a WGA ellenõrzésnek, különben nem tudod letölteni. Most akkor miért is kellett nagybetûvel hõbörögni? <#fogmosas>#fogmosas>
Mintha ezt eddig sem tudtuk volna...
...+.
A cikkíróval semmi baj nincs, színvonalas cikkeket produkál.
De a témánál maradva... ki a rákot érdekli a MS ilyen-olyan "pecse". Egy SP2-es XP egy kémprogi keresõ/eltávilítóval + egy jó vírusírtó és a kutyát nem érdekli, hogy biztonsági rés van az IE-ben, meg ilyen-olyan Office alkalmazásban.
Egyáltalán ki használ manapság IE-t? <#eplus2>#eplus2>
Én személy szerint office-ból is az open-t használom :-)
De ha már van valaki olyan perverz, hogy minden álma a win frissítések letöltése akkor azt innen-onnan leszedheti az MS letõõõtõõõ központ nélkül is.
De a témánál maradva... ki a rákot érdekli a MS ilyen-olyan "pecse". Egy SP2-es XP egy kémprogi keresõ/eltávilítóval + egy jó vírusírtó és a kutyát nem érdekli, hogy biztonsági rés van az IE-ben, meg ilyen-olyan Office alkalmazásban.
Egyáltalán ki használ manapság IE-t? <#eplus2>#eplus2>
Én személy szerint office-ból is az open-t használom :-)
De ha már van valaki olyan perverz, hogy minden álma a win frissítések letöltése akkor azt innen-onnan leszedheti az MS letõõõtõõõ központ nélkül is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mint ismeretes, a redmondi szoftveróriás közel egy esztendeje alkalmazza a Windows Genuine Advantage (WGA) névre keresztelt programot, amely kizárólag az operációs rendszer legális példányai esetében teszi lehetõvé a letöltõközpont használatát."
NEM IGAZ! NEM A LETÖLTÕ KÖZPONT HASZNÁLATÁT AKADÁLYOZZA MEG! EZ ÍGY EBBEN A FORMÁBAN NEM IGAZ! MÁR MEGINT A CIKKÍRÓ TUDATLANSÁGA TÜKRÖZÕDIK A CIKKJÉBEN!
NEM IGAZ! NEM A LETÖLTÕ KÖZPONT HASZNÁLATÁT AKADÁLYOZZA MEG! EZ ÍGY EBBEN A FORMÁBAN NEM IGAZ! MÁR MEGINT A CIKKÍRÓ TUDATLANSÁGA TÜKRÖZÕDIK A CIKKJÉBEN!
A másik meg ki tudja milyen progi fut még a windowson belül ami kémkedik.
Felölem kémkedhet mert kurvasokra mennek vele.
Felölem kémkedhet mert kurvasokra mennek vele.
Next PC upgrade: 2022
Juj mintha ujdonság lenne hogy kijátszható.
Már amikor megcsinálták már elõtte mndták hogy kijátszható. És ez csak nekünk jó :D
Vistával is ugyanez lesz szerencsénkre :D
Már amikor megcsinálták már elõtte mndták hogy kijátszható. És ez csak nekünk jó :D
Vistával is ugyanez lesz szerencsénkre :D
Next PC upgrade: 2022
← ElőzőOldal 2 / 2