294
www.glory-of-rome.fr
  • Malac Úr
    Az a process, amit leírtál megegyezik a normáll krekkeléssel (leszámítva a ereti exe + data áthelyezését, de mivel a programm azt úgy sem tudhja, hogy ott vannak valahol a vinyón, ez a mozzanat akár ha nem is lenne). Valami 1éb okosságot csinálhattál, ha elsőre nem, aztán mégis elindúlt...gondolkozz, hátha beugrik :)
  • tiesto2004
    Nem az az .exe-kel van a baj, valamit a windowsal kell csinálni
  • katarzis
    Nem csináltam elsöre biztonsági mentést az eredeti file-krol,de a leirtak alapján se megy már kezdem feladni remélem jön valami patch majd a probléma orvoslására
  • NeoMaN
    Őőőő, nem így krekkeltél elsőre ahogy leírta?
  • katarzis
    Sajnos nekem igyse indult el:/
  • NeoMaN
    Hehe, ez nem furcsa egyátalán. Szépen így is van mellékelve a krekk.
  • NeoMaN
  • MattH
    Hi!

Realoded verziónál!!!
    Az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileok a vinyora telepítésnél kerülnek bele a játékba.
    A törtek az iso fileban a Crack könyvtárban vannak.
    A tört fileok és az eredeti fileok méretre teljesen egyformák!!!
    Telepítés után az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileokat HELYEZED ÁT egy másik játékon kívüli könyvtárba. Ezekre az eredeti fileokra késöbb a játék frissítésénél szükséged lehet! Utána a tört fileokat átmásolod a Crack könyvtárból a telepített játék könyvtárába.
    A Glory.exe-t a Run könyvtárba, a Data.hpk-t a Run\Packs könyvtárba rakd.
    Tudom furcsa, de nekem a játék csak így indult el...))

Bye
  • Realtibi
    na most szedem lefelé
    kiváncsi vok rá

ha caesar 3 féle játékrol van szo akkor biztos el leszek vele egy jo ideig
  • NeoMaN
    Két féle képpen lehet játszani:
    1. Mindig csak és kizárólag a küldetést tartod szem elött.
    2. Építkezel orrba-szájba, növeled a városod.

Én az első ponbt szerint játszom, azért látszanak ilyen kicsinek a "városaim". Van egyébként FREE mód a játékban, ott biztosan egész nagy metropoliszokat lehet felépíteni, mivel nincsenek megkötések...
  • Cassell
    Na pont itt járok én is 60 rabszolga minimum + shelter de már most nem kezdek bele ebbe a pályarészbe...
  • NeoMaN
    Biztos hogy lehet. Kb a 10. pályán lehetek, de még mindig adja be az új épületeket...
  • katarzis
    Navégül kiporbáltam ugyanugy hibát ir ki szoval nem segít.
  • tiesto2004
    Hát nekem érdekes. Egyik gépemen megy a másikon nem..
  • Malac Úr
    Tuti én vagyok a láma, de ezt hogy is csináltad?
    "átneveztem glory.exe -> glory.exe.1.00 :D és így flottul fut ;]"
    Hogy a tökbe módosítottál a kiterjesztés után az alkalmazásnévben???
  • katarzis
    Én azt nem értem ez mitöl lenne megoldás?ha valaki nem csinál biztonsági másolatot a régi file-krol és mégis runtime error-t ir ki azzal mivan? szal..
  • Malac Úr
    Hogy éted, hogy eredeti fájlokat? A gyárit, vagy a reloaded fájlokat? Ha kiszeded a install könyvtárból, tapasztalatom szerint nem indúl..
  • katarzis
    Hmm képeket és másképeket nézegetve remélem azért lehet ennél nagyobb impozáns városokat is építeni mint a caesar3-ban.
  • NeoMaN
    Úgysincs pörgés itt, legalább néhány kép...

• NeoMaN
  • NeoMaN
  • NeoMaN
    Na, azon a pályán már túlvagyok.

AZ a lényeg, hogy legyen 4-5 Warehouse, mert különben a rabszolgáid megszakadnak, és megáll a fejlődésed. A másik, hogy vegyél rabszolgákat, nekem a pálya végére 110db volt. :))
  • Johnny23
    age of empires 3 nál jobb a grafikájA?
  • Malac Úr
    ja, kicsit szájbarágósabbal, plíz!
  • Reboszi
    Sziasztok. Se az átnevezéses dolgot nem értem, se az áthelyezésest.:D
    Homályosítsatok fel lécci. Ha áthelyezem az exe-t akkor init keres. Ha pedig átnevezem, akkor nem indul el vagy mi.
    Segíííííííííííííítsetek.:D
  • [HUN]PAStheLoD
    reloaded félét szedtem le, csak átneveztem glory.exe -> glory.exe.1.00 :D és így flottul fut ;]
  • MattH
    Hi!

Runtime Error... hibára a következő megoldást olvastam az NFORCE oldalán! Az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileokat át kell rakni egy teljesen különálló könyvtárba a vinyón. A Data.hpk file a Packs könyvtárban van. Az eredeti fileok átnevezése nem megoldás!!! Nekem így azonnal elindult a játék.
    Az iso fileban lévő Direct X-et tényleg fel kell rakni. Nálam a demo tökéletesen futott.

Bye

• [HUN]PAStheLoD
    na , toltam a kampányt a tutorialt igazából, kb 10 küldetést .. addig amíg nem kell florenciába 50 eNber és kevesebb mint 10 kielégítetlen ( [; ) .. és ott megakadtam, mert minden épületnek olyan kicsi a hatósugara, hogy ha leteszek mondjuk 10 házat középre meg mindent ami kell nekik (kaja 2 féle, víz, teNplom, herbária, tűzoltó, meg mittomén bazz) akkor nekik több munkás kell meg .. azaz több ház .. azaz megint sok-sok ilyen szirszar .. és akkor még nem is beszéltem arról, hogy pl. csak 1 kőfejtőd lehet de kő kell a házak "fenttartásához" hogy le ne égjenek , de hiába van elég kövem akkor is felgyulladnak . na faszom [gondoltam]
  • NeoMaN
    Legfrisebb DX-et tedd fel (microsoft letöltőközpontból szedd le, havonta jelenik meg újabb!), frissíts VGA és Audio drivert (esetleg tegyél fel régebbit), kódekpakkot unintallálj. Elsőre ez jutott eszembe.
  • katarzis
    Huhh ez jol hangzik csak indulna már el
  • NeoMaN
    Amúgy nagyon jó, végre egy nyugis kis építgetős játék.
    Harcban még nem voltam, nemtudom az milyen lesz. Az első 6 pálya szép lassú építkezés, menedzsment, ismerkedés az épületekkel...
  • NeoMaN
    Teljesen, 100%-ig Caesar 3, csak 3D-ben.
    Prefektúra, tűzvész, kertek és köves utak, piac és templom...
    Egy az egyben Caesar 3, nemtudok többet írni.

• katarzis
    Mivel nekem nem fut irna rola valaki egy kis beszámolót mégis milyen a játék megéri szenvedni az elinditásával,kicsit bövebben mint ,hogy hasonlit a settler/caesarra.
  • katarzis
    Nekemis annyi akkor lehet nem ez lesz a probléma :/
  • NeoMaN
    Nálam fut gond nélül. A kerestt file, a system32-ben van és a verziószáma:

7.0.2600.2180
  • katarzis
    Msvcirt.dll 7.0.2600.2534 állitolag ez a fájl rednbe tenné a dolgokat,akinek elindul nézze már meg ,hogy neki ez a verzioszámu fájlja van e
    a forrás:
    http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhu%3B884538&x=12&y=20#top
  • Ferrarif1team
    Ti hogy tudtok képet feltenni?
    Nekem ha csinálok egy tök átlagossat az kapásból 620kb
  • Ferrarif1team
    Nekem elsőre nem ment a game, aztán újratelepítettem mindent!
    (oprendszer,legújabb directx, vga driver, alaplap driver)!+crack a :
    www.gameburnworld.com
    -ról!
    Most Faszán megy!
  • Snipa
    hmm,

reloaded verzio t bemountolom daemonba vagy alcoholba es egy az egyben kekhalal az xp-n

ez igen :)
    valaki talalkozott ilyesmivel? :)
  • Serpa
    engem ez a vid fogott meg.
    sztem az ilyen építkezős játékokat.

a harc, h van megoldva?

probáljátok meg alcohollal.
    vagy
    "run" mappát rakjátok át a "c:\program files\Glory of the Roman Empire" mappába.