294
www.glory-of-rome.fr
-
Malac Úr #94 Az a process, amit leírtál megegyezik a normáll krekkeléssel (leszámítva a ereti exe + data áthelyezését, de mivel a programm azt úgy sem tudhja, hogy ott vannak valahol a vinyón, ez a mozzanat akár ha nem is lenne). Valami 1éb okosságot csinálhattál, ha elsőre nem, aztán mégis elindúlt...gondolkozz, hátha beugrik :) -
tiesto2004 #93 Nem az az .exe-kel van a baj, valamit a windowsal kell csinálni -
katarzis #92 Nem csináltam elsöre biztonsági mentést az eredeti file-krol,de a leirtak alapján se megy már kezdem feladni remélem jön valami patch majd a probléma orvoslására -
#91 Őőőő, nem így krekkeltél elsőre ahogy leírta? -
katarzis #90 Sajnos nekem igyse indult el:/ -
#89 Hehe, ez nem furcsa egyátalán. Szépen így is van mellékelve a krekk. -
#88 -
MattH #87 Hi!
Realoded verziónál!!!
Az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileok a vinyora telepítésnél kerülnek bele a játékba.
A törtek az iso fileban a Crack könyvtárban vannak.
A tört fileok és az eredeti fileok méretre teljesen egyformák!!!
Telepítés után az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileokat HELYEZED ÁT egy másik játékon kívüli könyvtárba. Ezekre az eredeti fileokra késöbb a játék frissítésénél szükséged lehet! Utána a tört fileokat átmásolod a Crack könyvtárból a telepített játék könyvtárába.
A Glory.exe-t a Run könyvtárba, a Data.hpk-t a Run\Packs könyvtárba rakd.
Tudom furcsa, de nekem a játék csak így indult el...))
Bye
-
Realtibi #86 na most szedem lefelé
kiváncsi vok rá
ha caesar 3 féle játékrol van szo akkor biztos el leszek vele egy jo ideig -
#85 Két féle képpen lehet játszani:
1. Mindig csak és kizárólag a küldetést tartod szem elött.
2. Építkezel orrba-szájba, növeled a városod.
Én az első ponbt szerint játszom, azért látszanak ilyen kicsinek a "városaim". Van egyébként FREE mód a játékban, ott biztosan egész nagy metropoliszokat lehet felépíteni, mivel nincsenek megkötések... -
Cassell #84 Na pont itt járok én is 60 rabszolga minimum + shelter de már most nem kezdek bele ebbe a pályarészbe... -
#83 Biztos hogy lehet. Kb a 10. pályán lehetek, de még mindig adja be az új épületeket... -
katarzis #82 Navégül kiporbáltam ugyanugy hibát ir ki szoval nem segít. -
tiesto2004 #81 Hát nekem érdekes. Egyik gépemen megy a másikon nem.. -
Malac Úr #80 Tuti én vagyok a láma, de ezt hogy is csináltad?
"átneveztem glory.exe -> glory.exe.1.00 :D és így flottul fut ;]"
Hogy a tökbe módosítottál a kiterjesztés után az alkalmazásnévben??? -
katarzis #79 Én azt nem értem ez mitöl lenne megoldás?ha valaki nem csinál biztonsági másolatot a régi file-krol és mégis runtime error-t ir ki azzal mivan? szal.. -
Malac Úr #78 Hogy éted, hogy eredeti fájlokat? A gyárit, vagy a reloaded fájlokat? Ha kiszeded a install könyvtárból, tapasztalatom szerint nem indúl.. -
katarzis #77 Hmm képeket és másképeket nézegetve remélem azért lehet ennél nagyobb impozáns városokat is építeni mint a caesar3-ban. -
#76 Úgysincs pörgés itt, legalább néhány kép...
-
#75 -
#74 -
#73 Na, azon a pályán már túlvagyok.
AZ a lényeg, hogy legyen 4-5 Warehouse, mert különben a rabszolgáid megszakadnak, és megáll a fejlődésed. A másik, hogy vegyél rabszolgákat, nekem a pálya végére 110db volt. :)) -
#72 age of empires 3 nál jobb a grafikájA? -
Malac Úr #71 ja, kicsit szájbarágósabbal, plíz! -
Reboszi #70 Sziasztok. Se az átnevezéses dolgot nem értem, se az áthelyezésest.:D
Homályosítsatok fel lécci. Ha áthelyezem az exe-t akkor init keres. Ha pedig átnevezem, akkor nem indul el vagy mi.
Segíííííííííííííítsetek.:D -
#69 reloaded félét szedtem le, csak átneveztem glory.exe -> glory.exe.1.00 :D és így flottul fut ;] -
MattH #68 Hi!
Runtime Error... hibára a következő megoldást olvastam az NFORCE oldalán! Az eredeti Glory.exe és Data.hpk fileokat át kell rakni egy teljesen különálló könyvtárba a vinyón. A Data.hpk file a Packs könyvtárban van. Az eredeti fileok átnevezése nem megoldás!!! Nekem így azonnal elindult a játék.
Az iso fileban lévő Direct X-et tényleg fel kell rakni. Nálam a demo tökéletesen futott.
Bye
-
#67 na , toltam a kampányt a tutorialt igazából, kb 10 küldetést .. addig amíg nem kell florenciába 50 eNber és kevesebb mint 10 kielégítetlen ( [; ) .. és ott megakadtam, mert minden épületnek olyan kicsi a hatósugara, hogy ha leteszek mondjuk 10 házat középre meg mindent ami kell nekik (kaja 2 féle, víz, teNplom, herbária, tűzoltó, meg mittomén bazz) akkor nekik több munkás kell meg .. azaz több ház .. azaz megint sok-sok ilyen szirszar .. és akkor még nem is beszéltem arról, hogy pl. csak 1 kőfejtőd lehet de kő kell a házak "fenttartásához" hogy le ne égjenek , de hiába van elég kövem akkor is felgyulladnak . na faszom [gondoltam] -
#66 Legfrisebb DX-et tedd fel (microsoft letöltőközpontból szedd le, havonta jelenik meg újabb!), frissíts VGA és Audio drivert (esetleg tegyél fel régebbit), kódekpakkot unintallálj. Elsőre ez jutott eszembe. -
katarzis #65 Huhh ez jol hangzik csak indulna már el -
#64 Amúgy nagyon jó, végre egy nyugis kis építgetős játék.
Harcban még nem voltam, nemtudom az milyen lesz. Az első 6 pálya szép lassú építkezés, menedzsment, ismerkedés az épületekkel... -
#63 Teljesen, 100%-ig Caesar 3, csak 3D-ben.
Prefektúra, tűzvész, kertek és köves utak, piac és templom...
Egy az egyben Caesar 3, nemtudok többet írni.
-
katarzis #62 Mivel nekem nem fut irna rola valaki egy kis beszámolót mégis milyen a játék megéri szenvedni az elinditásával,kicsit bövebben mint ,hogy hasonlit a settler/caesarra. -
katarzis #61 Nekemis annyi akkor lehet nem ez lesz a probléma :/ -
#60 Nálam fut gond nélül. A kerestt file, a system32-ben van és a verziószáma:
7.0.2600.2180 -
katarzis #59 Msvcirt.dll 7.0.2600.2534 állitolag ez a fájl rednbe tenné a dolgokat,akinek elindul nézze már meg ,hogy neki ez a verzioszámu fájlja van e
a forrás:
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhu%3B884538&x=12&y=20#top -
Ferrarif1team #41 Ti hogy tudtok képet feltenni?
Nekem ha csinálok egy tök átlagossat az kapásból 620kb
-
Ferrarif1team #40 Nekem elsőre nem ment a game, aztán újratelepítettem mindent!
(oprendszer,legújabb directx, vga driver, alaplap driver)!+crack a :
www.gameburnworld.com
-ról!
Most Faszán megy! -
Snipa #38 hmm,
reloaded verzio t bemountolom daemonba vagy alcoholba es egy az egyben kekhalal az xp-n
ez igen :)
valaki talalkozott ilyesmivel? :) -
#37 engem ez a vid fogott meg.
sztem az ilyen építkezős játékokat.
a harc, h van megoldva?
probáljátok meg alcohollal.
vagy
"run" mappát rakjátok át a "c:\program files\Glory of the Roman Empire" mappába.