Glory of the Roman Empire
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patchet crackelni kell. gamecopyworld.com-on megtalálod hozzá a cracket. A nyelv tökmindegy!
-muszáj-
nem
hellosztok!
Nekem egy ilyen problémám van:
Runtime error!
This application has requested the Runtime to terminate it an unusual way!
Pedig a patchet is letöltöttem és még a patch elött sokat játszottam vele minden baj nélkül!
Mi lehet a baj?Elöre is köszi
Nekem egy ilyen problémám van:
Runtime error!
This application has requested the Runtime to terminate it an unusual way!
Pedig a patchet is letöltöttem és még a patch elött sokat játszottam vele minden baj nélkül!
Mi lehet a baj?Elöre is köszi
Sziasztok!
Én is épp most keresek hozzá crack-t. A gamecopyworld-n találtam is (ha minden igaz), de 9 darabot. Én ebbõl 2-t már letöltöttem, de azokkal még nem sikerült elindítanom a játékot.Ha lesz türelmem majd folytatom a keresgélést.<#confused>#confused>
Én is épp most keresek hozzá crack-t. A gamecopyworld-n találtam is (ha minden igaz), de 9 darabot. Én ebbõl 2-t már letöltöttem, de azokkal még nem sikerült elindítanom a játékot.Ha lesz türelmem majd folytatom a keresgélést.<#confused>#confused>
Van vmi újdonság crack iééetve inditás ügyileg?
Jó crack még mindig nincs, mint ahogy a Guild 2 is hibásan lett crack-elve.Ennyit a legfrissebb Reloaded verziókról...<#boxer>#boxer>
^^
Köszönöm, hogy privátban értesítettetek a patch megjelenésérõl, mert pont tegnap döntöttem úgy(majdnem), hogy letörlöm az egészet a francba!Sajnos a crack-et tényleg ki kell várni...(Addig a pórul jártaknak javaslom a CivCity Rome-ot!<#awink>#awink>)
^^
Van egy olyan érzésem hogy ebbõl nem lesz patch! Úgyértem sztem nem is foglalkoznak vele! CDV szarik rá hogy kinek indul kinek nem! Eladtak pár 100 cd-t aztán jól is van bejött a pénz és csesznek rá! De ne legyen igazam!
Sziasztok. Nekem eddig hibátlanul mûködött a játék, bár a bonyolultabb küldetéseknél néhol erõsen szaggatott. Most meg a sokadik londoni pályánál (pillanatnyilag ezt az egyet tudnám választani...) kivág a desktopra. Úgyhogy én is várom a patchet.
Más: bár valószínûleg már rájöttetek, a fórumból valahogy kimaradt: mindegy, hogy melyik raktárba kerül be egy resource, az utána bármelyik raktárból hozzáférhetõ, tehát nem kell minden városrészben minden termelõ-épületet felépíteni.
Más: bár valószínûleg már rájöttetek, a fórumból valahogy kimaradt: mindegy, hogy melyik raktárba kerül be egy resource, az utána bármelyik raktárból hozzáférhetõ, tehát nem kell minden városrészben minden termelõ-épületet felépíteni.
Helo! Nincs még patch a "runtime error" javítására??????????????????????????
Az nem lázongás, hanem a szükségletek kielégítése. A lázongásnál sokkal nagyobb a probléma, ha nincs megfelelõ épületed a fél várost lerombolhatják.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
annyira rohadtul idegesito dolog, hogy az a cel h ne lazongjanak az emberek, vagyis a kocsmanal pl ne legyen picsogo ember h neki kell mondjuk kenyer. van 30 kenyerem, ezernyi rabszolgam, de mindig picsog h neki kell 1 kenyer. es neznem kell 1 orat a varoskamat, mire pont akkor megy be mikor van
Inkább adnának ki egy javító peccset az elbaszott játékra!! Idióta CDV !!(runtime error)......pfffffffff
még én se vittem végig.
2 küldetés van hátra.
a vége felé rendesen szívok a barbár területeken, elõzõ körökben nem építettem ki megfelelõ védelmet.
2 küldetés van hátra.
a vége felé rendesen szívok a barbár területeken, elõzõ körökben nem építettem ki megfelelõ védelmet.
Szia! Nekem úgy gond nélkül megy, ha a "rendszergazda" nevében futtatom.
Én nem játszottam végig. Szerintem egy idõ után ellaposodik, sok a hasonló küldetés, és ha valamelyiket nem jól csinálod akkor az kihat a következõ küldetésekre is, csakhogy az elején találkozunk szinte minden várossal és ilyenkor általában mint kezdõk még nem tudunk mindent és nem lesz tökéletes a gazdaság, lázonganak sok a beteg és ezek a késõbbi küldetések során megbosszulják magukat.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Úgy látom, mindenki végignyomta a gémet, azért olyan nagy itt a csend.Mindegy.Most, hogy a demót végre sikeresen végignyomtam, egy kérdés a full verzióhoz:
1.Mit tegyek, hogy az intrók lejátszása után a Reloaded verzió ne dobjon ki a desktopra?<#help>#help>
1.Mit tegyek, hogy az intrók lejátszása után a Reloaded verzió ne dobjon ki a desktopra?<#help>#help>
^^
Nos, a demót egy segítõkész angol fickónak hála, sikerült elindítanom.A megoldás:
1.Install úgy, hogy a "Current user" van kipipálva!Install végén directx frissítése a már ismertek szerint.
2.Jobb klikk a parancsikonra -> Balklikk a legördülõ menüben felülrõl a 2. pontra: "Futtatás, mint...".A felugró ablakban elvileg a felsõ karika és négyzet van kipipálva(vagyis a Jelenlegi felhasználó).Így kell hagyni mindent, majd balklikk alul az Ok-ra és indul demó!!!A teljes játék sajnos még az intrók után kidob a desktopra, de majd megoldom.<#taps>#taps>
1.Install úgy, hogy a "Current user" van kipipálva!Install végén directx frissítése a már ismertek szerint.
2.Jobb klikk a parancsikonra -> Balklikk a legördülõ menüben felülrõl a 2. pontra: "Futtatás, mint...".A felugró ablakban elvileg a felsõ karika és négyzet van kipipálva(vagyis a Jelenlegi felhasználó).Így kell hagyni mindent, majd balklikk alul az Ok-ra és indul demó!!!A teljes játék sajnos még az intrók után kidob a desktopra, de majd megoldom.<#taps>#taps>
^^
Regisztráltattam magam a CDV hivatalos fórumán, ha megtudok valamit egy esetleges patch-rõl, jelentkezem.Hátha segíthetek az elakadt fórumozóknak.Megjegyzem, amit szerény angoltudásommal ki tudtam venni a hozzászólásokból, hát van elégedetlenkedés szépen!Nemcsak hogy nem indul sokaknak sem a demó, sem a full(természetesen a bolti!), akadnak olyanok is, akiknek néhány órányi játék után kifagy, black screen-be vált, vagy csak simán kidobja a playert a desktop-ra.Másoknak - a legújabb GeForce karival - egyszer csak belassul 10 FPS-re.Gyönyörû!!A patch szerintem a Duke Nukem Forever-el egy napon fog kijönni!Na jó, csak vicceltem...<#nevetes1>#nevetes1>
^^
^^
csinálj egy másolatot arról a dllrõl, utána felülírhatod.
az enyémé ilyen verzió
iccvid.dll
1.10.0.6
az enyémé ilyen verzió
iccvid.dll
1.10.0.6
Utólag is kösz, hogy kínlódtok a problémámmal!A gspot-ot én is leszedtem, a progi szerint az én SP2-s XP-m nem tartalmazza a cdv.AVI lejátszásához szükséges audio és video codec-eket,ami elég furcsa...!Fõleg, hogy mindig automatikusan frissíti magát.A mellékelt camerapack.zip fájlt kicsomagoltam, de mivel telepítés közben a system32-ben szeretett volna .dll fájlokat felülírni, egyelõre sztornóztam.Vagy nyugodtan mehet?<#nemtudom>#nemtudom>
Köszönöm az iccvid.dll fájl letöltési helyére vonatkozó információt is, de mikor a fájlkeresõmbe beírtam ezt a nevet, a keresõm talált ilyen fájlt.Igaz, a Total Commanderemben nem látom a .dll-ek között...(?)Mikor mégis letöltöttem az általad adott helyrõl és megpróbáltam bemásolni a system32 mappába, a gépem közölte, hogy az én meglévõ(csak ezek szerint láthatatlan) iccvid.dll fájlom frissebb annál, mint amit épp be akarok másolni.Úgyhogy hagytam az egészet.Csak még valamit: nálad az a bizonyos duplaklikkes megoldás lejátszotta a cdv.AVI-t?!
Köszönöm az iccvid.dll fájl letöltési helyére vonatkozó információt is, de mikor a fájlkeresõmbe beírtam ezt a nevet, a keresõm talált ilyen fájlt.Igaz, a Total Commanderemben nem látom a .dll-ek között...(?)Mikor mégis letöltöttem az általad adott helyrõl és megpróbáltam bemásolni a system32 mappába, a gépem közölte, hogy az én meglévõ(csak ezek szerint láthatatlan) iccvid.dll fájlom frissebb annál, mint amit épp be akarok másolni.Úgyhogy hagytam az egészet.Csak még valamit: nálad az a bizonyos duplaklikkes megoldás lejátszotta a cdv.AVI-t?!
^^
Na, megnéztem ezt a CDV AVI-t gspottal. Kéremszépen ez nem sima avi!
A file Cinepack kódolásu:
Tudtommal ehhez az Intel Indeo vagy cvid cinepack kódek kell, amiknek benne kellenne lennie az új windowsokban alapból.
Ezt próbálhatjátok még:
cinepack
kódek
Vagy esetleg mélben elküldöm a DLL-t (1db file).
A file Cinepack kódolásu:
Tudtommal ehhez az Intel Indeo vagy cvid cinepack kódek kell, amiknek benne kellenne lennie az új windowsokban alapból.
Ezt próbálhatjátok még:
cinepack
kódek
Vagy esetleg mélben elküldöm a DLL-t (1db file).
Tedd fel
1 próbát még megér.
1 próbát még megér.
Gabor!Úgy sejtem, rájöttem a hibára, de orvosolni nem tudom.Szóval:
A full verzióban, a játék Movies mappájában ugyebár 3 .avi kiterjesztésû fájl van.Ezek közül az elsõ a "cdv.AVI", vagyis ez is ugyanolyan kiterjesztés, mint a többi, csak nem tudom miért, de nagybetûvel.Ha az .avi fájlokra duplán klikkelek, elvileg le kellene tudnom õket játszani.Ez a 2. és 3. fájl esetén hibátlan, a cdv.AVI-ra viszont hibaüzenet jelenik meg, miszerint "ismeretlen fájlformátum, CVID".A bökkenõ csupán az, hogy ezt a régi formátumot állítólag az xp-nek, fõleg sp2-vel alapból le kellene tudnia játszani.Próbáld ki, nálad is ez a helyzet áll-e fenn?Többé nem nagyon fogok itt zavarni, mivel le kell mondanom a játékról, off-al pedig nem untatom tovább a többieket.Patch-ben csak halványan reménykedem, egyszer talán lesz...!Azért, ha jutnál valamire, írj!!!<#integet2>#integet2>
A full verzióban, a játék Movies mappájában ugyebár 3 .avi kiterjesztésû fájl van.Ezek közül az elsõ a "cdv.AVI", vagyis ez is ugyanolyan kiterjesztés, mint a többi, csak nem tudom miért, de nagybetûvel.Ha az .avi fájlokra duplán klikkelek, elvileg le kellene tudnom õket játszani.Ez a 2. és 3. fájl esetén hibátlan, a cdv.AVI-ra viszont hibaüzenet jelenik meg, miszerint "ismeretlen fájlformátum, CVID".A bökkenõ csupán az, hogy ezt a régi formátumot állítólag az xp-nek, fõleg sp2-vel alapból le kellene tudnia játszani.Próbáld ki, nálad is ez a helyzet áll-e fenn?Többé nem nagyon fogok itt zavarni, mivel le kell mondanom a játékról, off-al pedig nem untatom tovább a többieket.Patch-ben csak halványan reménykedem, egyszer talán lesz...!Azért, ha jutnál valamire, írj!!!<#integet2>#integet2>
^^
Oldal 1 / 6Következő →