294
www.glory-of-rome.fr
-
#294 A patchet crackelni kell. gamecopyworld.com-on megtalálod hozzá a cracket. A nyelv tökmindegy! -
#293 akkor azért. -
llama #292 nem -
#291 eredetid van? -
llama #290 hellosztok!
Nekem egy ilyen problémám van:
Runtime error!
This application has requested the Runtime to terminate it an unusual way!
Pedig a patchet is letöltöttem és még a patch elött sokat játszottam vele minden baj nélkül!
Mi lehet a baj?Elöre is köszi -
#289 Glory of the Roman Empire 2
húúú de várom már ...
első rész nagyon teccett. -
#288 Sziasztok!
Én is épp most keresek hozzá crack-t. A gamecopyworld-n találtam is (ha minden igaz), de 9 darabot. Én ebből 2-t már letöltöttem, de azokkal még nem sikerült elindítanom a játékot.Ha lesz türelmem majd folytatom a keresgélést.
-
Elar #287 Van vmi újdonság crack iééetve inditás ügyileg? -
#286 Jó crack még mindig nincs, mint ahogy a Guild 2 is hibásan lett crack-elve.Ennyit a legfrissebb Reloaded verziókról... -
#285 Játszik még ezzel valaki?Van végre jó crack? -
#284 Köszönöm, hogy privátban értesítettetek a patch megjelenéséről, mert pont tegnap döntöttem úgy(majdnem), hogy letörlöm az egészet a francba!Sajnos a crack-et tényleg ki kell várni...(Addig a pórul jártaknak javaslom a CivCity Rome-ot!) -
#283 Ja ok! -
#282 meg kell várni amíg a patchet is megtörik. -
#281 Akkor mit rakjak rá? -
#280 ha a CDn lévő törést rakod rá, azzal nem mész semmire. -
#279 patchelem utána crack és seemi rumtime error mi lehet? -
#278 És most jó ???? -
#277 Köszi -
#276 European retail patch v1.01.346 -
#275 Van egy linked hozzá? -
#274 kijött az első pecs.
nemsokára játszhatok, runtime errort javították. -
#273 ráadásul a CDV háza táján vezér csere is volt, kiárusítás zajlik ... -
GigiGat #272 Van egy olyan érzésem hogy ebből nem lesz patch! Úgyértem sztem nem is foglalkoznak vele! CDV szarik rá hogy kinek indul kinek nem! Eladtak pár 100 cd-t aztán jól is van bejött a pénz és csesznek rá! De ne legyen igazam! -
evu #271 Sziasztok. Nekem eddig hibátlanul működött a játék, bár a bonyolultabb küldetéseknél néhol erősen szaggatott. Most meg a sokadik londoni pályánál (pillanatnyilag ezt az egyet tudnám választani...) kivág a desktopra. Úgyhogy én is várom a patchet.
Más: bár valószínűleg már rájöttetek, a fórumból valahogy kimaradt: mindegy, hogy melyik raktárba kerül be egy resource, az utána bármelyik raktárból hozzáférhető, tehát nem kell minden városrészben minden termelő-épületet felépíteni. -
Hunor1 #270 Helo! Nincs még patch a "runtime error" javítására?????????????????????????? -
#269 érdemes 1-2 raktárat elszórni a városban, esetleg +ban 1-2 rabszolgaszállót melléjük. -
#268 Az nem lázongás, hanem a szükségletek kielégítése. A lázongásnál sokkal nagyobb a probléma, ha nincs megfelelő épületed a fél várost lerombolhatják. -
#267 annyira rohadtul idegesito dolog, hogy az a cel h ne lazongjanak az emberek, vagyis a kocsmanal pl ne legyen picsogo ember h neki kell mondjuk kenyer. van 30 kenyerem, ezernyi rabszolgam, de mindig picsog h neki kell 1 kenyer. es neznem kell 1 orat a varoskamat, mire pont akkor megy be mikor van -
Hunor1 #266 Inkább adnának ki egy javító peccset az elbaszott játékra!! Idióta CDV !!(runtime error)......pfffffffff -
#265 kiadják mobilra
ezeket a színes kockákat elő lehet hozni PCn?
-
#264 Tibi köszi ki is próbálom bocs hogy eddig nem irtam most jöttem meg a nyaralásból! -
#263 még én se vittem végig.
2 küldetés van hátra.
a vége felé rendesen szívok a barbár területeken, előző körökben nem építettem ki megfelelő védelmet. -
sornyito #262 Szia! Nekem úgy gond nélkül megy, ha a "rendszergazda" nevében futtatom. -
#261 Én nem játszottam végig. Szerintem egy idő után ellaposodik, sok a hasonló küldetés, és ha valamelyiket nem jól csinálod akkor az kihat a következő küldetésekre is, csakhogy az elején találkozunk szinte minden várossal és ilyenkor általában mint kezdők még nem tudunk mindent és nem lesz tökéletes a gazdaság, lázonganak sok a beteg és ezek a későbbi küldetések során megbosszulják magukat. -
#260 Úgy látom, mindenki végignyomta a gémet, azért olyan nagy itt a csend.Mindegy.Most, hogy a demót végre sikeresen végignyomtam, egy kérdés a full verzióhoz:
1.Mit tegyek, hogy az intrók lejátszása után a Reloaded verzió ne dobjon ki a desktopra? -
#259 Bocsesz, neked eddig is ment... -
#258 Na, neked is megy a demó végre??? -
#257 úristen
:))))))))) -
#256 Nos, a demót egy segítőkész angol fickónak hála, sikerült elindítanom.A megoldás:
1.Install úgy, hogy a "Current user" van kipipálva!Install végén directx frissítése a már ismertek szerint.
2.Jobb klikk a parancsikonra -> Balklikk a legördülő menüben felülről a 2. pontra: "Futtatás, mint...".A felugró ablakban elvileg a felső karika és négyzet van kipipálva(vagyis a Jelenlegi felhasználó).Így kell hagyni mindent, majd balklikk alul az Ok-ra és indul demó!!!A teljes játék sajnos még az intrók után kidob a desktopra, de majd megoldom. -
#255 segíthetsz nekik.
[email protected]
dxdiag filet küld el ide, zipben.