Túl sokat fogyasztanak a konzolok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS2 sincs minek?
Q3 azok clanban azt jó van az😄
De ha belegondoltok akkor aki megvesz egy ilyen szart meg fejleszti a PC rendesen annak a villanyszámla lesz a legnagyobb gondja?
egyébként meg vegyetek egy régi szovjet gyártmányú hûtõládát vagy hûtõházat oszt megtudjátok mi fogyaszt áramot... 😛
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Inkább hízlalnak, nem? :-)
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ja. Pont 0,5-ször nagyobb. Tehát kb fele.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
de ha veszel egy gyenge, alacsony fogyasztásu PC-t amin dolgozol(amire jo egy P3 is ha nem CAD-ezel vagy ilyesmi) + játékra konzol ami zabál. ugyanott vagyunk, de konzolt mégse kell fejleszteni ha játszani akarsz. ja a csúcsPC-k még többet fognak fogyasztani érzésem szerint(gondoljunk csak az új ATI vasra!)
mellesleg, az ok hogy akkor így mondjuk egy pc meg egy szarbox 360 ugyanannyit fogyaszt, de meik tud több funkciót? meiken nézed meg a vizsgád jegyeit, írod meg a beadandó dolgot, stb stb ?
mindenképpen sokat fogyaszt egy háztartás amit megspórolsz villanyon elmegy gázon vagy vizen... és itt enm cask arra gondolok hogy pénzben spórolsz, hanem energiát spórolnál, de mégse spórolsz.
ez egy kissé OFF lett elnézést<#miaz>#miaz>
Persze megértem, ha valaki ezen is akar valamelyest spórolni, csak hát a véleményem az, hogy szerintem ez elég kicsi az egészhez képest ezért nem éri meg filózni a gép fogyasztásán.
Ha az egészet nézzük akkor valóban a takarékos izzó, viassztérés a normál fogkeféhez az elektromosról, meg a pengés borotvához a villanyborotvától... stb
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezenfelül a klíma még többet fog fogyasztani, ha a házban 3-5 készülék (számítógép, játékkonzol, nagyképernyõs plazma TV) is fût néhány 100W/db teljesítménnyel. Merugye a belemenõ teljesítmény hõ formájában távozik belõle. Tehát az egészet a fogyasztó szopja be.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem is veszek ilyen vackokat amíg nem fogyasztanak legalább 250 W-t. Mint a régi csöves tv-k
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Szoval az aranyok kisse rossznak tunnek a konzoloknal😞
Mosogepbol, hutobol, vilagitotestbol A kategoria.
Konzolhoz, PChez, anyamkinjahoz meg lassan a paksi atomeromu sem eleg.
Fel kene mar ebredni es tudatosan vasarolni, a gyartoktol kovetelni a kis fogyasztast.
Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod? http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/
Van jópár olyan új technológia, ami 50 évnél jóval hamarabb megvalósulhat. Pl. a legjobb az optika lenne, de még sok technikai problémát kell megoldani hozzá.
Gracie Barra
30 éve azt mondták kb 30-40 évre elegendõ most is ezt mondják <#vigyor2>#vigyor2>
Baromi ronda ez az új dizájn!
Gracie Barra
Az ilyen nagyfokú hûtéshez bitang sok energia kell és ha véletlenül túlmelegszik akkor.... könnyes búcsú az ilyen cuccostól. Nya persze föld alatt, részecskegyorsítokban használnak ilyn technot, de hordozható méretben nyente.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gracie Barra
A fejlõdéssel inkább csökkennie kéne a fogyasztásnak, mint ahogy ez a többi iparágnál meg is figyelhetõ.
Gracie Barra
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
😄