1101
XBOX 360 Játékok
-
#940 király... de akkor mi ez a patch hogy telepítős? :D mert végülis most is fel telepíted :D -
#939 Lehet. -
#938 Pontosan tudom hogy megy, mert már használtam, ne kérdezt hogy.
Berakod a lemezt és megkérdezi, hogy fel akarod másolni vagy nem. És nyomod, amelyiket akarod. Ennyi. Ha felmásoltad akkor onnantól vinyóról megy.
Igen, lejátszik divx-et. -
#937 meg olvastam a felbontásokat... ezt pl 4:3 arányú tévén vagy monitoron nem lehet használni? igazából ez nem érdekel mert a monitor és a tévé sem ilyen csak kiváncsi vagyok -
#936 ok, és majd ez a telepítés menete hogy fog menni? (jó gondolom te sem tudod de csak sejted) és még az lenne a kérdés hogy ez lejátszik-e divix formátumú filmet? -
#935 jóvanna :D igazából csak a GTA IV miatt veszem meg meg pár olyan shitboxos game miatt ami nincs PCre -
#934 2-3 hónapot lazán elmegy 2 szaros ceruzaelemmel.
A patch ingyenes, netről mászik le automatikusan.
Mi a tökömnek neked vezetékes kontroller? Ne legyél már igyénytelen pécés :D -
#933 hát hogy eredetileg ami a packba van az vezetéknélküli... ezek hogy bírják a terhelést? meddig bírják 1 töltéssel?
ok, és ezt a frissítést meg kell venni vagy ez ilyen "patch" formájában ingyen beszerezhető? -
#932 Szerdától lehet telepíteni, akkor jön a frissítés.
Vezetékes kontrollerrel mivan? -
#931 ok kösz ennyi érdekelt volna :) és ez a telepítősdi hogy működik? mert pl sokan azt mondták hogy nem lehet telepíteni... meg ha vezetékes kontrollert akarok akkor külön meg kell venni? omg -
#930 Igen. -
#929 Ne. Vedd 15-tel drágábban a 60 gigás fullos pakkot. Van benne headset, 1 hónap ingyen multigém, komponens kábel. -
#928 csak a multizáshoz kell fizetni? a többi online funkció az megy? -
#927 hanem vegyek 50eFTé Premiumot? de kell hozzá 2500Fté USBs töltö a kontrollerhez (nem tom mi a faszé vezetéknélküli) meg azért a HDMI is jó :)
szted? mit ajánlasz? -
#926 tehát az ilyen 40eFT os Arcade csomagot ne vegyem meg? :D -
#925 Igen. A letölthető tartalmakat például. A demókat, a vinyó install lehetőséget, kb kurvasokat. -
#924 és az ilyen letölthető tartalmak elérhetőek? és mit vesztek vele ha nincs HDDm? -
#923 Nem
Nagy baj
Csak ha multiban akarsz játszani
Igen
Jól megy a célzás. -
#922 csöcs
ez nem pont X360 játékokhoz tartozik de, érdekelne pár dolog az ikszbokszal kapcsolatba
tehát:
-lehet-e egeret csatlakzotatni?
-nagy baj-e ha nincs HDD hozzá?
-tényleg fizetni kell a live-ért?
-ez mind komoly? :D
előre is kösz, ja meg érdekelne hogy pl FPSeknél hogy meg a célzás -
zsolti360 #921 Sziasztok gamerek! Keresek az Over-g fighters játékhoz onlinon lévő játékosokat egy jó kis csatározáshoz! Az xbox livon vegyetek fel barátnak! A profil nevem: zsolti360 Köszi és gyertek minnél többben! -
iguanodon #920 Sziasztok.
Van egy eladó eredeti bontatlan, fóliás FIFA09 xbox360-as játék. 10 000 ft. -
janihunk #919 az baj -
#918 nemtugyuk -
janihunk #917 Heló nemtugya valaki hogy az xbox 360 as demókat kilehet-e irni valahogy..kösszi -
#916 idén már biztos nem lesz és egy jó darabig tuti nem lesz -
#915 hali! érdeklődnék hogy a jövőben mikor várható egy esetleges x360 árcsökkenés :D
-
suti100 #914 Fable 2 érdekelne 9990.-ért mivel am. 13.000.-ért lehet megvenni galaxisneten.Szal akine kvan és eladó és megválna tőle pls írjon [email protected] -
xbox attilaK #913 Far Cry 2 10999.-(angol nyelvű, régiómentes) -
#912 Sziasztok!
Eredeti,megkímélt-karcmentes állapotban eladnám:
Fifa 08(magyar PAL-os)+ kézikönyv/tokkal együtt, ahogy vettem anno: 5.990
Assassin's Creed(PAL-os)+ kézikönyv/tokkal együtt, ahogy vettem anno: 7.990
Gears of War(PAL-os)+ kézikönyv/tokkal együtt, ahogy vettem anno: 6.900
Priviben Várom az érdeklődést. -
#911 FIFA 09 original egyszerhasznált, karcmentes (angol nyelvű, hollandiában vásárolt) eladó Szegeden (esetleg posta). ÁR: 3000 Ft (boltban 17k) -
#910 A Far Cry 2 esetleg eladó is! 11k -
#909 Far Cry 2-tőt cserélnék (magyar--->) Dead Space-re!
Postai uton. vagy személyesen Debrecenbe. -
Sakesz #908 10.000 ft
-
Sakesz #907 Grand Theft Auto 4 használt eredeti lemez, karcmentes... -
xbox attilaK #906 Brother in Arms : Hell's Highway (új, fóliás, angol nyelvű) 10500.-
vagy ha valaki megunta Dead Space-t elcserélem vele. Rá is fizetek. ;D
illetve Soul Calibur 4 is érdekel cserére. -
Nemesis0812 #905 Sziasztok!
Eredeti, bontatlan Mercenaries 2: World In Flames játék eladó
Ára: 12.000 Ft(eredeti ár: 16.990), de lehet alkudni. Egy sorsoláson nyertem és azért adom el mert nincs Xbox 360-om.
E-mail: [email protected]
Telefon: 06 30 675 17 05 -
#904 Rossz helyen kérdezed. -
kwalker #903 Sziasztok!
Eredeti Gears Of War érdekelne. -
kisga92 #902 Sziasztok!Kiírtam egy játékot imgBurn-al és 100%-nál kiírta,hogy nem tudja lezárni a DVD-t.Nincs valakinek ötlete,hogy ez mitől lehet?Lehet hogy az írómmal van a baj?Előre is köszi a válaszokat... -
Lalli1423 #901 X360-as FIFA 09-em elsősorban cserélném (Dead Space, Far Cry2, de más is érdekelhet), vagy esetleg eladnám (magyar nyelvű,karcmentes). Ajánlatok priviben!
Van még egy Brothers in Arms: Hell's Highway-em is.