1101
XBOX 360 Játékok
-
#980 én megírom nekik, onnan tudják -
#979 az előfizetést azt vágom, de honnan tudják hogy nem eredeti? mivel semmi aktiválás nincs... -
Gabe18 #978 Amíg ki nem bannolja gépedet a MS a LIVE-ról,addig lehet... Na meg LIVE előfizetés is kell. -
#977 na megint én vagyok :D lehet multizni a GTA IV-vel ha másolt a játék? :D vagy eredeti kell hozzá? -
#976 XBOX 360-ra van ilyen gyüjtői változat GTA IV-ből? és ha igen mennyibe kerül? -
#975 jaja, Forza2 rulez! -
#974 -
#973 Hiba. Forza2 nagyon jo - csak nagyon más is! PC autosok után a garfikát sem fogod rossznak találni. (szvsz)
-
#972 jatekaim.hu -
Gattuso113 #971 a fifa09 original game kellene!!!!!!
-------------------- -
#970 és ez mind ingyé? fasza -
#969 Jah, bedugod oszt megy azizs.
Újság van, demók, trailerek ilyesmik. Teljes játékokat lehet venni, filmeket, letölthető tartalmakat játékokhoz, satöbbi. -
#968 és még 1 kérdés :D ez hogy csatlakozik az internyet re? bedugom tölt 20 secet mondjuk és már megy is? és milyen funkciók vannak? pl ilyen online ujság? :D vagy egyéb baromságok -
#967 oks akkor mostmár tényleg gyújtsd fel magad mert azt hiszem több kérdésem nincs :D
bye és kösz mindent majd lehet visszanézek majd még -
#966 xD akkor kivolt? -
#965 Nem én voltam. -
#964 hopsz valakit kiütöttem :D valszeg téged :D mit akartá írni? :D -
#963 ok akkor a forza kilőve :D akkor már csak 2 van amiből 1et tudok XD -
#962 Egyértelműen PGR4. A legszórakoztatóbb és legélvezetesebb autós játék.
A Forza ronda, és unalmas hozzá képest. Persze bármelyik Pc-s autóst agyonveri így is, de mivel ott kb NFS, DIRT meg ezek a mocskok vannak, nincs nehéz dolga. -
#961 szted melyik a jobb? a forza vagy a project gotham?
mind fizikailag, mind grafikába, mind élvezhetőségbe (vagy mi) szóval úgy cakk pakk az egész -
#960 lehet nem tudom :D -
#959 CS, MOHA -
#958 Burnout talán? -
#957 Mivel lövöldözöl Pc-n? -
#956 FAIL az a project gotham XD akkor csak 2 van de volt valami verdás amit akarok még -
#955 nem COD-oztam soha az életbe se PCn se sehol... a PGR4-et is meg akarom venni csak nem jutott eszembe most így estemár -
#954 A PGR4 kurvajó.
Kontrollerrel mit lehet művelni? COD4-et Veteran fokozaton. (ha ismered az milyen)
-
#953 én a Forza Motorsports vagy mi a szar meg a Project Gotham miatt veszem meg a boxot meg akkor lehet megveszem a GTA IV-t is, és még a pc elött kipróbálom... csak nagyon fosok a célzástól :D kontrollerel mit lehet művelni :D -
#952 Fantasztikus kínálat :D
Én inkább nyomom a Gears 2-t, a Fable 2-t, a Mirrors Edge-t és a többit :PP
-
#951 mi ezt 1 hét alatt össze raktam XD 1 hét volt mire elsikkasztottam az összes alkatrészt :D -
#950 Nem 1-2 olyan játék van, csak még nem ismered eléggé a kínálatot, annyira el voltál foglalva a vérpisti konfigod összerakásával :D -
#949 az összes mostani PC játék megy full max grafon akadás mentesen :) -
#948 nem azért akarok 360at venni mert van 1-2 játék amivel jáccanék és PC-re nincs csak ezért veszek -
#947 A teljesítménye szart nem ér te is tudod. Nem véletlen akarsz 360-at venni. -
#946 nem igazán :D konfigom halál lazán ver 1 shitboxot teljesítménybe :D -
#945 Shitbox? Ja értem, mert szarrávált miatta a sok pénz amit a konfigodba öltél feleslegesen? :DD -
#944 uhh ok kösz :D mostmá felgyujthatod magad :D 80% hogy veszek ShitBoxot :D
amúgy a PC nem gányolós... :P na cs kösz mindent -
#943 Nem megy vele csak az MS kormány. Nem megy vele az egér.
Ne kombinálj, az megy ami a dobozban van és minden benne van a dobozban amire szükséged van. -
#942 Najó. Felgyújtom magam.
Megfogalmazom az alaptézist: ez nem egy buzi gányolós szarszemét Pc, minden automatikusan történik, semmivel nem kell foglalkoznod. -
#941 és pl PC-hez való kormányt rá lehet dugni? (mert elvégre USB-s) és te próbáltad már az egeret rádugni hogy micsinál? :D