1101
XBOX 360 Játékok
  • Minstrel
    én megírom nekik, onnan tudják
  • Pepsi Twist
    az előfizetést azt vágom, de honnan tudják hogy nem eredeti? mivel semmi aktiválás nincs...
  • Gabe18
    Amíg ki nem bannolja gépedet a MS a LIVE-ról,addig lehet... Na meg LIVE előfizetés is kell.
  • Pepsi Twist
    na megint én vagyok :D lehet multizni a GTA IV-vel ha másolt a játék? :D vagy eredeti kell hozzá?
  • Pepsi Twist
    XBOX 360-ra van ilyen gyüjtői változat GTA IV-ből? és ha igen mennyibe kerül?
  • Minstrel
    jaja, Forza2 rulez!
  • arty
  • arty
    Hiba. Forza2 nagyon jo - csak nagyon más is! PC autosok után a garfikát sem fogod rossznak találni. (szvsz)

• DanielT
    jatekaim.hu
  • Gattuso113
    a fifa09 original game kellene!!!!!!
    --------------------
  • Pepsi Twist
    és ez mind ingyé? fasza
  • DanielT
    Jah, bedugod oszt megy azizs.

Újság van, demók, trailerek ilyesmik. Teljes játékokat lehet venni, filmeket, letölthető tartalmakat játékokhoz, satöbbi.
  • Pepsi Twist
    és még 1 kérdés :D ez hogy csatlakozik az internyet re? bedugom tölt 20 secet mondjuk és már megy is? és milyen funkciók vannak? pl ilyen online ujság? :D vagy egyéb baromságok
  • Pepsi Twist
    oks akkor mostmár tényleg gyújtsd fel magad mert azt hiszem több kérdésem nincs :D

bye és kösz mindent majd lehet visszanézek majd még
  • Pepsi Twist
    xD akkor kivolt?
  • DanielT
    Nem én voltam.
  • Pepsi Twist
    hopsz valakit kiütöttem :D valszeg téged :D mit akartá írni? :D
  • Pepsi Twist
    ok akkor a forza kilőve :D akkor már csak 2 van amiből 1et tudok XD
  • DanielT
    Egyértelműen PGR4. A legszórakoztatóbb és legélvezetesebb autós játék.

A Forza ronda, és unalmas hozzá képest. Persze bármelyik Pc-s autóst agyonveri így is, de mivel ott kb NFS, DIRT meg ezek a mocskok vannak, nincs nehéz dolga.
  • Pepsi Twist
    szted melyik a jobb? a forza vagy a project gotham?

mind fizikailag, mind grafikába, mind élvezhetőségbe (vagy mi) szóval úgy cakk pakk az egész
  • Pepsi Twist
    lehet nem tudom :D
  • Pepsi Twist
    CS, MOHA
  • DanielT
    Burnout talán?
  • DanielT
    Mivel lövöldözöl Pc-n?
  • Pepsi Twist
    FAIL az a project gotham XD akkor csak 2 van de volt valami verdás amit akarok még
  • Pepsi Twist
    nem COD-oztam soha az életbe se PCn se sehol... a PGR4-et is meg akarom venni csak nem jutott eszembe most így estemár
  • DanielT
    A PGR4 kurvajó.

Kontrollerrel mit lehet művelni? COD4-et Veteran fokozaton. (ha ismered az milyen)

• Pepsi Twist
    én a Forza Motorsports vagy mi a szar meg a Project Gotham miatt veszem meg a boxot meg akkor lehet megveszem a GTA IV-t is, és még a pc elött kipróbálom... csak nagyon fosok a célzástól :D kontrollerel mit lehet művelni :D
  • DanielT
    Fantasztikus kínálat :D

Én inkább nyomom a Gears 2-t, a Fable 2-t, a Mirrors Edge-t és a többit :PP

• Pepsi Twist
    mi ezt 1 hét alatt össze raktam XD 1 hét volt mire elsikkasztottam az összes alkatrészt :D
  • DanielT
    Nem 1-2 olyan játék van, csak még nem ismered eléggé a kínálatot, annyira el voltál foglalva a vérpisti konfigod összerakásával :D
  • Pepsi Twist
    az összes mostani PC játék megy full max grafon akadás mentesen :)
  • Pepsi Twist
    nem azért akarok 360at venni mert van 1-2 játék amivel jáccanék és PC-re nincs csak ezért veszek
  • DanielT
    A teljesítménye szart nem ér te is tudod. Nem véletlen akarsz 360-at venni.
  • Pepsi Twist
    nem igazán :D konfigom halál lazán ver 1 shitboxot teljesítménybe :D
  • DanielT
    Shitbox? Ja értem, mert szarrávált miatta a sok pénz amit a konfigodba öltél feleslegesen? :DD
  • Pepsi Twist
    uhh ok kösz :D mostmá felgyujthatod magad :D 80% hogy veszek ShitBoxot :D

amúgy a PC nem gányolós... :P na cs kösz mindent
  • DanielT
    Nem megy vele csak az MS kormány. Nem megy vele az egér.

Ne kombinálj, az megy ami a dobozban van és minden benne van a dobozban amire szükséged van.
  • DanielT
    Najó. Felgyújtom magam.

Megfogalmazom az alaptézist: ez nem egy buzi gányolós szarszemét Pc, minden automatikusan történik, semmivel nem kell foglalkoznod.
  • Pepsi Twist
    és pl PC-hez való kormányt rá lehet dugni? (mert elvégre USB-s) és te próbáltad már az egeret rádugni hogy micsinál? :D