1101
XBOX 360 Játékok
  • engine
    Mennyiért adnád a COD3-mat?
  • Gabe18
    A playstation 2-n...
  • HUNMarcus
    sziasztok, nem tudjátok véletlen hol lehet a magyar kommentárt beállítani a fifa07-ben???
  • Pörkölt
    Hi!
    COD3 eladó vagy esetleg kontrollerre cserélhető!
    [email protected]
  • Piko888
    Eladó egy Project Gotham Racing 3 és egy Fight Night Round 3.
    Ár megegyezés szerint.
    [email protected]
  • sleepyhead
    nem célzól csak lőssz.
  • Latis666
    Abban tud valaki segiteni hogy Gears of warban hogy lehet kilőni a fedezék mögül anülkül hogy kinéznék? (lehet hogy csak löni kell célozni nem? Nem is probáltam) Illetve a Fight nightban hogy tudnék liveon custom boxert csinálni mert nem jövök rá.
  • totyi
    csá!
    Valakinek elindult ez a verzió.
    Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars
  • carterx
    Hi.
    most vettelek észre bocs.sikerült igen,az.de még a kislányt nem tudom hogy kell kiszabadítani a fal alol.beszéltem már mindenkivel de csak azt sipítozzák hogy a kislány ott van beszorulva jaaj.
    ötlet?

thx
  • Kis Nato
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni hogy milyen meghajtójú x360-t érdemes venni, hol lehet megokositani és ha meg van tuningolva visszi-e a régi box játékokat is vagy csak a régieket?
    Válaszotokat elöre is köszi!
  • Heuro #248
    Köszönöm a linket!
    Sajnos ezt már 4x letöltöttem, és indítottam.
    Lefut egy pillanat alatt, de nem történik semmi.

Nekem a Windowsos Media Center kell, nem az Xbox extender.
    (az már megvan)
    Hiszen akárhogy nézem a gépemet, azon egy árva darab média centert sem találok :-)

Csak akkor azt nem tudom, miért ajánlja fel az extendert a Win Xp SP2 géphez is?
    Lehet, hogy a Home nem jó neki csak a Prof?

Na erre kellene már valami authentikus válasz
  • baak
    Bocs, kissé gyorsabban írtam, mint ahogy olvastam, erre még nem tudok válaszolni, mert nincsenek itthon a mágusaim (10 éves, meg 5 éves)

üdv: baak
  • baak
    Rá! Lásd a 238-ast

Üdv: baak
  • carterx
    megvan!!

elkellmenny beszélni azzal az öreg faszival aki a bolt előtt áll amiben egy néger csóka az eladó,ott van a főtéren.aztán YES-t válassz,lesz kis duma,aztán menny vissza a bolthoz és vegyél 100-ér egy cipő félét,aztán vissza a karikákhoz,menny át a kérdőjelen és álj a karikák alá ahol nyomj X et és már át is rohan a vizen.ott ugorj a tükörbe és jön a köv.pálya.HAJRÁ!!
    most elakadtunk megin,a kislányt kéne kiszabadítani valami résből.
    Valaki rájött már??
  • s73
    Itt a link, sok sikert
  • Piko888
    Eladó Viva Pinatát keresek.
  • sztomy69
    Ha játszik itt vki az NHL2K7-el, leírná mellik gombbal mit is csinálnak pontosn? Eddig az előre hátra jobbra balra az ami megvan :(
  • Heuro #241
    Azt úgy tudod hogy fel kell rakni a Windows XP media center 2005 öt [...]

De jó, hogy ezt látom ... már egy fél napot rászántam erre.
    Azt áruld el lécci, hogyan lehet hozzájutni ehhez a média centerhez, mert én letölthető formában sehol nem találtam.
    Mindenhol csak a kezeléséről írnak.

Úgyhogy kérlek add meg a konkrét letöltési címét!
    Válaszod alapján feltételezem, hogy Te már használod a cuccot.

Köszönöm, üdv!

• djmagyar
    helosztok! az lenne a kérdésem, hogy az xboxal mit kell micsinálni hogy vigye az írott játékokat? ezt is csippeltetni kell?
    és ha nincs igy meghackelve attol viszi az írott dvd filmeket, irott audio cd-ket?
  • teddymac
    nyugi nekem se megy,gondoltam átrepülök a rókával de nem lehet választani :(
  • baak
    Hali!

Az emberek feje felett különböző színű négyzetek találhatók. Ha jól emlékszem akkor sárga, meg piros színűek. Van egy ember amelyiknek azthiszem kék, vagy világoskék a négyzet a feje felett. Na ő fog valami feladatot adni, amiért tudsz venni a boltban valami segédeszközt annak segítségével tudsz ádjutni a tükörhöz. Utána csak hajrá!

Légyszi írd meg hogy sikerült vagy nem mert nem otthon vagyok, ha nem sikerült akkor este ha hazaérek akkor megnézem pontosan

Üdv: baak
  • Gabe18
    Csak a Fifa Street (gondolom az az egy) van a kompatibilitási listán rajta.
  • princeworld
    A Fifa Street 2 megy 360on?
  • carterx
    Sziasztok.
    Nyomja valaki a Sonic játékot?
    lécci segítsen már mert elkezdeni se tudjuk
    a víz felett vannak a karikák és átkellene jutni a másik partra ahol van egy kerek tükör.Képtelen vagyok én is nemhogy a gyerek.

Thx
  • Attila 007
    Természetesen fizetek érte
  • Piko888
    Hi!
    Magyar Viva Pinatát keresek.
    [email protected]
    Köcce
  • Röfikapitány
    Mit ér a gemerpont ha lejár a reg ujat kell csinálnod és megint kezdheted elörröl!Ha csak nem fizetsz érte!
  • Attila 007
    Kinek mennyi Gamerpontja van?:)
  • Piko888
    Gears of War után érdeklödöm aki el akarja passzolni írjon mailt : [email protected]
  • xboxer
    hello

Valki játszott már a far cry instict predatorral?
    Milyen?
  • Inquisitor
    [URL=http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20061215/lp.htm]Lost Planet "járgányok", koncept és in-game képek. Meg egy videjó a lap alján.[/URL]
  • zsolt2800
    K Zsolti
    sorry
  • zsolt2800
    Aki szokot játszani a livon pgr3-mal az vegyen már fel légyszi.
    Gamertag:K Zsoli
    Köszi
  • sleepyhead
    szerintem a pgr3 irányítása jó, csak egy kicsit túl gyorsan reagálnak az autók.
  • Piko888
    Nektek nem volt gáz a pgr3 irányítása? nekem mindig kifarol.
  • Szeszmester
    PGR3 jó. TDU szerintem még jobb. Most Wanted fos.
  • Piko888
    Srácok szerintetek melyik jobb a PGR3 vagy a Most Wanted?
  • Inquisitor
    Lost Planet főellenfelek körözési és ingame képei ...
    Van egy video is lap alján, de az már közkézen forog pár napja.
  • Szeszmester
    Nekem nem jött be a játék, nem szeretem az ilyen lopakodós cuccokat. Tegnap kipróbáltam a Rainbow Six Vegast, elég fullnak tűnik. Mondjuk amikor lopakodósra fogtam, mindig lelőttek :)
  • Attila 007
    Én pl már az elején elakadtam a játéknak, mert ugye ottvagyok a rakéta résznél és amikor visszaszámlál nemtudok kimenekülni, nah azt ott hogy kell?Válaszokat előre is köszike