1101
XBOX 360 Játékok
-
engine #258 Mennyiért adnád a COD3-mat? -
Gabe18 #257 A playstation 2-n... -
#256 sziasztok, nem tudjátok véletlen hol lehet a magyar kommentárt beállítani a fifa07-ben??? -
Pörkölt #255 Hi!
COD3 eladó vagy esetleg kontrollerre cserélhető!
[email protected] -
Piko888 #254 Eladó egy Project Gotham Racing 3 és egy Fight Night Round 3.
Ár megegyezés szerint.
[email protected] -
sleepyhead #253 nem célzól csak lőssz. -
Latis666 #252 Abban tud valaki segiteni hogy Gears of warban hogy lehet kilőni a fedezék mögül anülkül hogy kinéznék? (lehet hogy csak löni kell célozni nem? Nem is probáltam) Illetve a Fight nightban hogy tudnék liveon custom boxert csinálni mert nem jövök rá. -
totyi #251 csá!
Valakinek elindult ez a verzió.
Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars -
#250 Hi.
most vettelek észre bocs.sikerült igen,az.de még a kislányt nem tudom hogy kell kiszabadítani a fal alol.beszéltem már mindenkivel de csak azt sipítozzák hogy a kislány ott van beszorulva jaaj.
ötlet?
thx -
Kis Nato #249 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen meghajtójú x360-t érdemes venni, hol lehet megokositani és ha meg van tuningolva visszi-e a régi box játékokat is vagy csak a régieket?
Válaszotokat elöre is köszi! -
#248 Köszönöm a linket!
Sajnos ezt már 4x letöltöttem, és indítottam.
Lefut egy pillanat alatt, de nem történik semmi.
Nekem a Windowsos Media Center kell, nem az Xbox extender.
(az már megvan)
Hiszen akárhogy nézem a gépemet, azon egy árva darab média centert sem találok :-)
Csak akkor azt nem tudom, miért ajánlja fel az extendert a Win Xp SP2 géphez is?
Lehet, hogy a Home nem jó neki csak a Prof?
Na erre kellene már valami authentikus válasz -
baak #247 Bocs, kissé gyorsabban írtam, mint ahogy olvastam, erre még nem tudok válaszolni, mert nincsenek itthon a mágusaim (10 éves, meg 5 éves)
üdv: baak -
baak #246 Rá! Lásd a 238-ast
Üdv: baak -
#245 megvan!!
elkellmenny beszélni azzal az öreg faszival aki a bolt előtt áll amiben egy néger csóka az eladó,ott van a főtéren.aztán YES-t válassz,lesz kis duma,aztán menny vissza a bolthoz és vegyél 100-ér egy cipő félét,aztán vissza a karikákhoz,menny át a kérdőjelen és álj a karikák alá ahol nyomj X et és már át is rohan a vizen.ott ugorj a tükörbe és jön a köv.pálya.HAJRÁ!!
most elakadtunk megin,a kislányt kéne kiszabadítani valami résből.
Valaki rájött már?? -
#244 Itt a link, sok sikert -
Piko888 #243 Eladó Viva Pinatát keresek. -
#242 Ha játszik itt vki az NHL2K7-el, leírná mellik gombbal mit is csinálnak pontosn? Eddig az előre hátra jobbra balra az ami megvan :( -
#241 Azt úgy tudod hogy fel kell rakni a Windows XP media center 2005 öt [...]
De jó, hogy ezt látom ... már egy fél napot rászántam erre.
Azt áruld el lécci, hogyan lehet hozzájutni ehhez a média centerhez, mert én letölthető formában sehol nem találtam.
Mindenhol csak a kezeléséről írnak.
Úgyhogy kérlek add meg a konkrét letöltési címét!
Válaszod alapján feltételezem, hogy Te már használod a cuccot.
Köszönöm, üdv!
-
djmagyar #240 helosztok! az lenne a kérdésem, hogy az xboxal mit kell micsinálni hogy vigye az írott játékokat? ezt is csippeltetni kell?
és ha nincs igy meghackelve attol viszi az írott dvd filmeket, irott audio cd-ket? -
#239 nyugi nekem se megy,gondoltam átrepülök a rókával de nem lehet választani :( -
baak #238 Hali!
Az emberek feje felett különböző színű négyzetek találhatók. Ha jól emlékszem akkor sárga, meg piros színűek. Van egy ember amelyiknek azthiszem kék, vagy világoskék a négyzet a feje felett. Na ő fog valami feladatot adni, amiért tudsz venni a boltban valami segédeszközt annak segítségével tudsz ádjutni a tükörhöz. Utána csak hajrá!
Légyszi írd meg hogy sikerült vagy nem mert nem otthon vagyok, ha nem sikerült akkor este ha hazaérek akkor megnézem pontosan
Üdv: baak -
Gabe18 #237 Csak a Fifa Street (gondolom az az egy) van a kompatibilitási listán rajta. -
princeworld #236 A Fifa Street 2 megy 360on? -
#235 Sziasztok.
Nyomja valaki a Sonic játékot?
lécci segítsen már mert elkezdeni se tudjuk
a víz felett vannak a karikák és átkellene jutni a másik partra ahol van egy kerek tükör.Képtelen vagyok én is nemhogy a gyerek.
Thx -
Attila 007 #234 Természetesen fizetek érte -
Piko888 #233 Hi!
Magyar Viva Pinatát keresek.
[email protected]
Köcce -
#232 Mit ér a gemerpont ha lejár a reg ujat kell csinálnod és megint kezdheted elörröl!Ha csak nem fizetsz érte! -
Attila 007 #231 Kinek mennyi Gamerpontja van?:) -
Piko888 #230 Gears of War után érdeklödöm aki el akarja passzolni írjon mailt : [email protected] -
xboxer #229 hello
Valki játszott már a far cry instict predatorral?
Milyen? -
Inquisitor #227 [URL=http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20061215/lp.htm]Lost Planet "járgányok", koncept és in-game képek. Meg egy videjó a lap alján.[/URL] -
zsolt2800 #226 K Zsolti
sorry
-
zsolt2800 #225 Aki szokot játszani a livon pgr3-mal az vegyen már fel légyszi.
Gamertag:K Zsoli
Köszi -
sleepyhead #224 szerintem a pgr3 irányítása jó, csak egy kicsit túl gyorsan reagálnak az autók. -
Piko888 #223 Nektek nem volt gáz a pgr3 irányítása? nekem mindig kifarol. -
Szeszmester #222 PGR3 jó. TDU szerintem még jobb. Most Wanted fos. -
Piko888 #221 Srácok szerintetek melyik jobb a PGR3 vagy a Most Wanted?
-
Inquisitor #220 Lost Planet főellenfelek körözési és ingame képei ...
Van egy video is lap alján, de az már közkézen forog pár napja. -
Szeszmester #219 Nekem nem jött be a játék, nem szeretem az ilyen lopakodós cuccokat. Tegnap kipróbáltam a Rainbow Six Vegast, elég fullnak tűnik. Mondjuk amikor lopakodósra fogtam, mindig lelőttek :) -
Attila 007 #218 Én pl már az elején elakadtam a játéknak, mert ugye ottvagyok a rakéta résznél és amikor visszaszámlál nemtudok kimenekülni, nah azt ott hogy kell?Válaszokat előre is köszike