XBOX 360 Játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sector512
Megnéztem a nagyrésze USA játék, ami meg nem az már megvan 😊

PSN: s3ctorHU

sacano1
hi all itt egy cim vannak x 360 gémek ha valakinek sikerül kiirni ugy hogy menjen is ez jeleze privben
gameinsider.sms.netipar.hu:21
user:22ef
pass:3a39cdcb

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

sacano1
HI MINDENKI valaki segitsen letöltöttem innen http://gameinsider.netipar.hu/
a Far Cry és nem indul mi lehet a hiba?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Végre megjelent a Fifa07!!!!!!!!!!😊

nemlehet megoldani egyenlõre, de majd biztosan lesz hozzá egér+bill.

teddymac
Reggelt. Megoldható,hogy xbox360-hoz egeret+bill kösek ? Vagy csak
gamepadal lehet játszani ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

köszi, de mivel nemvágtam hogy igykell ezért nemtudtam, mert ugye smsnél pl többször kell megnyomni egy számot mire a kivánt betü megjelenik ezért gondoltam azt hogy pl a saints row nál az s betü pl 7777, nah, de köszi a segitséget😊

Seth
mittomén, nincs meg se a játék, se a zixbox360

PSN ID.: Beegabor

jah de a játékban is ott vannak a gombokon!
Seth
hát kapd elõ a mobilodat és ott vannak rajta 3-asával a betûk. Saints Row például így néz ki: 724687 769

PSN ID.: Beegabor

Köszi a választ és a számoknak megfelelõ betü az hogy néz ki? Irnál példát rá? Köszi

szét kell lõni a rajta a kocsikat,utánna pedig magát a kamiont!betüket nem lehet irni csak annak megfelelõ számokat!
Sziasztok! Nemtud valaki valamilyen "trükköt" Saints Rowban a "kékek" elleni utolsó missionnál mit kell csinálni mikor a kamionról lekell lõni a kocsikat?Másik kérdés hogy a telefonhivásnál betáket hogyan lehet beirni? Válaszokat elõre is köszi

nekem a gears of war tettszik
az egy ütõs kis stuff<#violent><#violent>

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

Ioles
Bocs az OFF-ért de le kellett írnom😊

Ioles
Mégis 4-es vagyok😄

Ioles
De egyszerûen nem érdekel, alig tudok valamit😊

Ajanlam, ha sz@r lenne? 😊 Igen, ha gepet veszel, mindenkeppen jatsszad a Kameot is egyszer. Ha meg 7 evet beleoltel valamibe, akkor azt jobb nem parlagon hagyni, majd rajossz. Veled mar nem b@sztak ki ugy, mint anno velunk az orosszal.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ioles
7 éve tanulok németet, 1 éve meg angolt és angolul már jobban tudok<#vigyor>, a német egyáltalán nem érdekel. A Kameo az jó játék?

Ja, 14, bar inkabb 15 szerintem (soniq arul az xbox365-n negyedeves GOLD elofizetest 5500ert)... Szerintem Kameo, CoD 2 vagy GRAW. En a Kameoval kezdenem, egy abbol is van fent a vateran, asszem 7ert. Aztan azt cserelheted utana nemet CoD2-re (ha angolul sem nagyon tudsz, akkor ugyis tokmindegy, milyen dobozos es nemet dobozban a CoD2-t mar 6ert elkaphatod) es ezzel el is vagy latva egy honapra siman.. 😊

Láttátok az uj far cray demot a live-on???? Az nem far cray hanem szar cray!!!!!!!!Köszönjük szépen!!!!!!!
Ioles
Én nekem PC-n megvan az Oblivion és a kedvenc játékom, Xbox-ra tuti megveszem csak egy baj van, nem értem a játékot mert az 1 éves angoltudásom kevés hozzá, amúgy ha tudnék angolul simán azt venném meg. Majd megveszem és ha kikerülök a gimibõl, akkor már remélhetõleg tudni fogok angolul és akkor végigjátszom. Battlefield Modern Combat-ot azért nem akarom megvenni mert live-on nem fogok játszani mert nem lesz pénzem elõfizetni a live-ra sajna. Ja és most pontosan mennyibe kerül egy évre a Gold elõfizetés? 14E körül?

Egy címet tud valaki ahhonan lehet töltögetni 360 játékokat? van egy pár csak azok nem frissülnek....
<#help>
Attol fugg, milyen tipust szeretsz. Live-on rengetegen G.R.A.W-oznak es Call of Duty-znak a magyarok kozul. Offline az Oblivion sima 100 oras szorakozas. Figyeld es hasznald az xbox365.hu forumjat, ott vegyel game-kat hasznaltan, akkor lehet, hogy nemcsak egy jon ki.

Battlefield2 modern combat

szerintem azzal el leszel egy darabig
Ioles
Sziasztok!
Valószínû hogy nemsoká nekem is lesz Xbox360-am és nem szeretném flasheltetni, de max 1 játékra marad pénzem, és megszeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok, melyiket vegyem meg? Olyat mondjatok amivel el lehet lenni egy darabig és élvezetes is.

remélem lassan rajta lesz a backup listán<#vigyor5>
Ki.

A Sints Row kijött már?
Pozitív visszajelzések. Pé. PGR3-oz valakivel és õ küld egy pozitív visszaigazolást rólad. Akkor nõ ez a csillagod. De persze csökkenhet is.

Gamer for Life

melyik csillagokat??

és azt tudod hogy azokat a csillagokat hogy lehet növelni?
Hja, a sz@r EAs sportcuccok kivetelevel a legtobb game nem adja ingyen az achievementeket... 😊 csak ugyesen!

jah hogy úgy😊
az kemény lesz de megpróálom😊
köszi
10et ugy, hogy kozben nem veszted el a szorzot! 😊 (10 kill egy egyseggel)

mondjuk nem vagyok túl jól angoból de én ebbõl:
Expert Special Ops: Campaign
Kill 10 enemies using Special Ops Kit weapons without losing the multiplier.
25
You can get this Achievement on the same mission as the Expert Sniper. Instead of killing all enemies with your sniper you can do the same with your Special Ops. But remember, all 10 kills have to be made with one unit.

azt veszem ki hogy ki kell nyírnom special ops karakterrel 10 enemit?
én 176-ot öltem már meg
Ha mindent teljesitettel volna, kapnal. Itt az achievement guide:
http://xbox360achievements.org/content/view/198/172/

senki nem játszik a bf2-vel?
nem tudná valaki megmondani hogy a bf2-ben miért nem kapok kitüntetéseket amikor pl nem is egynek teljesítettemn a feltételeit?
és hogy tudok én magam szervert választani?hogy ne csak automatikusan rakjon be egy szerverre?
CrucifX
Megoldodott a talany - levettek a hetvegen, mivel ma delutan jon egy frissebb, kb a veglegesbol kiszedett demo, 3 kocsi+1 motor + online challange is. Plussz lesz delben Just Cause demo, delutan pedig meg egy NHL 2007 az EA-tol.

Igaz.Én se tanálome. Nincsen nálamse E3 menü. Minnyá reggelek egy japáni címet oszt majd akkó.

és hol van az a e3 menüpont?
mert nem találom😞
a rendes játéklistában pedig még mindig nincs benne😞
CrucifX
mert nem a kozponti jateklistaban van, hanem az E3 2006 menupont alatt. (legalabbis angol marketplacen ugy volt, most mar fokonyvtarban is kinnt van)

Én nem látom😞 Amerikanszkijj címet regisztráltam tán azé nem? De télleg nem lelem a demot,de mennéznémmá...

CrucifX
Amúgymeg holnap 48 óráig ingyen lecibálható a teljes Texas Hold'm Poker, holnapután pedig jön a Just Cause demó.

CrucifX
?? Már májusban kijött...

Mondjuk a resident evil 5-ért megbocsátanám a többit 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Jövõ héten jön 1-2 valami.

Én sem találtammég, nemrég néztem. Elég pangás van a marketplace részen.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az xbox.com-on azt írja,hogy a marketplacen van a test drive unlimited demo. Látta mán valaki mer én nem má egy órája nézem a boxot de semmi😞