XBOX 360 Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gameinsider.sms.netipar.hu:21
user:22ef
pass:3a39cdcb
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
a Far Cry és nem indul mi lehet a hiba?
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
gamepadal lehet játszani ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
PSN ID.: Beegabor
az egy ütõs kis stuff<#violent>#violent><#violent>#violent>
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
<#help>#help>
szerintem azzal el leszel egy darabig
Valószínû hogy nemsoká nekem is lesz Xbox360-am és nem szeretném flasheltetni, de max 1 játékra marad pénzem, és megszeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok, melyiket vegyem meg? Olyat mondjatok amivel el lehet lenni egy darabig és élvezetes is.
Gamer for Life
az kemény lesz de megpróálom😊
köszi
Expert Special Ops: Campaign
Kill 10 enemies using Special Ops Kit weapons without losing the multiplier.
25
You can get this Achievement on the same mission as the Expert Sniper. Instead of killing all enemies with your sniper you can do the same with your Special Ops. But remember, all 10 kills have to be made with one unit.
azt veszem ki hogy ki kell nyírnom special ops karakterrel 10 enemit?
én 176-ot öltem már meg
http://xbox360achievements.org/content/view/198/172/
és hogy tudok én magam szervert választani?hogy ne csak automatikusan rakjon be egy szerverre?
mert nem találom😞
a rendes játéklistában pedig még mindig nincs benne😞
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.