1101
XBOX 360 Játékok
-
Vladis #298 X-re eladó fóliás Forza Motorsport és Fable, 3.5K/db
érdeklődni itt vagy mail-ben:
[email protected] -
#297 Angol karcmentes PGR3-at cserélnék Ridge Racer 6-ra.
[email protected] -
Piko888 #296 oksa -
engine #295 sorry, kissé kómásan, úgy olvastam eladni akarod a COD3-mat -
Piko888 #294 Egy az egyben csere -
engine #293 Cod 3-mat mennyiért gondolod? -
Piko888 #292 Gears of Wart Call of Duty 3-ra cserélnék, vagy eladnám.
[email protected] -
Vladis #291 X-re eladó fóliás Forza Motorsport és Fable, 3.5K/db
érdeklődni itt vagy mail-ben:
[email protected] -
Piko888 #290 Fifa 07 eladó vagy Burnout Revengere cserélendő. Érd, [email protected] -
zsolt2800 #289 Érdekelne csak sajnos nem találok senkit aki játszik vagy játszott már vele,mert azért jó lenne magyarokkal is játszani. -
SzlobiG #288 Én a demót leszedtem nem vészes az irányítás csak mivel már pc-n kipörgettem 2X így nem érdekel annyira.:) -
Latis666 #287 Ha nem sprintelsz akkor a jobb karral lehet cselezni. Egyébként mintha a játék mutatná is. Ha kört csinálsz pördül egyet a labdával ha hirtelen fel le akkor jobbra balra kilépve cselez. Többet nem tudok hirtelen. -
Atoom15 #286 hát figy én nem de megvan a játék ha érdekel szólj
-
Atoom15 #285 Hy eladó 2 eredeti játék:
FF Online 5000 és Oblivion 8000 FT
érdeklődni lehet
[email protected]
ajánlatokat várok
sürgős!!!!!!!!!!
köszi
-
#284 az igaz h le van irva h kell csinálni , de ez PC!!!!! és nem XBOX360!! -
#283 HI!Nekem iss6 cselek mozgások stb kellene köszi!!! -
#282 Sziasztok!
Valaki próbálta már X360-on a LOTR: BFME2-őt? Ha igen, akkor egy rövidke véleményt írhatna. Legfőkébb az irányításra vagyok kíváncsi. Kösz! -
Dodey #281 tessék itt nézzd meg hátha segit! http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w -
SzlobiG #280 NFS Carbonba a Motion Blurt kilehet kapcsolni? -
Piko888 #279 Hol laksz?
-
st4n #278 A következő eredeti Xbox360 játékok eladóak egyben vagy külön-külön is:
- Fifa 07 (8.500)
- Dead or Alive 4 (8.000)
- Deadrising (7.500)
- Burnout Revenge (7.500)
A játékok Media Marktban vásárolt, némelyik magyar kézikönyvvel, teljesen bolti állapot!
Ajánlatokat ide várom: [email protected] -
#277 sziasztok!
hogyan lehet a fifa07-ben cselezni??? nem igaz h nincs egy kiba***ott biciklicsel vagy átlépős csel ebben a játékban?! csak megindulás jobbra-balra......
lécci segítsetek! köcce! -
Mr Vader #276 Eladó vagy elcserélhető a GUN és a FIFA 2007!
Érd.:[email protected] -
#275 Hi.
A Lost Planet legvégén a főnököt hogy kell kinyírni,2 napja kinlódok vele.leszedtem nagy soká nullára a csíkját úgy nekem még maradt kb.2 centis csíkom és nem halt meg,így csapkodtam még egy kicsit de aztán ahogy odamentem kinyírt a végén.
mérnem halt meg ha nincs csíkja nem értem.az egész játék nem tartott eddig mint ez az egy robotos csákó.
lécci segítsen már valaki.
thx -
Piko888 #274 Eladó Fifa 07 10k-ért. érd: [email protected] -
Olcsi2 #273 lesz annal sokkal utosebb cucc is... sztem. Sit, valszinu a PSO mar most elfogadhatobb, mint az FFXI. -
zsolt2800 #272 Kár. Hát igy nem érdemes megvenni. -
Olcsi2 #271 Nem nagyon... A friend listamon eddig meg senkit sem lattam jatszani vele sajnos. -
Vladis #270 PES 6 eladó vagy cserélhető (fóliás Promotional Copy - teljes verzió kiskönyvvel) -
zsolt2800 #269 Valaki szokott játszani Final Fantasy XI-el? Szerteném megvenni és érdekelne,hogy játszanak e vele magyarok is. -
dbb #268 Szevasztok,azt szeretném kérdezni hogy most kezdtem el Superman-t és az lenne a kérdésem hogy ha végigviszem a storyt akkor lehet szabadon mászkálni?előre is kösz -
Vladis #267 Hi!
Érdekelne Saints Row, illetve Sonic, természetesen csak eredetiben. Cserébe lenne Fight Night Round 3, Dead Rising, vagy cash.
Ajánlatokat ide várom:
[email protected] -
dbb #266 Szevasztok,elkezdtem játszani a Supermannel de már a 2.ugymond pályán elakadtam.Valami furcsa szobába kell harcolni és szürke ruhába vagyok.És az utolsó ellenfelet nem tudom legyőzni.Amikor azok a kis gömbök jönnek körülötte nem tudom hogyan kell azokat levadászni.Valaki esetleg aki játszott tudja?Ja és néztem kódokat a játékhoz és ezt írja hogy itt üssem be de nem tudom hogy hol van ez:
Cheats are entered in the Fortress of Solitude,itt kéne.
Valaki esetleg segitsen ezekben.előre is köszönöm
-
#265 amikor kilépsz a játékból választhatod a mentés és kilépés opciót,na ott menthecc -
#264 Hi!A viva pinata-ba hol kell menteni?köszke:) -
Olcsi2 #263 Hat az tulzas, hogy teljes szabadsag van... Repkedhetsz mindenfele, de eleg hamar tamad vaalmi kalamajka a varosban, amit aztan rendbe kell tenni, ugyhogy nem nagyon repkedhetsz kedvedre. Hat en a sztorit vegigjatszottam, de atoltozni nem nagyon tudtam. -
dbb #262 Szevasztok,valaki játszott már az új Superman játékkal?arra lennék kiváncsi hogy van a játékba teljes szabadság?esetleg átlehet öltözni benne?előre is kösz
-
#261 A Quake4 van valakinek? Lehet egyszerre négyen játszani ugy hogy négy felé osztódik a képernyö?
-
dbb #260 Szevasztok,A Smackdownban nem csak ketten lehet lenni.
a Fifa 07-et én is most néztem meg hát nem egy nagy durranás és nem lehet beállitani mivel csak ps2-n és pc-n van magyar kommentátor.A játékmenet igen furcsa a lövések meg ilyenek hát...nem tudom nem nagyon fogott meg. -
#259 Wwe Smackdown 2007 ebben csak kettővel lehet lenni??
Mert eddig csak olyan képeket láttam rolla, hogy mindég ugyan azok voltak rajtuk.