1101
XBOX 360 Játékok
  • CrucifX
    Imádkozás? :)
  • Röfikapitány
    HI!Superman return-be sem tudok továbbjutni!A léghajókat kellene megvédeni de elég durva mennyiségű sárkány támadja és felrobban mind a 3 és vége!Mi a hatásos módszer ellenük?
  • Röfikapitány
    Heló! Shaints Row-ba 50%-nál elfogytak a missiok ilyenkor mi van hogy lehet missiot szerezni?Vagy már csak az alfeladatok vannak mint a területszerzés meg a kocsik elött összecsuklás mintha elötnének , ilyenek?Köszi elörre is!!!
  • dbb
    Szevasztok,Valaki nem tudja hogy az NBA 2K7-ben melyik gombal lehet feldobni az emberemnek a palánkra zsákolásra??
  • Olcsi2
    Azannnya... az nem semmi, en 30 ora alatt vegigtoltam az egeszet, igaz csak harom golemet hasznaltam a harcokban. Nem semmi kitartasod van, respect.
  • ÜberKonzol
    http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=13
  • Piko888
    Eladó Saints Row. Érd, [email protected] v. 06703308809
  • Vladis
    Eladó x360-ra:
    - FNR3 (fóliás) - 6K
    - Battle For Middle-earth (fóliás) - 6K
    - Borunout Rvenge (fóliás) - 6K
    - N3 - 6.5K
    - The Outfit - 6.5K
    - Superman Returns - 7.5K
    - GoW - 8K
    - Splinter Cell: DA - 9.5K
    A következő címen érdeklődhetsz:
    [email protected]
  • carterx
    Lost Planet borító "1,5 Mega eredeti"

Download

• carterx
    sajnos csak azoknál a pontoknál lehet,ügyeskedj a harcokban hogy ne nyírjanak ki.fejleszd ki a bandát rendesen.én 1 hétig csak fejlesztgetni szoktam mikor szerzek egy jó golemet.
    78% -nál tartok a játékban,király cucc nagyon.eddig 67 óra játékidőm van.és milió szerzett gólem.mind 1000 feletti HP-val.

sok sikert!
  • Attila 007
    Outfit csere chromehounds?
  • Vladis
    Eladó x360-ra:
    - Superman Returns - 8.5K
    - The Outfit - 7K
    - N3 - 7.5K
    Mindhárom játék karcmentes, a következő címen érdeklődhetsz:
    [email protected]
  • Gabee667
    Sziasztok. Az Enchanted armsban a vp a vitaliti points-ot csak azoknál az refres ponits-oknál lehet tölteni vagy van rá valami más modszer is esteleg mert mire eljutok egyiktöl másikig teljesen leamortizálodik a csapat és az utolsó néhány csatábol el kell menekülnöm. Elöre is köszi a segitséget!
  • torrente
    Mindent megírtam privátban.
  • KADARKA
    Merre laksz? Érdekelne Battlefield 2.
  • Olcsi2
    Hat irjal le egy sort a hatuljarol... :) aztan eldontjuk nemet vagy angol. Mondjuk elvileg nekem mindegy, egy Dead Rising-ot igy is ugy is adnek erte.
  • torrente
    Szerintem, ha németül van a borítója, akkor german...
  • Attila 007
    Sieg! Nemtudja valaki hogy az NBA Live 07 nél mit kell teljesiteni az achievementseknél magyarul? Válaszokat előre is köszi
  • Ptomcat
    Hát megmondom őszintén lövésem sincs!Átnéztem a dobozt, a lemezt, de nem tudtam kikövetkeztetni. Jó lenne ha tudnál benne segíteni!
  • torrente
    Van 2 bontatlan, fóliázott játékom, amiket vagy eladnék vagy elcserélném az egyiket a Lost Planetre.
    X-Men: The Official Game - 12e
    Battlefield 2 - 7e

Angol nyelvű, PAL verziójú játékok.
  • Olcsi2
    Angol a CoD3-d vagy german?
  • Piko888
    Viva Pinata 12k ért eladó [email protected]
  • Bendy
    Splinter Cell 1. eladó! Xbox1en softmoddolásra alkalmas!!!
    Hiánycikk, nem kapható...akinek meg van az nem akar megszabadulni tőle, szóval ez ritka kincs :)
    8000ért megszabadulok tőle. érdeklődni: [email protected]
  • Ptomcat
    Sziasztok! Eredeti COD3-at elcserélnék Deadrising-ra vagy Lost Planet-re! Persze csak eredeti érdekel és nagyon jó lenne ha budapesti lennél!
  • Piko888
    Fifa 07 eladó [email protected]
  • koTOM
    Eladó x360-ra:
    Perfect Dark Zero 6000ft
    /[email protected]
  • Vladis
    Eladó x360-ra:
    - The Outfit (fóliás) - 7K
    - Battlefield 2 (karcmentes) - 6K
    A részleteket itt:
    [email protected]
  • zehy
    te aljas! :P
  • VanPersie
    szia
    írtam neked privit a pes-6al kapcsolatban:)
  • Piko888
    Én egyedül vagyok :-)
  • Röfikapitány
    Köszi szépen!

© Agent Z-nek is köszi!
  • Agent Z
    thx all
    olyanok vagytok mint a gyors reagálású hadtest;)
  • Piko888
    itt pedig a teljes : http://cover-paradise.to/?Module=ViewEntry&ID=230737
  • Piko888
    Tessék ecsém : http://www.576.hu/cover_mutat.php?id=33929&PHPSESSID=2e258e52b676ec6c137480a9311d0880
  • Agent Z
    bármelyik képfájl kezelövel átkopizod és annyi
    alcohol, clone cd stb
  • Agent Z
    skacok!

tudna vki nekem egy LOST PLANET boritót küldeni?
    vagy egy linket? égetöen fontos lenne!
    thx
  • Tomiba
    Sziasztok! Xbox360-as pes6-ban tudja valaki, hogy lehet mezeket módosítani, csapatneveket átírni, játékosokat átigazolni?

Röfikapitánynak. Nézd meg a peshungary.hu-n. Ott ps2-re van leírva, de azért használható, csak át kell "értelmezni" a gomb kiosztást(Y=háromszög, A=X stb).
  • Fefe
    Sziasztok
    Keresem a Test Drive Unlimited című játékot eredetiben. e-mail:[email protected]
  • Röfikapitány
    Helo!Régóta keresem már a pro evolution soccer 6 hoz a cseleket gombkombináciokat aki tudja hol találom meg a neten linkelje be köszi!
  • Röfikapitány
    Helo!Úgy már irtam ki játékot hogy én töltöttem le és clone cd- vel kirtam ment is!HA valakitől kapok egy másolt játékot azt hogy kell csinálni , nem akarok lemezt pazarolni köszi!