XBOX 360 Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem , vagy is nem de köszi😊
Úgy nem lehet megcsinálni hogy a netet nem dugom rá a x360-ra?ó lenne egy kis help!
Úgy nem lehet megcsinálni hogy a netet nem dugom rá a x360-ra?ó lenne egy kis help!
Wazz, csalódtam a DoaX 2-ben 😞
Nem sok az újítás, meg akár a sima boxon is elfutna, mintha nem változtattak volna semmit.
A játék rendszere kicsit módosult, egyenlõre nem éreztem rá, de szerintem sok múlik a szerencsén.
A netes része nagyon kiforratlan, tök gáz. Meg egyenlõre csak amcsik és japók vannak, melyik a lassabb...
Meg a csajok didkói nevetségesen mozognak, szerintem ezek a fejlesztõk nem jártak még strandon 😊
Ettõl függetlenül jó kis játék, akinek kimaradt az 1, ezt ne hagyja ki!
6/10
Nem sok az újítás, meg akár a sima boxon is elfutna, mintha nem változtattak volna semmit.
A játék rendszere kicsit módosult, egyenlõre nem éreztem rá, de szerintem sok múlik a szerencsén.
A netes része nagyon kiforratlan, tök gáz. Meg egyenlõre csak amcsik és japók vannak, melyik a lassabb...
Meg a csajok didkói nevetségesen mozognak, szerintem ezek a fejlesztõk nem jártak még strandon 😊
Ettõl függetlenül jó kis játék, akinek kimaradt az 1, ezt ne hagyja ki!
6/10
Azt úgy tudod hogy fel kell rakni a Windows XP media center 2005 öt és egy utp kábellel összekötöd akár routeren keresztül a gépedet és az xbox360 adat majd letöltöd a microsoft honlapjáról transcode 360 at feltelepited és a dashboardon elmész és megnyitod a media centert, röviden ennyi
Test Drive Unlimited (szebb, jobb mint a pgr3)
Az sem rossz de a tdu kiemelkedik.
Az sem rossz de a tdu kiemelkedik.
Perfekt Dark Zerot elcserélném, várom az ajánlatokat.
Hol lehet a legjobb áron olyan dvd-t venni amire érdemes x360 játékot irni(verbitamin) kellene leginkább azt szépen eszi a gép.Köszi elörre is!!!
Flsaheslés van, és attól függ milyen meghajtója lesz a gépednek, pl samsung, Hitachi, szal akkor a hozzávaló megfelelõ firmwaret kell rátetened. Magad is megteheted ha akarod, de sztem pár ezeret nemér meg az otthoni szenvedés😊
Persze. Flashelni kell, ami olyan, mint a csippelés.
Hy all!
Lehet, hogy jövõre veszek egy Xbox 360-at. Megszeretném kérdezni tõletek, hogy kell valamit babrálni az Xbox 360-al (pl.:mint a PS 2 tõvel a chippelés) ? vagy csak ki irod a játékokat és már mennek is?
Elõre is köszönöm!
Lehet, hogy jövõre veszek egy Xbox 360-at. Megszeretném kérdezni tõletek, hogy kell valamit babrálni az Xbox 360-al (pl.:mint a PS 2 tõvel a chippelés) ? vagy csak ki irod a játékokat és már mennek is?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Elég fasza a PGR3, szerintem jobb is, mint a Test Drive Unlimited, bár az engem jobban megfogott.
Piko888 PLS válaszolj a privimre!
Project Gotham Racing 3 szerintem
Szeva mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mi a legjobb XBOX 360-os autós játék? Azért teszek fel ilyen kérdést mert remélhetõleg nemsokára kapunk egy BOX-ot:d
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mi a legjobb XBOX 360-os autós játék? Azért teszek fel ilyen kérdést mert remélhetõleg nemsokára kapunk egy BOX-ot:d
Eredeti Fifa07-T eladnám vagy cserélném Pro Evo 6 ra!!!
Mit szólsz a Ridge Racer 6-hoz?
Eredeti Fight Night3mat cserélnék valami másra.Ki mit ajánl?
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Ez a Fifás videó nagyon állat😄
http://lebron.extra.hu
Eredeti Ridge racer 6 -ot elcserélném Gotham Racing 3 -ra.
Nincs Sopron környéki x boxos?
Köszi szépen
nemrég találtam ezt, nagyon jol, érthetöen bemutatja gombokkal együtt a cseleket
http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w
http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w
Játszott már valaki közületek a fifa 07-tel? Ha igen akkor hogy tudtok cselezni benne?
Nagyon kétlem.
De ha kicsit belegondolsz egyártalán nem is logikus, mert egy feljetebb generácios konzol játékai is feljetebbek, igy több dolgot igényelnek, amik az elözöbe nincsenek bent, de ez ugyanigy van a pc-nél is, ha jo meg uj a videokarid akkor minden elfut, ha régebbi, akkor szükül a kör...
De ha kicsit belegondolsz egyártalán nem is logikus, mert egy feljetebb generácios konzol játékai is feljetebbek, igy több dolgot igényelnek, amik az elözöbe nincsenek bent, de ez ugyanigy van a pc-nél is, ha jo meg uj a videokarid akkor minden elfut, ha régebbi, akkor szükül a kör...
Már Tomyt is irigylem😄
http://lebron.extra.hu
360-ra már csak egy Silent Hill, egy Prince of Persia, egy Crash, egy Spyro, meg sok sok Tony Hawk kéne, és ez lenne a világ legfaszább konzolja😄
lckrz.try.hu
már akinek 😄 1-ként már rég kint van magyarul nforce.nl nézzetek utána 😉 igaz hogy nem eredeti de nem baj 😄
Tudtommal dec elején jön a lokalizált verzió
A Viva Pinata demot ha leszeditek a LIVE ról magyar felirattal fog menni nálatok, ebbõl következtetek arra hogy a játék is az lesz, csak a kérdésem az volt hogy amivel játszanak õk az magyar feliratos vagy nem, elnézést ha rosszul tagoltam😊
Final fantasy XI-el játszik valaki és ha igen milyen?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Hol találtad?
Érdeklõdnék hogy a Viva Pinata magyar felirattal megy annál a változatnál amit alattam pár sorral irtatok?
Adja, de csak online versenyeknél ahol any cars vagy Cars Tier3 van megadva mint választható versenybe állitható autók
haho a nfs carbonba elverem dariust irja hogy audi tt le mans quatro unlocked de nem adja sehol mé?
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Ez oké!Köszi! 😊
Én is láttam!!!Csak adtak hozzá egy külön file-t ezekkel :
dmi.bin ss.bin pf.bin!!! most a ssmerge-l hozzá kell ezeket fûzni vagy nem?
Én is láttam!!!Csak adtak hozzá egy külön file-t ezekkel :
dmi.bin ss.bin pf.bin!!! most a ssmerge-l hozzá kell ezeket fûzni vagy nem?
Viva_Pinata_USA_XBOX360-pSy360 - works on PAL (Thanks Geeman) (Region Free)
Füvet ültetsz, adol-veszel...