XBOX 360 Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a linket!
Sajnos ezt már 4x letöltöttem, és indítottam.
Lefut egy pillanat alatt, de nem történik semmi.
Nekem a Windowsos Media Center kell, nem az Xbox extender.
(az már megvan)
Hiszen akárhogy nézem a gépemet, azon egy árva darab média centert sem találok :-)
Csak akkor azt nem tudom, miért ajánlja fel az extendert a Win Xp SP2 géphez is?
Lehet, hogy a Home nem jó neki csak a Prof?
Na erre kellene már valami authentikus válasz <#guluszem1>#guluszem1>
Sajnos ezt már 4x letöltöttem, és indítottam.
Lefut egy pillanat alatt, de nem történik semmi.
Nekem a Windowsos Media Center kell, nem az Xbox extender.
(az már megvan)
Hiszen akárhogy nézem a gépemet, azon egy árva darab média centert sem találok :-)
Csak akkor azt nem tudom, miért ajánlja fel az extendert a Win Xp SP2 géphez is?
Lehet, hogy a Home nem jó neki csak a Prof?
Na erre kellene már valami authentikus válasz <#guluszem1>#guluszem1>
Bocs, kissé gyorsabban írtam, mint ahogy olvastam, erre még nem tudok válaszolni, mert nincsenek itthon a mágusaim (10 éves, meg 5 éves)
üdv: baak
üdv: baak
Rá! Lásd a 238-ast
Üdv: baak
megvan!!
elkellmenny beszélni azzal az öreg faszival aki a bolt elõtt áll amiben egy néger csóka az eladó,ott van a fõtéren.aztán YES-t válassz,lesz kis duma,aztán menny vissza a bolthoz és vegyél 100-ér egy cipõ félét,aztán vissza a karikákhoz,menny át a kérdõjelen és álj a karikák alá ahol nyomj X et és már át is rohan a vizen.ott ugorj a tükörbe és jön a köv.pálya.HAJRÁ!!
most elakadtunk megin,a kislányt kéne kiszabadítani valami résbõl.
Valaki rájött már??
elkellmenny beszélni azzal az öreg faszival aki a bolt elõtt áll amiben egy néger csóka az eladó,ott van a fõtéren.aztán YES-t válassz,lesz kis duma,aztán menny vissza a bolthoz és vegyél 100-ér egy cipõ félét,aztán vissza a karikákhoz,menny át a kérdõjelen és álj a karikák alá ahol nyomj X et és már át is rohan a vizen.ott ugorj a tükörbe és jön a köv.pálya.HAJRÁ!!
most elakadtunk megin,a kislányt kéne kiszabadítani valami résbõl.
Valaki rájött már??
Eladó Viva Pinatát keresek.
Ha játszik itt vki az NHL2K7-el, leírná mellik gombbal mit is csinálnak pontosn? Eddig az elõre hátra jobbra balra az ami megvan 😞
lckrz.try.hu
Azt úgy tudod hogy fel kell rakni a Windows XP media center 2005 öt <...>
De jó, hogy ezt látom ... már egy fél napot rászántam erre.
Azt áruld el lécci, hogyan lehet hozzájutni ehhez a média centerhez, mert én letölthetõ formában sehol nem találtam.
Mindenhol csak a kezelésérõl írnak.
Úgyhogy kérlek add meg a konkrét letöltési címét!
Válaszod alapján feltételezem, hogy Te már használod a cuccot.
Köszönöm, üdv!
De jó, hogy ezt látom ... már egy fél napot rászántam erre.
Azt áruld el lécci, hogyan lehet hozzájutni ehhez a média centerhez, mert én letölthetõ formában sehol nem találtam.
Mindenhol csak a kezelésérõl írnak.
Úgyhogy kérlek add meg a konkrét letöltési címét!
Válaszod alapján feltételezem, hogy Te már használod a cuccot.
Köszönöm, üdv!
helosztok! az lenne a kérdésem, hogy az xboxal mit kell micsinálni hogy vigye az írott játékokat? ezt is csippeltetni kell?
és ha nincs igy meghackelve attol viszi az írott dvd filmeket, irott audio cd-ket?
és ha nincs igy meghackelve attol viszi az írott dvd filmeket, irott audio cd-ket?
nyugi nekem se megy,gondoltam átrepülök a rókával de nem lehet választani 😞
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Hali!
Az emberek feje felett különbözõ színû négyzetek találhatók. Ha jól emlékszem akkor sárga, meg piros színûek. Van egy ember amelyiknek azthiszem kék, vagy világoskék a négyzet a feje felett. Na õ fog valami feladatot adni, amiért tudsz venni a boltban valami segédeszközt annak segítségével tudsz ádjutni a tükörhöz. Utána csak hajrá!
Légyszi írd meg hogy sikerült vagy nem mert nem otthon vagyok, ha nem sikerült akkor este ha hazaérek akkor megnézem pontosan
Az emberek feje felett különbözõ színû négyzetek találhatók. Ha jól emlékszem akkor sárga, meg piros színûek. Van egy ember amelyiknek azthiszem kék, vagy világoskék a négyzet a feje felett. Na õ fog valami feladatot adni, amiért tudsz venni a boltban valami segédeszközt annak segítségével tudsz ádjutni a tükörhöz. Utána csak hajrá!
Légyszi írd meg hogy sikerült vagy nem mert nem otthon vagyok, ha nem sikerült akkor este ha hazaérek akkor megnézem pontosan
Csak a Fifa Street (gondolom az az egy) van a kompatibilitási listán rajta.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Fifa Street 2 megy 360on?
Sziasztok.
Nyomja valaki a Sonic játékot?
lécci segítsen már mert elkezdeni se tudjuk <#falbav>#falbav>
a víz felett vannak a karikák és átkellene jutni a másik partra ahol van egy kerek tükör.Képtelen vagyok én is nemhogy a gyerek.
Thx
Nyomja valaki a Sonic játékot?
lécci segítsen már mert elkezdeni se tudjuk <#falbav>#falbav>
a víz felett vannak a karikák és átkellene jutni a másik partra ahol van egy kerek tükör.Képtelen vagyok én is nemhogy a gyerek.
Thx
Természetesen fizetek érte
Mit ér a gemerpont ha lejár a reg ujat kell csinálnod és megint kezdheted elörröl!Ha csak nem fizetsz érte!
Kinek mennyi Gamerpontja van?😊
Gears of War után érdeklödöm aki el akarja passzolni írjon mailt : [email protected]
hello
Valki játszott már a far cry instict predatorral?
Milyen?
Valki játszott már a far cry instict predatorral?
Milyen?
K Zsolti
sorry
sorry
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Aki szokot játszani a livon pgr3-mal az vegyen már fel légyszi.
Gamertag:K Zsoli
Köszi
Gamertag:K Zsoli
Köszi
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
szerintem a pgr3 irányítása jó, csak egy kicsit túl gyorsan reagálnak az autók.
Nektek nem volt gáz a pgr3 irányítása? nekem mindig kifarol.
PGR3 jó. TDU szerintem még jobb. Most Wanted fos.
Srácok szerintetek melyik jobb a PGR3 vagy a Most Wanted?
Lost Planet fõellenfelek körözési és ingame képei ...
Van egy video is lap alján, de az már közkézen forog pár napja.
Van egy video is lap alján, de az már közkézen forog pár napja.
Nekem nem jött be a játék, nem szeretem az ilyen lopakodós cuccokat. Tegnap kipróbáltam a Rainbow Six Vegast, elég fullnak tûnik. Mondjuk amikor lopakodósra fogtam, mindig lelõttek 😊
Én pl már az elején elakadtam a játéknak, mert ugye ottvagyok a rakéta résznél és amikor visszaszámlál nemtudok kimenekülni, nah azt ott hogy kell?Válaszokat elõre is köszike
Valóban, hogy csessze meg! 😊 Tényleg finoman kell tolni a kart. Hiába, kezdõ konzolos vagyok még! Órák óta zúzom a játékot nagyon frankó!<#eljen>#eljen>
Mess with the best, and die like the rest...
Olvasd el a gyári kézikönyet, biztos benne van. Ha nincs ilyened, kénytelen leszel végigolvasni a tutorialt.
mi?sztem egyszerûen csak lassan tolod az analog kart,legalábbis ps2-n így van,tuti
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Hát most én ugyan azt nem láttam de hát biztos valami gombra történik.Az egyik analog kar lenyomása nem ez például?Már nem lefelé huzni,hanem lenyomni,mint egy gombot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki lécci help! Hihetetlennek tûnhet, de nem tok rájönni hogy az istenbe kell a Splinter Cell DA-ban lopakodni. Az ürge állandóan fut, így nem lehet jáccani. A korábbi részeket pc-n toltam, ott egyértelmû volt, de a kontrolleren hiába nyomok én minden gombot nem megy. Nagy fanja vok a játéknak, úgyhogy a segíccségeteket várom. Köszönöm
Mess with the best, and die like the rest...
Játékokat is tudsz hozatni?
Privát üzletkötõ vagyok és különféle termékeket tudok importálni, de most külön kiemelem a legjobb ajánlat XBOX 360-on van ide Magyarországra meg Szlovákiába mert mindig itt a legalacsonyabb a konzoleladás. Egy német distributor céggel vagyunk összeköttetésbe. Egy e-mailt kell küldeni nekem melyre kapsz egy válasz e-mailt melyben benne van a menete az egésznek. 59-60 ezerre jön ki az ára. Mínusz-plussz 1000 forint attól függõen hogy hova kell házhoz szállítani. De e-mailen információkkal részletekkel szolgálunk. hitelkártya sem szükséges. De ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel email: [email protected]
Inkább beszéljük meg emilben : [email protected]
Mennyiért?
Nekem van eladó saints row om, 8000K, ha érdekel irj ide
Eladó Saits Row-ot keresek.
Project_Gotham_Racing_3_PAL_INTERNAL_XBOX360-RoME - works as it is!
Ezt töltsd le.
Ezt töltsd le.
Kameo.Elements.Of.Power.PROPER.PAL.UK.XBOX360-UKT - works as it is!
Megy.
Megy.
Kameo.Elements.Of.Power.PROPER.PAL.UK.XBOX360
ez van valakinek?
This is a UK Proper release. The PI version which claimed to work on PAL systems never worked. Even after trying 3 different ss.bin files. So here is a 100% working version of this great game.
akkor ez most megy v nem?
ez van valakinek?
This is a UK Proper release. The PI version which claimed to work on PAL systems never worked. Even after trying 3 different ss.bin files. So here is a 100% working version of this great game.
akkor ez most megy v nem?
Splinter Cell - Double Agent valahol már kapható? Itt hungarisben gondoltam.
Anno képeken már láttam, hogy nem a graf lessz az erõssége 😊, hanem a didik 😊
Csak ha a netre kötöd a gépedet nincs egy hálózaton a gépeddel az xbox360 igy nemtudod a gépen lévõ avikat lejátszani, xbox360 pedig nemkezeli a divXet, tehát a routeres megoldás az egyetlen amivel képes vagy Media Center segitségével hálózaton keresztül azzal a segédprogrammal összekötni a gépedet amit irtam, segitség meg az xbox.com on van, azt hiszem még film is található hozzá