XBOX 360 Játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X-re eladó fóliás Forza Motorsport és Fable, 3.5K/db
érdeklõdni itt vagy mail-ben:
[email protected]
Ryo san
Angol karcmentes PGR3-at cserélnék Ridge Racer 6-ra.
[email protected]

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

oksa <#buck>
sorry, kissé kómásan, úgy olvastam eladni akarod a COD3-mat <#vigyor>

Egy az egyben csere
Cod 3-mat mennyiért gondolod?

Gears of Wart Call of Duty 3-ra cserélnék, vagy eladnám.
[email protected]
X-re eladó fóliás Forza Motorsport és Fable, 3.5K/db
érdeklõdni itt vagy mail-ben:
[email protected]
Fifa 07 eladó vagy Burnout Revengere cserélendõ. Érd, [email protected]
Érdekelne csak sajnos nem találok senkit aki játszik vagy játszott már vele,mert azért jó lenne magyarokkal is játszani.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Én a demót leszedtem nem vészes az irányítás csak mivel már pc-n kipörgettem 2X így nem érdekel annyira.😊

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Ha nem sprintelsz akkor a jobb karral lehet cselezni. Egyébként mintha a játék mutatná is. Ha kört csinálsz pördül egyet a labdával ha hirtelen fel le akkor jobbra balra kilépve cselez. Többet nem tudok hirtelen.

hát figy én nem de megvan a játék ha érdekel szólj
Hy eladó 2 eredeti játék:
FF Online 5000 és Oblivion 8000 FT
érdeklõdni lehet
[email protected]
ajánlatokat várok
sürgõs!!!!!!!!!!
köszi
HUNMarcus
az igaz h le van irva h kell csinálni , de ez PC!!!!! és nem XBOX360!!

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Röfikapitány
HI!Nekem iss6 cselek mozgások stb kellene köszi!!!

Ioles
Sziasztok!
Valaki próbálta már X360-on a LOTR: BFME2-õt? Ha igen, akkor egy rövidke véleményt írhatna. Legfõkébb az irányításra vagyok kíváncsi. Kösz!

tessék itt nézzd meg hátha segit! http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w<#help>
NFS Carbonba a Motion Blurt kilehet kapcsolni?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Hol laksz?
A következõ eredeti Xbox360 játékok eladóak egyben vagy külön-külön is:

- Fifa 07 (8.500)
- Dead or Alive 4 (8.000)
- Deadrising (7.500)
- Burnout Revenge (7.500)

A játékok Media Marktban vásárolt, némelyik magyar kézikönyvvel, teljesen bolti állapot!

Ajánlatokat ide várom: [email protected]
HUNMarcus
sziasztok!
hogyan lehet a fifa07-ben cselezni??? nem igaz h nincs egy kiba***ott biciklicsel vagy átlépõs csel ebben a játékban?! csak megindulás jobbra-balra......
lécci segítsetek! köcce!

Eladó vagy elcserélhetõ a GUN és a FIFA 2007!
Érd.:[email protected]
carterx
Hi.

A Lost Planet legvégén a fõnököt hogy kell kinyírni,2 napja kinlódok vele.leszedtem nagy soká nullára a csíkját úgy nekem még maradt kb.2 centis csíkom és nem halt meg,így csapkodtam még egy kicsit de aztán ahogy odamentem kinyírt a végén.
mérnem halt meg ha nincs csíkja nem értem.az egész játék nem tartott eddig mint ez az egy robotos csákó.

lécci segítsen már valaki.

thx

Eladó Fifa 07 10k-ért. érd: [email protected]
lesz annal sokkal utosebb cucc is... sztem. Sit, valszinu a PSO mar most elfogadhatobb, mint az FFXI.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Kár. Hát igy nem érdemes megvenni.

Nem nagyon... A friend listamon eddig meg senkit sem lattam jatszani vele sajnos.

PES 6 eladó vagy cserélhetõ (fóliás Promotional Copy - teljes verzió kiskönyvvel)
Valaki szokott játszani Final Fantasy XI-el? Szerteném megvenni és érdekelne,hogy játszanak e vele magyarok is.

Szevasztok,azt szeretném kérdezni hogy most kezdtem el Superman-t és az lenne a kérdésem hogy ha végigviszem a storyt akkor lehet szabadon mászkálni?elõre is kösz

Hi!
Érdekelne Saints Row, illetve Sonic, természetesen csak eredetiben. Cserébe lenne Fight Night Round 3, Dead Rising, vagy cash.
Ajánlatokat ide várom:
[email protected]
Szevasztok,elkezdtem játszani a Supermannel de már a 2.ugymond pályán elakadtam.Valami furcsa szobába kell harcolni és szürke ruhába vagyok.És az utolsó ellenfelet nem tudom legyõzni.Amikor azok a kis gömbök jönnek körülötte nem tudom hogyan kell azokat levadászni.Valaki esetleg aki játszott tudja?Ja és néztem kódokat a játékhoz és ezt írja hogy itt üssem be de nem tudom hogy hol van ez:
Cheats are entered in the Fortress of Solitude,itt kéne.
Valaki esetleg segitsen ezekben.elõre is köszönöm

carterx
amikor kilépsz a játékból választhatod a mentés és kilépés opciót,na ott menthecc <#vigyor>

Röfikapitány
Hi!A viva pinata-ba hol kell menteni?köszke😊

Hat az tulzas, hogy teljes szabadsag van... Repkedhetsz mindenfele, de eleg hamar tamad vaalmi kalamajka a varosban, amit aztan rendbe kell tenni, ugyhogy nem nagyon repkedhetsz kedvedre. Hat en a sztorit vegigjatszottam, de atoltozni nem nagyon tudtam.

Szevasztok,valaki játszott már az új Superman játékkal?arra lennék kiváncsi hogy van a játékba teljes szabadság?esetleg átlehet öltözni benne<#rolleyes>?elõre is kösz

Ewergo
A Quake4 van valakinek? Lehet egyszerre négyen játszani ugy hogy négy felé osztódik a képernyö?

Szevasztok,A Smackdownban nem csak ketten lehet lenni.
a Fifa 07-et én is most néztem meg hát nem egy nagy durranás és nem lehet beállitani mivel csak ps2-n és pc-n van magyar kommentátor.A játékmenet igen furcsa a lövések meg ilyenek hát...nem tudom nem nagyon fogott meg.

rambuu
Wwe Smackdown 2007 ebben csak kettõvel lehet lenni??
Mert eddig csak olyan képeket láttam rolla, hogy mindég ugyan azok voltak rajtuk.

Mennyiért adnád a COD3-mat?

A playstation 2-n...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HUNMarcus
sziasztok, nem tudjátok véletlen hol lehet a magyar kommentárt beállítani a fifa07-ben???

Hi!
COD3 eladó vagy esetleg kontrollerre cserélhetõ!
[email protected]
Eladó egy Project Gotham Racing 3 és egy Fight Night Round 3.
Ár megegyezés szerint.
[email protected]
nem célzól csak lõssz.
Abban tud valaki segiteni hogy Gears of warban hogy lehet kilõni a fedezék mögül anülkül hogy kinéznék? (lehet hogy csak löni kell célozni nem? Nem is probáltam) Illetve a Fight nightban hogy tudnék liveon custom boxert csinálni mert nem jövök rá.

csá!
Valakinek elindult ez a verzió.
Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars
carterx
Hi.
most vettelek észre bocs.sikerült igen,az.de még a kislányt nem tudom hogy kell kiszabadítani a fal alol.beszéltem már mindenkivel de csak azt sipítozzák hogy a kislány ott van beszorulva jaaj.
ötlet?

thx

Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen meghajtójú x360-t érdemes venni, hol lehet megokositani és ha meg van tuningolva visszi-e a régi box játékokat is vagy csak a régieket?
Válaszotokat elöre is köszi!