XBOX 360 Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdeklõdni itt vagy mail-ben:
[email protected]
[email protected]
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
[email protected]
érdeklõdni itt vagy mail-ben:
[email protected]
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
FF Online 5000 és Oblivion 8000 FT
érdeklõdni lehet
[email protected]
ajánlatokat várok
sürgõs!!!!!!!!!!
köszi
Valaki próbálta már X360-on a LOTR: BFME2-õt? Ha igen, akkor egy rövidke véleményt írhatna. Legfõkébb az irányításra vagyok kíváncsi. Kösz!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
- Fifa 07 (8.500)
- Dead or Alive 4 (8.000)
- Deadrising (7.500)
- Burnout Revenge (7.500)
A játékok Media Marktban vásárolt, némelyik magyar kézikönyvvel, teljesen bolti állapot!
Ajánlatokat ide várom: [email protected]
hogyan lehet a fifa07-ben cselezni??? nem igaz h nincs egy kiba***ott biciklicsel vagy átlépõs csel ebben a játékban?! csak megindulás jobbra-balra......
lécci segítsetek! köcce!
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Érd.:[email protected]
A Lost Planet legvégén a fõnököt hogy kell kinyírni,2 napja kinlódok vele.leszedtem nagy soká nullára a csíkját úgy nekem még maradt kb.2 centis csíkom és nem halt meg,így csapkodtam még egy kicsit de aztán ahogy odamentem kinyírt a végén.
mérnem halt meg ha nincs csíkja nem értem.az egész játék nem tartott eddig mint ez az egy robotos csákó.
lécci segítsen már valaki.
thx
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Érdekelne Saints Row, illetve Sonic, természetesen csak eredetiben. Cserébe lenne Fight Night Round 3, Dead Rising, vagy cash.
Ajánlatokat ide várom:
[email protected]
Cheats are entered in the Fortress of Solitude,itt kéne.
Valaki esetleg segitsen ezekben.elõre is köszönöm
a Fifa 07-et én is most néztem meg hát nem egy nagy durranás és nem lehet beállitani mivel csak ps2-n és pc-n van magyar kommentátor.A játékmenet igen furcsa a lövések meg ilyenek hát...nem tudom nem nagyon fogott meg.
Mert eddig csak olyan képeket láttam rolla, hogy mindég ugyan azok voltak rajtuk.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Ár megegyezés szerint.
[email protected]
Valakinek elindult ez a verzió.
Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars
most vettelek észre bocs.sikerült igen,az.de még a kislányt nem tudom hogy kell kiszabadítani a fal alol.beszéltem már mindenkivel de csak azt sipítozzák hogy a kislány ott van beszorulva jaaj.
ötlet?
thx
Azt szeretném kérdezni hogy milyen meghajtójú x360-t érdemes venni, hol lehet megokositani és ha meg van tuningolva visszi-e a régi box játékokat is vagy csak a régieket?
Válaszotokat elöre is köszi!