XBOX 360 Játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer365.hu-ra jar a legtobb legit jatekos, ott porog a hasznaltpiac a legjobban (Elado jatekok - eredeti)
A regi XBOX-bol nem visz mindent, van egy kompatibilitasi lista az xbox.com-on (ha ket-harom oldalt visszalapozol az XBOX360 topikban, megtalalod a linket).
Nemtom milyen jatekot akarsz a vinyora tenni, az arcade cuccokat peldaul oda masolja, szoval, igen, tudsz.
A regi XBOX-bol nem visz mindent, van egy kompatibilitasi lista az xbox.com-on (ha ket-harom oldalt visszalapozol az XBOX360 topikban, megtalalod a linket).
Nemtom milyen jatekot akarsz a vinyora tenni, az arcade cuccokat peldaul oda masolja, szoval, igen, tudsz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
van egy x360am és azt lenne jo tudni,hogy mért nem viszi le a régi xbox eredeti játékot?a vinyojára tudok játékot ráteni?hol tudok olcsoért eredeti játékokat venni,kölcsönözni?valaki!!!!!!!!!
Ja remélem én is hogy nem ennyi mert most nagyon megtetszett a játék.nagyon eltalálták a küldetéseket.
😊 ez jó ezt már én is kérdeztem 2x😊 senki sem válaszolt!
A barátnõm is játszik vele neki mér nincs feladata 47% nál van!
Én még csak 40% nál most volt amit irtál hogy átugratott a muki a hidon.De még a fennti térképen van feladatom de sztem már nem sok!Remélem nem ennyi volt!!!!
A barátnõm is játszik vele neki mér nincs feladata 47% nál van!
Én még csak 40% nál most volt amit irtál hogy átugratott a muki a hidon.De még a fennti térképen van feladatom de sztem már nem sok!Remélem nem ennyi volt!!!!
Köszönöm a segitséget majd megpróbálom.Viszont az lehetséges hogy 42% végigvittem a Sains Row-ot? mivel már elfogytak a küldetések máûr csak ilyen activitisek vannak.Mindenkinek az volt az utolsó küldetése hogy a columbiai fõnök házára kellett menni és kiirtani mindenkit köztük õt is de a végén elmenekül és átugrat egy hídon?ez volt mindenkinek a vége?elõre is kösz
😊 oké!Kamikáze módon nyomultam elörre és ugy ütköztem a sárkánynak majd megragadtam és nekivágtam egy másik sárkánynak ez nem volt túl hatásos igy fagyos lehelettel😊 nyomultam tovább 2 léghajó felrobban a 3. at sikerült megmenteni!Jóval elörerepültem ahogy jöttek be a sárkányok fagyasztás ütés vagy eldobás!REmélem sikerál neked is és ezek után majd te segitesz nekem😊 mert utánna megint nem lesz könnyû dolgod😊
Majd irj!
Majd irj!
Emondanád hogyan kell a léghajónál legyõzni õket? én is itt akadtam el😊elõre is köszi
Sikerült és rögttön elakadtam megint😊!Most a földön támadnak be a gyíkarcok amint lecsapom õket kövémerednek majd egy idõ mulva megint életrekelnek és rombolnak tovább!Minen speckónak ellenálnak!!Aki járt már itt és tud ellenük valamit irjon köszke!
HI!Superman return-be sem tudok továbbjutni!A léghajókat kellene megvédeni de elég durva mennyiségû sárkány támadja és felrobban mind a 3 és vége!Mi a hatásos módszer ellenük?
Heló! Shaints Row-ba 50%-nál elfogytak a missiok ilyenkor mi van hogy lehet missiot szerezni?Vagy már csak az alfeladatok vannak mint a területszerzés meg a kocsik elött összecsuklás mintha elötnének , ilyenek?Köszi elörre is!!!
Szevasztok,Valaki nem tudja hogy az NBA 2K7-ben melyik gombal lehet feldobni az emberemnek a palánkra zsákolásra??
Azannnya... az nem semmi, en 30 ora alatt vegigtoltam az egeszet, igaz csak harom golemet hasznaltam a harcokban. Nem semmi kitartasod van, respect.
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data =13
www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért
Eladó Saints Row. Érd, [email protected] v. 06703308809
Eladó x360-ra:
- FNR3 (fóliás) - 6K
- Battle For Middle-earth (fóliás) - 6K
- Borunout Rvenge (fóliás) - 6K
- N3 - 6.5K
- The Outfit - 6.5K
- Superman Returns - 7.5K
- GoW - 8K
- Splinter Cell: DA - 9.5K
A következõ címen érdeklõdhetsz:
[email protected]
- FNR3 (fóliás) - 6K
- Battle For Middle-earth (fóliás) - 6K
- Borunout Rvenge (fóliás) - 6K
- N3 - 6.5K
- The Outfit - 6.5K
- Superman Returns - 7.5K
- GoW - 8K
- Splinter Cell: DA - 9.5K
A következõ címen érdeklõdhetsz:
[email protected]
sajnos csak azoknál a pontoknál lehet,ügyeskedj a harcokban hogy ne nyírjanak ki.fejleszd ki a bandát rendesen.én 1 hétig csak fejlesztgetni szoktam mikor szerzek egy jó golemet.
78% -nál tartok a játékban,király cucc nagyon.eddig 67 óra játékidõm van.és milió szerzett gólem.mind 1000 feletti HP-val.
sok sikert!
78% -nál tartok a játékban,király cucc nagyon.eddig 67 óra játékidõm van.és milió szerzett gólem.mind 1000 feletti HP-val.
sok sikert!
Outfit csere chromehounds?
Eladó x360-ra:
- Superman Returns - 8.5K
- The Outfit - 7K
- N3 - 7.5K
Mindhárom játék karcmentes, a következõ címen érdeklõdhetsz:
[email protected]
- Superman Returns - 8.5K
- The Outfit - 7K
- N3 - 7.5K
Mindhárom játék karcmentes, a következõ címen érdeklõdhetsz:
[email protected]
Sziasztok. Az Enchanted armsban a vp a vitaliti points-ot csak azoknál az refres ponits-oknál lehet tölteni vagy van rá valami más modszer is esteleg mert mire eljutok egyiktöl másikig teljesen leamortizálodik a csapat és az utolsó néhány csatábol el kell menekülnöm. Elöre is köszi a segitséget!<#help>#help>
Merre laksz? Érdekelne Battlefield 2.
Hat irjal le egy sort a hatuljarol... 😊 aztan eldontjuk nemet vagy angol. Mondjuk elvileg nekem mindegy, egy Dead Rising-ot igy is ugy is adnek erte.
Sieg! Nemtudja valaki hogy az NBA Live 07 nél mit kell teljesiteni az achievementseknél magyarul? Válaszokat elõre is köszi
Hát megmondom õszintén lövésem sincs!Átnéztem a dobozt, a lemezt, de nem tudtam kikövetkeztetni. Jó lenne ha tudnál benne segíteni!
Van 2 bontatlan, fóliázott játékom, amiket vagy eladnék vagy elcserélném az egyiket a Lost Planetre.
X-Men: The Official Game - 12e
Battlefield 2 - 7e
Angol nyelvû, PAL verziójú játékok.
X-Men: The Official Game - 12e
Battlefield 2 - 7e
Angol nyelvû, PAL verziójú játékok.
Angol a CoD3-d vagy german?
Viva Pinata 12k ért eladó [email protected]
Splinter Cell 1. eladó! Xbox1en softmoddolásra alkalmas!!!
Hiánycikk, nem kapható...akinek meg van az nem akar megszabadulni tõle, szóval ez ritka kincs 😊
8000ért megszabadulok tõle. érdeklõdni: [email protected]
Hiánycikk, nem kapható...akinek meg van az nem akar megszabadulni tõle, szóval ez ritka kincs 😊
8000ért megszabadulok tõle. érdeklõdni: [email protected]
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Sziasztok! Eredeti COD3-at elcserélnék Deadrising-ra vagy Lost Planet-re! Persze csak eredeti érdekel és nagyon jó lenne ha budapesti lennél!
Fifa 07 eladó [email protected]
Eladó x360-ra:
- The Outfit (fóliás) - 7K
- Battlefield 2 (karcmentes) - 6K
A részleteket itt:
[email protected]
- The Outfit (fóliás) - 7K
- Battlefield 2 (karcmentes) - 6K
A részleteket itt:
[email protected]
te aljas! 😛
szia
írtam neked privit a pes-6al kapcsolatban😊
írtam neked privit a pes-6al kapcsolatban😊
Én egyedül vagyok :-)
thx all
olyanok vagytok mint a gyors reagálású hadtest😉
olyanok vagytok mint a gyors reagálású hadtest😉
itt pedig a teljes : http://cover-paradise.to/?Module=ViewEntry&ID=230737
Tessék ecsém : http://www.576.hu/cover_mutat.php?id=33929&PHPSESSID=2e258e52b676ec6c137480a9311d0880
bármelyik képfájl kezelövel átkopizod és annyi
alcohol, clone cd stb
alcohol, clone cd stb
skacok!
tudna vki nekem egy LOST PLANET boritót küldeni?
vagy egy linket? égetöen fontos lenne!
thx
tudna vki nekem egy LOST PLANET boritót küldeni?
vagy egy linket? égetöen fontos lenne!
thx
Sziasztok! Xbox360-as pes6-ban tudja valaki, hogy lehet mezeket módosítani, csapatneveket átírni, játékosokat átigazolni?
Röfikapitánynak. Nézd meg a peshungary.hu-n. Ott ps2-re van leírva, de azért használható, csak át kell "értelmezni" a gomb kiosztást(Y=háromszög, A=X stb).
Röfikapitánynak. Nézd meg a peshungary.hu-n. Ott ps2-re van leírva, de azért használható, csak át kell "értelmezni" a gomb kiosztást(Y=háromszög, A=X stb).
Sziasztok
Keresem a Test Drive Unlimited címû játékot eredetiben. e-mail:[email protected]
Keresem a Test Drive Unlimited címû játékot eredetiben. e-mail:[email protected]
Helo!Régóta keresem már a pro evolution soccer 6 hoz a cseleket gombkombináciokat aki tudja hol találom meg a neten linkelje be köszi!