XBOX 360 Játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamer365.hu-ra jar a legtobb legit jatekos, ott porog a hasznaltpiac a legjobban (Elado jatekok - eredeti)

A regi XBOX-bol nem visz mindent, van egy kompatibilitasi lista az xbox.com-on (ha ket-harom oldalt visszalapozol az XBOX360 topikban, megtalalod a linket).

Nemtom milyen jatekot akarsz a vinyora tenni, az arcade cuccokat peldaul oda masolja, szoval, igen, tudsz.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

van egy x360am és azt lenne jo tudni,hogy mért nem viszi le a régi xbox eredeti játékot?a vinyojára tudok játékot ráteni?hol tudok olcsoért eredeti játékokat venni,kölcsönözni?valaki!!!!!!!!!
Ja remélem én is hogy nem ennyi mert most nagyon megtetszett a játék.nagyon eltalálták a küldetéseket.

Röfikapitány
😊 ez jó ezt már én is kérdeztem 2x😊 senki sem válaszolt!
A barátnõm is játszik vele neki mér nincs feladata 47% nál van!
Én még csak 40% nál most volt amit irtál hogy átugratott a muki a hidon.De még a fennti térképen van feladatom de sztem már nem sok!Remélem nem ennyi volt!!!!

Köszönöm a segitséget majd megpróbálom.Viszont az lehetséges hogy 42% végigvittem a Sains Row-ot? mivel már elfogytak a küldetések máûr csak ilyen activitisek vannak.Mindenkinek az volt az utolsó küldetése hogy a columbiai fõnök házára kellett menni és kiirtani mindenkit köztük õt is de a végén elmenekül és átugrat egy hídon?ez volt mindenkinek a vége?elõre is kösz

Röfikapitány
😊 oké!Kamikáze módon nyomultam elörre és ugy ütköztem a sárkánynak majd megragadtam és nekivágtam egy másik sárkánynak ez nem volt túl hatásos igy fagyos lehelettel😊 nyomultam tovább 2 léghajó felrobban a 3. at sikerült megmenteni!Jóval elörerepültem ahogy jöttek be a sárkányok fagyasztás ütés vagy eldobás!REmélem sikerál neked is és ezek után majd te segitesz nekem😊 mert utánna megint nem lesz könnyû dolgod😊
Majd irj!

Emondanád hogyan kell a léghajónál legyõzni õket? én is itt akadtam el😊elõre is köszi

Röfikapitány
Sikerült és rögttön elakadtam megint😊!Most a földön támadnak be a gyíkarcok amint lecsapom õket kövémerednek majd egy idõ mulva megint életrekelnek és rombolnak tovább!Minen speckónak ellenálnak!!Aki járt már itt és tud ellenük valamit irjon köszke!

Röfikapitány
Sikerült jepejuhejjaaaa😊

Röfikapitány
😞 az már megvolt😊 nem segített!Valami konkrétabb?

CrucifX
Imádkozás? 😊

Röfikapitány
HI!Superman return-be sem tudok továbbjutni!A léghajókat kellene megvédeni de elég durva mennyiségû sárkány támadja és felrobban mind a 3 és vége!Mi a hatásos módszer ellenük?

Röfikapitány
Heló! Shaints Row-ba 50%-nál elfogytak a missiok ilyenkor mi van hogy lehet missiot szerezni?Vagy már csak az alfeladatok vannak mint a területszerzés meg a kocsik elött összecsuklás mintha elötnének , ilyenek?Köszi elörre is!!!

Szevasztok,Valaki nem tudja hogy az NBA 2K7-ben melyik gombal lehet feldobni az emberemnek a palánkra zsákolásra??

Azannnya... az nem semmi, en 30 ora alatt vegigtoltam az egeszet, igaz csak harom golemet hasznaltam a harcokban. Nem semmi kitartasod van, respect.

http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=13

www.uberkonzol.hu Játékosok a Játékosokért

Eladó Saints Row. Érd, [email protected] v. 06703308809
Eladó x360-ra:
- FNR3 (fóliás) - 6K
- Battle For Middle-earth (fóliás) - 6K
- Borunout Rvenge (fóliás) - 6K
- N3 - 6.5K
- The Outfit - 6.5K
- Superman Returns - 7.5K
- GoW - 8K
- Splinter Cell: DA - 9.5K
A következõ címen érdeklõdhetsz:
[email protected]
carterx
Lost Planet borító "1,5 Mega eredeti"

Download

<#eplus2>

carterx
sajnos csak azoknál a pontoknál lehet,ügyeskedj a harcokban hogy ne nyírjanak ki.fejleszd ki a bandát rendesen.én 1 hétig csak fejlesztgetni szoktam mikor szerzek egy jó golemet.
78% -nál tartok a játékban,király cucc nagyon.eddig 67 óra játékidõm van.és milió szerzett gólem.mind 1000 feletti HP-val.

sok sikert!

Outfit csere chromehounds?

Eladó x360-ra:
- Superman Returns - 8.5K
- The Outfit - 7K
- N3 - 7.5K
Mindhárom játék karcmentes, a következõ címen érdeklõdhetsz:
[email protected]
Sziasztok. Az Enchanted armsban a vp a vitaliti points-ot csak azoknál az refres ponits-oknál lehet tölteni vagy van rá valami más modszer is esteleg mert mire eljutok egyiktöl másikig teljesen leamortizálodik a csapat és az utolsó néhány csatábol el kell menekülnöm. Elöre is köszi a segitséget!<#help>

torrente
Mindent megírtam privátban.

Merre laksz? Érdekelne Battlefield 2.
Hat irjal le egy sort a hatuljarol... 😊 aztan eldontjuk nemet vagy angol. Mondjuk elvileg nekem mindegy, egy Dead Rising-ot igy is ugy is adnek erte.

torrente
Szerintem, ha németül van a borítója, akkor german...

Sieg! Nemtudja valaki hogy az NBA Live 07 nél mit kell teljesiteni az achievementseknél magyarul? Válaszokat elõre is köszi

Hát megmondom õszintén lövésem sincs!Átnéztem a dobozt, a lemezt, de nem tudtam kikövetkeztetni. Jó lenne ha tudnál benne segíteni!
torrente
Van 2 bontatlan, fóliázott játékom, amiket vagy eladnék vagy elcserélném az egyiket a Lost Planetre.
X-Men: The Official Game - 12e
Battlefield 2 - 7e

Angol nyelvû, PAL verziójú játékok.

Angol a CoD3-d vagy german?

Viva Pinata 12k ért eladó [email protected]
Bendy
Splinter Cell 1. eladó! Xbox1en softmoddolásra alkalmas!!!
Hiánycikk, nem kapható...akinek meg van az nem akar megszabadulni tõle, szóval ez ritka kincs 😊
8000ért megszabadulok tõle. érdeklõdni: [email protected]

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Sziasztok! Eredeti COD3-at elcserélnék Deadrising-ra vagy Lost Planet-re! Persze csak eredeti érdekel és nagyon jó lenne ha budapesti lennél!
Fifa 07 eladó [email protected]
Eladó x360-ra:
Perfect Dark Zero 6000ft
/[email protected]
Eladó x360-ra:
- The Outfit (fóliás) - 7K
- Battlefield 2 (karcmentes) - 6K
A részleteket itt:
[email protected]
te aljas! 😛

szia
írtam neked privit a pes-6al kapcsolatban😊
Én egyedül vagyok :-)
Röfikapitány
Köszi szépen!

© Agent Z-nek is köszi!

thx all
olyanok vagytok mint a gyors reagálású hadtest😉
itt pedig a teljes : http://cover-paradise.to/?Module=ViewEntry&ID=230737
Tessék ecsém : http://www.576.hu/cover_mutat.php?id=33929&PHPSESSID=2e258e52b676ec6c137480a9311d0880
bármelyik képfájl kezelövel átkopizod és annyi
alcohol, clone cd stb
skacok!

tudna vki nekem egy LOST PLANET boritót küldeni?
vagy egy linket? égetöen fontos lenne!
thx
Sziasztok! Xbox360-as pes6-ban tudja valaki, hogy lehet mezeket módosítani, csapatneveket átírni, játékosokat átigazolni?

Röfikapitánynak. Nézd meg a peshungary.hu-n. Ott ps2-re van leírva, de azért használható, csak át kell "értelmezni" a gomb kiosztást(Y=háromszög, A=X stb).
Fefe
Sziasztok
Keresem a Test Drive Unlimited címû játékot eredetiben. e-mail:[email protected]

Röfikapitány
Helo!Régóta keresem már a pro evolution soccer 6 hoz a cseleket gombkombináciokat aki tudja hol találom meg a neten linkelje be köszi!

Röfikapitány
Helo!Úgy már irtam ki játékot hogy én töltöttem le és clone cd- vel kirtam ment is!HA valakitõl kapok egy másolt játékot azt hogy kell csinálni , nem akarok lemezt pazarolni köszi!