376
Mikor és hogy kezdődött hőn szeretett oldalunk története?
-
Bankrupt #256 Szerintem elég régi
-
#255 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=983221109 -
#254 tudom.. 1,5 éve regeltem... meg utána is eltelt 1 jó idő, míg észleltem, hogy "jééé! itt ilyet is lehet ?!?"
de ha már van rá lehetőség, akkor működhetne rendesen [apró](kötexik)[/apró] -
#253 pedig az még egy éve sincs, előtte képzeld el nem volt ilyen :) -
#252 Bennem a jó kis gumiba szándékolt topicok maradtak meg, amik aztán máshol (pl Általános eszmecsere) jelentek meg (főleg a Témaindító kijelzése után vált a dolog igazán viccessé) -
#251 -
HUmanEmber41st #250 És még hozzáfűzném : 7 év alatt 1 jóképességű gyerek elvégzi az álltalános iskolát :) :) -
HUmanEmber41st #249 Ez most olyan, mikor Amigákat és Commodorekat raknak ki egy kiállításon és gondban őszült apukák mutogatják immát több GigaHertzen nevelkedett csemetéiknek, h : látod kisfiam , apád még ilyenen tolta.. :)
( majdnem végigolvasta :) )
nosztalgia rulez !!!! -
#248 Nosztalgiázs tápig :D -
#247 7 év alatt 24-et!:D Baromi mennyiség!:DD Van itt olyan akinek több oldalt lehet görgetni!:D
Mellesleg: [i]Dikkma egyik topiczárása:[b]Bazmeg, annyi itt a fogyatékos hogy hihetetlen. -
#246 sziasztok?pontosan mikor indult az sg?meg h lehet a legkönnyebben a régi topikokat megkeresni? -
Doma #245 Annyira nem lehet dúrva, nézd mennyi topikot nyitott azóta :D -
#244 Dikkma így vall magáról az adatlapján: "Apu elcseszett élete vagyok"
Biztos megbánta már, amit veled tett... -
#243 :)))))))))))))
Szegény!
Ez durva lelki nyomot hagyhatott!
:ASD:ASD:ASDDD -
#242 plzplz valaki lökje már át privibe a Progik beszerzését.
1x-2x megtaláltam már, de sose tettem kedvencekbe, mert már nem a régi.
De úgy visszanézném a régi időket!
Légyszi valaki!!
:F -
#241 :DDD
Nekem az első hozzászólásomat(kérdésemet) Dikkma törölte azonnal, majd beírta, hogy újreg kretén (vagy valami hasonlót) Aztán 1 évig olvasgattam csak, majd mikor 1 év után mertem nyitni egy topicot Dikkma megint törölte, mondván, hogy már van ilyen!!:DDDDDDDDD -
#240 Én nem találom a régi kommentjeimet sajna...
:(((( -
#239 hát nem tom mennyire átlátható.. az engem kifejezetten zavar, hogyha az 1 oldalra kerülőnél több hsz érkezik egy fav-os topicba, akkor nem tok az uccsónak olvasotthoz odaugrani,mert ha a piros csík "lecsúszik" az oldalról, akko Ltünik a levesbe (vagy nem tom hova..) ha 250-re állítom az 1 oldalra kerülő hsz-ok számát , akkor lassabb lesz..pláne olyan topicoknál, ahol sok képet linkelnek be...másrészt néha bőven több új hsz érkezik, mint 250... -
#238 :D -
#237 Csocso translate topik!
pl:
"Sziasztok nem akartam egy uj topicot nyitni...szal a problémám az hogy a fullos xp ami mindent tud és a legjobb az online regelős!!máshogyan nem fut..bár nemtudom hogy tudod felrakni a neten pl modemet ugyhogy nem indul el a rendszer....
nah midnegy....szal hol van a magyar fullos xp amin fut a net rendesen fut a gamez rendesen és fusson minden progi jol még régiek is!! jah és nem bétás tehát valami értelmes darab és crack es vagy valami..." -
#236 Engem amikor az Isten azzal buntetett hogy megtalaltam ennek az oldanak forumat akko' a Blasta kotott belim eloszor es az nagyon rosz volt. Aztat kotott belem mas is de most ahogy olvasom a regi hozzaszolasaimat sajat magamon rohogok hogy milyen baromsagokat irtam.
De Blasta most mar nem kot belem csak az a hulye Botond de az se hulye mar mert szeressuk :D -
#235 Pl? :) Mert azért mostmár érthető. -
#234 l ma indult és máris a legnépszerűbbek között van. ojjé :D -
#233 nekem a buli beszámolói jutnak eszembe :D -
#232 Áh az nagy volt :D -
#231 hmm... pár napja rábukkantam egy ősideji 99' hozzászólásomra, szal kb. 7 év óta vagyok...
...a kezdetekről Csocso jut eszemhe és a szótár amit mellékeltek hozzá, hogy érteni lehessen, hogy miről ír -
#230 vagy csak bujkálnak :) -
#229 és de rég is volt, még nem is ezen a regen hasítottam... az akkoriak közül kb 5 ember ha még aktív.... -
#228 de jó is volt :) -
#227 ha már minden régi témát átrágtatok, ki emlékszik még a "Mi van felül?" elnevezésű zseniális topicra? az is egy nagyobb dizájnváltás után volt... -
#226 egyszerű a válasz sehol, fiatal vagy itt is és az életben is....... -
#225 ez nem feltétlen így van
mármint az első példa, ez a duplakommentes izé ez igen, de a másikhoz nem kell stressz..
egyébként meg úgy tom, hogy a mi kell az eségnek vagy mien nevű topig pont a bágok összegyűjtésére van => azok javítására -
CUCLI #224 ah lemaradtam a hsz kérdezősdiről:(
ha egy mod errejár akkor pls szánjon meg :D
amúgy jótopik![végigolvasta] /fav -
#223 Mit kéne tesztelnem? (Bocs, hülye poén volt) -
#222 Az is bug, hogy olyan helyre nyitok témát, ahova nem lehet. -
#221 Köhhh... A BÁGOK pont nagy terhelés alatt élesben jönnek ki! Szal. tesztelni reménytelen, ez inkább éles üzem közben lehetséges. -
#220 Majd amikor már megszünik az SG valaki megtalálja ezt a topikot és Akkor tudja milyen vót.. -
#219 jah, de majd előtte pár nappal fent lesz az nforce-on egy proper verzió belőle -
#218 Kell csinálni egy pici másolatot, egy mini sg-t, és azon tesztelni a bágokat. :) -
#217 Ha nekem kéne gyorsan összekalapálni egy használható engine-t, valami ilyesmi lenne az is, sőt még ennél is 1xűbb! Én mondjuk hagynám a képet átméretezni teljesen pl., mert ragaszkodom az extrém nagy felbontásokhoz, de ott a vége.