Az SG kezdete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
másik dimenzió, más ujregek <#idiota> más elvek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

B0B0
Mennyire más volt itt akkoriban minden. Egy másik világ

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

lol N-gagere a roots szebben néz ki 😄 régi szép idõk

http://www.lohere.net - a MagyarChan

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S
😄 majd írok a szanatóriumból 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

modellmaker
ez lol

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Botond
Calver
az nem diablo 2 topic
de én oda írtam elöször, még nagyon ifjan. úristen. rég volt. 5 éve talán? egyszer még elõdúrom elsõ hozzászólásom.... szörnyû lesz....

"The trees move. Do you not see it?"

Lacc
Majd erre visszatérünk 2050-ben 😛
OrioN the S
D: kinek lesz teli legelõbb a fejléc koronával? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hustler_hu
kevesebb volt a troll...
több volt a cukor ...
A legelsõ topicot én találtam meg<#smile>
cenobite
Hú azt a topicot szerettem. 😊

gamertag: kenobita

Csak pár hónappal köröztél le! 😛

Ez amúgy Diablo 2 topik

NeoMaN
"2001. 04. 08. - Tudjátok mi történt Jáksóval? "
😊)))))))))))))))
Beszarooook.

NeoMaN
uhbassz
majndem megkérdeztem ki ez a sérült
:FFFFFFFFF

NeoMaN
LOL!
😛PPPPPP

B0B0
Az SG superwarez néven indult 1998-ban, majd az elsõ topic 1999-ben várta a hozzászólókat. Az elsõ topicot itt találod.
Késõbb lett az oldal neve supergamez, innen az SG név.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ez régebbi

CattiBrie
hümm

[/spam]&#8482;

Szerintem elég régi

Shiwo
tudom.. 1,5 éve regeltem... meg utána is eltelt 1 jó idõ, míg észleltem, hogy "jééé! itt ilyet is lehet ?!?"

de ha már van rá lehetõség, akkor mûködhetne rendesen (kötexik)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

akyyy
pedig az még egy éve sincs, elõtte képzeld el nem volt ilyen 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ron Ragm
Bennem a jó kis gumiba szándékolt topicok maradtak meg, amik aztán máshol (pl Általános eszmecsere) jelentek meg (fõleg a Témaindító kijelzése után vált a dolog igazán viccessé)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

modellmaker
<#kacsint>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

És még hozzáfûzném : 7 év alatt 1 jóképességû gyerek elvégzi az álltalános iskolát 😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ez most olyan, mikor Amigákat és Commodorekat raknak ki egy kiállításon és gondban õszült apukák mutogatják immát több GigaHertzen nevelkedett csemetéiknek, h : látod kisfiam , apád még ilyenen tolta.. 😊
( majdnem végigolvasta 😊 )
nosztalgia rulez !!!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Black Hawk
Nosztalgiázs tápig 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Crem
7 év alatt 24-et!😄 Baromi mennyiség!😄D Van itt olyan akinek több oldalt lehet görgetni!😄

Mellesleg: Dikkma egyik topiczárása:Bazmeg, annyi itt a fogyatékos hogy hihetetlen.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

jbal
sziasztok?pontosan mikor indult az sg?meg h lehet a legkönnyebben a régi topikokat megkeresni?

Annyira nem lehet dúrva, nézd mennyi topikot nyitott azóta 😄

reménytelen
Dikkma így vall magáról az adatlapján: "Apu elcseszett élete vagyok"
Biztos megbánta már, amit veled tett...
NeoMaN
😊))))))))))))
Szegény!

Ez durva lelki nyomot hagyhatott!
:ASD:ASD:ASDDD

NeoMaN
plzplz valaki lökje már át privibe a Progik beszerzését.

1x-2x megtaláltam már, de sose tettem kedvencekbe, mert már nem a régi.
De úgy visszanézném a régi idõket!

Légyszi valaki!!
:F

Crem
😄DD

Nekem az elsõ hozzászólásomat(kérdésemet) Dikkma törölte azonnal, majd beírta, hogy újreg kretén (vagy valami hasonlót) Aztán 1 évig olvasgattam csak, majd mikor 1 év után mertem nyitni egy topicot Dikkma megint törölte, mondván, hogy már van ilyen!!😄DDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

NeoMaN
Én nem találom a régi kommentjeimet sajna...
😞(((

Shiwo
hát nem tom mennyire átlátható.. az engem kifejezetten zavar, hogyha az 1 oldalra kerülõnél több hsz érkezik egy fav-os topicba, akkor nem tok az uccsónak olvasotthoz odaugrani,mert ha a piros csík "lecsúszik" az oldalról, akko Ltünik a levesbe (vagy nem tom hova..) ha 250-re állítom az 1 oldalra kerülõ hsz-ok számát , akkor lassabb lesz..pláne olyan topicoknál, ahol sok képet linkelnek be...másrészt néha bõven több új hsz érkezik, mint 250...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ch_Slater
😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kandurex
Csocso translate topik!

pl:

"Sziasztok nem akartam egy uj topicot nyitni...szal a problémám az hogy a fullos xp ami mindent tud és a legjobb az online regelõs!!máshogyan nem fut..bár nemtudom hogy tudod felrakni a neten pl modemet ugyhogy nem indul el a rendszer....
nah midnegy....szal hol van a magyar fullos xp amin fut a net rendesen fut a gamez rendesen és fusson minden progi jol még régiek is!! jah és nem bétás tehát valami értelmes darab és crack es vagy valami..."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Engem amikor az Isten azzal buntetett hogy megtalaltam ennek az oldanak forumat akko' a Blasta kotott belim eloszor es az nagyon rosz volt. Aztat kotott belem mas is de most ahogy olvasom a regi hozzaszolasaimat sajat magamon rohogok hogy milyen baromsagokat irtam.

De Blasta most mar nem kot belem csak az a hulye Botond de az se hulye mar mert szeressuk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

modellmaker
Pl? 😊 Mert azért mostmár érthetõ.

Saddalim
l ma indult és máris a legnépszerûbbek között van. ojjé 😄

VinylToy
nekem a buli beszámolói jutnak eszembe 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lacc
Áh az nagy volt 😄
Kandurex
hmm... pár napja rábukkantam egy õsideji 99' hozzászólásomra, szal kb. 7 év óta vagyok...

...a kezdetekrõl Csocso jut eszemhe és a szótár amit mellékeltek hozzá, hogy érteni lehessen, hogy mirõl ír <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
vagy csak bujkálnak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Calver
és de rég is volt, még nem is ezen a regen hasítottam... az akkoriak közül kb 5 ember ha még aktív....

Punker
de jó is volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Calver
ha már minden régi témát átrágtatok, ki emlékszik még a "Mi van felül?" elnevezésû zseniális topicra? az is egy nagyobb dizájnváltás után volt...