Az SG kezdete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de én oda írtam elöször, még nagyon ifjan. úristen. rég volt. 5 éve talán? egyszer még elõdúrom elsõ hozzászólásom.... szörnyû lesz....
"The trees move. Do you not see it?"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez amúgy Diablo 2 topik
Késõbb lett az oldal neve supergamez, innen az SG név.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

de ha már van rá lehetõség, akkor mûködhetne rendesen
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
( majdnem végigolvasta 😊 )
nosztalgia rulez !!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mellesleg: Dikkma egyik topiczárása:Bazmeg, annyi itt a fogyatékos hogy hihetetlen.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Biztos megbánta már, amit veled tett...
1x-2x megtaláltam már, de sose tettem kedvencekbe, mert már nem a régi.
De úgy visszanézném a régi idõket!
Légyszi valaki!!
:F
Nekem az elsõ hozzászólásomat(kérdésemet) Dikkma törölte azonnal, majd beírta, hogy újreg kretén (vagy valami hasonlót) Aztán 1 évig olvasgattam csak, majd mikor 1 év után mertem nyitni egy topicot Dikkma megint törölte, mondván, hogy már van ilyen!!😄DDDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
pl:
"Sziasztok nem akartam egy uj topicot nyitni...szal a problémám az hogy a fullos xp ami mindent tud és a legjobb az online regelõs!!máshogyan nem fut..bár nemtudom hogy tudod felrakni a neten pl modemet ugyhogy nem indul el a rendszer....
nah midnegy....szal hol van a magyar fullos xp amin fut a net rendesen fut a gamez rendesen és fusson minden progi jol még régiek is!! jah és nem bétás tehát valami értelmes darab és crack es vagy valami..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De Blasta most mar nem kot belem csak az a hulye Botond de az se hulye mar mert szeressuk 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
...a kezdetekrõl Csocso jut eszemhe és a szótár amit mellékeltek hozzá, hogy érteni lehessen, hogy mirõl ír <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"The trees move. Do you not see it?"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"